ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور میشه به تعداد عدد رندوم تولید شده مووی کلیپ ایجاد کرد؟

samane85
19-03-2007, 19:53
من یه تازه کارم و هنوز از فلش چیزه زیادی بلد نیستم اگه کسی بتونه در این مورد راهنماییم کنه خیلی ممنون میشم. واقعا لازمش دارم
یهdynamic text دارم که عدد رندوم تولید میکنه و یه شکل مووی کلیپ،میخوام به تعداد اون عدد رندوم شکل داشته باشم.خواهش میکنم کمکم کنید!!!!!

Elfin-D
19-03-2007, 23:49
شما باید یک لوپ بسازی که تعداد لوپ اون برابر با عدد رندوم شماست.برای کپی مووی کلیپ هم از اکشن زیر استفاده کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم

samane85
20-03-2007, 13:57
سلام دوست عزیز از اینکه به سوالم جواب دادی خیلی ممنونم.این کارو انجام دادم ولی یا دو تا شکل اضافه یا دو تا کم میاره.در ضمن میخوام شکل های ایجاد شده تو یه محدوده خاصی باشند ،پراکنده نباشند.:42:
سال نو رو هم تبریک می گم. امیدوارم سال خوبی داشته باشین.:thumbsup: :15:

M A T I N
20-03-2007, 14:35
در ضمن میخوام شکل های ایجاد شده تو یه محدوده خاصی باشند ،پراکنده نباشند.

وقتی با حلقه (لوپ ) اون رو کپی میکنی هر یک از کپی های به وجود اومده یه اسم میگیره ....
بعدش میتونی X_ و Y_ اون رو عوض کنی .....

.......موفق باشی ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

samane85
21-03-2007, 14:06
اون لوپی که نوشتم درست کار نمیکنه. این برنامه ای که دارم روش کار می کنم آموزش ریاضی کلاس اوله. میخوام در هر بار اجرا به اندازه اون عدد رندوم شکل بیاد.مثلا برای عدد 2+3 ،یه طرف 3تا شکل و طرف دیگه دو تا شکل بیاد. این کد رو نوشتم نمیدونم مشکلش از کجاست میتونید کمکم کنید!:42:

my_text=random(9);
Stop();
for (var i = 0; i<my_text; i++) {
my_mc.duplicateMovieClip("Mc"+i, i);}

M A T I N
21-03-2007, 17:30
سلام
1. لطفا کد ها رو دا خل تگ کد قرار بده ......:20:

2. اگر my_text یه متغیر هست این کد درسته .....
دلیل این که شکل های جدید رو هم نمیبینی اینکه همه شکل ها روی هم قرار میگیرن ....(بهتره از var استفاده نکنی )

اون کد رو اینجوری بنویسی بهتره :(اینجوری روی هم قرار نمیگیرند )
کافیه یه MovieClip درست کنی و توش یه شکلی بکشی بعد اسمشو my_mc بزار ....این کد رو هم تو فریم اول بزار..

..........موفق باشی.........:20::11:

samane85
23-03-2007, 15:39
خدا خیرت بده :26: ، دستت درد نکنه مشکلم حل شد.:15:.
من فعلا از فلش چیز زیادی بلد نیستم امیدوارم که بتونم به کمک شما دوستای خوبم یاد بگیرم.:10:

M A T I N
23-03-2007, 18:04
خواهش میکنم
بازم کمک خواستی در خدمتیم

samane85
24-03-2007, 01:15
دوباره سلام
ببخش دوباره مزاحم شدم ،یه مشکل برام پیش اومد.اون کد رو وقتی برا یه شکل(MC) می نویسم مشکلی نداره ولی وقتی میخوام چند تا شکل مختلف به طور رندوم تولید بشن درست در نمیاد.برا هر کدوم for جداگانه نوشتم. این سوال از بس راحته خجالت میکشم بپرسم ولی مجبورم.اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.:11:

M A T I N
24-03-2007, 16:18

شاید به خاطر اینکه دو جا از i استفاده کردی.....
در این مواقع میتونی با i رو با var به متغییر local تبدیلش کنی ....
یا راه بهتر اینکه از دو اسم متفاوت استفاده بکنی ....

کی گفته سوالات آسونه ...؟:43:

...... موفق باشی .......

M A T I N
24-03-2007, 17:16
شرمنده یه چیزی رو یادم رفت بگم
وقتی میخواهید دو تا Mc رو کپی بکنید باید طوری کپی بشن که کپیهاشون توی یه سطح قرار نگیره
اگر سطح مثلا دو تا شون یکی شد فقط اون شکلی رو که دیر تر کپی شده نشون میده ...
اون کد رو اینجوری بنویسید بهتره ....

samane85
24-03-2007, 23:45
درست شد:15:
دستت واقعا درد نکنه از اینکه به سوالام به طور کامل و واضح جواب دادی خیلی خیلی ممنون.:33:

با آرزوی بهترینها...