ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص Drak messiah :might & magic

ASUS POWER
17-03-2007, 21:15
با سلام . جای این تاپیک خالی بود . اگه کسی هم قبلا اینو زده بود خوب اشکالی نداره . فکر کنید refresh شده:31:

برای عزیزانی که روحشون هم اسم این بازی رو نشنیده بود :

روی این متن کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای عزیزانی که ترینر می خوان :

روی این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موتور پایه که Half life هستش و این گرافیکشو تضمین می کنه !

یه جورایی ترسناکه !(دیگه نه اون قد)

اگه ارباب حلقه ها رو دیدید تو همون مایه هاست ( ساختمان های بلند +جنگ های تیمی و لشکری+...)

روان و آسان ( مثلmidtown نیست که اگه یه ذره خطا کنی باید بازی رو restartکنی)

SAVE سریع و Auto ( به ندرت خودتون نیاز به سیو دارید چون هر جا که لازم باشه خودش سیو می کنه )

loading های در حد متوسط ( با رم یه گیگ هر لودنگ سنگین حدود 30 ثانیه طول می کشه . تازه اگه هم وارد بازی شده باشید و بخواید دوباره لود کنید حدود 5-6 ثانیه)

داستانشم نمی گم تا خودتون برید بگیرید . چون خیلی باحاله .

من اینو هفته ی پیش گرفتم و این هفته هیچ چیزی روی ویندوز نصب نیست الا این !:40: عاشقش شدم :40:

توصیه می کنم بگیریدش ! اگه پشیمون شدید بیاید پست بدید !

گرافیک بالا برید ها !

lover_pc_games
19-03-2007, 02:35
من با این سیستم خیلی خیلی بیشتر از اینی که گفتی واسه لود شدن مرحله یا لود سیو باید منتظر بمونم ! (به خیلی خیلی زیاد توجه کن)
cpu : intel 2.6 full
ram : 1024 kingston
graphic card : geforce 6600 ... 256
در ضمن از آخرین درایور مین بورد و کارت گرافیک هم استفاده کردم !
توی بازی هم یه مقدار فریم ها پایینه در حدی که بعضی جاها اذیت میکنه !

MAXXX
19-03-2007, 03:52
سلام
راستش منم هوس کرده بودم بازیشو بگیرم ولی شک داشتم حالا که انقدر تعریف کردی فردا میرم تو کارش

ASUS POWER
19-03-2007, 11:25
من با این سیستم خیلی خیلی بیشتر از اینی که گفتی واسه لود شدن مرحله یا لود سیو باید منتظر بمونم ! (به خیلی خیلی زیاد توجه کن)
cpu : intel 2.6 full
ram : 1024 kingston
graphic card : geforce 6600 ... 256
در ضمن از آخرین درایور مین بورد و کارت گرافیک هم استفاده کردم !
توی بازی هم یه مقدار فریم ها پایینه در حدی که بعضی جاها اذیت میکنه !

هرتز رمت چقده ؟

گرافیکت GT یه نه ؟

منم سیستمم تقریبا مثل شماست ولی با ته گرافیکش که می رم تیک میک تو کارش نمی یاد . البته باید بگم هیچی رو ویندوز نصب نیست که مزاحم کار سی پی یو و گرافیک بشه :

CPU :intel p4 2.8 full
RAM :1024 DDR II Geil
VGA: nVidia Geforce 6600 gt 512 MB
mborad:ASUS p5ad2-E

ASUS POWER
19-03-2007, 11:27
سلام
راستش منم هوس کرده بودم بازیشو بگیرم ولی شک داشتم حالا که انقدر تعریف کردی فردا میرم تو کارش

یعنی اگه نگیریش انگار اصلا بازی نکردی !

M E H D I
19-03-2007, 13:35
یعنی اگه نگیریش انگار اصلا بازی نکردی !

نه ديگه تا اين حد هم بازيش جالب نيست. البته بازي جالبه اما متاسفانه يوبي سافت توي بازيهاي جديدش انقدر باگ داره كه آدم حوصله نميكنه اصلا بازي كنه. از هر نوع باگي كه به فكرتون برسه توي اين بازي هست. از هنگ كردن وسط لودينگ تا پيغام خطا و بيرون انداخته شدن از بازي! اما بازي خوبي هست و ارزش بازي كردن داره.

lover_pc_games
19-03-2007, 16:09
هرتز رمت چقده ؟

گرافیکت GT یه نه ؟

منم سیستمم تقریبا مثل شماست ولی با ته گرافیکش که می رم تیک میک تو کارش نمی یاد . البته باید بگم هیچی رو ویندوز نصب نیست که مزاحم کار سی پی یو و گرافیک بشه :

CPU :intel p4 2.8 full
RAM :1024 DDR II Geil
VGA: nVidia Geforce 6600 gt 512 MB
mborad:ASUS p5ad2-E

هرتز 400 و کارت گرافیکم 6600 معمولیه ! :2:
روی سیستم من هم چیزی نصب نیست ! :41:
فقط نگو سیستم رو ارتقا بده ! چون تو فکر خرید ps3 یا 360 هستم !
راهی واسه بالا بردن فریم تو این بازی داری ؟

MAXXX
20-03-2007, 04:00
سلام
منم بازی رو گرفتم ......
به نظر بازی بسیار جالبی میاد با گرافیکش هم کلی حال کردم .....
حالا مشکلات
مرحله اول کلی ذوق کردم لودینگ دقیقا 2 دقیقه طول کشید که خوب بود و اون مرحله آموزشی رو رویه بالا ترین جزییات به راحتی و بدون حتی یک تیک بازی کردم وکلی حال که داره روون اجرا میشه اما از مرحله بعد که قراره وارد یه شهری بشیم لودینگ طولانی رو داشتم که یکم نگران شدم و وقتی که وارد شهر شدم اونجا که یه غولی از پشت کوه میپره بیرون کلی تیک داشتم که حالم رو گرفت..... البته تصمیم دارم یه رم 512 بخرم تا با 1 gig شدن رم شاید روون بشه در کل بازی بسیار جالبی به نظر میومد هرچند گیم پلی موقع مبارزه یکمکی اذیت میکنه
سیستم من :
cpu : 2.8 full
vga:6600 معمولی
ram:512

ASUS POWER
20-03-2007, 11:31
سلام
منم بازی رو گرفتم ......
به نظر بازی بسیار جالبی میاد با گرافیکش هم کلی حال کردم .....
حالا مشکلات
مرحله اول کلی ذوق کردم لودینگ دقیقا 2 دقیقه طول کشید که خوب بود و اون مرحله آموزشی رو رویه بالا ترین جزییات به راحتی و بدون حتی یک تیک بازی کردم وکلی حال که داره روون اجرا میشه اما از مرحله بعد که قراره وارد یه شهری بشیم لودینگ طولانی رو داشتم که یکم نگران شدم و وقتی که وارد شهر شدم اونجا که یه غولی از پشت کوه میپره بیرون کلی تیک داشتم که حالم رو گرفت..... البته تصمیم دارم یه رم 512 بخرم تا با 1 gig شدن رم شاید روون بشه در کل بازی بسیار جالبی به نظر میومد هرچند گیم پلی موقع مبارزه یکمکی اذیت میکنه
سیستم من :
cpu : 2.8 full
vga:6600 معمولی
ram:512

آره عزیز رمتو ببری بالا اون آخرین قدرت گرافیکت ظاهر می شه !

هرتز 400 و کارت گرافیکم 6600 معمولیه !
روی سیستم من هم چیزی نصب نیست !
فقط نگو سیستم رو ارتقا بده ! چون تو فکر خرید ps3 یا 360 هستم !
راهی واسه بالا بردن فریم تو این بازی داری ؟

سیستمت بد نیست . یعنی خوبه ! هرتز رمت یه نموره پایینه که زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه . این برنامه رو بگیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد تو صفحه ی اولی که برات باز می کنه کاستومایز دومی که داره چشمک می زنه رو کلیک کن . بعد تو قسمت دایرکت ایکس که رفتی تو قسمت Shader ها دو تا گزینه داره که هر دو رو روی آخرین Force قرار بده . بعد یه ریست و ...