ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک : چجوری می تونم سرعت اجرای انیمشن رو روی اینترنت تنظیم کنم ؟

ALI Kheradmand
22-03-2007, 18:26
سلام ...

من یه انیمیشن ساختم ...
سرعت اجرای اون رو روی 40 fps گزاشتم ... اما وقتی اون رو روی اینترنت قرار دادم سرعت اجرای اون همون 12 fps بود ...
چکار کنم ؟

blackfox
24-03-2007, 04:57
می دونی 40 فریم بر ثانیه یعنی چی ؟ هیچ سی پی یو یی نمی تونه این حجم اطلاعات تصاویر وکتور رو در یک ثانیه پردازش کنه !! .
معمول ترین سرعت برای فلش همون 12 فریمه . چون بیشتر از اون نه تنها باعث روان تر شدن کار نمیشه بلکه باعث افت سرعت کامپیوتر و لطمه خوردن به فلش میشه .
اگر تو قسمت پرویو نرم افزاری که فلش رو باهاش ساختی میبینی که روان اجرا میشه به خاطر اینه که معمولا نرم افزار های فلش اتوماتیک پیش نمایش رو به 12 فریم تغییر میدن .
به نظر من تو کارت رو به همون 12 فریم تغییر بده وگرنه کارت خراب میشه .

M A T I N
24-03-2007, 15:08
سلام
Fps رو فقط میشه همون وقتی که فایلت رو درست میکنی تغییر بدی ....با اکشن اسکریبت نمیشه ....
اینکه فایلت روی اینترنت سرعتش کم میشه به احتمالا به خاطر اینکه روی فایلت Loading نذاشتی
چون اگر Loading نذاری تو اینترنت فریم ها رو به ترتیب برات لود میکنه برای همین سرعت اجرای فیلم کم میشه
ولی اگه لودینگ بزاری اول تمام فیلم رو لود میکنه بعد نشون میده .... که اینجوری فایلت با همون سرعتی که مشخص کردی نشون داده میشه ....

.......موفق باشی ........

ALI Kheradmand
24-03-2007, 17:30
سلام ...

blachfox جان ... من تا اونجا که دیدم انیمیشن های 40 fps به خوبی اجرا می شدند . الان هم سرعت اجرای انیمیشن وقتی که من اونو publish کنم خوبه رو اینترنت سرعت کم می شه ... پس کامپیوتر به 40 رو 12 تغیبر نمی ده .
در ضمن :
من سورس یه فابل تمام فلش رو برداشتم و دقیقا یه چیز شبیه به اون ساختم ... سرعت اجرا رو 40 بود .. وقتی اونو رو اینترنت آپلود کردم سرعتش کم شد ...
کنار اون سورس یک فابل style.css وجود داشت که وقتی من اونو آپلود کردم سرعت اجرای انیمیشن درست شد ...
پس 100% می تونه درست بشه .