ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست طراحی يک فلش 10 ثانيه ای

Maysam-BFU
23-03-2007, 00:10
با سلام و خسته نباشيد به دوستان و دوستداران گرافيگ.

من بايد يه کليپ کوچک 10 ثانيه ای درست کنم. ولی اينکار از دست من ساخته نيست.:44:

تنها اميدم شما دوستان عزيز علاقه مند به فلش است.

موضوع اين کليپ اينه : يک نفر به عنوان دانشمند يا دکتر دو ماده درون ظرف را با هم مخلوط می کند و ماده جديدی بوجود می آيد. همين ، اگه کار جوری بود که از 10 ثانيه بيشتر شد عيب نداره ولی کمتر...

از دوستانی که توانايی اين کار را دارند متشکر می شوم کمکم کنيد، انشاالله از خجالتتون هم در می يايم.

blackfox
24-03-2007, 05:03
یه نمور بشتر توضیح بده .
اندازه فلش . سرعت اجرا . رنگ بک گراند و ... . اصلا اون دوتا ماده تو ظرف آزمایش گاه با هم قاطی بشن یا تو پاتیل . ماده ها چه رنگی باشن . بعد از قاطی شدن چی بشه ؟
آخه همینجوری که نمیشه فلش ساخت .

Maysam-BFU
24-03-2007, 08:00
باشه ولی به گمونم کسی نيست این را درست کنه. چون من بیشتر درخواست های کاربران را ديدم و بی جواب مونده.

ابعاد : 313 در 345

سرعت اجرا : 15 فريم کافيه

رنگ بک گراند : مهم نیست

رنگ ماده ها معمولا يا بنفش يا سبز وقتی هم با هم مخلوط شدند یک رنگ دیگه بدست بياد.

MamadSefid
24-03-2007, 15:46
آقا من اگه وقت کردن برات می سازمش ببین اگه از 10 ثانیه بیشتر شد اشکال نداره ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MamadSefid
24-03-2007, 18:31
سلام من اینو برایت ساختم البته با فلش 8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فایل فلش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سورس

Maysam-BFU
25-03-2007, 08:52
سلام من اینو برایت ساختم البته با فلش 8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فایل فلش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سورس

آقايی دستت درد نکنه :40:

شايد از 10 ثانیه کمتر بود ولی همون چيزی بود که من می خواستم ممنون انشاالله جبران کنم.:20:

MamadSefid
25-03-2007, 13:08
خواهش دوست عزیز اگه بازم چیزی خواستی بگو برات می سازم

این آی دی منه str_shushtar@yahoo.com