مشاهده نسخه کامل
: کپی Sms از کامپیوتر روی گوشی
mohammad3000
22-03-2007, 23:54
با سلام...
یه سوال داشتم که شاید برای دوستان دیگه هم پیش اومده باشه...
اگه دیده باشین بعضی Sms ها هستند که در اینترنت میبینیم و میخوایم واسه دوستامون بفرستیم...اما چون وقت میبره که بخوایم تایپ کنیم شاید بیخیال بشیم..میخوام بدونم آیا راهی هست که Sms های داخل کامپیوترمون که مثلا در قالب فایلهای ورد و نوت پد هستند رو داخل گوشی ببریم که قابل استفاده و ارسال باشه؟
من گوشیم سونی اریکسون کا 510 هست...ممنون میشم دوستان جواب بدن...
mohammad_twe
23-03-2007, 00:51
ن براي نوكيا رو بلدم برنامه pc suite رو باز ميكنين رو سند مسيج كليك ميكنيد بقيشم ديگه كاري نداره خودتون ميفهمين چه جوري هست ...
می تونی با برنامه MyPhoneExplorer اس ام اس هاتو
توی draft گوشیت ذخیره کنی و هر وقت خواستی استفاده
کنی یا حتی می تونی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و با کامپیوتر
sms بفرستی
اینم لینک دانلود 2 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafaeshghi
23-03-2007, 11:49
با سلام...
یه سوال داشتم که شاید برای دوستان دیگه هم پیش اومده باشه...
اگه دیده باشین بعضی Sms ها هستند که در اینترنت میبینیم و میخوایم واسه دوستامون بفرستیم...اما چون وقت میبره که بخوایم تایپ کنیم شاید بیخیال بشیم..میخوام بدونم آیا راهی هست که Sms های داخل کامپیوترمون که مثلا در قالب فایلهای ورد و نوت پد هستند رو داخل گوشی ببریم که قابل استفاده و ارسال باشه؟
من گوشیم سونی اریکسون کا 510 هست...ممنون میشم دوستان جواب بدن...
نرم افزار سونی اریکسون توی این کار ضعیف عمل کرده و این کار را انجام نمیده. مگر با نرمافزاری غیر از نرمافازر خود سونی اریکسون کار کنی (که به نظرمن ریسک خطرش بالاست)
jjafarnejad
23-03-2007, 12:24
:27: ریسک خطر یعنی چی ؟؟؟؟؟:31:
سوتی باحالی بود
mohammad3000
23-03-2007, 12:30
سلام دوستان...من برنامه MyPhoneExplorer رو دانلود کردو و نصب...اما گوشی رو نمیشناسه مثل اینکه..ارور میده...که کامپیوتر رو ری استارت کن..بلوتوث رو خاموش کن و...همه کاری کرم..اما نمیشه...دوستان راه حل دیگه یا برنامه دیگه یا فکری برای نرم افزار سراغ ندارند؟!
mostafaeshghi
23-03-2007, 12:46
:27: ریسک خطر یعنی چی ؟؟؟؟؟:31:
سوتی باحالی بود
یعنی اینکه اگر با برنامه های دیگه غیر از برنامه ی خود سونی اریکسون با گوشی کار کنی ممکنه گوشیت یه چیزیش بشه آقای گیر بده ی سوتی بگیر منظورم همون میزان احتمال خراب شدنش بود.
سلام دوستان...من برنامه MyPhoneExplorer رو دانلود کردو و نصب...اما گوشی رو نمیشناسه مثل اینکه..ارور میده...که کامپیوتر رو ری استارت کن..بلوتوث رو خاموش کن و...همه کاری کرم..اما نمیشه...دوستان راه حل دیگه یا برنامه دیگه یا فکری برای نرم افزار سراغ ندارند؟!
درایورهای گوشی رو نصب کردی؟؟؟؟؟
باید اول درایورها و pc suite رو نصب کنی
امتحان کن جواب میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.