مشاهده نسخه کامل
: همه چيز دربارهw850
w850جديدترين مدل ازسري واكمن سوني اريكسون كه اولين گوشيه كشويي اون هم محسوب ميشه
اين گوشي داراي يه دوربين 2مگاپيكسلي معمولي كه در k750,w800 بكار رفته بود استفاده شده با اين
تفاوت كه اتوفوكوس دوربين اين گوشي عملكرد عادي داره وكيفيت فيلم ضعيفي داره شكل ظاهري
اين گوشي كشويي كه موقع بازوبسته كردن صداي اضافي توليد مي كنه كه كمي عجيبه
صفحه كليد رويي ناراحت كننده ولي صفحه كليد اصلي مطلوبه صفحه نمايش اين گوشي بزرگ و با كيفيت
و تنها ايراد اون اثر انگشت رو به خود ميگيره
ابعاد اين گوشي در حالت بسته كمي از k800 بزرگتر و وزني به همان اندازه داره
w850داراي يك بلندگوي قويه كه بلندترين صداي يه گوشي رو به شما ارائه ميده كه توي خيابوناي شلوغ
و پر سروصدا هم كارايي خودش رو حفظ مي كنه اين گوشي نسل سوم از واكمن ورژن2 سود مي بره و
براي افراد بدنبال موزيك گزينه معقولي است ولي قيمت زيادي داره حتي بيشتر از گوشيهاي بهتر!
شما که ن73 داری صداش رو با 850 مقایسه کردی؟
چون من خودم ک800 دارم و دبلیو 550 دوستم رو با ن73 یکی از دوستام مقایسه کردم 550 صداش بلندتر بود!
میخاستم بدونم 850 چطوره ؟
شما که ن73 داری صداش رو با 850 مقایسه کردی؟
چون من خودم ک800 دارم و دبلیو 550 دوستم رو با ن73 یکی از دوستام مقایسه کردم 550 صداش بلندتر بود!
میخاستم بدونم 850 چطوره ؟
n73 رفيقت سه باند بود يا دو باند؟
اكولايزرش تنظيم بود يا نه؟
تو صدا تا الان من گوشي نديدم كه با n73 برابري كنه!
دست عزيز من حرفي از مقايسه گوشيه 850 نزدم گزيده مشخصاتشو گفتم
در ضمن اگه مقايسه صدايي خواستي انجام بدي n73 رو با گوشيه هم سطح خودش قرار بده!
n73 رفيقت سه باند بود يا دو باند؟
اكولايزرش تنظيم بود يا نه؟
تو صدا تا الان من گوشي نديدم كه با n73 برابري كنه!
دو بانده
اکولایزر هاش رو هم تا ته زیاد کردم
دست عزيز من حرفي از مقايسه گوشيه 850 نزدم گزيده مشخصاتشو گفتم
در ضمن اگه مقايسه صدايي خواستي انجام بدي n73 رو با گوشيه هم سطح خودش قرار بده!
دبلیو 550 نصف قیمت ن73 رو داره و ازش سرتر نیست ولی صداش بهتر بود
در ضمن گفتم شما که این تاپیک رو باز کردی حتمآ باهاش کار کردی و صداش رو مقایسه کردی
amirtaker
23-03-2007, 18:37
فقط تنها عیبش اثر انگشت گرفتنش است(ممنون ازاطلاعاتی که دادی)
بله من با w850 كار كردم و انصافا صداي بلندي داره ولي نميتونم بگم صداش از n73 بيشتره
ودوستان هم لطف كردن اسم اين گفته ها رو دريوري گذاشتن
واقعا متشكرم!
داداش شما با این ÷ول چه گوشی بهتری بخری؟ حالا معایبش رو گفتی ولی چند تاش دری وری بودمن قبلا شنیده بودم دکمه های صفحه بالایش بده ولی اصلا این طوری نیستش و فقط تنها عیبش اثر انگشت گرفتنش است
دوست عزيز نميخوام بحثو كشش بدم ولي اينو بدون با يه بار ديدن گوشي يا بالا پايين كردن ولوم يا يه بار عكس گرفتن نميشه گفت اون گوشي بد يا خوبه من نه مي تونم اين گوشيرو بكوبم نه مي تونم قربون صدقه اون
بشم فقط خلاصه اي از مشاهده شخصيه خودم رو نوشتم در ضمن نميشه مشخصات كامل و خوبي يا بدههاشو نوشت كه زمان يا جاي زيادي رو ميگيره
بهتر بود توي انتقادت كلمه دري وري رو نمينوشتي
mehdi_mahan
24-03-2007, 07:11
داداش شما با این ÷ول چه گوشی بهتری بخری؟ حالا معایبش رو گفتی ولی چند تاش دری وری بودمن قبلا شنیده بودم دکمه های صفحه بالایش بده ولی اصلا این طوری نیستش و فقط تنها عیبش اثر انگشت گرفتنش است
دوست عزیز وقتی کسی زحمت میکشه و یه اطلاعاتی در اختیار دوستان میزاره شما حق نداری اینطوری باهاش برخورد کنی! تازه وارد هم نیستی که بگی قوانین رو نمیدونی!
farid ejay
24-03-2007, 10:13
w850جديدترين مدل ازسري واكمن سوني اريكسون كه اولين گوشيه كشويي اون هم محسوب ميشه
اين گوشي داراي يه دوربين 2مگاپيكسلي معمولي كه در k750,w800 بكار رفته بود استفاده شده با اين
تفاوت كه اتوفوكوس دوربين اين گوشي عملكرد عادي داره وكيفيت فيلم ضعيفي داره شكل ظاهري
اين گوشي كشويي كه موقع بازوبسته كردن صداي اضافي توليد مي كنه كه كمي عجيبه
صفحه كليد رويي ناراحت كننده ولي صفحه كليد اصلي مطلوبه صفحه نمايش اين گوشي بزرگ و با كيفيت
و تنها ايراد اون اثر انگشت رو به خود ميگيره
ابعاد اين گوشي در حالت بسته كمي از k800 بزرگتر و وزني به همان اندازه داره
w850داراي يك بلندگوي قويه كه بلندترين صداي يه گوشي رو به شما ارائه ميده كه توي خيابوناي شلوغ
و پر سروصدا هم كارايي خودش رو حفظ مي كنه اين گوشي نسل سوم از واكمن ورژن2 سود مي بره و
براي افراد بدنبال موزيك گزينه معقولي است ولي قيمت زيادي داره حتي بيشتر از گوشيهاي بهتر!
این حرفها چیه:13:
دوربینش معمولی :18: فقط میخوام عکسهاشو ببینی تا دیگه با 750 مقایسه نکنی
صفهه کلید جلویی برای اولین بار که کار کنی ناراحت کننده است ولی عادت کنی خیلی هم راحت میشه:46:
اثر انگشت رو قبول دارم
صداشم که نگو
player شم وای نگو.......
اینم یه عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز وقتی کسی زحمت میکشه و یه اطلاعاتی در اختیار دوستان میزاره شما حق نداری اینطوری باهاش برخورد کنی! تازه وارد هم نیستی که بگی قوانین رو نمیدونی!
mehdi-mahan عزيز از حمايتت تشكر مي كنم!
koroush_khafan
26-03-2007, 10:35
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.ولی صفحه کلیدش فقط 10 دقیقه ی اول بده
دوستان عزيز براي بار چندم ميگم كه اينها فقط نظر من بود ونبايد اونايي كه اين گوشي رو دارن ناراحت بشن
من ميگم دوربينش معموليه يعني با توجه به قيمتش امكانات كمتري داره مثل اتوفوكوس كه شرط اصليه
يه عكس خوبه ولي متاسفانه به بعضي دوستان واقعا برخورد كه واقعا عجيب بود!
منم از شما koroush_khafan كه توي گفت وگوي ما شركت كرديد ممنونم
amirtaker
26-03-2007, 17:23
من از شما وRjounوهمه ی کسانی که بهشون برخورده عذر خواهی میکنم من خودم ان 73 دارم وهیچی ازدبلیو850 نمیدونم من همیشه هروقت ازفروم خارج میشوم یادم میره ازنام کاربریم خارج بشم به همین دلیل برادرم هروقت به این فروم می آید با نام کاربری من پست میده به (خودش دبلیو850 داره)وقتی امروز این پست روخوندم گقتم حالا نام کاربری من زیر سوال میره به همین دلیل با برادرم دعوام شدوالان هم باهم قهریم به هرحال ازشماآقای Rjounعذرمیخواهم وقول میرهم دیگه تکرار نشه خواهشا منوببخشید وسعی میکنم دیگه هروقت کارم تموم میشه ازنام کاربریم خارج بشم ازهمه عذرمیخواهم خواهشا منو ببخشید.:11: :35:
من از شما وRjounوهمه ی کسانی که بهشون برخورده عذر خواهی میکنم من خودم ان 73 دارم وهیچی ازدبلیو850 نمیدونم من همیشه هروقت ازفروم خارج میشوم یادم میره ازنام کاربریم خارج بشم به همین دلیل برادرم هروقت به این فروم می آید با نام کاربری من پست میده به (خودش دبلیو850 داره)وقتی امروز این پست روخوندم گقتم حالا نام کاربری من زیر سوال میره به همین دلیل با برادرم دعوام شدوالان هم باهم قهریم به هرحال ازشماآقای Rjounعذرمیخواهم وقول میرهم دیگه تکرار نشه خواهشا منوببخشید وسعی میکنم دیگه هروقت کارم تموم میشه ازنام کاربریم خارج بشم ازهمه عذرمیخواهم خواهشا منو ببخشید.:11: :35:
amirtaker جان اولا من درحدي نيستم كه ببخشم چون بخشش كار من نيست
ثانيا برو با برادرت آشتي كن چون اونم مقصر نيست و نظرشو گفته
ثالثا منم ناراحت نشدم و اگر اين مطلب روهم نميگفتي بازم مشكلي نبود
بازم ميگم بخشش كار من نيست
موفق باشي:10:
amirtaker
27-03-2007, 15:59
amirtaker جان اولا من درحدي نيستم كه ببخشم چون بخشش كار من نيست
ثانيا برو با برادرت آشتي كن چون اونم مقصر نيست و نظرشو گفته
ثالثا منم ناراحت نشدم و اگر اين مطلب روهم نميگفتي بازم مشكلي نبود
بازم ميگم بخشش كار من نيست
موفق باشي:10:
ممنونم.به هرحال وظیفه ی خودم میدونستم که عذرحواهی کنم
ممنونم.به هرحال وظیفه ی خودم میدونستم که عذرحواهی کنم
منم از شما تشكر ميكنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.