مشاهده نسخه کامل
: معرفی Skins / Wallpapers برای موتورولا
L_V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
L_V ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](San_Andreas)_Edit.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](San_Andreas)_Edit_by_woody.gif
jeghele1363
07-04-2007, 15:44
GsM عزيز اين pass وuser كه معرفي كردي وارد نميشه! هر كاري كردم نشد:41: !! واسه خودم ثبت نام كردم ولي هنوز ميل نزدن.
GsM عزيز اين pass وuser كه معرفي كردي وارد نميشه! هر كاري كردم نشد:41: !! واسه خودم ثبت نام كردم ولي هنوز ميل نزدن.
عزیز میتونی.... از اسمین های بعئی فعلا استفاده کنی..که... لینک مستقیم هستند
jeghele1363
08-04-2007, 07:38
عزیز میتونی.... از اسمین های بعئی فعلا استفاده کنی..که... لینک مستقیم هستند
حالا ديگه سايتش هم باز نميشه! آخه از هر كدومشون كه خوشم اومد نتونستم بگيرم.چند تا سوال:
1- 2021 كه گذاشتي نوشته v3xx يعني چي؟ همون V3x ؟
2- اسكين milk براي ايكسه يا آي؟ هرچند كه نتونستم بگيرم.
ولي خداييش دمت گرم همشون قشنگن ولي يه چند تايي فوق العادن،نميشه جور ديگه اي گرفت؟من فقط ميتونم نگاه كنم و حسرت بخورم.اگه ميشه اين چند تا رو يه كاريش كن :
neon,2021,milk,crystal pro,hello moto vertical
فتا فتا.
برای v3x هم symbian بگذارید
برای v3x هم symbian بگذارید
سلام....روV3X سیستم عامل نصب نمیشه:41: .......
ولی میتونی SKINسیمباینو نصب کنی و اون محیط رو داشته باشی.......
naser maldini
09-04-2007, 01:20
jeghele يه كم دقت كني شايد بتوني با همين يوزر نيم و پسورد كه gsm داده وارد سايت ها بشي. من دو روز پيش كلي اسكين دانلود كردم. شايد اگه رو اسكين evolutionكليك كني بتوني وارد سايت موردنظر بشي اگه يه كم حوصله داشته باشي ميتوني تو همين سايت دنبال اسكين هاي خيلي قشنگ باشي و ديگه فقط از تو كامپيوتر نگاهشون نكني و اون هارو از تو گوشيت ببيني. خدا كنه كه بتوني دانلودشون كني چون واقعا خيلي قشنگن. موفق باشي. سعي كن .ميتوني...
naser maldini
09-04-2007, 01:31
gsmجون يه سوال داشتم...البته نميدونم جاش اينجاست سوال كنم يا نه...ولي خوب ببخشيد ديگه. من رو وي تري ايكس ميتونم اسكين نصب كنم ولي رو وي تري اي داداشم نميتونم اسكين نصب كنم البته اين كارو با همون p2k انجام ميدم ولي ارور ميده(يهني خود برنامه ارور ميده). ميشه يه كم راهنماييم بكني.ممنون ميشم....
KRZR K1/RIZR Z3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KRZR K1/RIZR Z3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gsmجون يه سوال داشتم...البته نميدونم جاش اينجاست سوال كنم يا نه...ولي خوب ببخشيد ديگه. من رو وي تري ايكس ميتونم اسكين نصب كنم ولي رو وي تري اي داداشم نميتونم اسكين نصب كنم البته اين كارو با همون p2k انجام ميدم ولي ارور ميده(يهني خود برنامه ارور ميده). ميشه يه كم راهنماييم بكني.ممنون ميشم....
در مورد اسکین بهتره همینجا بپرسی.....
الان با leader & gl تست میکنی...نرمال مود و مود مود میره!!! یعنی میونی با این برنامه بریزی؟؟؟؟
naser maldini
09-04-2007, 02:33
در مورد اسکین بهتره همینجا بپرسی.....
الان با leader & gl تست میکنی...نرمال مود و مود مود میره!!! یعنی میونی با این برنامه بریزی؟؟؟؟
راستش طرز كار با leader & gl رو بلد نيستم.خوب اگه بشه با اين نرم افزار كار كرد سعي ميكنم كه يادش بگيرم. فايل هاي مختلفي كه تو ي فولدر اسكين وجود داره بايد تو كجاها كپي بشه. مثلا فايل انيستال رو چيكارش كنم؟در ضمن از اينكه به سوالهام جواب ميدي خيلي ممنونم.:20: :40:
jeghele1363
09-04-2007, 07:24
naser جان بازم نشد! هيچ جور نميشه تو سايتش رفت،ولي يه سايت ديگه پيدا كردم كه توش كلي اسكين قشنگ داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براي تري و آي . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براي ايكس. ولي بچه ها يه سوال،فايل با پسوند rar رو ميشه براي اسكين استفاده كرد؟ آخه همشون اين پسوند رو دارن.بايد كار خاصي روش انجام بدم؟:20:
فتا فتا.
ممنون از لینک هات....
خوب پسوند رار رو اید آنزیپ کنی.. و محتویاتش رو کپی کنی....
مو فق باشی
Death Love
11-04-2007, 18:38
سلام .
من اگه بخوام اسکین بریزم با چه بر نامه ای و تو کدوم قسمت گوشی بریزم.گوشی در چه حالتی باشه؟
مر30
jeghele1363
11-04-2007, 20:53
يكي بهم كمك كنه! خرابكاري شد.اسكين نئون رو دانلود كردم،براي ريختنش با ليدر كار كردم دو تا فايل به نام mma_dcp , mma_ucp رو از توي پوشه سيستم كه مال خود اسكين بود ريختم تو قسمت سيستم گوشي.قبلش هم از گزينه فايل از گزينه Back up Flex Se بك آپ گرفتم.بعد از ري استارت گوشي منو هام همه قاطي شدن! phone book , messasge , personalise اصلا باز نميشه please wait ميزنه ولي نمياد.از همون مسير قبلي بك آپ رو باز كردم يه سري عدد اون زير اومد بعدش كه گوشي رو ري استارت كردم هيچ فرقي نكرد ، عكس نميگيره ولي رو فيلمبرداري ميره ، همه چيش سره جاشه ،multimedia هم باز ميشه ولي منوها قاطيه و هر كاري ميكنم نه ليدر ميشناسه نه p2k ولي رو حالت مموري كارت بالا مياد.تو رو خدا يكي بهم بگه چي كار كنم خيلي اعصابم خورده.
jeghele1363
11-04-2007, 21:15
سلام .
من اگه بخوام اسکین بریزم با چه بر نامه ای و تو کدوم قسمت گوشی بریزم.گوشی در چه حالتی باشه؟
مر30
سلام. با Leader GL Flex editor كه ميتوني از اينجا دانلود كني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشي رو رو حالت DATA بذار و بعد از نصب برنامه درايورهائي رو كه از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميگيري براي مودم يو اس بي كه تو سيستمت تعريف شده مشخص كني و بعدش تو برنامه حالت Normal رو انتخاب كن.از منوStruments ميري و گزينه Resurse Explorer رو ميزني يه سري پردازش انجام ميشه بعدش يه پنجره مياد ميري به a/mobil /skin اونجايه پوشه دقيقا هم اسم فايلي كه با پسوند ski تو اسكينت داري(همون كه ميخواي بريزي) ميسازي،همه ي فايل ها رو كيي ميكني توي اين پوشه جديد بعدش ري استارت،بعدش هم حال كن! ***اگه هم جايي گير كردي بپرس تا مثل من اسير نشي!!!
.فتا فتا.:46:
jeghele1363
11-04-2007, 21:19
ممنون از لینک هات....
خوب پسوند رار رو اید آنزیپ کنی.. و محتویاتش رو کپی کنی....
مو فق باشی
خواهش GsM جان:11: ما كه در مقابل شما ....اونم درست شد يه برنامه دانلود كردم كه تبديلش ميكنه.
فتا فتا.
Death Love
11-04-2007, 21:47
سلام. با Leader GL Flex editor كه ميتوني از اينجا دانلود كني: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشي رو رو حالت DATA بذار و بعد از نصب برنامه درايورهائي رو كه از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميگيري براي مودم يو اس بي كه تو سيستمت تعريف شده مشخص كني و بعدش تو برنامه حالت Normal رو انتخاب كن.از منوStruments ميري و گزينه Resurse Explorer رو ميزني يه سري پردازش انجام ميشه بعدش يه پنجره مياد ميري به a/mobil /skin اونجايه پوشه دقيقا هم اسم فايلي كه با پسوند ski تو اسكينت داري(همون كه ميخواي بريزي) ميسازي،همه ي فايل ها رو كيي ميكني توي اين پوشه جديد بعدش ري استارت،بعدش هم حال كن! ***اگه هم جايي گير كردي بپرس تا مثل من اسير نشي!!!
.فتا فتا.:46:
ببین من سی دی شو ندارم مشکلی نیست؟اکی انجام میم ببینو چی میشه
jeghele1363
11-04-2007, 23:12
ببین من سی دی شو ندارم مشکلی نیست؟اکی انجام میم ببینو چی میشه
نه،به سي ديش احتياج نداري.اگه ديدي روي حالت نرمال نميره عاديه يه خورده باهاش ور برو.
فتا فتا.
KRZR K1/RIZR Z3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KRZR K1/RIZR Z3
KRZR K1/RIZR Z3
KRZR K1/RIZR Z3
naser maldini
14-04-2007, 23:49
:20:
يكي بهم كمك كنه! خرابكاري شد.اسكين نئون رو دانلود كردم،براي ريختنش با ليدر كار كردم دو تا فايل به نام mma_dcp , mma_ucpرو از توي پوشه سيستم كه مال خود اسكين بود ريختم تو قسمت سيستم گوشي.قبلش هم از گزينه فايل از گزينه Back up Flex Se بك آپ گرفتم.بعد از ري استارت گوشي منو هام همه قاطي شدن! phone book , messasge , personalise اصلا باز نميشه please wait ميزنه ولي نمياد.از همون مسير قبلي بك آپ رو باز كردم يه سري عدد اون زير اومد بعدش كه گوشي رو ري استارت كردم هيچ فرقي نكرد ، عكس نميگيره ولي رو فيلمبرداري ميره ، همه چيش سره جاشه ،multimedia هم باز ميشه ولي منوها قاطيه و هر كاري ميكنم نه ليدر ميشناسه نه p2k ولي رو حالت مموري كارت بالا مياد.تو رو خدا يكي بهم بگه چي كار كنم خيلي اعصابم خورده.
jegheleجون به اعصابت مسلط باش نترس اتفاق خاصي نيفتاده. براي شروع كار اول برو با برنامه p2k اون اسكينيرو كه كار دستت داده پاك كن بعدش يه اسكين سالمو رو گوشيت نصب كن(مثلا moto xp style) . اگه اين كارو بكني منوهات سر جاشون برميگردن بدون اينكه لازم به فلش كردن باشه. براي نصب اگه گوشيت p2k رو نميشناسه فكر كنم اگه يه بار ري اينيستالش كني مشكلت حل ميشه البته جاي بعضي منوهات با حالت قبلي ممكنه فرق بكنه ولي خيالي نيست . اتفاقا اين طوري شايد بهتر باشه. اگه تونست p2kرو بشناسه برو به اون فولدري كه توش اون اسكيني كه كارتو خراب كرده. بعد دونه دونه همه فايل هاي داخلشو ديلت كن(ممكن فولدرو يه جا نتوني ديلت كني) بعد همون طور كه گفتم يه اسكين سالم و تپل نصب گوشيت كن و بعدش هم ريستارتش كن. فكر كنم درست ميشه. خدا كنه كه اين طور بشه. يه بار اين بلا سر خود من اومده ولي همين طوري كردم درست شد. خوب برو ببينم چيكار ميكني.:20:
سلام" مي خواستم سوال كنم كه ايا ميشه از انيميشن هاي gif به عنوان wallpaper استفاده كرد يا نه ممنون
سلام عزیز...
متاسفانه فقط برای اسکرین سیور میشود.....
یا علی
البته.. یک آموزش جدید هم... بدستم رسیده.. که بسیار جالب است که می شود این کار رو با اون انجام داد....
حتما بعد از ویرایش و تست خواهم گذاشت....
دوستان آموزش رو آماده کردم....
می تونید در قسمت اموزش ها ببینید....
soheil_104
23-04-2007, 19:36
برای L7 چیزی ندارید؟
برای L7 چیزی ندارید؟
عزیز بیشتراشون که برای همین مدل است... دقت کنید که بالاش نوشتم.. v3 یا l7
alibarca6
29-04-2007, 10:24
ببخشید gsm جان می تونی برام skin اصلی v3x رو بزاری اشتباهی پاکش کردم
فکر کنم اسمش moto بود
naser maldini
29-04-2007, 22:12
آره ميلاد جون من هم اشتباهي اسكين moto رو پاك كردم. اگه بزاري ممنون ميشم.
Tornado2800
11-05-2007, 13:15
اگه عکسی هم ازشون میزاشتید خوب بود
فقط دوستان میشه توضیح بدید چه طوری تم روی این گوشی بریزیم ؟
v3i !
خیلی مثل اینکه حساسه ! روی همه گوشی ها نصب کردم به جز این که دارم میترسم
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
ببخشید gsm جان می تونی برام skin اصلی v3x رو بزاری اشتباهی پاکش کردم
فکر کنم اسمش moto بود
آره ميلاد جون من هم اشتباهي اسكين moto رو پاك كردم. اگه بزاري ممنون ميشم
شرمنده عزیز.... من الان موتو ندارم... اما میتونید استیک اون رو در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیدا کنید. که مطمئنن هست...
--------------------------------------------------------------------------------
اگه عکسی هم ازشون میزاشتید خوب بود
فقط دوستان میشه توضیح بدید چه طوری تم روی این گوشی بریزیم ؟
v3i !
خیلی مثل اینکه حساسه ! روی همه گوشی ها نصب کردم به جز این که دارم میترسم
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
محمد اسحاق
06-06-2007, 08:40
محمد يوسف ملازاده
جان؟ کاری میتونم براتون بکنم؟
rozysara
07-06-2007, 08:19
میلاد جان برای اون که نمیدونم ولی برای من که خیلی تل حالا کمک کردی در ضمن چندتا سوال هم داشتم
1 میشه گوشی v3x رو به ضبط ماشین وصل کرد
2 این باتری مخصوص گوشی که میگین شارز زیاد نگه میداره اسمش چیه و از کجا میشه پیدا کرد
3
سلام عزیز
خوبی؟
والا من تا حالا ندیدم... باید بری تو علائدین یا هر جایی که معتبر است بپرسی... اینجا که نیست
.... من اطلاع دقیقی ندارم... برای خرید کلی هم که رفته بودم.. فط ک مدل باتری بهم نشون دادن.. برای این مدل و توضیح خاصی نمی دادن
موفق باشی عزیز
lover_pc_games
11-07-2007, 11:52
بهترین کاغذ دیواری های موبایل (wallpapers) در اندازه 240x320 در 30 صفحه آخر این تاپیک !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Corvette
11-07-2007, 23:40
آره ميلاد جون من هم اشتباهي اسكين moto رو پاك كردم. اگه بزاري ممنون ميشم.
این کد رو امتحان کنید اسکین موتو هم درش هست
naser maldini
12-07-2007, 00:03
ممنون corvrtte عزيز. يه دنيا ممنون.
Corvette
12-07-2007, 01:59
ممنون corvrtte عزيز. يه دنيا ممنون.
خاهش عزیز.:46:
سلام ببخشيد من يك سوال داشتم . چند روز پيش چندتا اسكين روي گوشيم كه وي تري ايكسه ريختم ( با برنامه اسكين من ) البته فكر مي كنم اين اسكينا مخصوص اين گوشي نبود متاسفانه بعد از اين كار مونيتور روي درب گوشي ديگه اطلاعات قبل رو نشون نمي ده . مثلاً ديگه وقتي كسي زنگ مي زنه شمارشو نميندازه يا ديگه نمي شه به وسيله اين مونيتور نوع زنگشو بوسيله دكمه هاي كناري در حالت بسته بودن گوشي تغيير داد و ... البته اشتباهي اسكين موتو رو هم پاك كرده ام لطفاً راهنمائيم كنيد مشكل از كجاست و چطوري ميشه درستش كرد ؟
rozysara
12-07-2007, 21:36
این به این خاطر هست که شما اسکین موتو رو پاک کردین دوباره نصب کنین
شما مي دونيد از كجا مي تونم اسكين موتو گير بيارم ؟ خدا كنه ناياب و كمياب نباشه .
rozysara
13-07-2007, 09:16
از این لینک استفاده کن فقط باید عضو بشی بخش اسکینا پیدا میکنی
salam . man natonestam skin moto ro begiram ba vojodi ke ozv ham shodam . shayad dorost balad nabodam . khahedh mikonam rahnamaei konid
naser maldini
13-07-2007, 23:07
سلام دوست عزيز. لازم نيست حتما اين اسكين رو نصب كنيد. شما فقط كافيه يه اسكيني رو نصب كنيد كه صفحه بيروني هم واسش تعريف شده باشه. يعني از اسكيني استفاده كنيد كه يه فايل با پسوند cli تو فولدر اسكين باشه. اگه متوجه نشدين بيشتر توضيح ميدم.
سلام . متأسفانه من اينجور اسكيني كه فايلي با اين پسوند داشته باشه ندارم ، خواهش مي كنم اسم و آدرس اسكين رو بگين تا من دانلود و نصب كنم . خيلي ممنون .
با عرض معذرت ! من دو تا اسكين به نامهاي moto xp و evolution پيدا كردم كه هر دو تاشون فايل با پسوند cli دارند و با برنامه skins manager ريختمشون روي گوشيم اون فايل با پسوند cli رو هم مانند فايل پسوند ski با همين برنامه روي گوشيم ريختم ولي متأسفانه با وجود استفاده از اين اسكينهاي نصب شده بازم صفحه نمايش روي درب گوشي اطلاعات لازمه رو نشون نميده البته لازم به ذكره كه وقتي روي گوشيم تو قسمت skin اون فايل با پسوند cli را انتخاب مي كنم گوشي ريستارت مي شه و پس از روشن شدنم هيچ تفاوتي نمي كنه . لطفاً اگه ممكنه بيشتر راهنمائيم كنيد .
naser maldini
14-07-2007, 23:44
دوست عزيز نصب اسكين رو بهتره با برنامه p2k انجام بديد كه واقعا براي نصب اسكين حرف نداره. در ضمن فايل هاي سيستمي ( mma ucp , mma dcp)رو كه تو اسكين moto xp هست به صورت دستي به اين مسير كپي كنيد(a/mobile/system) و بعد از اون اقدام به نصب اسكين بكنيد.
سلام . من تمامي كارهايي را كه فرموديد انجام دادم . اون دوتا فايل كه مربوط به منو بود رو هم به صورت دستي در مسيري كه گفتيد كپي كردم و هم با برنامه skinman و با استفاده از گزينه MENU اون برنامه اين دو تا فايل رو روي گوشيم ريختم ولي بازم تأثيري نداشت و بازم نمايشگر روي درب اطلاعات رو نمايش نداد ( البته با اين كار منوها و آيكونهاي اسكين هاي مورد نظر زيباتر و بهتر نمايش داده شدند ) متأسفانه من برنامه P2K رو ندارم و كار باهاش رو هم بلد نيستم خواهش مي كنم اگر واقعاً اين مشكل من قابل حل شدنه با آموزش لازم بهم بگين تا انجامش بدم . البته خدا ميدونه خيلي شرمندتونم .
سلام مثل اينكه خيلي خستتون كردم
lover_pc_games
01-08-2007, 07:36
بهترین و با کیفیت ترین wallpaper های موبایل در اندازه 240x320 در این تاپیک ...
اقا سلام من تازه اومدم خوبين همگي؟
من انقد گشتم دنبال نرمافزارهايي كه ازش هرف ميزنين خسته شدم.
دانلود نميتونم بكنم! خوب يكيتون بزاره درستدرمون كه من هم بدانلودونمشون!
ولي دمتون گرم اموزش هاي خوبي ميدين
naser maldini
03-08-2007, 16:41
سلام مثل اينكه خيلي خستتون كردم
واقعا بايد ببخشيد. باور كنيد هدف فقط كمك كردن به همديگه هست. ولي پست ها اونقدر زياد هستن كه آدم خيلي هاشون رو نميتونه ببينه. جاي شرمندگيه، ولي اگه دير نشده باشه ميتونم كار با برنامه رو براتون شرح بدم. مايل هستيد؟
سلام . متأسفانه يكي مثل من كه اطلاعات زيادي حداقل در اين زمينه ها نداره ( نرم افزارهاي معرفي شده براي موتورولا ) و كار و اداره فرصت زيادي براي يادگيري نميده و بايد فقط براي استفاده از دانسته هاي ديگران بياد توي جمع بعد از مدتي احساس مي كنه همه رو خسته كرده و ديگه به خودش اجازه نمي ده بپرسه خوب به هر حال من مشتاق ياد گيريم اگر شما لطف كنيد و بهم آموزش بدين .
sepideh_248
06-08-2007, 23:46
سلام
ببخشید اگه والپیپرها تکراری بود لطفا بهم خبر بدین که پاکشون کنم....
176x 220
sepideh_248
06-08-2007, 23:51
176x 220
naser maldini
07-08-2007, 01:08
سلام . متأسفانه يكي مثل من كه اطلاعات زيادي حداقل در اين زمينه ها نداره ( نرم افزارهاي معرفي شده براي موتورولا ) و كار و اداره فرصت زيادي براي يادگيري نميده و بايد فقط براي استفاده از دانسته هاي ديگران بياد توي جمع بعد از مدتي احساس مي كنه همه رو خسته كرده و ديگه به خودش اجازه نمي ده بپرسه خوب به هر حال من مشتاق ياد گيريم اگر شما لطف كنيد و بهم آموزش بدين .
خواهش ميكنم دوست عزيز. اين چه حرفيه. آدم هاي مودبي مثل شما هيچ وقت آدم رو خسته نميكنن و اما روش كار:
طرز كار با برنامه p2kcommander براي نصب اسكين.
وقتي كه برنامه رو باز كرديد متوجه دو قسمت ميشيد: قسمت سمت چپ كه براي دستيابي به اطلاعات كامپيوتر و سمت راست كه براي دستيابي به اطلاعات گوشي هست.
1-در اولين مرحله از سمت چپ دنبال اون فولدري تو كامپيوتر ميگرديم كه حاوي اسكين مورد نظر هست.
2-در دومين مرحله از سمت راست از كنار كادري كه روش Re-Read نوشته شده روي فلش كليك ميكنيم و اولين گزينه رو( P2k mobile phone) انتخاب ميكنيم . وقتي كه اين كار رو كرديم برنامه شروع به خواندن حافظه گوشي ميكنه.كه پس از پايان يافتن پروسه ميتونيد فولدري با نام a رو كه همون حافظه a تو گوشي هست در سمت راست ببينيد.
3-حالا روي اين فولدر دابل كليك ميكنيم تا باز بشه. و اين مسير رو دنبال ميكنيم:/a/mobile/skins
4-آدرس بالا در واقع جايي هست كه قرار هست ما اسكين مورد نظر مون رو نصب كنيم. فرض كنيد اون اسكيني رو هم كه ميخواهيم نصب كنيم اسمش moto هست.
5-براي ايجاد كردن يه فولدر جديد، از پايين سمت راست، روي گزينه New Folder كليك ميكنيم. وقتي اين كار رو كرديم صفحه اي باز ميشه كه از ما ميخواد براي فولدر اسمي بزاريم. كه اين اسم بايد دقيقا برابر با نام همون فايل اسكيني باشه كه پسوندش skiهست . مثلا فايل اسكين ما در بالا moto.ski هست كه ما هم بايد اسم اون New Folder رو moto بزاريم( به بزرگ و كوچك بودن حروف هم بايد توجه كنيم). وقتي كه اسم رو انتخاب كرديد در ورژن هاي جديد برنامه ميتونيد فولدر رو مستقيما ببينيد ولي اگه از ورژن هاي قديمي استفاده كنيد براي ديدن فولدر جديد بايد روي گزينه Re-Read در بالا كليك كنيد.
6-حال كه فولدر رو ديديم روي اون دابل كليك ميكنيم تا داخل فولدر شويم. بعد از سمت چپ ( كه مربوط به كامپيوتر هست ) فولدر اسكين مورد نظر رو هم باز ميكنيم و تمام فايل هايي كه پسوندشون ski و dat هست انتخاب ميكنيم و از سمت راست پايين روي دكمه copy كليك ميكنيم.( فايل ها رو يا دونه دونه و يا يكجا ميتونيد كپي كنيد!)
7-اگه اسكينتون به غير از فايل هايي با پسوند ski و det فايل هاي ديگه اي مثل عكس و اسكرين سيور داشته باشه اونها رو هم در اين مسير كپي كنيد: /a/mobile/picture كه براي برگشتن از مسير قبلي به اين مسير جديد روي ... در بالا دابل كليك كنيد.
8-اكثر اسكين ها فقط فايل هاي بالا رو دارند( (dat – ski – picture – screensaver . ولي بعضي از اسكين ها علاوه بر اين فايل ها ممكنه فايل هاي ديگه ايي مثل audio و فايل هاي سيستمي ( mma_dcp و mma_ucp) رو هم داشته باشند كه بايد اون ها رو هم در اين مسير ها كپي كنيد: /a/mobile/audio و همچنين /a/mobile/system كپي كنيد.
9-وقتي كه همه فايل هاي ضروري رو كپي كرديد از قسمت پايين سمت راست رو دكمه Restart كليك كنيد.
10-تموم شد! اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه. اگه كمي و كاستي داشته باشه به بزرگي خودتون ببخشيد.
( يك عمل انتحاري!: خيلي از اسكين هاي جديد فايلي با نام install دارن كه فقط كافي روي اين فايل كليك بكنيم كه وقتي اين كار رو كرديم يه صفحه باز ميشه و شما روي execute كليك ميكنيد. حالا اسكين خودش به گوشي منتقل ميشه.اين مطمئن ترين راه براي نصب اسكين هست. همينه كه ميگم اين برنامه خيلي با حاله! فقط تا يادم نرفته بگم كه وقتي روي install كليك ميكني نبايد پنجره برنامه p2kcommander باز باشه و اگه حين اتصال usb برنامه اجرا شده باشه برنامه رو ببنديد. بعد از اين كه روي install كليك كردي برنامه اتوماتيك وار خودش دوباره اجرا ميشه و اون كادر execute كه بالا بهش اشاره كردم باز ميشه در غير اين صورت نميتونيد اين كادر رو ببينيد و ديگه از عمل انتحاري هم خبري نيست! و بايد 9 مرحله بالا رو انجام بديد.)
همكي در پناه حق موفق باشيم...
sepideh_248
07-08-2007, 01:34
176x 220
sepideh_248
07-08-2007, 01:37
176x 220
sepideh_248
07-08-2007, 01:47
176x 220
anti_girl
07-08-2007, 22:44
ناصر جان کامل و مفید بود ممنون
naser maldini
07-08-2007, 23:50
خواهش ميكنم. قابلتون رو نداشت. خوشحالم كه مفيد واقع شده.
ممنون از ناصر عزیز بابت آموزش
بچه ها قدر این دوستمون رو بدونید..واقعا اطلاعات خوبی دارند و زحمت میکشن....
sepideh_248 عزیز..ممنون واقعا زیبا بودن...
naser maldini
08-08-2007, 00:01
نميدونم با خودم نيست كه وقتي پست هاي آقا ميلاد رو ميبينم كف ميكنم.
آقا ميلاد دستت درد نكنه. واقعا مشوق اصلي من شما بوديد. اولين روزي كه گوشي رو دستم گرفتم حتي طرز شماره گيري شو بلد نبودم! ولي حالا ميتونم گليم خودم رو از آب بيرون بكشم.
آقا ميلاد ممنون...
شما لطف داری عزیز
من وسیله بودم.. شما خودت نشون دادی که.. علاقه زیاد داری.. و ثابت کردی.. تو دنیای موتو هم برای خودت کسی هستی...
به خدا هیچ چیز باحال تر از این نیست که من چند تا داداش مثل شما اینجا پیدا کردم و خارج از دنیای مجازی دوستای خوبی برای هم باشیم همونطور که هستیم...
من کوچیکتم داداش.... ان شا الله همیشه موفق باشی
naser maldini
08-08-2007, 00:14
آره هيچ چيز با حال تر از اون چيزي كه گفتيد نيست.
شما هم موفق باشي...
sepideh_248
08-08-2007, 00:45
176x 220
sepideh_248 عزیز..ممنون واقعا زیبا بودن...
خواهش میشه:46:
sepideh_248
08-08-2007, 00:49
176x 220
sepideh_248
08-08-2007, 00:54
176x 220
sepideh_248
08-08-2007, 23:16
240x320
سلام . بازم ممنون ، توضيح شما واقعاً روشن ، ساده و كامل بود ولي متآسفانه من تا مرحله سوّم را به راحتي طي كردم ولي اين فولدر را پيدا نكردم a/mobile/skins يعني وقتي محتويات گوشيم توسط برنامه نمايش داده شد ( همان فولدر a ) من داخل اون فولدر a فولدري بنام mobile و طبعاً فولدري بنام skins پيدا نكرد ( من بيش از چند ساعت اين كار را مو به مو انجام دادم ولي چيزي پيدا نكردم . ممكنه من بدون اطلاع اين فولدر را پاك كرده باشم يا به جاي ديگه اي منتقل شده باشه ؟ يا احياناً گزينه اي يا تنظيمي در برنامه هست كه اين فولدرها رو show يا hidden كنه ؟ ) .
Farshadd
09-08-2007, 12:34
سلام به موتو بازای عزیز.
چند تا سوال دارم.
Skin چیه؟؟؟ اگه ممکنه کمی در موردش توضیح بدید.
چطوری نصب میشه؟؟
من تعداد زیادی از این اسکین ها دارم. میخوام اپلود کنم ولی نمیدونم چطوری چون توی هر فولدر چند تا فایل هست که نمی دونم باید چطور اپ کنم. یکی از اونا رو میذارم و دوستان یه لطف کنید دانلود کنید و به من بگید که همینجوری که اینو اپ کردم بقیه رو هم اپ کنم یا جور دیگه؟؟
این همون:
لینک دانلود:69 کیلو بایت.
Farshadd
09-08-2007, 20:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farshadd
09-08-2007, 20:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farshadd
09-08-2007, 20:14
Farshadd
09-08-2007, 20:15
Farshadd
09-08-2007, 20:17
Farshadd
09-08-2007, 20:18
Farshadd
09-08-2007, 20:20
Farshadd
09-08-2007, 20:21
Farshadd
09-08-2007, 20:22
Farshadd
09-08-2007, 20:23
Farshadd
09-08-2007, 21:23
Farshadd
09-08-2007, 21:24
Farshadd
09-08-2007, 21:25
Farshadd
09-08-2007, 21:26
Farshadd
09-08-2007, 21:27
Farshadd
09-08-2007, 21:29
Farshadd
09-08-2007, 21:30
Farshadd
09-08-2007, 21:31
Farshadd
09-08-2007, 21:32
Farshadd
09-08-2007, 21:33
sepideh_248
10-08-2007, 01:08
70 تا والپیپر قشنگ با سایز 176x220
ممنون دوستان واقعا زیبا هستند...
بعضی هاشون به نظر میرسه مربوط به اسکین های خاص است.. اگه بتونید اسکین ها رو هم بزارید عالی میشه..
خسته نباشین
یا علی
killerdeadlystar
10-08-2007, 18:37
برای فارسی کردن موتورولا razer v3x movi star
چی کار کنم ؟:10:
عزیز باید فلش کنی...
همین انجمن یه سری آموزش برای فلش هست که با جستجو پیدا میکنی.. اگه به کارت نخورد باید به سایت های دیگه مراجعه کنی... p 30 mob
sepideh_248
12-08-2007, 17:32
176x 220
sepideh_248
12-08-2007, 17:44
176x 220
naser maldini
12-08-2007, 22:05
سلام . بازم ممنون ، توضيح شما واقعاً روشن ، ساده و كامل بود ولي متآسفانه من تا مرحله سوّم را به راحتي طي كردم ولي اين فولدر را پيدا نكردم a/mobile/skins يعني وقتي محتويات گوشيم توسط برنامه نمايش داده شد ( همان فولدر a ) من داخل اون فولدر a فولدري بنام mobile و طبعاً فولدري بنام skins پيدا نكرد ( من بيش از چند ساعت اين كار را مو به مو انجام دادم ولي چيزي پيدا نكردم . ممكنه من بدون اطلاع اين فولدر را پاك كرده باشم يا به جاي ديگه اي منتقل شده باشه ؟ يا احياناً گزينه اي يا تنظيمي در برنامه هست كه اين فولدرها رو show يا hidden كنه ؟ ) .
دوست عزيز وارد فولدر mobile ميشي؟ براي ورود به داخل اين فولدر دابل كليك كن. فولدر اسكين داخل mobile هست. اگه اين كار رو كردي و باز هم نتونستي فولدر skin رو پيدا كني بايد اين مسير رو تو باكس مربوطه تايپ كني و بعد از روي كيبورد كليد Backspace رو بزن.
Farshadd
12-08-2007, 23:08
سلام به موتو بازای عزیز.
چند تا سوال دارم.
Skin چیه؟؟؟ اگه ممکنه کمی در موردش توضیح بدید.
چطوری نصب میشه؟؟
من تعداد زیادی از این اسکین ها دارم. میخوام اپلود کنم ولی نمیدونم چطوری چون توی هر فولدر چند تا فایل هست که نمی دونم باید چطور اپ کنم. یکی از اونا رو میذارم و دوستان یه لطف کنید دانلود کنید و به من بگید که همینجوری که اینو اپ کردم بقیه رو هم اپ کنم یا جور دیگه؟؟
این همون:
لینک دانلود:69 کیلو بایت.
اخرش کسی نبود که به ما بگه ایا این اسکین ها رو همینجوری که اپ کردم درسته یا باید یه جور دیگه اپ کنم.
خواهشا راهنمایی کنید
Corvette
12-08-2007, 23:57
دوست عزیز من فایل تون رو دانلود کردم. تقریبا تو همین ما یه هاست اما چون نگفتی واسه چه گوشی هستش
جرات نکردم امتحان کنم.دردسر داره.
ولی همین قدر بگم که skin یه فولدره حاویه چندین فایل با پسوند dat بین 5 تا 20 بسته به اسکین ، و یک یا 2
فایل با پسوند ski .البته من اسکینه v3x رو میگم. اما فکر میکنم اکثر گوشی های موتو همینطوری باشن.
اخرش کسی نبود که به ما بگه ایا این اسکین ها رو همینجوری که اپ کردم درسته یا باید یه جور دیگه اپ کنم.
خواهشا راهنمایی کنید
دوست عزیز آموزش که زیاد است چرا به اونها مراجعه نمی کنی....
Farshadd
13-08-2007, 00:31
دوست عزیز من فایل تون رو دانلود کردم. تقریبا تو همین ما یه هاست اما چون نگفتی واسه چه گوشی هستش
جرات نکردم امتحان کنم.دردسر داره.
ولی همین قدر بگم که skin یه فولدره حاویه چندین فایل با پسوند dat بین 5 تا 20 بسته به اسکین ، و یک یا 2
فایل با پسوند ski .البته من اسکینه v3x رو میگم. اما فکر میکنم اکثر گوشی های موتو همینطوری باشن.
ممنون از اینکه کمکم کردید.
راستش من اینا رو از یه سی دی گرفتم که روش نوشته برای موتورولا.
دوست عزیز آموزش که زیاد است چرا به اونها مراجعه نمی کنی....
من خودم موتو ندارم اما این اسکین ها رو دارم گفتم واسه بچه ها بزارم چون قشنگن. واسه همینم فقط طریقه اپلود به دردم میخورد.
به هر حال شما درست میگی . ببخشید.
Corvette
13-08-2007, 02:37
خاهش عزیز. خوب تا اونجا که من فهمیدم اسکین ها مربوط به v3 ,v3i هستن. با این برنامه میتونی اسکین رو
بدون نصب رو pc نگاه کنی و قشنگاشو واسه دوستان بذاری
چرا اینطوری لینک میدی شما؟
نمیشه روش کلیک کرد.
من خودم موتو ندارم اما این اسکین ها رو دارم گفتم واسه بچه ها بزارم چون قشنگن. واسه همینم فقط طریقه اپلود به دردم میخورد.
به هر حال شما درست میگی . ببخشید.
نه عزیز این چه حرفیه... جدی میگم. واقعا زیبا بودن اسکین ها...
زحمت کشیدی
naser maldini
14-08-2007, 11:35
چرا اینطوری لینک میدی شما؟
نمیشه روش کلیک کرد.
دوست عزيز كدهاي html غير فعال هستند. شما بايد اونو در آدرس بار كپي كنيد.
sepideh_248
15-08-2007, 19:12
40 تا تم با سایز 176x220
Farshadd
15-08-2007, 21:52
Farshadd
15-08-2007, 21:54
Farshadd
15-08-2007, 21:55
Farshadd
15-08-2007, 21:57
Farshadd
15-08-2007, 21:59
Farshadd
15-08-2007, 21:59
Farshadd
15-08-2007, 22:01
Farshadd
15-08-2007, 22:02
Farshadd
15-08-2007, 22:05
ina ke hich kodom kar nemikone?
Farshadd
21-08-2007, 13:05
ina ke hich kodom kar nemikone?
کدوما کار نمیکنه؟؟؟
والپیپر یا اسکین؟؟؟؟
sepideh_248
21-08-2007, 17:50
176x 220
naser maldini
21-08-2007, 23:54
بسيار ممنون دوست عزيز.
عالي و زيبا هستند.
فقط بهتره كه بگيد اين اسكين مال كدوم مدل از گوشي هستند تا اشتباهي روي گوشي نصب نشن.
به كار خوبتون ادامه بديد.
sepideh_248
23-08-2007, 00:26
176x 220
sepideh_248
23-08-2007, 03:17
176x 220
sepideh_248
26-08-2007, 03:28
176x 220
sepideh_248
26-08-2007, 03:38
176x 220
سلام
کدوم از این skin ها به L7 میخوره ؟
لطفآ ذکر کنید ؟
راستی سایز صفحه نمایش L7 مگه چنده ؟
Corvette
27-08-2007, 00:41
راستی سایز صفحه نمایش L7 مگه چنده ؟
سایزش 220*176
Tornado2800
28-08-2007, 15:13
سایز صفحه ی v3i چنده؟
sepideh_248
28-08-2007, 16:30
سایز صفحه ی v3i چنده؟
176x220 هستش:46:
Tornado2800
28-08-2007, 16:50
sepideh_248
29-08-2007, 22:38
176x 220
سپیده جان.... واقعا خشکل هستند...
ممنون..
ادامه بدید...
sepideh_248
31-08-2007, 15:03
سپیده جان.... واقعا خشکل هستند...
ممنون..
ادامه بدید...
از اینکه عکسا مورد توجهتون قرار گرفته خوشحالم:20:
176x 220
sepideh_248
31-08-2007, 15:08
176x 220
سپیده جان بازم ممنون....
عکس هایی با همین کفیت از چهره بازیگر ها قدیمی و معروفو یا چییزی تو هیمن مایه ها هم اگه دارید بزارید
ممنون
sepideh_248
02-09-2007, 02:09
176x 220
سپیده جان بازم ممنون....
عکس هایی با همین کفیت از چهره بازیگر ها قدیمی و معروفو یا چییزی تو هیمن مایه ها هم اگه دارید بزارید
ممنون
از بازیگرای قدیمی که ندارم
ولی اگه چیز قشنگی پیدا کنم حتما میذارم:11:
sepideh_248
02-09-2007, 02:13
176x 220
sepideh_248
02-09-2007, 02:20
176x 220
sepideh_248
02-09-2007, 02:25
176x 220
anti_girl
02-09-2007, 22:08
سپیده خانوم ممنون از این تصاویر جالب و قشنگ
sepideh_248
03-09-2007, 22:00
176x 220
sepideh_248
03-09-2007, 22:06
176x 220
Corvette
04-09-2007, 13:46
ممنون sepideh_248 عزیز.خیلی قشنگن.اگر سایز 320*240 داشتی برامون بزار.تشکر
anti_girl
04-09-2007, 22:16
سلیقتون واقعا عالیه سپیده خانوم
sepideh_248
05-09-2007, 14:19
سلیقتون واقعا عالیه سپیده خانوم
ممنون لطف دارین:20:
ممنون sepideh_248 عزیز.خیلی قشنگن.اگر سایز 320*240 داشتی برامون بزار.تشکر
برای شما:11:
240x320
sepideh_248
05-09-2007, 14:26
240x320
sepideh_248
05-09-2007, 14:30
240x320
Corvette
05-09-2007, 14:42
لطف کردیsepideh_248 .تشکر،اگر وقت کردی بازم بزار.
anti_girl
05-09-2007, 23:03
سپیده خانوم واقعا سلیقتون عالیه
killerdeadlystar
06-09-2007, 07:32
خوب بود ممنون
ولی برای گوشی من اسکین نداری ؟؟
Motorola RAZER v3x
Corvette
06-09-2007, 10:35
خوب بود ممنون
ولی برای گوشی من اسکین نداری ؟؟
Motorola RAZER v3x
شما عزیز برایه اسکین یه سر به اینجا بزن
anti_girl
07-09-2007, 00:04
سپیده خانوم میخوان این کلوپو بترکونن از این همه عکس قشنگ قشنگ............
عکس ها خیلی جالب بود مرسی...
( اگه لطف کنین تو حالت زیپ هم حالت پک همینا رو بزارین که یک جا دان کنیم حرف نداره)
ممنون
sepideh_248
08-09-2007, 03:24
بله البته قبلا هم 2 بار تو فایل فشرده گذاشتم ولی زیاد دانلود نشده بود!
تو دو سه روز آینده حتما میذارم:46:
176x 220
beckham7
10-09-2007, 01:15
سلام
ببخشيد من يه سوال داشتم
براي ريختن اسكين رو موتو vodafone از كدوم آموزش بايد استفاده كنيم يكي تو تاپيك مربوط به افزايش صدا ديدم نوشته مخصوص h3g مشكلي نيست از اون استفاده كنم ؟
beckham7
10-09-2007, 01:34
سلام
واسه ريختن تم واسكين رو v3x vodafone هز چه آموزشي بايد استفاده كنيم يه آموزش تو تاپيك افزايش صدا ديدم مخصوص h3g از اون استفاده كنم مشكلي نيست ؟ سيم كارتم بايد در بيارم؟؟
Corvette
10-09-2007, 02:07
سلام
واسه ريختن تم واسكين رو v3x vodafone هز چه آموزشي بايد استفاده كنيم يه آموزش تو تاپيك افزايش صدا ديدم مخصوص h3g از اون استفاده كنم مشكلي نيست ؟ سيم كارتم بايد در بيارم؟؟
beckham7 عزیز.اگر یه موقع باز عجله کردی(:46:) و خاستی اسکین نصب کنی حتما از فایلهای مربوط به اسکینت
یه بک آپ بگیر. از اینها هم یادت نره mma_dcp و mma_ucp.
beckham7
10-09-2007, 16:02
چشم حتما هر چي شما بگيد دوست عزيز:10:
ييخشيد كه من اينقدر سوال مي كنم من يه اسكين گرفتم كه علاوه بر اون فايلهاي ski,jpg,dat دو فايل install,unistall با پسوند p2kc داره جريان اينا چيه در ضمن اگه تاپيك مربوط به نحوه بك آپ رو هم بگيد ممنون مي شم تو يكي از تاپيكها ديدم ولي عكسهاش پاك شده
ببخشيد corvette عزيز فكر كنم بازم باعث زحمتتون شدم
anti_girl
10-09-2007, 22:55
دوست عزیز به این لینک برو یکم که رفتی پایین تو حفحه اول همین دوست عزیز(corvette) تو یه اموزش (قسمت اخر اموزش) نحوه بک اپ رو اموزش داده اینم لینکش
beckham7
10-09-2007, 23:53
مرسي دوست عزيز
beckham7
11-09-2007, 08:26
مرسي دوست عزيز
اگه يه نفر لطف كنه جواب سوالم بده ممنون ميشم
من يه اسكين گرفتم كه علاوه بر اون فايلهاي ski,jpg,dat دو فايل install,unistall با پسوند p2kc داره جريان اينا چيه
Corvette
11-09-2007, 13:28
مرسي دوست عزيز
اگه يه نفر لطف كنه جواب سوالم بده ممنون ميشم
سلام.
اونها مربوط به اسکین نمیشوند عزیز. shortcut های برنامه ی P2k هستند و هنگامه کپی کردن نیازی
به انتقالشون نداری.
beckham7
11-09-2007, 17:31
خيلي ممنون دوست عزيز بازهم ما رو شرمنده كردي
Corvette
12-09-2007, 00:30
خيلي ممنون دوست عزيز بازهم ما رو شرمنده كردي
قابلترو نداشت عزیز.شرمنده میکنی.
sepideh_248
14-09-2007, 18:46
30 تا والپیپر با سایز 176x220
anti_girl
14-09-2007, 23:12
سپیده خانوم واقعا کارت درسته
شما هم مثل صا ایرانی
هر روز بهتر از دیروز واستون ارزوی خوشبختی میکنم و انشا الله که موفق باشین تو مراحل زندگی
sepideh_248
15-09-2007, 14:24
15 تا والپیپیر قشنگ سایز 240x320
anti_girl عزیز
خواهش می کنم
شما لطف داری:20:
Corvette
18-09-2007, 00:42
15 تا والپیپیر قشنگ سایز 240x320
ممنون. عالی بود.
sepideh_248
23-09-2007, 00:18
30 تا والپیپر با سایز 176x220
beckham7
26-09-2007, 00:14
سلام
sepideh جان واقعا wallpaper ها عالين
چه جوري ميشه عكس فرستاد
sepideh_248
05-10-2007, 21:24
30 تا والپیپر با سایز240x320
beckham7
05-10-2007, 23:28
سلام
چه جوري ميشه عكس فرستاد
یکی لطف کنه جواب منو بده
anti_girl
06-10-2007, 01:57
دوست عزیز عکس ها رو باید یک جا اپ کنی لینکشو بفرستی
beckham7
06-10-2007, 14:41
antigirl عزیز خیلی متشکر از پاسختون
anti_girl
06-10-2007, 20:06
:10:
antigirl عزیز خیلی متشکر از پاسختون
خواهش میکنم قابلی نداشت
beckham7
11-10-2007, 01:08
آقا شرمنده همین یکی آپ شد سایت آپ بالا نمییاداگه شد جبران میکنم320*240[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحانیش اینقدر خشکله....
اگه نبود چی بود!!! منتظر هستیم
beckham7
11-10-2007, 01:40
خاهش میکنم ناقابله
حتما سعی میکنم سرعت اینترنت پایینه خدا کنه باعث شرمندگیمون نشه
Corvette
11-10-2007, 01:51
ادامه بده مجتبی جان. ما منتظریم:8::12:
hoka2006
11-10-2007, 17:20
ممنون از دوستان بابت زحماتشون.
فقط اگه ممکنه سپیده خانوم بگند که این عکسها رو خودشون تغییر اندازه می دهند یا نه ؟
تا ما هم دست به کار شیم !!!! :)
sepideh_248
11-10-2007, 18:36
ممنون از دوستان بابت زحماتشون.
فقط اگه ممکنه سپیده خانوم بگند که این عکسها رو خودشون تغییر اندازه می دهند یا نه ؟
تا ما هم دست به کار شیم !!!! :)
من خودم والپیپرها رو از یه سایت خارجی میگیرم
ولی خب با فتوشاپ هم میشه سایز عکسا رو تغییر داد:20:
beckham7
12-10-2007, 00:09
سلام3 تا wallpaper زیبا امیدوارم دوستان خوششون بیاد 320*240
beckham7
12-10-2007, 00:23
اقا 3 تا بیشتر بزارم تو هر پست کل پست بهمیریزه ببخشید اینهم 3تا دیگه
ممنون. عزیز. خیلی زیبا هستند
hoka2006
12-10-2007, 14:13
ممنون از عکسهای زیبا و قشنگتون.
یه اسکینی نیست که منوها رو به صورت دابره وار نشون بده ؟
ممنون
anti_girl
12-10-2007, 15:08
ممنون از عکسهای زیبا و قشنگتون.
یه اسکینی نیست که منوها رو به صورت دابره وار نشون بده ؟
ممنون
من تا حالا به همچین موردی بر نخوردم فکر نکنم باشه
ممل آمریکایی
12-10-2007, 17:03
سلام
میخواستم اگه امکان داره چند تا اسکین برای موتورولا L7 بزارید لطفا.
اگه طریقه نصب با برنامه مورد نیازش هم بزارید خیلی خیلی لطف کردید واقعا گیج شدم
Corvette
12-10-2007, 18:04
سلام
میخواستم اگه امکان داره چند تا اسکین برای موتورولا L7 بزارید لطفا.
اگه طریقه نصب با برنامه مورد نیازش هم بزارید خیلی خیلی لطف کردید واقعا گیج شدم
سلام.خوش اومدی دوسته عزیز.
برایه نصبه اسکین میتونین سرچ کنین مطالبه زیادی در این مورد هستش. اما برایه اسکین یه سر به
ایجا بزنید ببنی چه خبره..
beckham7
12-10-2007, 23:44
ممنون. عزیز. خیلی زیبا هستند
سلام ناقابله اینهم سه تا دیگه اگه تکرارین بگین
hoka2006
13-10-2007, 12:33
من تا حالا به همچین موردی بر نخوردم فکر نکنم باشه
مگه تا حالا اسكينهاي سوني اريكسون را نديدي كه به صورتهاي مختلفي هست . دايره و ...:21::10:
Corvette
13-10-2007, 14:23
مگه تا حالا اسكينهاي سوني اريكسون را نديدي كه به صورتهاي مختلفي هست . دايره و ...:21::10:
بله منظورتون رو فهمیدم.. من تا به حال ندیدم.. اما احتمالش زیاده که باشه چون اسکینهایه موتو خیلی
تنوع داره ..
دوستانی که هنوز جوون هستن. پیشنهاد میکنم برای بچه ها split skins بزارین. واقعا طرفدار دار.
لینک ها رو من از دست دادم وگرنه منبع های معتبری داشتم.....
hoka2006
14-10-2007, 13:30
دوستانی که هنوز جوون هستن. پیشنهاد میکنم برای بچه ها split skins بزارین. واقعا طرفدار دار.
لینک ها رو من از دست دادم وگرنه منبع های معتبری داشتم.....
میشه یکم در مورد این split skins برای من توضیح بدید.ممنون میشم:10::11::40:
Corvette
15-10-2007, 02:07
میشه یکم در مورد این split skins برای من توضیح بدید.ممنون میشم:10::11::40:
دوسته عزیز این نوع اسکینها منویه متفاوتی دارند. و بعلاوه ی فایلهایه قبلی یکسری آیکون هم همراه دارند..
اینو بخون(زبان اصلیه..)
اینم یه اسکین که آیکونهاش دایره ای هست...گفتم بگردی پیدا میشه..واست پیدا کردم..:46: راستی ماله
v3x هستشا..
hoka2006
15-10-2007, 13:14
ممنون از شما
دستتون درد نکنه . خیلی جامع و کامل بود .
آیکونها رو هم نصب میکنم ببینم چه شلکیه !!
تا حالا هم اسکین نصب نکردم ولی میدونم که کاری نداره !!!!
بازم از اینکه جوابمو می دید ازتون ممنونم.
anti_girl
15-10-2007, 21:50
دوست عزیز من فکر کنم اینجا انجمن موتو باشه نه سونی.... و این سوال شما به موتو ربط داره نه به سونی....
پس از من عیب نگیرین:31::10::40::11:
Corvette
16-10-2007, 01:40
ممنون از شما
دستتون درد نکنه . خیلی جامع و کامل بود .
آیکونها رو هم نصب میکنم ببینم چه شلکیه !!
تا حالا هم اسکین نصب نکردم ولی میدونم که کاری نداره !!!!
بازم از اینکه جوابمو می دید ازتون ممنونم.
قربانت عزیز.ما درخدمتیم:12:
sepideh_248
17-10-2007, 00:09
30 تا والپیپر با سایز 240x320
anti_girl
17-10-2007, 19:36
سپیده خانوم شما با این همه والپیپر قشنگ به این تاپیک رنگو رو دادی مرسی
k1_rostamy
06-11-2007, 01:44
سلام.
شرمنده کسی اسکینهای اصلی v3x رو نداره؟
بی زحمت اگر دارین بذارین.
از جناب gsm تقاضای بالا با ایتماس دارم.
یا علی
anti_girl
06-11-2007, 11:06
سلام.
شرمنده کسی اسکینهای اصلی v3x رو نداره؟
بی زحمت اگر دارین بذارین.
از جناب gsm تقاضای بالا با ایتماس دارم.
یا علی
corvette عزيز بايد لينكشو داشته باشه زياد نگران نباش:46:
k1_rostamy
06-11-2007, 13:59
سلام.آقا ما امروز باین نرم افزار چند تا تم ریختم و پاک کردم ولی
آخرین بار کل تمک رو پاک کردم و الان صفحه ساه شده و اصلا بالا
نمیاد و کامپیوتر وskima.p2k commander نمی شناسند.
دستم به دامنتون کمکم کنید...
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک....کم ک...کمک
k1_rostamy
06-11-2007, 14:17
کمکم کنید...کمک...کمک...کمک...کمک...ک ک...کمک.
کمک...کمک...مکمک...کمک...کمک..کم ک...کمک
k1_rostamy
06-11-2007, 14:17
کمکم کنید...کمک...کمک...کمک...کمک...ک ک...کمک.
کمک...کمک...مکمک...کمک...کمک..کم ک...کمکن
anti_girl
06-11-2007, 22:43
سلام.آقا ما امروز باین نرم افزار چند تا تم ریختم و پاک کردم ولی
آخرین بار کل تمک رو پاک کردم و الان صفحه ساه شده و اصلا بالا
نمیاد و کامپیوتر وskima.p2k commander نمی شناسند.
دستم به دامنتون کمکم کنید...
کمک...کمک...کمک...کمک...کمک....کم ک...کمک
دوست عزيز ميشه بگي چكار كردي كه نميشناسه؟
اخه پاك كردن skin به نشناختن موبايل ربطي نداره
ولي خوب گوشيت چيه؟ بگو تا بيشتر كمكت كنم
k1_rostamy
09-11-2007, 20:29
سلام.
بابابابابابابابابابا کمک کن مارو من user , password هم میزنم و هر کاری می کنم دانلود نمی شه.
چی می شد که با rapid share 4shared آپلود می کردی؟
لااقل یکم راهنمایی کن ما رو...
یا علی .....
k1_rostamy
09-11-2007, 20:35
سلام.
جواب پست 270 جناب anti girl ... والللا من داشتم اسکین دانلود می کردم که یییهو
گفتم بیام اسکنهارو پاک کنم...چون که دارم اسکین جدید می گیرم.
بعد اشتباه دوم اینکه من فایل منوهارو نیز پاک کردم.... و در کمال ناباوری دیدم
که گوشی جلوی خودم شهادتین رو گفت و صفحه سیاه شد.... وااااییی وواااییی
naser maldini
10-11-2007, 00:05
با كمال آرامش يه اسكيني كه فايل هاي mma_ucp و mma_dcp داشته باشه روي گوشيتون نصب كنيد مشكلتون حل ميشه. در ضمن اگه سعي كنيد گوشيتون شناخته ميشه به قول آقا تورج پاك كردن اسكين ربطي به شناخته شدن گوشي نداره مگر اينكه به غير از فايل هاي اسكين چيز هاي ديگه اي رو هم حذف كرده باشيد.
anti_girl
10-11-2007, 13:28
مرسي ناصر جان از راهنماييتون
hoka2006
29-11-2007, 11:56
سلام بچه ها .
دیگه کسی v3x نداره؟؟؟ همه فروختند ؟؟؟
چرا دیگه خبری از اسکین جدید نیست .عکس جدید؟
anti_girl
29-11-2007, 20:46
نه دوست عزيز موضوع چيزه ديگه هست وقت همه پر و ديگه وقت ندارن همه رفتن سره كتااب و درس و ......
bodybuilding
22-01-2008, 17:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bodybuilding
22-01-2008, 17:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bodybuilding
22-01-2008, 17:35
bodybuilding
22-01-2008, 17:37
anti_girl
23-01-2008, 15:24
دوست عزیز ممنون بابت عکس ها
Corvette
24-01-2008, 12:09
سلام... براتون یه سری از wallpaper ها رو جمع آوری کردم .. که بعضی هاش از همین جاست... و بقیه اش رو از
جاهایه مختلف گرفتم.. چون حجمش زیاده تو چند تا پست میزارم... این اولیش...وچند نمونه...
320*240
Corvette
24-01-2008, 12:37
اینم دومیش.... سایزه نمونه ها رو کوچیک کردم تا راحت تر لود بشه صفحه....
320*240
Corvette
24-01-2008, 12:52
این سومیش....
320*240
anti_girl
26-01-2008, 23:55
مرسی مسعود جان میگم تو که تو خط عکس نبودی کلک چی شده تو هم افتادی تو این خط
beckham7
27-01-2008, 00:51
سلام به دوستان گلم که دلم واسشون تنگ شده بود
به قول معروف مسعود جان بابا تو دیگه کی هستی
hoka2006
27-01-2008, 06:54
سلام
واقعا دستتون درد نکنه . پـــــیـــــر شی جووون :)
Corvette
27-01-2008, 08:31
قربانه همگی... قابلتون رو نداشت. ما تو خطه همه چی هستیم آقا تورج:46:
اینم چهارمیش...
320*240
anti_girl
28-01-2008, 18:49
شما تو خط همه چیز هستی و ما گرد جهان میچرخیم.......
Corvette
02-02-2008, 13:32
بعدیش (5)
320*240
anti_girl
03-02-2008, 23:57
خودمونیم ها مسعود تو هم با سلیقه هستی البته اینو قبلا هم میدونستم اخه هر کسی که با سلیقه هست موتو میخره
Corvette
04-02-2008, 00:14
خودمونیم ها مسعود تو هم با سلیقه هستی البته اینو قبلا هم میدونستم اخه هر کسی که با سلیقه هست موتو میخره
مزسی تورج جان...لطفه شما همیشه شامله حاله من میشه:46:
ABDOLLAH.A.Dَ
04-02-2008, 22:00
سلام
من دو مدل اسپیلت اسکین به نامهای Hellomoto و Mod_my_moto از این سایت دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم ولی بعد از هر بار نصب گوشیم بهم می خورد و مجبور می شدم گوشیمو فلش کنم .می خوام خواهش کنم اگه کسی این اسکینها رو نصب کرده یه توضیح کاملی راجع به نصبش بده.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . مرسی
Corvette
05-02-2008, 01:52
سلام..ببین دوسته عزیز...من نصب کردم ...هیچ مشکلی هم نداشت... نمی دونم اینو خوندی یا نه.....
زبونش خیلی سادست... با دقت به همین ترتیب که گفته عمل کن.... موفق میشی....
فقط دقت کن اسکینی که برایه نصب انتخاب میکنی حتما مخصوصه گوشیه خودت باشه...و با مدله گوشیت سازگار...
ABDOLLAH.A.Dَ
05-02-2008, 07:35
سلام..ببین دوسته عزیز...من نصب کردم ...هیچ مشکلی هم نداشت... نمی دونم اینو خوندی یا نه.....
فقط دقت کن اسکینی که برایه نصب انتخاب میکنی حتما مخصوصه گوشیه خودت باشه...و با مدله گوشیت سازگار...
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابتون ، من اون توضیحات رو خوندم دقیقا هم مثل اون عمل کردم ، چندین بار هم این کار رو کردم ولی نشد از یه طرف هم خیلی از این اسکینها خوشم می آد اگه میشه شما خودتون که این اسکینها رو نصب کردید هم یه توضیحی بدید در ضمن این دو تا اسکینی که من دارم ( Hellomoto و Mod_my_moto ) مشخص نشده که برای چه مدلیه ، فقط نوشته برای . V3X
خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنین. مرسی
anti_girl
05-02-2008, 11:00
مسعود جان بابا همه مثل تو که اخر زبان نیستن خوب اگه میتونی یا لینک فارسی سراغ داری فارسی بزار:31:
سلام دوستان من اسکین گوشیمو عوض کردم لوگوی ir-mci گوشیم رفت ترو خدا بگین من چی کار کنم v3i
pedram_sad
29-02-2008, 21:10
سلام دوستان من اسکین گوشیمو عوض کردم لوگوی ir-mci گوشیم رفت ترو خدا بگین من چی کار کنم v3i
چرا نگراني ؟
مشكلي نيست كه:10:
اسكين گوشي رو دوباره عوض كن
اخه خيلي از اسكين هاي گوشي هاي موتورولا طوري طراحي ميشن كه اسم operator رو نمينويسن
اسكين هاي ديگه هم بعضي هاشون يا دارن يا ندارن
مشكل از گوشيت نيست:10:
چرا نگراني ؟
مشكلي نيست كه:10:
اسكين گوشي رو دوباره عوض كن
اخه خيلي از اسكين هاي گوشي هاي موتورولا طوري طراحي ميشن كه اسم operator رو نمينويسن
اسكين هاي ديگه هم بعضي هاشون يا دارن يا ندارن
مشكل از گوشيت نيست:10:
دوست من تمام اسکینهای گوشی من همینطوری هستند اسکینهای اصلی گوشیمم پاک کردم سه تا اسکین دارم هر سهتا شکل هم است نمی دونم چی کار کنم اگه فایل فلش اصلی گوشی رو داری برام بزار تا فلشش کنم mr30000
Corvette
01-03-2008, 16:17
دوست من تمام اسکینهای گوشی من همینطوری هستند اسکینهای اصلی گوشیمم پاک کردم سه تا اسکین دارم هر سهتا شکل هم است نمی دونم چی کار کنم اگه فایل فلش اصلی گوشی رو داری برام بزار تا فلشش کنم mr30000
همون طور که پدرام گفت....هیچ مشکلی نداره.. این خاصیته اون اسکین هاست همین....!
خب شما اسکینه اصلیه گوشیت رو پیدا کن (moto) و نصب کن.. میبینی که برمیگرده... :12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.