ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی یه Dll فوق پیشرفته برای ذخیره اطلاعات و تنظیمات نرم افزار

LOVEMT
19-03-2007, 02:10
سلام دوستان ميخام يه DLL رو به شما معرفي کنم که خودم نوشتم و براي ذخيره تنظيمات برنامه و يا هر گونه اطلاعات
ديگري مورد استفاده قرار ميگيره .
در اين DLL شما ميتونيد با وارد کردن # [MyApp] 'Section; Key=Setting تنظيمات و يا اطلاعات خود را ذخيره کنيد .

1 # MyApp : نام شرکت
2 # Section : نام بخش
3 # Key : نام کليد يا زير گروه
4 # Setting : تنظيمات و يا اطلاعاتيست که مي خواهيد در فليل Set. ذخيره شود

# ساخت شيئ

ابتدا در قسمت جنرال فورم شما بايد از فايل DLL يک شيئ بسازيد , با وارد نموندن قطعه کد زير شيئ ساخته ميشود

Public Setting As New Setting

# ذخيره تنظيمات و يا اطلاعات

براي مثال در اينجا اموزش ذخيره Left و Top برنامه داده ميشود .

با افزودن قطعه کد زير در رويداد مورد نظر مقدار Left و Top شما در فايل Setting.Set ذخيره ميشود .

Setting.Save App.Path & "\Setting", App.CompanyName, App.EXEName, "Window[Left]", Me.Left
Setting.Save App.Path & "\Setting", App.CompanyName, App.EXEName, "Window[Top]", Me.Top

توجه : در قسمت PathName شما ميبايست تنها نام فايل را وارد کنيد سيستم به صورت خود کار پسوند فايل را وارد ميکند
چنان چه پسوندي در قسمت PathName وارد کنيد کمپايل VB از شما اشکال مي گيرد .

# باز يابي و خواندن تنظيمات و يا اطلاعات

براي مثال در اينجا اموزش خواندن و بازيابي Left و Top برنامه از فايل داده ميشود .

با افزودن قطعه کد زير در رويداد مورد نظر مقدار Left و Top شما از فايل Setting.Set بازيابي ميشود .

Me.Left = Setting.Read(App.Path & "\Setting", App.CompanyName, App.EXEName, "Window[Left]")
Me.Top = Setting.Read(App.Path & "\Setting", App.CompanyName, App.EXEName, "Window[Top]")

# حذف يک کليد

براي مثال در اينجا اموزش حذف کليد Left از فايل , داده ميشود .

با افزودن قطعه کد زير در رويداد مورد نظر کليد Left از فايل Setting.Set حذف ميشود .

Setting.Delete App.Path & "\Setting", App.CompanyName, App.EXEName, "Window[Left]"

# پاک کردن تمام اطلاعات و يا تنظيمات

براي مثال در اينجا اموزش پاک کردن تمام اطلاعات فايل Setting.Set , داده ميشود .

با افزودن قطعه کد زير در رويداد مورد نظر تمام اطلاعات فايل Setting.Set پاک ميشود ميشود .

Setting.Clear App.Path & "\Setting"

|لينک دانلود 1 KB 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])| |لينک دانلود 2 KB 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|

shamsoft
19-03-2007, 07:30
پس همون دستورات SaveSetting و GetSetting كه وي بي تو رجيستري ذخيره مي كنه رو تو توي يه فايل ذخيره و بازيابي مي كني. جالبيه و تبريك ميگم

shirazhaker
19-03-2007, 16:34
dll بسيار علي هست اگر بتوني يك سورس بزاري ديگه خيلي عالي ميشه :10: :10: :10: :10: :10:

LOVEMT
21-03-2007, 01:14
دوست شیرازی من یادته برای کمک به پروژه گفتی 200000 تومن میخای

جسارت نباشه ها 2000000 تومن میشه ! :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:

LOVEMT
21-03-2007, 01:22
شوخی کردم فردا 1 / 1 / 1386 سورس رو میزارم !

shirazhaker
21-03-2007, 01:57
فقط تو صفر ها مشلل داري مرسي سال نو رو به همه كاربران كه تا الان يعني يك ساعت مونده به سال تحويل تبريك ميگم

LOVEMT
21-03-2007, 03:53
سلام دوستان پارسال یعنی نیم ساعت پیش گفتم سورس رو میزارم !

Download ActiveX DLL Setting File ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LOVEMT
21-03-2007, 03:56
داستی سال نو مبارک !

baharan_2122
21-03-2007, 03:59
سلام
دوست عزیز
لینک خرابه
می گه پیدا نمی شه!!!!
اگه امکان داره تو رپیدشیر بذار
مرسی

LOVEMT
22-03-2007, 02:33
لینک سورس منظورتون هست .
نه من همین الان سورس خودم رو دانلود کردم که ببینم درسته یا نه و درست بود .
اگه منظورتون خود Dll هست من پریروز لینکش رو عوض کردم فقظ 20 دقیقه اشتباه بود .

Mehrdad_Desiner
24-03-2007, 12:12
سلام
اينم لينك درست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LOVEMT
27-03-2007, 07:44
من هم که همین لینک رو داده بودم :2: