PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فریم استایل ایکس پی

Payman_62
20-03-2007, 04:14
سلام.
حتما بلدید با استفاده از فایل مانیفست فرمتون رو استایل ایکس پی کنید. حتما هم میدونید که فریم استایل ایکس پی نمیگیره. کسی راهی برای برطرف کردن این مشکل میدونه؟ (غیر استفاده از پیکچر باکس چون تمش ثابت میمونه).

اگه راهش رو کسی نمیدونه یه ocx که فریم استایل ایکس پی باشه میخوام. اگه بذارید ممنون میشم.

_H2_
20-03-2007, 11:36
سلام
در Vb8 یکسری گزینه و ماژول دیده ام ولی تا حالا وقت درست و حسابی نکرده ام که کلنجاری بروم و ببینم چه طور کار میکند، چند روز عید را نیستم ولی سعی میکنم امتحانی بکنم و ببینم جواب میدهد یا نه؟ اگر به جواب رسیدم (بعد از عید) برایتان میفرستم.

کلاَ در مورد Vb6 هم که هیچی نمیدانم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عیدتان هم مبارک!

Payman_62
20-03-2007, 14:11
سلام.
من عجله دارم.
دوستان دیگه کسی اکتیو ایکس فریم استایل ایکس پی ندارن؟

_H2_
20-03-2007, 14:26
سلام
عزیز جان من امتحان نکرده ام، ولی اون ActiveX که از یک سایت دیگر گرفته اید مشکلتان را حل نکرد؟
همان SkinStudio.rar را میگویم.

Mehrdad_Desiner
20-03-2007, 18:10
سلام
در Vb8 یکسری گزینه و ماژول دیده ام ولی تا حالا وقت درست و حسابی نکرده ام که کلنجاری بروم و ببینم چه طور کار میکند، چند روز عید را نیستم ولی سعی میکنم امتحانی بکنم و ببینم جواب میدهد یا نه؟ اگر به جواب رسیدم (بعد از عید) برایتان میفرستم.

کلاَ در مورد Vb6 هم که هیچی نمیدانم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عیدتان هم مبارک!

VB 8 !!!!!
VB8 Dige Chy Hast

shirazhaker
20-03-2007, 18:22
همون دات نت كه ايشون ميگن vb 8

Payman_62
21-03-2007, 17:52
سلام
عزیز جان من امتحان نکرده ام، ولی اون ActiveX که از یک سایت دیگر گرفته اید مشکلتان را حل نکرد؟
همان SkinStudio.rar را میگویم.
سلام.
گفتم من مشابه این اکتیو ایکس دارم. ولی اینا حجمشون زیاده. به خاطر یه فریم نمیخوام یه اکتیو ایکس 300 کیلو بایتی به برنامه اضافه کنم. من یه اکتیو ایکس که فقط فریم ایکس پی باشه و حجمش کم باشه میخوام.

_H2_
28-03-2007, 10:17
سلام
فقط میخواستم بگویم نتوانستم!

دلم میخواست با امکانات داخلی VB8 این کار را انجام دهم که نتوانستم ماژولی مناسب پیدا کنم، همانطور که گفتم ماژولهایی بودند ولی با Style جاری ویندوز کار میکردند و نتوانستم آنها را به Style های دیگر وصل کنم.
(البته اگر هم میتوانستم شاید کد VB8 بدردتان نمی خورد، ولی دوستداشتم بدون استفاده از API یک جوری میشد!)
البته این ماژولها در اصل برای طراحی کنترلرهای جدید که میخواهیم از استایل جاری ویندوز تبعیت کند طراحی شده اند.

ضمناَ دیگر 300 کیلو بایت که حجمی نمیشود! بابا مردم نرم افزار میدن بیرون توی یک DVD، مگه شما میخواهید نرم افزارتان را در فلاپی عرضه کنند که اینقدر نگران حجمش هستید؟!

در مورد API هم گمان میکنم باید از توابع موجود در کتابخانه uxtheme.dll استفاده کنید. مثل API های سری DrawThemeXXXXXX و OpenThemeData ویا GetThemeXXX و....

بحرحال امیدوارم دوستان اگر چیزی میدانند کمکتان کنند.

Romina2006
28-03-2007, 17:27
می توانید از سورسهای زیر استفاده کنید :

drawing_XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jcFrames ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XP_Frame ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XP_Style ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LOVEMT
30-03-2007, 02:48
جالب بود رامین جان

LOVEMT
30-03-2007, 02:59
راستی بچه ها تو قسمت مساعل جالب وی بی سورس شبیه ساز Xp لینکش خرابه میشه کمک کنید .

Payman_62
01-04-2007, 03:16
سلام.
جناب _h2_ اون برنامه هایی که رو سی دی یا دی وی دی عرضه میشه رو یه تیم مینویسه نه یه شخص. بعد هم تا به حال پیش نیومده برنامه چند کیلو بایتی بنویسید؟

رومینا خانوم ممنونم. سورس ها و کامپوننت های جالبی قرار دادید.

در ضمن بعد از تحقیق در مورد تغییر استایل فریم ها متوجه شدم این فایل های قدیمی ویبی هست که بعد از نصب ویبی باعث تغییر استایل فریم میشه و اگه برنامه رو یه سیستمی اجرا شه که ویبی نصب نیست ظاهر فریم با همون استایل ایکس پی نمایش داده میشه.

_H2_
03-04-2007, 11:23
سلام
میبخشیدا، هیچ ربطی نداره ها و شاید الکی تاپیک را خراب کنم ولی بحرحال جالب است،
چون من عاشق طراحی dll هستم کوچک ترین dll ای که تا حالا ساختم یک و نیم کیلو بایت حجم داشت و با Visual Assembly کامپایل شده بود، خودم هم بعد از کامپایل باورم نمیشد! زبانی جالبیه حیف که ورژن جدیدش را ندیده ام.