مشاهده نسخه کامل
: یک مشکل عجیب با کامپیوتر
آقا من وقتی که کامپیوتر مثلا 6ساعت خاموش است وقتی آن را روشن می کنم یک صدای شبیه سوت تا 10دقیقه
دارد ولی بعد درست می شود وچون تمام قطعات را عوض کردم به جز power احتمالا به خاطر power است یه نظر شما
ممکن از power باشد ووقتی که یک صفحه را باز می کنم (در اون 10دقیقه) صدا بیشتر می شود ولی وقتی که آن صفحه
را minimize می کنم صدا کمتر می شود در ضمن فقط 10دقیقه یکم کمتر یا بیشتر این حالت اتفاق می افتد به نظر شما اشکال از کجا می تواند باشد متشکرم.
nooshabeh
21-03-2007, 15:09
به احتمال زياد از پاور باشه
سلام
1-ببينيد وقتي شما از سيستم كار زياد مي كشيد سي پي و ساير اجزاءمجبور به پردازش زياد ميشن بنابر اين باعث توليد گرما ميشه اين گرما رو بايد فن سيستم يا فن هاي سيستم جبران كنن
حالا اگر اين گرما بطور معمول جبران نشه فن سي پي و مجبور ميشه با دور زياد كار كنه.
2-يه احتمال ديگه هم داره كه فن پاور خاك گرفته باشه. شما يه كاري كن وقتي سيستم روشنه با نوك خودكار رد كن تو فن پاور شايد اينجوري درست بشه.
اگه اينجوري نشد پاور رو بازكن داخلشو تميز كن
موفق باشين
آقا من powerرا تمیز کردم مشکل از power نیست مشکل از مانیتور هست وقتی مانیتور منrefresh rate روی 85 hertz
است این صدا را می دهد(تا 10 دقیقه ) ولی وقتی آن را روی 75 می زارم این مشکل را ندار در ضمن مانیتور من قبلا این
طور نبود مدلشم ACER AF715 است وتوی سایتشم نوشته 768*1024 و85 HERTZ راساپورت می کند به نظر شما مشکل از کجاست گرافیک من هم 7300gs است درضمن برق مانیتور من از power گرفته نمی شود ومستقیم به برق وصل است به نظر شما اگر به power وصل کنم درست می شود وآیا درایور جدیدی برای این مانیتور نیامده متشکرم.
hamed2004_70
27-03-2007, 01:30
اقا تورج راست ميگي ماله منم همينطوره البته نه به خاطره هرتزش وقتي گرم ميشه و بيشتر از 3 ساعت باهاش كار كني و تو جايي با تهويه مناسب نباشه سوت ميزنه . جاي مانيتورتو عوض كن .راستي اگه پايه مانيتورتو در آوردي بزن كه تهويه خوب انجام بشه
Case & Power
27-03-2007, 10:55
به نام خدا
دوست عزیز؛
سلام،
به طور کلی عوامل زیر در ایجاد صدای اضافی مانیتور دخیل می باشند:
1- نشتی خازنها
2- افت کارآیی High Voltage
3- آسیب یوک
4- افت کارآیی ترانزیستورها
5- قلع مردگی برد PCB
6- تهویه نامناسب گرمای داخل مانیتور
با توجه به اینکه در ابتدای روشن نمودن مانیتور، این صدا شنیده می شود، موارد 2 و 5 بیشتر در این موضوع تاثیرگذار می باشند.
باتقدیم احترام
اقا به نظر شما الان بايد چيكار كنم تا درست بشه.
Case & Power
27-03-2007, 12:54
به نام خدا
دوست عزیزم؛
سلام،
بهترین و مناسب ترین روش جهت برطرف شدن این اشکال ، استفاده از خدمات شرکت گارانتی کننده مانیتور تان می باشد. مطمئنا اگر گارانتی آن تمام شده باشد، با هزینه برایتان تعمیر خواهند نمود.
با تقدیم احترام
ببخشيد چقدر هزينه درست شدن آن مي شود به نظر شما اگر آن را درست نكنم خراب مي شود چون روي 75hertz
مشكلي ندارد وآيا ارزش تعمير دارد.
Lord_theOne
28-03-2007, 03:10
احتماله زياد يك چسبي هست ول كرده فكر كنم حدود 5000 از شما هزينه مي گيرند زير 10000 تومان حساب كن
arash the archer
28-03-2007, 14:19
من مانيتورم نو هست و زماني که هرتز اون رو 85 ميزارم سوت ميزنه ! و بعد از يه مدت قطع ميشه مانيتور قبلي هم که داشتم همينطور بود !
فکر ميکنم که کارخانه هاي توليد کننده کمي دروغ رو در مورد هرتز مانيتور هاشون مجاز ميدونن.
با نصب درايور مانيتور اين مشکل کمتر به چشم ميخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.