ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : w950 یا n73

amir2011
21-03-2007, 00:55
من فکر میکنم با توجه به نزدیکی قیمت و مشابه بودن تا حدودی سیستم عامل این دو گوشی رو بشه مقایسه کرد
مثلا بعنوان مثال برتری n73 دوربینش میباشد در حالیکه w950 دارای 4 گیگ رم داخلی است

kaveh_top65
21-03-2007, 22:58
من فکر میکنم با توجه به نزدیکی قیمت و مشابه بودن تا حدودی سیستم عامل این دو گوشی رو بشه مقایسه کرد
مثلا بعنوان مثال برتری n73 دوربینش میباشد در حالیکه w950 دارای 4 گیگ رم داخلی است
حالا قیمتشون چنده ؟

tcom_mobile
21-03-2007, 23:54
بابا اختيار داري اوامري مي فرمايين.
كجاي ايثن دو گوشي تشابه قيمت دارن؟؟؟!!!:18:
w950 قيمتش 680 تومنه
و N73 حدود 465
شايد كمي بالا پايين
من نمي دونم انا قابل قياس با همند؟

بابا دبيليو950 صداشو عشقه عالميه. البته دبيلو1000 هم آمده.
ان73 فقط هنگش زياده ولي دوربينش خوبه. خيلي هنگ داره من مي خواستم بخرم ولي ديدم مفت نمي ارزه حتي مي گن موقع بستن كاورلنزش هم هنگ مي كنه:31:
اگه بي خيال دوربيني دبيليو 950 واقعا عاليه ولي حيف اين همه پول بي زبون نيست
دبيلو950 تاچ اسكرينه سيمبيانشم UIQ‌هستش نه S60 نوكيا باهم كمي تنافر دارن.درسته UIQ نسبت به اس60 كمي برنامه داره ولي نسبت به اون خيلي تنافر داره و عاليه و مثل كامپيوتر مي مونه. از قابليت يو آي كيو مي شه به تاچ اسكرين بودن هم اشاره كرد.

ايرادات ان 73 تادلت بخواد تو سايت نوشته شده:
عدم وجود كارت حافظه همراه (كه مي شه بعدا خريد ولي ديگه اريجينال نيستش)
محافظ نامناسب دوربين وشل بودنش
آسان نبودن كار با صفحهكليد
عدم تكرار زنگ هدشار
هنگ هايزياد و الكيبا اين كه بروبكس آخرين نسخه ي فريم ويرشم آپ ديت كردن ولي بازم هنگي داره.

fery joon
22-03-2007, 02:30
عدم تكرار زنگ هدشار
هنگ هايزياد و الكيبا اين كه بروبكس آخرين نسخه ي فريم ويرشم آپ ديت كردن ولي بازم هنگي داره.

دوست عزیز چی میخوای از جون این ان73 ما هر جا میری بدشو میگی :9: خدا وکیلی اینایی که گفتی میشه اسمه ایراد روش گذاشت؟
هنگ کردنشم که صد بار گفتیم با آپدیت کردنش به ندرت پیش میاد :29: من خودم دارم که میگم الکی نمیگم که
در ضمن کار با صفحه کلیدشم از نظر من مشکل خاصی نداره

Rjoun
22-03-2007, 10:58
w950 قيمتش 680 تومنه
و N73 حدود 465
شايد كمي بالا پايين

ان73 فقط هنگش زياده ولي دوربينش خوبه. خيلي هنگ داره من مي خواستم بخرم ولي ديدم مفت نمي ارزه حتي مي گن موقع بستن كاورلنزش هم هنگ مي كنه:31:
دبيلو950 تاچ اسكرينه سيمبيانشم UIQ‌هستش نه S60 نوكيا باهم كمي تنافر دارن.درسته UIQ نسبت به اس60 كمي برنامه داره ولي نسبت به اون خيلي تنافر داره و عاليه و مثل كامپيوتر مي مونه. از قابليت يو آي كيو مي شه به تاچ اسكرين بودن هم اشاره كرد.

عدم تكرار زنگ هدشار
بابا اينقدر نوكيا رو نكوبيد w950 والا هيچي نداره همون كاري كه w850 ميكنه رو انجام ميده
دوربين كه فقط k800,صدا كه فقط w900 ,قيافه P990,برنامه w950 يباره بگيد نوكيا ديگه گوشي نزنه
تعصب بيجا مانع پيشرفته

amin_metal1370
22-03-2007, 11:28
البته دبيلو1000 هم آمده.
بابا شما رو به خدا شایع پراکنی نکنید.

تعصب بيجا مانع پيشرفته
کاملاً موافقم.

amir2011
22-03-2007, 14:25
w950 قيمتش 680 تومنه
و N73 حدود 465
شايد كمي بالا پايين

عدم تكرار زنگ هدشار

اولا بگم کهn73 مشکی با گارانتی 550 تومانه و n73 کاهش قیمت اولیش رو داشته درصورتی که w950 هنوز با کاهش قیمتی مواحه نشده!شاید چون هنوز تازه اومده اینجوری باشه
در مورد w1000 هم نظر شما رو به مطلبی که تو کلوپ sony دیدم جلب میکنم
کلوپ غیر رسمی سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سال و خرده ای پیش، یه مسابقه گذاشت که هر کی ایده یه گوشی رو بده و بعد کاربرا انتخاب کنن که کدوم به واقعیت نزدیکتره و احتمال تولیدش بیشتره. نتیجه اینکه همین گوشی که شما بهش w1000 میگید برنده شد که با نرم افزارهای گرافیکی طراحی شده و اصلا هم واقعی نیست. اینم لینک برای مطالعه بیشتر (تقریبا اواخر صفحه)(metapex)

tcom_mobile
22-03-2007, 23:43
دوست عزیز چی میخوای از جون این ان73 ما هر جا میری بدشو میگی :9: خدا وکیلی اینایی که گفتی میشه اسمه ایراد روش گذاشت؟
هنگ کردنشم که صد بار گفتیم با آپدیت کردنش به ندرت پیش میاد :29: من خودم دارم که میگم الکی نمیگم که
در ضمن کار با صفحه کلیدشم از نظر من مشکل خاصی نداره

اولا آغاجون ما نه طرف سوني هستيم نه نوكسا و نه بدشون رو مي گيم.
من خودم مي گم تو ديد اول عاشق N73‌شدم ولي بابا وقتي خودتون يا دوستانتون تو سايت مي نويسن كه داشتيم كاور لنزشو مي بستيم هنگ كرد ديگه من چي بگم.

در ثاني اين كه كار با صفحه كليدش سخته حرف من نيست تو يكي از سايت ها نوشته بود. بي خودي و الكي كه ننوشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‌اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‌اين) سايت ها درسته معتبر نيستن ولي برگرفته از gsmarena.com‌هستند. در ضمن به نظر خودم صفحه كليدش بد نيست ولي خوب هم نيست. جوي استيكشم در مقايسه با سوني اريكسون ها تعريفي نداره همين حرفها رو تو همين سايت دوستان خودتون نوشتن

در ثاني برادرخانم بنده فروشنده گوشي موبايله. اونم بزرگترينم وبايل فروشي رو داره. درسته تخصصي نيست ولي مي گه تا همين امروز حتي آپ ديت هم مي كنيم برا مشتريان ولي خيلي ايراد از ان73 گرفتن و پسشم مي دن. بابا بي خودي كه نيست اين همه كلوپ N73‌تشكيل دادين با اين همه ايرادات. من مي گم بد از گوشي نمي گم ولي چشم رو نمي شه رو حقيقت پوشوند.
ياحق

tcom_mobile
22-03-2007, 23:48
بابا اينقدر نوكيا رو نكوبيد w950 والا هيچي نداره همون كاري كه w850 ميكنه رو انجام ميده
دوربين كه فقط k800,صدا كه فقط w900 ,قيافه P990,برنامه w950 يباره بگيد نوكيا ديگه گوشي نزنه
تعصب بيجا مانع پيشرفته

بنده بازم مي گم نه طرف نوكيام نه طرف سوني اريكسون نه تعصب بي خودي دارم. خودم تازه سيمكارت خريدمو از اين حرفا...
تعصبي هم ندارم به چه دردم مي خوره تعصب داشته باشم اصلا معني نداره از شما بعديه همچي حرفي رو نزن.

بايد قبول كنيم گوشي هايي كه نوكيا الان مي زنه مخصوصا سري ان بدريختن (قبول كنييد) خوشگل هم باشن نه آن چنان خوشگل نيستند ولي خوب آنتن دهيشون خوبه بين هم هي گوشي ها. باتريشون ضعيفه ولي سوني اريكسون ها خوبن. در عوض آنتن دهي سوني اريكسون ها به نوكيا نمي رسه و ضعف دارن.

حالا مي بيني من طرف هيشكي نيستم من طرف حقم. هر چي ديدم هر چي خودم تجريه كردم و تئورا شنيدم رو مي نويسم.

اين آغا فري متعصبه اونم رو ان73. بابا وقتي خودتون مي گين هنگ مي كنه خودتون نوشتين آپ ديت هم كردم هنگش كم شده من چي بگم؟ آره قبول دارم سيمبيان همراه با هنگه ولي نه اينكه كاور دوربين رو ببيندي يا تو گالري پرسه بزني و گوشيت هنگ كنه
ياحق

tcom_mobile
22-03-2007, 23:50
بابا شما رو به خدا شایع پراکنی نکنید.

کاملاً موافقم.

آغاجان. بنده شايع پراكني نكردم چند روز پيش تو همين سايت (من تازه واردم) ديدم نوشتن W1000‌عكسم زدن وخيلي ها نوشتن تقلبي نيست و واقعيته . الان حيف آدرس اون صفحه رو تو اين سايت ندارم وگرنه مي نوشتم.
بله بنده به استناد اين حرفا و بحثها پشت سر اون نوشتم.

tcom_mobile
22-03-2007, 23:53
اولا بگم کهn73 مشکی با گارانتی 550 تومانه و n73 کاهش قیمت اولیش رو داشته درصورتی که w950 هنوز با کاهش قیمتی مواحه نشده!شاید چون هنوز تازه اومده اینجوری باشه
در مورد w1000 هم نظر شما رو به مطلبی که تو کلوپ sony دیدم جلب میکنم
کلوپ غیر رسمی سونی اریکسون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک سال و خرده ای پیش، یه مسابقه گذاشت که هر کی ایده یه گوشی رو بده و بعد کاربرا انتخاب کنن که کدوم به واقعیت نزدیکتره و احتمال تولیدش بیشتره. نتیجه اینکه همین گوشی که شما بهش w1000 میگید برنده شد که با نرم افزارهای گرافیکی طراحی شده و اصلا هم واقعی نیست. اینم لینک برای مطالعه بیشتر (تقریبا اواخر صفحه)(metapex)

آغايون بي خودي خودتون رو جر ندين و تفاسير عرضه نكنين ممنونم.
من مي گم چند روز پيش تو همين سايت ديدم عكسشو زدين و تفاسيري براش نوشتن و خيلي ها نظر دادن وگفتن درسته وفلان و ال و بل. بنده به استناد همون نوشتم
ولي امروز تو تاپيك جديدي ديدم كه اين حرف الكيه. فقط يه طرحيه كه با كامپيوتر درست شده و به واقعيت نزديكه وبرنده شده و از اين جور حرفا.... بنده چيكار كنم خوب حرف الكي تو سايت مي نويسن.

در ضمن ان 73 مشكي نه موزيك اديشن 465 تومن بدون گارانتيه تو شهر ما. در ثاني اصلا با گارانتي هم بازم به قيمت w950‌نمي رسه. آخه تو تاپيك نوشته بود با توجه به برابر بودن قيمت ها.....
ياحق

amir2011
23-03-2007, 02:07
آغايون بي خودي خودتون رو جر ندين و تفاسير عرضه نكنين ممنونم.

در ضمن ان 73 مشكي نه موزيك اديشن 465 تومن بدون گارانتيه تو شهر ما. در ثاني اصلا با گارانتي هم بازم به قيمت w950‌نمي رسه. آخه تو تاپيك نوشته بود با توجه به برابر بودن قيمت ها.

شما متاسفانه روی جملات دقت نمیکنی بعد نظر میدی
من اولا نگفتم برابر بودن و گفتم نزدیک بودن و تازه اگه دقت میکردی گفتم که w950 جدید اومده و با افت قیمت اولیه مواجه نبوده همونطور که n73 اولش که تومده بود قیمتش 650 بود!

kaveh_top65
23-03-2007, 03:11
حالا آخرش n73 یا w950 ؟؟؟؟؟

Rjoun
23-03-2007, 08:15
حالا آخرش n73 یا w950 ؟؟؟؟؟
بابا شماهم خوشت مياد ما بيفتيم به جون هم
وقتي يه عده مي گن w950 يه عده ديگه مي گنn73 هيچكدوم كوتاه نميان تكليف چيه؟
تا يه نظري بدي فوري ميگن از رو تعصب حرف نزن خودت بگو تكليف ما چيه؟
دوستان اشتباه مي گم؟

amin_metal1370
23-03-2007, 10:47
آغاجان. بنده شايع پراكني نكردم چند روز پيش تو همين سايت (من تازه واردم) ديدم نوشتن W1000‌عكسم زدن وخيلي ها نوشتن تقلبي نيست و واقعيته . الان حيف آدرس اون صفحه رو تو اين سايت ندارم وگرنه مي نوشتم.
بله بنده به استناد اين حرفا و بحثها پشت سر اون نوشتم.
منظور بدی نداشتم چون قبلً هم زیاد از این بحث ها بود گفتم.چون این حرف ها فقط چهره سونی اریکسون رو خراب می کنه و بس.منابع معتبر فقط سایت gsmarena.com و سایت رسمی سونی اریکسون هستند.اگر هم ناراحت شدین عذر می خوام.

tcom_mobile
23-03-2007, 16:02
آغا ما خاطرخواه شما و سايتمونيم
ياحق
اينا نتيجه ي تحقيقات تو اين فروم هستش

آقاجان اگر دوربين مي خواي بدو سراغ ان73 (البته صداش بدك نيست ولي به دبيلو نمي رسه). آنتن دهي هم كه قربونش برم. ولي هنگش ناخوشاينده. جوري كه مي گن كاور لنز رو مي بندي هنگ مي كنه. من كه پشيمون شدم فعلا از خريد ان73. گرچه احمق هم نيستم به دبيلو850 پول مفت بدم. بابا پول كه علف خرس نيست زحمت مي كشيم پاره مي شيم تا جور مي شه. كار مي كنيم. اگه850 يه يدوربين خفني هم داشت سايبرشات با لنز Ccd آره اونوقت حرف نداشت.
عموجان اگه صداي خفن مي خواي بدو سراغ دبليو950 . تاچ اسكرين هم هستش. سيمبيان هم داره از نوع Uiq‌كه خيلي بهتر از S60‌ نوكيا هستش ولي مي گن برنامه هاش كمه اونم زياد مي شه.
سوني اريكسون ها رو باتري خوب كار مي دن قوي ترند. آنتن دهي تو سوني اريكسون فقط P990‌رو مي گن عاليه.

بلاخره خودت مي دوني. طي تحقيقاتم اين گوشي ها رو پسند كردم البته فقط از نوكيا و سوني اريكسون با بقيه كار ندارم

نوكيا: ان70. ان 73 (احتياط داره). ان 95 (هنوز نيستش قربونش برم)
سوني اريكسون: مي گن كا800 (من نمي خوام) P990 اي وله. بعد از دبيلوها كه از 800 به بالا

kaveh_top65
23-03-2007, 17:06
بابا شماهم خوشت مياد ما بيفتيم به جون هم
وقتي يه عده مي گن w950 يه عده ديگه مي گنn73 هيچكدوم كوتاه نميان تكليف چيه؟
تا يه نظري بدي فوري ميگن از رو تعصب حرف نزن خودت بگو تكليف ما چيه؟
دوستان اشتباه مي گم؟
نه جدا ... کدوم ؟ n73 یا w950 ؟

Silwestern
23-03-2007, 17:38
من میگم شما 3310 بخر که نه پولتو که علف خرس هست حیف و میل بشه همه اینا رو به جون هم نندازی

در کل اینو بدون که تا وقتی سونی داره گوشی میده تو بازار نوکیا فقط باید بره سمت تولید لوازم جانبی برای سونی

مثل کیف گوشی و قاب کریستالی و اگه بتونه هندزفری هم بزنه ....

دیگه خود دانی

D o l f i n
24-03-2007, 00:11
من ميگم بحث در مورد اينا بي فايدس يكي تعريف ميكنه عاشقش ميشي يكي بد ميگه متنفر ميشي آدم مي مونه سر دو راهي كه كدوم رو بخره

Rjoun
24-03-2007, 07:19
نه جدا ... کدوم ؟ n73 یا w950 ؟
n73 براي جلوگيري از خستگي زودرس!
ولي انصافا اگه 950 يه دوربينه 2 داشت من يكي كه معطلش نميكردم ولي افسوس كه گوشي بدونه دوربين...

tcom_mobile
24-03-2007, 12:11
n73 براي جلوگيري از خستگي زودرس!
ولي انصافا اگه 950 يه دوربينه 2 داشت من يكي كه معطلش نميكردم ولي افسوس كه گوشي بدونه دوربين...
راس گفتي گوشي بي دوربين مثل مستراح بي آفتابس

Pavaraghy
24-03-2007, 15:30
به خدا گیج شدم . هر جا میرم میبینم میگن N73هنگش زیاده.بالاخره بگیرمش یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fery joon
24-03-2007, 18:44

چه تشبیهه زیبایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
24-03-2007, 18:47
به خدا گیج شدم . هر جا میرم میبینم میگن N73هنگش زیاده.بالاخره بگیرمش یا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا الا بلا اونجور نیست که میگن ورزن 3 به بالاشو بگیر یا خودت آپدیتش کن اصلا هنگش زیاد نیست من خودم آپدیت کردم به ندرت پیش اومده که هنگ کنه اگرم هنگ میکنه دکمه خاموش روشن گوشی کار میکنه و میتونی گوشیو خاموش کنی و دوباره روشن کنی

amir2011
24-03-2007, 21:18

ببین دوست عزیز هر گوشی برای مقاصد خاصی طراحی میشه
اگه میبینی که w950 دوربین نداره دلیلش این نیست که نمیتونستن روش دوربین بزارن!
این گوشی اصلا برای walkman طراحی شده ولی بعضی گوشیهای wlkman هستش که دوربین هم داره اونها گوشیهایی هستن که مورد نظر مخاطب عام هستن!
ولی w950 یک گوشی کاملا اختصاصی میباشد که سونی اریکسون برای علاقه مندان این مدل گوشی که عموما افراد عادی نیستند طراحی کرده

kaveh_top65
25-03-2007, 00:52
نه شایعه نیست اینم عکس w 1000

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaveh_top65
25-03-2007, 00:54
البته میدونم عکسا فرق داری ... منم از این لینک برداشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir2011
25-03-2007, 01:15
البته میدونم عکسا فرق داری ... منم از این لینک برداشتم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز اینها همه طرحهای پیشنهادی کاربران همین سایته و هنوز کمپانی سونی اریکسون اظهار نظری در این مورد نکرده