PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست user id و registration code برنامه advanced x video converter version 4.7.1

hadi25
16-03-2007, 23:41
دوست عزیزم از اینکه خیلی سریع( 3 ساعت هم نشده بود از گذاشتن تایپیک) با این سرعت جوابمو دادی خیلی ممنونم واقعا کف کردم ورژنش 4.7.1 هست ولی در واقه من crack اش رو نمی خواستم بلکه user id و registration code رو واسه unlouck کردن برنامه می خواستم .

Cain
17-03-2007, 01:21
دوست عزیز اولا شما احتیاج نبود برای یه برنامه 3تا تاپیک باز کنید !
ثانیا کرک هم همون کار رو کنه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میبینی Button ها یکمی مشکل داره واسه اینه من کرک 4.7.1 رو واسه 4.5.1 استفاده کردم !
میبینی کرک هم همون کار رو میکنه !

hadi25
19-03-2007, 21:12
cain عزیز مشکلم حل شد واقعا ممنونم ازت . ثه مشکل دیگه هم دارم که شاید این نرم افزار نداشته باشه می خوام فایل ویدیوییم فایل صوتی نداشته باشه (بدون صدا بشه) اگه نرم افزاری می شناسی که این کارو بکنه یا اگه همین نرم افزار هم همین کارو می کنه منو راهنمایی کنید لطفا . ممنونم ازت ایشالا بتونم لطفتو جبران کنم .:11:

Cain
20-03-2007, 01:41
دوست عزیز فیلم شما Dvd هست ؟

hadi25
20-03-2007, 16:44
نه avi هست که صدا داره می خوام بلکل صدا هیچ رقمه نداشته یاشه اگه نرم افزاری هست که فایل صوتی رو از فایل ویدیویی حذف می کنه اکه معرفی کنی ممنون می شم راستی انگار این تایپیک فقط مال من cain شده
اگه بقیه هم در این رابطه نظری دارن به ما ملحق شن در ضمن سال نو مبارک ایشالا سال پر پولی داشته باشین