مشاهده نسخه کامل
: حمله هکرها به سایت طرفدار فایرفاکس
Saeed_TnT
16-07-2005, 20:19
هکرهای خرابکار با حمله به یک سایت طرفدار مرورگر کدباز فایرفاکس تلاش کردند تا آن را به پایگاهی برای ارسال هرزنامه مبدل کنند.
خبرگزاری سلام - هکرهای خرابکار با حمله به یک سایت طرفدار مرورگر کدباز فایرفاکس تلاش
کردند تا آن را به پایگاهی برای ارسال هرزنامه مبدل کنند.
بنابر اعلام بنیاد موزیلا سازنده این مرورگر حمله یاد شده تنها محدود به سایت Spread firefox بود که برای بازاریابی این مرورگر تاسیس شده است. هنوز مشخص نیست که هکرها از چه حفره امنیتی برای طرحریزی این حمله استفاده کردهاند.
سایت یاد شده از روز 12 جولای در دسترس نبود. اما در حال حاضر فعالیت خود را از سرگرفته است. گفتنی است که مهاجمان ناشناس تلاش کردند در تاریخ 10 جولای به سایت بنیاد موزیلا به آدرس mozilla.org هم حمله کنند.
double_n
16-07-2005, 22:42
انشالله تلاششون به ثمر برسه :mrgreen: :mrgreen:
10 Jul مگه نگذشته ؟
پس کی میخوان حمله کنن ؟ منتظریم ما ... ! کاره بروبرچه Opera هستش !
10 Jul مگه نگذشته ؟
پس کی میخوان حمله کنن ؟ منتظریم ما ... ! کاره بروبرچه Opera هستش !
گفته تلاش كردن حمله كنن نه اينكه ميخوان حمله كنن
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 07:39
آره ديگه وقتي نمي تونيد رقابت كنيد از ............ استفاده مي كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هك شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هك شد
این مگه همین خبر نیست ؟ یه سایت برای ترویج استفاده از فایر هک شده که از طرف موزیلا هم حمایت میشده !
اما اگه به سایت اصلی حمله کنن جالب میشه ! :arrow:
درسته . این سایت یکی از سایت های معروف فایرفاکس هست که کمتر از 24 ساعت هک شد ولی این هکرا نتونستن سایت اصلی رو هک کنن و تلاششون بی ثمر موند
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 14:37
اما اگه به سایت اصلی حمله کنن جالب میشه ! :arrow:
نفس كش
بابا opera اي ها كه نامرد نبودن چي شد كه عوض شدن
من مگه چی گفتم !
گفتم که اگه میتونستن به سایت اصلی حمله کنن جالب بود ولی مثله اینکه تحقیر شدن و حتی همون سایتی که حمایت میشد رو هم نتونستن کامل هک کنن ! Opera ها هم توشون نامرد هست هم آدمه باحال ! نمیشه کلی گفت ! همونطوری که نمیشه راجع به هیچ چیزی به طوری کلی و جامع یه چیز رو گفت ! ( تو عالمه خودمونا )
double_n
17-07-2005, 16:35
آره ديگه وقتي نمي تونيد رقابت كنيد از ............ استفاده مي كنيد
LoooooooooooooooooooooL
:lol: :lol: :lol:
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 16:36
AVECINA اين نامه رو بخون حال كن :evil: :evil:
========================
On Tuesday, July 12, the Mozilla Foundation discovered that the server hosting Spread Firefox, our community marketing site, had been accessed on Sunday, July 10 by unknown remote attackers who exploited a security vulnerability in the software running the site. This exploit was limited to SpreadFirefox.com and did not affect other mozilla.org web sites or Mozilla software.
We don't have any evidence that the attackers obtained personal information about site users, and we believe they accessed the machine to use it to send spam. However, it is possible that the attackers acquired information site users provided to the site.
As a Spread Firefox user, you have provided us with a username and password. You may also have provided us with other information, including a real name, a URL, an email address, IM names, a street address, a birthday, and private messages to other users.
We recommend that you change your Spread Firefox password and the password of any accounts where you use the same password as your Spread Firefox account. To change your Spread Firefox password, go to SpreadFirefox.com, log in with your current password, select "My Account" from the sidebar, select "Edit Account" from the sidebar, then enter your new password into the Password fields and press the "Save user information" button at the bottom of the page.
The Mozilla Foundation deeply regrets this incident and is taking steps to prevent it from happening again. We have applied the necessary security fixes to the software running the site, have reviewed our security plan to determine why we didn't previously apply those fixes in this case, and have modified that plan to ensure we do so in the future.
Sincerely,
The Mozilla Foundation
Mehdi_Best
17-07-2005, 17:30
به نظر من اين بحث اپرا و فايرفكس فقط در اين انجمن مطرح است و رقابت بينشون هست. وگرنه در دنياي كامپيوتر و اينترنت در حال حاضر رقابت اصلي بين IE و فايرفكس هست و اپرا با اينكه جزو يكي دو تاي اول مرورگرها است اما در اين رقابت سهم ناچيزي داره. پس ممكنه از طرف اپرايي نبوده باشه! مثل كار بيلي جون (بيل گيتس) بوده كه خواسته با اين كارها جواب ضد حالهاي فايرفكس به IE رو بده.
آقا کوسه ممنون ! خیلی حال داد !
یه پیشنهاد از این به بعد اگه کسی مقاله و مطلب انگلیسی در این سطح داشت بذاره ! هم زبانمون خوب میشه هم بهتر میفهمیم قضیه چی بوده !
پس اصلا به قول سایت Mozilla بیشتر میخواستن اطلاعات کاربران رو بدزدند ( که این کارم کردند ) و به عنوان فرستادن اسپم از این سایت استفاده کنند ! به همه اعضا هم پیشنهاد کرده که رمز عبور اکانت این سایت و اکانت های مشابه رو تغییر بدن !
جالب بود !
راستی آقا مهدی از اون ضد حالا بودا ! مگه ما گفتیم کار Opera یی هاست ؟ :arrow:
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 20:51
آقا کوسه ممنون ! خیلی حال داد
اوسينا خيلي نامردي خيلي
حال داد بهت :cry: :cry:
اما بازم میگم کسی مقاله به انگلیسی داشت تویه هر موضوعی و خبری بذاره PLZ !
خیلی فاز میده !
شما هم که از ناراحتی ما شاد میشی و وقتی ما خوشحالیم ناراحت میشین دیگه ؟ درسته ؟ این رسمشه !
باشه کوه به کوه نمیرسه ! کوسه به Avecina میرسه !
آقا اينا ديگه چيه ما ميشنويم
حالا oepra يي ها هك كرده باشن يا خود فاير فاكسي ها
مهم نيست
بعله درست شنيدين خود فاير فاكسي ها هم ممكنه هك كرده باشن براي اينكه بيان گروه هاي ديگه رو خراب كنن
اينو البته منظورم به فاير فاكسي ها نبود بلكه كاملا كلي گفتم تا ذهن دوستان هم روشن بشه و بدونن چند درصد از هك هايي كه تو جهان صورت ميگيره توسط خود گروه اونا هستش تا بيان از اين طريق گروه هاي ديگه رو خراب كنن
باور كن
باور نداري از مافيا بپرس
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 21:21
مهم نيست
بعله درست شنيدين خود فاير فاكسي ها هم ممكنه هك كرده باشن براي اينكه بيان گروه هاي ديگه رو خراب كنن
اينو البته منظورم به فاير فاكسي ها نبود بلكه كاملا كلي گفتم تا ذهن دوستان هم روشن بشه و بدونن چند درصد از هك هايي كه تو جهان صورت ميگيره توسط خود گروه اونا هستش تا بيان از اين طريق گروه هاي ديگه رو خراب كنن
باور كن
باور نداري از مافيا بپرس
آقا سودا قبول داريم
ولي چرا اوسينا بايد از هك شدن سايت خوشحال بشه :?:
مهم نيست
باور كن
باور نداري از مافيا بپرس
آقا سودا قبول داريم
ولي چرا اوسينا بايد از هك شدن سايت خوشحال بشه :?:
اون ديگه مشكله خودشه چرا به من ميگي؟ :roll:
من کی خوشحال شدم ؟ من گفتم خبره باحاله همین !
گیر دادیا کوسه ؟ چند وقته غذا گیر نیاوردی میخوای منو بخوری ؟
ايول اوسينا
حال كردم
عجب چيزي گفتي ها
نيم ساعت خنديدم
Mehdi_Best
17-07-2005, 21:52
مي دونم اين پستي كه الان دارم مي دهم جزو پست هاي بيهوده است اما اميدوارم همگي ببخشيد چون واقعا اين يكي رو ديگه نمي شد بي خيال شم. البته چون سودا دوست خوبم است و ناراحت نمي شه و مي دونم كه جنبه داره مي گم.
به تاريخ ارسال avecina كه دقت كنيد ساعت 10:30 شب ارسال كرده. سودا هم 10:38 ارسال كرده. اما نوشته كه نيم ساعت خنديدم!!! اگه نيم ساعت خنديده بود كه بايد ساعت 11:00 مي شد! :shock: :shock: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:
avecina جان در مورد اين پستت كه گفتي مگه من گفتم كار اپرايي ها هست توجهت رو به پست اولي كه در اين تاپيك دادي جلب مي كنم. خودت گفته بودي كه كار بچه هاي اپرايي است!!!
راستی آقا مهدی از اون ضد حالا بودا ! مگه ما گفتیم کار Opera یی هاست ؟ :arrow:
10 Jul
کاره بروبرچه Opera هستش !
حالا گفتي يا نه بالاخره؟! :wink: :wink:
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 22:01
ايول اوسينا
حال كردم
عجب چيزي گفتي ها
نيم ساعت خنديدم
خدا را شكر يك نفر از ما نترسيد و از كار ما خندش گرفت :arrow:
مهدي جان
از شما ديگه بعيده
ديگه كم كم دارم به iq :mrgreen: شما ميشكم
اگه به كتاب الفباي فارسي مراجعه كني ميبيني كه اينجور حرفها نشانه اغراق هستش و نشانه زياد خنديدن هست
:mrgreen:
خب آقا مهدی 10Jul قرار بوده به سایته اصلی حمله بشه ! من اونو گفتم !
حالا داریم الکی بحث میکنیم ولی اون برای سایته Mozilla هستش و این برای سایته طرفدار فایرفوکس !
Mehdi_Best
17-07-2005, 22:07
سودا جان اين رو خودم هم مي دونم. من فقط خواستم يه خورده لبخند بر لبان دوستان عزيز بياد.
سودا جان اين رو خودم هم مي دونم. من فقط خواستم يه خورده لبخند بر لبان دوستان عزيز بياد.
حالا كه اينطوره پس ما هم حسابي ميخنديم
اما به iq ي شما :wink:
:lol: :lol:
حالا بعد از یه روز سروکله زدن با یه سری ؟ که معلوم نیست کین واقعا به این خنده ها نیاز داشتیم !
K053_LSH_KV90
17-07-2005, 22:13
حالا بعد از یه روز سروکله زدن با یه سری ؟ که معلوم نیست کین واقعا به این خنده ها نیاز داشتیم !
اوسينا شما كه 100% نياز داشتي :lol:
اگه يه فوتبال هم بزنيم حله :arrow: :arrow: :arrow:
Amir_P30
18-07-2005, 03:45
آقا ما كه سراپا خوشحالشديم از اين خبر :mrgreen: :mrgreen:
اينم براي كسايي كه ميگن اپرا امنه!!!!
هيچ چيزي كاملا امن نيست
هيچ نرم افزاري نيست كه مورد توجه هكرها قرار نگيره و توش باگ پيدا نشه.
تيغ تيز هكر ها براي همه برنده است
همين 1 ماه نشده كه ورژن 1.0.5 اين نرم افزار اومده بود
حالا ميبينيم كه ورژن 1.0.6 اومده!!!
عجببببببببببببب
بحث مرورگر ها كه تمومي نداره :wink:
Mehdi_Best
18-07-2005, 07:36
اينم براي كسايي كه ميگن اپرا امنه!!!!
امير جان اپرا اين وسط چيكاره است؟! :wink: :wink:
سايت فايرفكس هك شده ها! :wink: :wink:
اينجا رو ببين بحث چي چي كه نبوده
فوتبال و كوسه و خنده و شير مرغ و ... به غير از اصل مطلب
حالا كه اينطوره بحث مرورگر هم ممنوعه
:lol:
K053_LSH_KV90
18-07-2005, 09:13
اينجا رو ببين بحث چي چي كه نبوده
فوتبال و كوسه و خنده و شير مرغ و ... به غير از اصل مطلب
حالا كه اينطوره بحث مرورگر هم ممنوعه
:lol:
آقا ماهان اصلا بحث كوسه نبود كه از سايت spread firefox به ما يه ايميل زدند كه آقا سايت هك شده نترس نميدونم موزيلا هك نشده اين حرف
:arrow: :arrow: :arrow:
بعد اوسينا گير داد آقا هركي از اينا داره بذاره
ان شا ال... به زمینه گرم بخورند :x :x :x :x :x
K053_LSH_KV90
18-07-2005, 10:01
ان شا ال... به زمینه گرم بخورند :x :x :x :x :x
انشا الله :arrow:
بابا هک شدن یه سایت که انقدر بحث نداره . امیر جان برنامه ای که این وسط هک نشده ! من خودم تو این سایت عضو هستم . یه پیغام اومده برام که هیچ مشکلی نیست و هیچ کس به اطلاعات شما دست پیدا نکرده . حالا من نمی دونم این بحث ها چیه !
بابا هک شدن یه سایت که انقدر بحث نداره . امیر جان برنامه ای که این وسط هک نشده ! من خودم تو این سایت عضو هستم . یه پیغام اومده برام که هیچ مشکلی نیست و هیچ کس به اطلاعات شما دست پیدا نکرده . حالا من نمی دونم این بحث ها چیه !
پي تمومه ديگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.