مشاهده نسخه کامل
: MP3 player با این شرایط:
سلام
می خوام کیفیت ضبط صداش خیلی خوب باشه مثلا از فاصله ی چهار پنج متری صدا رو با کیفیت خوب ضبط کنه.
ظرفیتش هم بالا باشه.
از این زپرتی ها هم نباشه که دو سوت خراب شه.
لطفا بگید چه مدلی بگیرم و چه مارکی؟
قیمتشم می دونستید بگید.
:10:
sabasistem_co
15-03-2007, 23:35
سلام
اگر خواستي PMP بخري كه دوربين 2.5 مگاپيكسل داشته باشه و همه امكانات
قيمت = 125000
به آيدي زير آف بذار
sosolisosol@yahoo.com
alfred88
17-03-2007, 14:37
این pmp از همون زپرتی هاست.
شما توی په حافظه ای میخوای و استفاده اصلیت چیه.
استفادش که گفتم می خوام سر کلاسها صدای معلمامون رو ضبط کنم بعد موقع درس گوش کنم.
حافظه هم تا گیگا بایت بسه
alfred88
19-03-2007, 15:40
iaudio u2توصیه میشه مدل معروفی هم هست.
Maryam_m31
26-04-2007, 07:42
در مورد sumsung yp-c1 اگه کسی چیزی میدونه بگه.
به درد ضبط صدا میخوره یا نه؟
Maryam_m31
26-04-2007, 07:51
بین sumsung و i-audio کدوم مارک رو برای ضبط صدا پیشنهاد می کنید؟
از لحاظ عمر باتری چطور؟
بابا اين sumsung و i-audio بندازين دور يكي از محصولات زيسايبر بگيرين خيلي با حاله:8:
alfred88
26-04-2007, 14:40
بابا اين sumsung و i-audio بندازين دور يكي از محصولات زيسايبر بگيرين خيلي با حاله:8:
دوست عزیز زی سایبر به پای کریتیو نیرسه چه برسه به iaudio .شما داری یه کالای در جه دو چینی با یه کالای درجه یک کره ای مقایسه میکنی.
becareful
26-04-2007, 16:23
دوست عزیز زی سایبر به پای کریتیو نیرسه چه برسه به iaudio .شما داری یه کالای در جه دو چینی با یه کالای درجه یک کره ای مقایسه میکنی.
z-cyber در خود hong kong هم جایزه ی برترین ها رو گرفت درسته شاید کیفیتش کمی از creative پایین تر باشه ولی خود این کمپانی حتی تکنولو ژی های جدیدی رو وارد کرده و از نظر پیشتاز بودن از بسیاری از مارک های چینی ها بالاتره (درجه 2 چینی !!!!!)و پشتیبانی و توضیح محصولاتش و راهنمایی های توی سایتش از CREATIVE بهتره (یا میشه گفت مفید تره) و در فرم ور هم ارائه های خوبی میده. در مورد cowon هم بگم که من خودم محصولاتشو 100% از نظر کیفیت دوست دارم و در سطح بالایی هست ولی تنها بدی اون اینه که یا یه محصول اندازه داییناسور با صفحه گنده میده یا خیلیی کوچیک .و نمایندگی اون پارسونی, یکم دیر محصولات رو وارد میکنه و خوب هم توزیع نمیکنه (مخصوصا یه مدلی که من میشناسم که اندازه متوسط و خوبی داره فقط همین مدل اندازش متوسطه) شاید توی تهران توزیع بهتر باشه.ایی شا الله
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.