ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با mp3 player

AdriftSlave
22-03-2007, 11:55
سلام

سال نو مبارک...

چند ماه پیش من یه leono g202 خریدم و زمانی که از باطری های ریشارژ استفاده می کنم در عرض 2 الی 3 ساعت شارژ باطری تموم میشه و اگر بلافاصله بعد از شارژ باطری از اون استفاده نکنم ، هر چقدر که میگذره ، توان باطری کم میشه تا اینکه دیگه روشن نمیشه .
حالا نمی دونم این مشکل مشمول گارانتی میشه یا اینکه باید باهاش سر کنم :41:
در ضمن خدمتون عرض کنم که مشکل از باطری و شارژر نیست چون باطری با امپیتری یکی از دوستانم به خوبی کار کرد

پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم:11:

b_e_h_dad2
22-03-2007, 13:08
سلام
اشکال از دستگاه نباید باشه . احتمالا باطری ها توانشون برای دستگاه خودت کمه و دستگاه دوستت مصرف باطری دستگاه خودت رو نداره مثلا احتمالا برای تو LCD بزرگتری نسبت به مال دوستت داره ...
اگه باتری با آمپر بالا بگیری احتمالا مشکلت حل میشه ... مثلا باتری با توان 2700 mA

AdriftSlave
23-03-2007, 01:40
سلام
اشکال از دستگاه نباید باشه . احتمالا باطری ها توانشون برای دستگاه خودت کمه و دستگاه دوستت مصرف باطری دستگاه خودت رو نداره مثلا احتمالا برای تو LCD بزرگتری نسبت به مال دوستت داره ...
اگه باتری با آمپر بالا بگیری احتمالا مشکلت حل میشه ... مثلا باتری با توان 2700 mA

سلام
بخاطر جواب متشکرم .
فقط یه مشکلی هست ... باطری با امپر بالا زمان بیشتری برای شارژ میبره و دوباره روز از نو روزی از نو ....
بهر حال متشکرم:46:

b_e_h_dad2
23-03-2007, 11:15
سلام !
توی زمان شارژ شدن زیاد فرق نمی کنن!!! شاید شارژرت خرابه ...

AdriftSlave
23-03-2007, 13:21
سلام

نکته جالب در مورد شارژر من اینه که اگه باطری رو 3 ساعت در شارژ بذاری با 12 ساعت هیچ فرقی نمی کنه :31:

در ضمن یه بار باطری هام رو با یه شارژر دیگه شارژ کردم ولی هیچ فرقی حاصل نشد .

با تشکر:40: