ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موندم ام پي تري پلير چي بخرم؟!

اردلان
18-03-2007, 14:54
سلام. آقا زده به سرم برم يه mp3 بخرم رفتم توي سايت سوني ايران چيز خاصي نداشت رفتم يه سايت خارجي ديگه پر بود از ام پي تري قاط زدم اومدم بيرون معلوم نيست اينايي كه ميگن قيمتش چقدر هست آيا تو ايران هست يا نه؟
دوستان اگه كمكي از دستشون بر مي آد بگن:

من يه چيزي تو اين مايه ها ميخوام: كيفيتش خوب باشه دوروزه خراب نشه.خوشگل باشه. باهاش بشه صدارو ظبط كرد ا يا 2 گيگا حافظه. راديو.(من تاحالا mp3 نداشتم ببينم ساعتو و تاريخو نشون ميده ديگه؟) كيفيت پخش صداش خوب باشه.:8: ديگه چيزي به ذهنم نميرسه خلاصه هرچيز مفيدي داشته باشه باقيمت مناسب!

راستي يه سوال ديگه هم داشتم mp4 چه فرق هايي داره لطفا بگيد باعكس و شركت سازنده و قيمت؟

متشكرم . :11:

اردلان
18-03-2007, 16:35
كسي نبود منو كمكم كنـــــــــــــــــــــــ ــــه!!!:19: :13: :31: :11:

mpeg
18-03-2007, 16:44
اگر خوردن کارت حافظه برات مهم نیست کریتیو بگیر یا سونی
اگر کارت خور میخوای زی سایبر بگیر مدل fx
mp4 همونطور که میدونی میتونی فایل تصویری ببنی توش وهمنطور فایل txt یا ebook و عکس بستگی به کارایی دستگاه داره وهمینطور باهاش موزیک هم گوش کنی
به طوری کلی فرقش با mp3 playerر رنگی بودن صفحه نمایش , پخش فایل تصویری است
در ضمن بگو چقد میخوای پول بزاری

اردلان
18-03-2007, 22:33
حدود100 تومن تا 180تومن (چون معلوم نيست امسال عيدي چقدر بگيرم)!

اردلان
18-03-2007, 22:49
درضمن مركزخريدش رو هم بگو! چون حال ندارم برم تو بازار رضا و الايدين و ... بگردم.

mpeg
19-03-2007, 00:20
من بهت پیشنهاد میکنم Pmp بگیری چون بیشتر حال میده چون میتونی تصویری ببنی توش
اگه مارک معروف مثل کرتیو میخوای تو پاساژ علاالدین هست نمایندگی اصلیش طبقه دوم هست اگه اشتباه نکم
اگر زی سایر میخوای اون هم تو علاالدین هست همون طبقه همکف بری میبینی
اگر مارکهای متفرقه بخوای Pmp باید جمهوری -پشت شهرداری -علاالدین -رضا- پایتخت رو بگردی 1 چیز خوب پیدا کنی
در ضمن مارکهای متفرقه Pmp هم ارزون ترند هم کارایی بیشتری دارند
اگر مشخصات مثلا کریتیو بخوای تو سایت سرچ کنی میبینی چی خوبه

اردلان
19-03-2007, 12:07
قيمتشو نگفتي؟خودت چي داري؟

Behroooz
20-03-2007, 22:53
مارك leono هم خوبه . يكي از دوستام داره حرف نداره .

rsh
20-03-2007, 23:10
ipodرو من دارم کیفیت صداش حرف نداره اما باید مراقب باشی فرق نمیکنه چه مارکی میخری خیلی ازش استفاده نکنی به گوش اسیب میرسونه البته در دراز مدت

Ali&G
21-03-2007, 06:10
دوست عزيز مارك leono بگيري بد نيست خودمم دارم ولي اگر بهتر وعمري تر ميخواي كرتيو بگير

اردلان
21-03-2007, 15:23
ميخوام كلمو بكوفم به ديفال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا من كه قاتي كردم ميرم اين مركز خريد ها بگردم يه چيزي پيدا كنم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه معرفي ميكنين قيمتشو هم بگين بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_mahan
23-03-2007, 07:55
ميخوام كلمو بكوفم به ديفال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا من كه قاتي كردم ميرم اين مركز خريد ها بگردم يه چيزي پيدا كنم.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه معرفي ميكنين قيمتشو هم بگين بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب راست میگه بنده خدا!
یه قیمتی یه عکسی چیزی بزارین دیگه!

b_e_h_dad2
23-03-2007, 11:12
سلام
باباجان چرا قاطی می کنی حالا!!!
اینم یه سایت با کلی عکس مکس!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اردلان
23-03-2007, 13:53
متشكرم! اگه نميذاشتي ديگه...