ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در طراحی سایت به چه مسائلی باید توجه کرد

irony_ali
18-03-2007, 05:28
دوستان در طراحی سایت به چه مسایلی باید توجه کرد

neopersia
19-03-2007, 02:01
تا از چه جهتی نگاه کنی:
موتورهای جستجو؟
بازدید کننده؟
وب مستر؟

Far Va Har
22-03-2007, 06:31
خوب من خودم یه طراحم که طرح هام جاهای زیادی مورد قبول واقع شده و من ایده های زیادی در این زمینه دارم راستش رو بخوای انقدر آیتم برای گفتن دارم که فکر نمی کنم تو این تاپیک جا بشه ولی گه گاهی سعی میکنم تو این فروم ها یه چیزایی بگم اگه وقت کردم اصلا یه pdf در موردش می نویسم
اما ابتدایی ترین مسئله اینه که معمولا کسایی که طراحی سایت میکنن سلیقه ی خودشونو مورد هدف میگیرن نه مخاطب رو.
سعی کنین همیشه اول صفحه رو در فوتوشاپ یا جای دیگه طراحی بکنین و بعد کد نویسیشو انجام بدین
وای واقعا الان خسته ام ساعت 6 و 28 دقیقه ی صبح روز 2 فروردین 86 هست و من از دیشب تا حالا بیدارم روز شده اگه وقت کردم بعدا دوباره ادامه شو می نویسم تازه اینا چیزاییه که معمولا همه می دونن بعدا به طور مفصل مینویسم........

my friend
22-03-2007, 13:12
به نظر من یه سایت باید جوری باشه که نظر بیننده رو جذب کنه.

خیلی ها میخوان خودشون راحت بتونن سایت رو مدیریت کنن و بقیه کار ندارن.
خیلی ها سایت رو برای موتور جستجو میسازن و به بازدیدکنندگان کاری ندارند.

اما من میگم باید برای بازدید کنندگان ساخته بشه ، بعد برای موتور های جستجو ( البته دومیش اگه شد! )

neopersia
23-03-2007, 02:32
تا حد زیادی هم بستگی به هدف سایت داره
مثلاً سایت دانشگاه ما که فقط مخصوص دانشجوها و استتید دانشگاه هست نیازی نداره تو موتورهای جسجو جایگاه بالایی داشته باشه
ولی سایتی که هدفش تبلیغاته بیشترین نیاز رو به موتورهای جستجو داره

البته هم موتورهای جستجو و هم بازدید کننده ها به محتویات صفحه بیشتر علاقه دارند تا ظاهر اون
یک صفحه خالی هر چقدر هم که قشنگ طراحی بشه نمیتونه نظر هیچکدوم رو جلب کنه

Geeksboy
23-03-2007, 03:05
باید از مطالب عامه پسند باشه.

Far Va Har
23-03-2007, 13:26
اگه سایت فان باشه باید مدیریت سایت رو در اختیار کاربران گذاشت یا حداقل جوری برنامه نویسی کرد که کاربر فکر کنه که داره کار مهمی انجام میده وداره بخشی از سایت رو مدیریت میکنه این کار امروزه تو سایت های فان معتبر جهانی انجام میشه

Far Va Har
23-03-2007, 13:27
سرعت لود سایت و زیبایی سایت برای سایت های تجارت الکترونیک بسیار بسیار مهمه (زیبایی فقط خوشگلی نیست بلکه قرار گرفتن هر چیز در جای خودش هست و وجودش باید با دلیل باشد) در طراحی سایت سعی کنید حتی یک نقطه را هم بدون دلیل به بک گراند و عناصر دیگر اضافخ نکنید این کار به سایت شما نظم و زیبایی منطقی رو میده

Far Va Har
23-03-2007, 13:31
در سایت هایی که از ریتینگ استفتده میشه باید ریتینگ رو جوری به دست کاربر بسپارید که با Rate کردن مثلا یک عکس صفحه رفرش نشه بلکه فقط همون بخش از صفحه اطلاعات رو به بانک اطلاعاتی بفرسته برای اینکار از flash یا Ajax استفاده کنید
نمونه ی این ریتینگ رو من در سایت GameSpot دیدم که با فلش درست شده بود به اون سایت برید و یکی از صفخات مربوط به بازی رو باز کنید بخشی از صفحه آمادهی Rating شماست