مشاهده نسخه کامل
: هر مشکلی با Mp4 یا Pmp مارک Jxd دارید بگید
b_e_h_dad2
22-03-2007, 13:15
سلام
اگه دستگاهتون مشکلی پیدا کرده و دسترسی به تعمیرگاه ندارید و یا هر سوالی در مورد مارک JXD :8:بگید تا اونجایی که بتونم کمکتون می کنم:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
error403
24-03-2007, 20:31
سلام
من یه سر به سایتتون زدم چیزای جالبی توش بود
من یه mp4 میخوام که دوربینش خوب باشه در حد پنج شش مگاپیکسل و همینطور جمع و جور و نازک هم باشه
مدل jxd921 از نظر ظاهر و باریکی و صفحه نمایش خیلی عالیه ولی دوربینش 2 مگاپیکسل بیشتر نیست
مدل jxd631 دوربین خوبی داره ولی اگه یکم باریک تر بود و صفحه نمایشش هم بزرگتر بود خیلی عالی میشد
حالا شما یه مدل سراغ ندارید که از لحاظ ظاهر شبیه921 باشه ولی دوربین خوبی هم داشته باشه
اگه کمکم کنید خیلی عالیه
اگه هم که مدل دیگه ای غیر از اینایی که تو ی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست من همون jxd631 رو میخوام
اگه امکان داره یه میل به من بزنید
<s.ghoddoosi@gmail.com>
error403
25-03-2007, 08:31
من رفتم تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلJXD631دوربینش3مگاپیکسله ولی شما تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتید5مگاپیکسل
چجوریاس!؟
b_e_h_dad2
25-03-2007, 10:36
سلام
اگر داشتن AV in براتون مهم نیست مدل 632 باریک و فلزی هست
در مورد مدل 631 در سایت شرکت اینجوری نوشته : 3.2 MP digital camera, interpolated into 5MP
یعنی قابلیت تبدیل شدن به 5 مگاپیکسل رو داره و اینکار قبل از ورود به ایران انجام شده
کلا مدل هایی که دارای دوربین بالا هستند همه ال سی دی 2.5 دارند
error403
25-03-2007, 16:02
خیلی ممنون
farhad_macabre
30-04-2007, 18:18
salam show to mp4 nemire jxd911
b_e_h_dad2
01-05-2007, 23:39
سلام
هر توع فیلمی در jxd قابل دیدن هستش ولی قبل از اینکه اونو داخل MP4 بریزید باید فرمتش رو به ASF تغییر بدید تا دستگاه بتونه اونو نمایش بده .
برای تبدیل فرمت به ASF از برنامه SunPlus داخل cd دستگاه استفاده کنید
دوستان عزیز،
نمایندگی JXD در ایران شرکت نگین خاورمیانه است ،اگر با گارانتی اصلی یعنی گارانتی شرکت نگین خاورمیانه JXD رو تهیه کنید هیچ مشکلی با این دستگاه نخواهید داشت و اگر مشکلی داشته باشین شرکت میتونه اونو برطرف کنه یا دستگاهتون را تعویض می کنه.دستگاههایی که گارانتی اصلی شرکت باشند برچسب گارانتی خود شرکت JXD روش هست که روی اون شماره سریال هم خورده (دقیقا همان سریالی که ÷شت دستگاه خورده . اگر برچسب سالم باشه مشکلات عادی دستگاه تا اتمام تاریخ گارانتی که یکسال است به عهده شرکت خواهد بود.
جهت ارتباط با شرکت با شماره :88348484 تماس بگیرید سایت شرکت هم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.
سایت رو هرهفته حتما ببینید چون هر هفته حداقل 1 مدل جدید شرکت تولید می کنه که مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیاست.
web: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jxd iran.com
من از اصفهان بخوام بخرم باید از کجا گیر بیارم؟؟ از کجا بفهمم اصل هست؟؟
گارانتی شرکت نگین خاورمیانه گارانتی اصلی است ،که سریال دستگاه با سریال برچسب گارانتی و سریال کارت گارانتی یکی است. در اصفهان از فروشگاه ارس(آقای نیری -خیابان میر) می توانید گارانتی اصلی را تهیه کنید.برای اطلاعات بیشتر لطفا با شرکت تماس بگیرید88348484
hooman1354
22-06-2007, 15:00
سلام
من jxd 638 خریدم وقتی فایلهای تصویری را که از روی تلویزیون ضبط می کنم را به کامپیوتر منتقل می کنم تصویر داره اما صدا نداره . توی کامپیوتر فروشنده با نرم افزار KMplayer باز شد و صدا هم داشت. من با powerdvd باز می کنم ولی صدا نداره . لطفا مرا راهنمایی کنید .
b_e_h_dad2
24-06-2007, 15:53
سلام
من jxd 638 خریدم وقتی فایلهای تصویری را که از روی تلویزیون ضبط می کنم را به کامپیوتر منتقل می کنم تصویر داره اما صدا نداره . توی کامپیوتر فروشنده با نرم افزار KMplayer باز شد و صدا هم داشت. من با powerdvd باز می کنم ولی صدا نداره . لطفا مرا راهنمایی کنید .
سلام
شما اط تلویزیون با فرمت avi ضبط کزده اید و برنامه powerdvd توانایی پخش آن را ندارد
می توانید از نسخه های جدید JetAudio یا GOMplayer و کلا برنامه هایی که توانایی پخش avi را دارند استفاده کنید ... می توانید در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرچ avi player تعدادی از این برنامه ها را دانلود کنید
sailens2004
27-06-2007, 07:25
من از مازندران بخوام بخرم باید از کجا گیر بیارم؟؟
ایا خرید پستی هم این شرکت داره ؟
samatooop
27-05-2008, 11:16
سلام من jxd921 دارم ولی نمیتونم از قابلیت pc cam استفاده کنم لطفآ من رو راهنمایی کنید
pc camera ؟ ... یعنی مثلا وب کم میشه ؟ ...
samatooop
30-05-2008, 17:46
بله میشه ازش به عنوان web cam استفاده کرد البته تو دفترچش اینجوری نوشته
البته عملی به نظر میاد ... یعنی کافیه که دوتا قابلیت دوربین و video out رو داشته باشه ... اینطوری می تونه تصویری که هر لحظه داره می گیره رو بفرسته بصورت realtime برای یه نرم افزاری که روی کامپیوترت وصله ...
samatooop
02-06-2008, 20:14
منظورم از طریق پورت usb بود نه از طریق video out البته با استفاده از video out هم می شه ولی باید کارت capture داشته باشی
شاید اون دستگاه نرم افزار خاصی داره که می تونه stream رو از usb بگیره ؛ من نمی دونم ... آیا دفترچه راهنما یا نرم افزار همراه نداره ؟ ...
ANISHTAIN
05-06-2008, 09:55
اين pmp ها كيفيته تصويري كه از TV ضبط مي كنن چقدره واقعا ارزششو داره و اگه من بخوام يكيشو بخرم (البته ماركش مهم نيست و قيمتش دور وبر 100 تومن ) كدومشو پيشنهاد مي كنين ا(بايد av/ in ) داشته باشه
در حد همون پولی هستش که میدی ... توی این پست توضیح دادم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زی سایبر هم یه مدل داره که در همین حدود قیمته و ضبط از TV هم داره ... به اسم zling studio ... حدود 130 تومن ...
hassan nowroozian
26-04-2009, 19:34
با عرض سلام و خسته نباشید من دستگاه مدل jxd638 دارم دستگاه به کامپیوتر کانکت بود و وقتی که از کامپیوتر جدا کردم دیگر دستگاه روشن نشد اگر ممکن است راهنمایی کنید با تشکر
rezabass
09-11-2012, 21:03
سلام دوست عزیز من یه pmp 980 jxd دارم همه فرمتهای تصویری رو پخش میکرد،
وصلش کردم به یه لپ تاب ویروس گرفت الان دیگه بعضی از فرمتها رو پخش نمیکنه،
چند تا فریمور هم دانلود کردم،
ولی بلد نیستم چطوری باهاشون کار کنم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
Mehrdad092000
05-01-2013, 03:45
سلام
دوستان این دستگاه ها چطورن؟
کیفیتشون؟
Mehrdad092000
13-01-2013, 14:04
نیست کسی؟؟؟؟؟؟؟
daniala3
03-03-2013, 12:23
سلام خسته نباشید .
jxd a10 8GB رو با کامپیوتر فرمت کردم حالا زمان روشن شدن آپدیت می خواد .گزینه ای برای آپدیت نداره.لطفا کمک کنید.
سلام خسته نباشید من یه mp4مدل jxd990 دارم متاسفانه جدیدا روشن که میکنم روی منوی اول قفل میکنه حتی نمیشه خاموشش کرد کلا هیچ کاری انجام نمیده به کامپیوتر هم که وصل میکنم کامپیوتر نمیشناسش لطفا اگه میشه کمکم کنید باتشکر جوابو به ایمیلم ارسال کنید:n03:armis.tanha@ymail.com
choobiniran
31-07-2013, 11:54
سلام
من یه تبلت jxd p1000 دارم که صفحه ال سی دی اون شکسته.
به هرجا هم هم فرستادم گیر نیاوردم صفحشو.
حتی با شرکت نگین هم تماس گرفتم که هر موقع زنگ زدم بهشون میگن 20 روز دیگه تماس بگیرید.
ضمن اینکه این تبلت رو از شهرستان خریداری کردم و گارانتی هم نداره و الان هم در شهرستان زندگی میکنم. ( شهر سیرجان در استان کرمان)
لطفا راهنمایی کنید که چجوری میتونم تبلتم رو تعمیر کنم و ال سی دی رو از کجا گیر بیارم.
ممنونم
Mehrdad092000
21-08-2013, 01:11
كسي مدل جديداشو گرفتهد؟اندريوديها
نمايندگيش كجاس
afshin_0731
17-10-2013, 11:09
سلام اگه دستگاهتون مشکلی پیدا کرده و دسترسی به تعمیرگاه ندارید و یا هر سوالی در مورد مارک JXD :8:بگید تا اونجایی که بتونم کمکتون می کنم:11: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من فریم jxd 980 معمولی رو تو سایت اصلی پیدا نکردم . مدل 980 hd هم جواب نمیده
اگه میشه راهنمایی کنید . یا فایلشو قرار بدید
ممنون
sunnyboy
14-11-2016, 09:31
با سلام
من یکدستگاه تبلت jxd S8000 دارم که پورت USB ان خراب شده ( سوکت شارژ ) اگر ممکن است مشخصات پورت را بدهید تا بتوانم از بازار تهیه کنم . در علاادین پورتها را با شماره میشناسند.
ممنون از لطفتون.
O_jalili
09-11-2020, 01:28
سلام یه مدل mp4 jxd 921 دارم
قبلا از طریق ۳فیش av بهش ماهواره وصل میکردم یه مدت طولانی ازش استفاده نکردم به تازگی مجدد میخوام استفاده کنم هر چی سیستم ورودی مثل همون ماهواره و ... بهش وصل میکنم پخش نمیکنه نمیدونم حالا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری
اگر سخت افزار باشه که باید بدم تعمیر کار خودم نیست
میخواستم بدونم اگر مشکل نرم افزاری باشه میتونم کلا ریستش کنم و مجدد برنامه روش بریزم یا همون ریست کارخونه جواب میده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.