PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه مشكل درمورد تايپ تاپيكها

mahdi_pc
16-07-2005, 18:04
دوستان با سلام
يه مشكلي كه برام به وجود اومده اينه كه براي تاپيك آموزش action script بايد دستورات فلش رو بنويسم براي اين كار يا بايد متن رو چپ چين كنم كه وقتي اين كار رو مي كنم موقع نمايش به صورت راست چين مياد.
وقتي هم به صورت راست چين عمليات رو تاپي كنم يا از توي فلش كپي پست كنم پرانتز ها و كروشه ها و... همه به هم ميريزه.مثلا ميشه:
on(press(}
stop()
{
اگه مي بينيد تو تاپيك قبلي آموزش اكشن توي انجمن آموزش اين اشكال پيش نيامده. بيشتر دققت كنيد مي بينيد كه بين پرانتز و كروشه يا بعد از كروشه يه حرف f به رنگ سفيد وجود داره
اين حرف رو مجبور شدم تايپ كنم تا پرانتزها و كروشه ها بياد سر جاش و چون اضافي بود سفيدشون كردم.
يعني مجبور شدم اين طوري بنويسمش:
on(press)f{f
stop() f;f
{
اگه يكي از دوستان راه حلي داره (چه روشي براي چپ چين كردن نوشته و چه راه حل كلي) خواهش ميكنم كمك كنه.
خيلي خيلي ممنون.
:wink:

Amir_P30
17-07-2005, 01:45
حرفتون كاملا درسته

و متاسفانه اين يكي از مشكلات انجمنه

به نظر من راه حل سادش اينه كه شما مقاله آموزشيت رو به صورت پي دي اف در بياري

mpsjavad
17-07-2005, 09:48
با سلام ..

دوست عزيز اقا مهدي همون طور كه اقا امير گفتن اين رو نميشه كاريش كرد اما تجربه ميگه كه كساني كه ميخوان از اين كد ها ( مثلا كدهاي جاوا براي فرونت پيج ) استفاده كنن وقتي كپي پيست ميكنن درست ميشه و چپ چين و راست چين بودن در انجمن ظاهري هست شما ميتوني كد ها رو ببري توي نوتپد بعد اون رو زيپ كني بعد آپلود كني و ادرس اون رو بزاري .. ابته اين كار صبر ايوب ميخواد //

راستي تو رو خدا اگه بحث كد و اين چيز ها هست نرين PDF كنين كه براي ما مكافات داره چون ديگه نميشه كپي پيست كرد :?

:wink:

Navid
17-07-2005, 10:13
فکر کنم با قابلیت چپ به راست نوشتن سیستم جدید این مشکل حل بشه

mahdi_pc
17-07-2005, 18:31
جواد جان! اگه بخام اين كاري كه شما گفتي رو انجام بدم كه خوب بهتره از صفحه عكس بگيرم و عكس رو آپلود كنم و...
حالا يعني هيچ راهي نداره؟! :cry:

Iranian_sports
17-07-2005, 18:38
سلام
خوب وقتي اون کدهارو کپي ميکنيم درست درمياد
فقط تو انجمن اينجوري ديده ميشه همونطور که mpsjavad گفتن
موفق باشيد
فعلا

mahdi_pc
18-07-2005, 09:49
آقا واقعا ممنون
همونطور كه دوستمون iranian_sport گفتن اگر اين دستورها رو توي محيط action script كپي كنيم . مشكل(تقريبا) حل ميشه.
ار همه ممنونم. :lol:

mahdi_pc
13-08-2005, 06:04
یه حرف جدید در این مورد دارم که مشکل من از طریق استفاده از فایر فاکس حل شد. یعنی وقتی توی فایر فاکس کپی می کنم . مشکلی نیست. به خاطر همین هم چند تا تاپیک جدید این آموزش درست شد
:D