مشاهده نسخه کامل
: سوالی در مورد نصب 3 عدد هارد روی مادربرد؟؟
Free_swallow
22-03-2007, 18:43
سلام
مادربرد من تنها توانایی ساپورت 2 تا هارد ide بیشتر نداره و همچنین توانایی ساپورت ساتا هم نداره. می خواستم یه هارد سوم هم اضافه کنم حالا نمی دونم بهترین راهی که بتونم بهترین بازده را داشته باشه چیه!؟
یه هارد اینترنال بگیرم بعد یه باکس با پورت usb وصل کنم یا ایا راه حلهای بهتری هم هست؟؟
site_hamid
22-03-2007, 19:05
سلام
مادربرد من تنها توانایی ساپورت 2 تا هارد ide بیشتر نداره و همچنین توانایی ساپورت ساتا هم نداره. می خواستم یه هارد سوم هم اضافه کنم حالا نمی دونم بهترین راهی که بتونم بهترین بازده را داشته باشه چیه!؟
یه هارد اینترنال بگیرم بعد یه باکس با پورت usb وصل کنم یا ایا راه حلهای بهتری هم هست؟؟
سلام
1. رو مادر بوردت چند تا جای IDE داری؟ به فرض اینکه دوتا داشته باشی میتونی 4 تا هارد IDE ببندی! هر کدوم دو تا بصورت Master و Slave. اگر یکیش پره و مثلا یک CD-Rom بهش وصله می تونی یک هارد دیگه هم با CD-Rom مستر و اسلیو کنی. بطور کلی اگر 2 تا جای IDE داشته باشی میتونی 4 تا Device که IDE هستند ببندی.
2. میتونی یک کارت PCI برای SATA بگیری البته شاید IDE ایش هم باشه. کارت PCI رو مادربرد و در SLot های PCI میشینه.
3. میتونی بیشتر خرج کنی و هارد اسکازی بگیری البته باید خیلی بیشتر از یه هارد معمولی خرج کنی. هارد اسکازی هم در PCI Slot جای میگیره.
دوست قطعه ای هست برای تبدیل pci به ide که میتونی تهیه کنی تا از پورت pci بتونی برای هاردت استفاده کنی اما این هارد رو هارد مستر نذار
Free_swallow
22-03-2007, 19:29
سلام
1. رو مادر بوردت چند تا جای IDE داری؟ به فرض اینکه دوتا داشته باشی میتونی 4 تا هارد IDE ببندی! هر کدوم دو تا بصورت Master و Slave. اگر یکیش پره و مثلا یک CD-Rom بهش وصله می تونی یک هارد دیگه هم با CD-Rom مستر و اسلیو کنی. بطور کلی اگر 2 تا جای IDE داشته باشی میتونی 4 تا Device که IDE هستند ببندی.
2. میتونی یک کارت PCI برای SATA بگیری البته شاید IDE ایش هم باشه. کارت PCI رو مادربرد و در SLot های PCI میشینه.
3. میتونی بیشتر خرج کنی و هارد اسکازی بگیری البته باید خیلی بیشتر از یه هارد معمولی خرج کنی. هارد اسکازی هم در PCI Slot جای میگیره.
بله 2 تا دارم 4 تا دیوایس هم پره. 2 تا cd rom و 2 تا هارد. می شه یه مقدار در مورد قیمت هارد اسکازی صحبت کنید.
دوست قطعه ای هست برای تبدیل pci به ide که میتونی تهیه کنی تا از پورت pci بتونی برای هاردت استفاده کنی اما این هارد رو هارد مستر نذار
قیمت این قطعه رو حدودا می دونید! این کارت چندتا جای IDE داره. من متوجه نشدم این قسمت مستر. ببین الان 2 تا هارد دارم یکیش مستر و یکیش هم slave حالا اگه بخوام هارد سوم روی این کارت نصب کنم باید روی چه گزینه ای تنظیم کنم
یه سوال دیگه! بنظر شما درست که هارد اینترنال با یک باکس بصورت اکسترنال نصب کرد با این شرایطی که دارم! چه مزایا و معایبی داره!
هارد اکسترنال برای شما خوب هست اما باید قیمت اون رو هم توجه کنی
قیمت تبدیل pic به ide بین 12 تا 22 تومان باید باشه که میتونه pci رو به 2 پورت ide تبدیل کنه که البته 1 پورت هم هست .
منظورم این هست که ویندوزت رو با هاردی که رو pci میزنی نصب نکن
dkhx2000
22-03-2007, 20:54
[RIGHT]
یه سوال دیگه! بنظر شما درست که هارد اینترنال با یک باکس بصورت اکسترنال نصب کرد با این شرایطی که دارم! چه مزایا و معایبی داره!
[/SIZE]
سلام
من خودم یه باکس داشتم با هارد داخلی 250 گیگابایت ide که باکس مورد نظر ساتا هم پشتیبانی میکنه(یعنی اینجوری که روش نوشته ) قیمت اون هم 46 هزار تومان در اومد از لحاظ سرعت حرف نداره واقعا بی نظیره حسابی هم کار راه می ندازه
فقط اگه می خواستی بخری اینو داشته باش که همون روز اول هارد ساتا رو هم روی اون امتحان کن که مثل من نشی چون حالا هارد 320 خریدم و وقتی هم به باکس وصل میکنم قابلیت کپی اطلاعات یا تغییر اون رو نداره یعنی یادت باشه که حتما همون روز اول امتحان کنی (گارانتی در این مورد خیلی مهمه)
اگه صبر کنی عکس اون رو هم واست می فرستم یه یک ساعت دیگه .
کمکی بود که از دست من بر می اومد ما در خدمتیم.
Free_swallow
22-03-2007, 22:02
هارد اکسترنال برای شما خوب هست اما باید قیمت اون رو هم توجه کنی
قیمت تبدیل pic به ide بین 12 تا 22 تومان باید باشه که میتونه pci رو به 2 پورت ide تبدیل کنه که البته 1 پورت هم هست .
منظورم این هست که ویندوزت رو با هاردی که رو pci میزنی نصب نکن
سلام
من خودم یه باکس داشتم با هارد داخلی 250 گیگابایت ide که باکس مورد نظر ساتا هم پشتیبانی میکنه(یعنی اینجوری که روش نوشته ) قیمت اون هم 46 هزار تومان در اومد از لحاظ سرعت حرف نداره واقعا بی نظیره حسابی هم کار راه می ندازه
فقط اگه می خواستی بخری اینو داشته باش که همون روز اول هارد ساتا رو هم روی اون امتحان کن که مثل من نشی چون حالا هارد 320 خریدم و وقتی هم به باکس وصل میکنم قابلیت کپی اطلاعات یا تغییر اون رو نداره یعنی یادت باشه که حتما همون روز اول امتحان کنی (گارانتی در این مورد خیلی مهمه)
اگه صبر کنی عکس اون رو هم واست می فرستم یه یک ساعت دیگه .
کمکی بود که از دست من بر می اومد ما در خدمتیم.
سلام
واقعا ممنون از راهنماییهای کامل شما
من قصد خرید هارد IDE دارم. منظور شما این که این باکس ها هم قابلیت ساپورت ide دارند هم ساتا!
از لحاظ قیمت فکر می کنم اگه یه مبدا pci بخرم با صرفه تر باشه! شما که از باکس استفاده کردی بنظرت باکس بگیرم با پورت یو اس بی وصل کنم( از لحاظ سرعت باید از کابل ide کمتر باشه درسته؟) یا مبدل pci!
اگه یه عکس هم بزاری ممنون می شم! شما این باکس با چه گارانتی گرفتی
هارد 320 چه مدلی بر داشتی! از لحاظ درجه حرارت ازش راضی هستی! چون 300 مکستور باید فن وصل کنی چون حرارت هارد چند ساعت می ره بالا
site_hamid
22-03-2007, 23:56
[right]
بله 2 تا دارم 4 تا دیوایس هم پره. 2 تا cd rom و 2 تا هارد. می شه یه مقدار در مورد قیمت هارد اسکازی صحبت کنید.
این مطلب رو خودم ننوشتم و از جایی نقل کردم:
-------------------------------------------------------
در این پست سعی دارم مقایسهای بین هاردهای IDE و SCSI داشته باشم:
SCSI ها سریعتر اند:
شاید بسیاری بدانند که هارد درایو های SCSI (اسکازی) از هارد درایو های IDE سریعتر اند اما اگر بخواهیم مقایسه ای به صورت سرعت انتقال فایل از هارد درایو انجام دهیم این نتایج را خواهیم داشت:IDE=33Mb/s و EIDE=66Mb/s در حالی که سرعت SCSIبرابر 160Mb/s از هر کانال است این در حالی است که از قابلیت بکار گیری چند کانال همزمان نیز پشتیبانی میکند .
SCSI ها قویتر اند:
یک مسئله که معمولآ بیش تر کاربران از آن اطلاع ندارند استاندارد هایی برای محاسبه متوسط زمان بین خرابی (MTBF) هارد درایو هاست این استاندارد ها در مورد هارد های درایو های به صورت IDE کار تا ۸.۳۳ ساعت در روز و ۵ روز در هفته تعریف شده است .این در حالیست که این استاندارد برای SCSI ها به صورت 7/24 است. (یکی از دلایل استفاده SCSI در سرور ها)
SCSI ها گران تر اند:
به خاطر تکنولوژی ساخت و همچنین میزان تقاضا برای هارد های SCSI قیمت این هارد درایو ها معمولا ۱۰ برابر هارد IDE با ظرفیت مشابه است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SCSI برای چه کسانی است؟
اگر کار شما فقط با net و برنامه هایی از قبیل واژه پرداز ها ست در این صورت تفاوت سرعت بین SCSI و IDE برای شما اهمیت نخواهد داشت به هر حال اگر وقتتان صرف ویرایش صدا و تصویر کارهای گرافیکی و کار با پایگاه های داده و طراحی وب و برنامه نویسی و RIP می کنید. شما برای انجام سریع تر کار ها به کارت های SCSI احتیاج خواهید داشت.
مزیت اصلی استفاده از SCSI برای کسانی است که سر و کارشان با فایل های بزرگ و یا تعداد زیادی از فایل های کوچک است . تفاوت سرعت بیش تر برای کابران FileMaker و Oracel Database مشهود است.(سرعتی تا ۲۰ برابر).
به علاوه اگر درایو بوت کامپیوتر شما بر روی هارد درایو SCSI باشد در آن وقت فراخوانی فایل های سیستمی به طور ناگهانی سریعتر می شود . بنابر این استفاده از SCSI یکی از راه هایی است که مطمئنآ سرعت کامپیوتر را افزایش خواهد داد.
منبع:CyberPoet.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dkhx2000
23-03-2007, 03:55
سلام
این عکس باکس
از من میشنوی هارد وسترن دیجیتال (WD) بخر که واقعا صدای کمی داره این هم هست که هر هاردی یه خصوصیت داره:
البته اینا تجربه ی خودمه
هارد سریع : هارد مکستور هستش که یه سال گارانتی داره و حساس تر از بقیه هم هست و از لحاظ سروصدا هم کم نمی یاره
هارد بی سروصدا: هارد وسترن که سرعتش از مکستور کمی کمتره اما خوشبختانه صدای بسیار کم اون این ضعفی که به سختی میشه احساسش کرد رو حل کرده
هارد با گارانتی حسابی : هارد سی گیت هستش که 3 تا 5 سال گارانتی داره
هارد سامسونگ : بعضی از موارد بعد از گذشت مدتی یه کم سر و صداش زیاد میشه
توجه داشته باشین که منظور از سروصدا در این قسمت همون سروصدای خوندند اطلاعات هستش.
پس بهترین گزینه برای شما همون وسترن هستش که باکس شما هیچ نیازی به فن هم نداره و باکسی که ide تنها رو پشتیبانی کنه فکر کنم حول و حوش 30 هزار تومن دربیاد که فن هم نداره و با هارد وسترن هیچ نیازی به فن نخواهید داشت (این 6 ماهی که من داشتم و خیلی از شبا هم که می خواستم بخوابم یادم می رفت باکس رو خاموش کنم با این وجود هیچ مشکلی براش پیش نیومد)
از لحاظ سرعت هم یه مثال برات می زنم
من خیلی از وقتها از اطلاعات روی هاردم به وسیله ی nero ایمیج می گیرم و معمولا سرعت اون تا 13000 کیلوبایت اومده اما وقتی از روی هارد 250 وسترن با باکس که به usb 2 وصل بود ایمیج گرفتم با سرعت 27000 کیلوبایت در ثانیه ایمیج گرفت طوری که همه انگشت به دهن موندند
JUDYABBOT
06-04-2007, 16:52
دستتون درد نکنه ما که استفاده کردیم
سر که نه در پای عزیزان بود بار گرانیست کشیدن بدوش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.