PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راش اول در بازي General

general Granger
15-03-2007, 17:56
من امروز تاپيك جديدي را به عنوان راش اول در بازي جنرال معرفي كردم . از اين به بعد فقط راجع به راش هاي مختلف جنرال صحبت مي كنيم

Oracle_Eldorado
15-03-2007, 17:57
تاپیک جالبی میشه ولی چرا 2 تا زدی ؟
راستی میشه آموزش هم بدید ؟

general Granger
15-03-2007, 18:14
من خودم چهار سال فقط با كامپيوتر بازي مي كردم تا اينكه يه روز تو گيم نت چند تا جنرال باز حرفه اي ديدم . از اون روز به بعدتضميم گرفتم جنرال را كامل ياد بگيرم و شكر خدا بيشتر شو را كاملا بلدم خب اول از Usa شروع مي كنيم كه در پست بعدي آموزشش را مي گذارم.
منتظر پست بعدي مي باشيد.

RedSpoT
16-03-2007, 21:22
ما تو پچ رسمی چنین Raceهایی مثل usa helicopter نداریم:13:

P-R-I-N-C-E
16-03-2007, 23:05
سلام
شما باید این کشور ها رو میزاشتین _patch 1.4 پچ جهانی
usa
gla
china
USA AIRFORCE
USA SUPER WEAPON
USA LASER
CHINA TANK
CHINA INFANTARY
CHINA NUKE
GLA TOXIN
GLA DEMOLATION
GLA STEALH
به نظر من aforce برای راش خوبه

kharbozeh
17-03-2007, 08:16
من یک چیزه جالب از خاطرات جنرال خودم بهم
3 سال پیش روزی که کامپیوتر خریدم هیچی از سخت افزار نمیدونستم . اتفاقا همون روزا رفتم بازی جنرال رو خریدم به اسم "رد آلرت 3 " وقتی نصب کردم اصلا سیستم جواب نمیداد خیلی سرخورده شدم و فکر کردم که بازیش مشکل داره ولی کم کم به ضعف کارت گرافیکم که onboard بود و رم سیستمم پی بردم و چند مرحله سیستمم رو ارتقا دادم و به لطف این بازی به سخت افزار علاقمند شدم .الان کاردانی سخت افزار گرفتم و واسه کارشناسی میخونم و توی اداره راه مسوول سخت افزارم
با وجودی که دیگه جنرال بازی نمیکنم ولی به این بازی عشق دارم و منتظر c&c 3 هستم بی صبرانه که گمونم همین ماه میاد

Oracle_Eldorado
17-03-2007, 11:02
سلام
شما باید این کشور ها رو میزاشتین _patch 1.4 پچ جهانی
usa
gla
china
USA AIRFORCE
USA SUPER WEAPON
USA LASER
CHINA TANK
CHINA INFANTARY
CHINA NUKE
GLA TOXIN
GLA DEMOLATION
GLA STEALH
به نظر من aforce برای راش خوبه

باهات موافقم . باید کشورهای اصلی رو میذاشتی نه با پچ !

من یک چیزه جالب از خاطرات جنرال خودم بهم
3 سال پیش روزی که کامپیوتر خریدم هیچی از سخت افزار نمیدونستم . اتفاقا همون روزا رفتم بازی جنرال رو خریدم به اسم "رد آلرت 3 " وقتی نصب کردم اصلا سیستم جواب نمیداد خیلی سرخورده شدم و فکر کردم که بازیش مشکل داره ولی کم کم به ضعف کارت گرافیکم که onboard بود و رم سیستمم پی بردم و چند مرحله سیستمم رو ارتقا دادم و به لطف این بازی به سخت افزار علاقمند شدم .الان کاردانی سخت افزار گرفتم و واسه کارشناسی میخونم و توی اداره راه مسوول سخت افزارم
با وجودی که دیگه جنرال بازی نمیکنم ولی به این بازی عشق دارم و منتظر c&c 3 هستم بی صبرانه که گمونم همین ماه میاد
من یادم نمیاد اولین بازی که بازی کردم چی بود ! فکر کنم Max Payne بود . دقیقا یادم نیست

general Granger
17-03-2007, 21:48
خب الان تو بيشتر گيم نت ها پچ ريبورن رو بازي مي كنند و همون جنرال هاي جديد راش اول هاي خيلي خوبي دارند براي همين من گقتم كه جنرال پچ را بذارم تا تو گيم نت ها هم بتوانيد به كار ببريد

general Granger
17-03-2007, 22:13
خب اولين آموزش راجع به راش هانوي در USA:
اين راش معمولا موقعي جواب مي ده كه پول اول بازي كم يعني 10000 تا باشه چون دراين صورت حريف ديگه نمي تونه سريع ساخت و ساز كنه چون پول كم داره . اين راش معمولا براي ليزر خوبه چون ار پي جي زن هاش ليزر مي زنند و بعضي از تانك ها يا هليكوپتر ها كه تير ار پي جي را منحرف يا خنثي مي كنند نميتونند رو اين تير ها اثر بگذارند
در مرحله اول سريع دو تا لودر مي سازيد .با لودر اول يه پاور و با لودر دون يه باراك(همون سربازخانه) را مي سازيد.در باراك كليك مي كنيد و upgrade كپشر capture كردن را مي گيرد و چاه نفت ها را capture مي كنيد و بعد دستور 5 تا ار پي جي زن را ميدهيد . با لودري كه پاور ساختيد يك supply center
مي سازيد و بعد يه تانك سازي. در اين مدت علاوه بر آن 5 ار پي جي زن كه اول دستور داديد بسازد 5 تا ديگه هم توليد مي كنيد .در كارخانه تانك سازي دستور ساخت 2 هانوي(hunvee) را ميدهيد.ار پي جي زن ها را سوار هانوي مي كنيد به طرف بيس مقابل راش مي دهيد.
توجه : در طي راش شما باز هم بايد هانوي بسازيد و راش بدهيد زيرا كه طرف ممكنه راش اول شما را جمع كنه
نكته: ممكن است بعضي ها بگويند كه ما پول كم مي آوريم .چاره اين كار اين است كه اول همه ي چاه نفت ها را captureكنيد و بعد ار پي جي زن بسازيد . همونطور كه مي دونيد براي هر چاه نفت 1000تا پول ميدهد يعني اگه 4 تا را هم بتوني capture كني 4000 تا ژول گيرت مياد
منتظر نظرات شما هستم

V A H I D
17-03-2007, 22:22
سلام به همه ی جنرال ها
خوب من هم از همون وقتی که جنرالز 1 اومد خریدم وبازی کردم تا همین پارسال
به نظر من کسی که بخواهد اول بازی بیس طرف در عرض 5 دقیقه جم کنه
با gla راحت میشه این کارو کرد چون اولا همه چیز ارزون هست
دوما خیلی سریع میسازه
سوما هی ضد خال نمی زنه برق بره مجبور بشی صد تا نیرو گاه بسازه اخرم طرف چیزمیز بریزه
تو بیست برقت بخوابه(مخصوصا تو usa) تا اون موقع یه راش تمیر بیس و هر چی داری جمع میکنه
به نظر من انتخاب gla برای حرفه ای هاست چون اگه با چین بجنگی وست بازی دخلت اومده
چون اون تانک های دو لول چین رو اگه یه لشکر هم داشته باشی نمی تونی بزتی

general Granger
17-03-2007, 22:33
اگه واقعا حرفه اي باشي اون تانكا را خيلي راحت مي توني بزني .از يه طرف ديگه كسايي پاورشون مي خوبه كه تازه جنرال ياد گرفتن و تا مي تونند دفاعي مي سازند اما حرفه اي ها فقط به فكر راش اند و انقدر راش مي دند تا طرف نتونه نفس بكشه چه برسه راش بده.اما اگر واقعا حرفه اي باشي مي توني با همه جنرال ها كار كنه و برات usa,china ياgla هيچ فرقي نداره چون بلدي با همشون كار كني

V A H I D
17-03-2007, 22:38
سلام
منم گفتم برای حرفه ای هاست
عزیز اگه تو حرفه ای باشی نشسته باشی پای کامپیوتر اون طرف هم نگات نمی کنه بدون بهت راش میده
(مطمن) اگه طرف حرفه ای باشه دیگه تو نمی تونی بهش صد تا راش بدی همه ی دم دسگات رو می اره پایین

general Granger
17-03-2007, 22:46
دوست عزيز من نگفتم gla بده م گفتم مقابل هر راش يه كاري هست كه بتوني بكني مثلا همين gla حلا هر gla كه باش و هر scorpian بسازي با چند تا آر پي جي Napal همه شون به باد مي رن يعني هر يه دونه آر پي چي زن مساوي با چند تا scorpian است و اگر هم چند تا نفر زن آورد با helix مي توني راش اون را جمع كني .
در مورد بازي جنرال فقط اين مهمه كه به انواع راش تسلط داشته باشي و بتوني قبلا از اينكه حريفت راش بده تو راش بدي

general Granger
17-03-2007, 22:48
دوست عزيز من نگفتم gla بده من گفتم مقابل هر راش يه كاري هست كه بتوني بكني مثلا همين gla حلا هر gla كه باشي و هر scorpian بسازي با چند تا آر پي جي Napal همه شون به باد مي رن يعني هر يه دونه آر پي چي زن مساوي با چند تا scorpian است و اگر هم چند تا نفر زن آورد با helix مي توني راش اون را جمع كني .
در مورد بازي جنرال فقط اين مهمه كه به انواع راش تسلط داشته باشي و بتوني قبلا از اينكه حريفت راش بده تو راش بدي

general Granger
17-03-2007, 22:53
حالا برو خودت برو يه بار ار پي جي napal رو امتحان كن تا بفهمي من چي مي گم

Oracle_Eldorado
17-03-2007, 22:55
دوست عزيز من نگفتم gla بده م گفتم مقابل هر راش يه كاري هست كه بتوني بكني مثلا همين gla حلا هر gla كه باش و هر scorpian بسازي با چند تا آر پي جي Napal همه شون به باد مي رن يعني هر يه دونه آر پي چي زن مساوي با چند تا scorpian است و اگر هم چند تا نفر زن آورد با helix مي توني راش اون را جمع كني .
به P30World خوش اومدي .
هيچ كدوم از GLA , USA , China از همديگه قويتر نيستند ! همشون يه نقطه ضعف هايي دارند .
مثلا USA Air Force چاره ي راش Quad Canon هستش .
GLA Demolotion براي اون موتور هاش USA Laser خوبه و خيلي چيز هاي ديگه .

general Granger
17-03-2007, 22:57
قربون دهنت منم همينو مي خوام بگم

V A H I D
17-03-2007, 23:07
از يه طرف ديگه كسايي پاورشون مي خوبه كه تازه جنرال ياد گرفتن و تا مي تونند دفاعي مي سازند اما حرفه اي ها فقط به فكر راش اند و انقدر راش مي دند تا طرف نتونه نفس بكشه چه برسه راش بده.اما اگر واقعا حرفه اي باشي مي توني با همه جنرال ها كار كنه و برات usa,china ياgla هيچ فرقي نداره چون بلدي با همشون كار كني
عزیزم
اگه تو توی usa یا china هر چی بسازی پاور می خواهد بنابر این اگه بخوای با gla همون اول راش بدی دیگه تا طرف بیاد پاور بسازه بیسی وجود نداره

اگه یه بار هر کدوم از gla رو انتخاب کنی همون 2 دقیقهی اوول میتونی تانک بسازی بعد 3 دقیقه هم می خواهد برسی به بیسش (بستگی به map داره) بعد می بینی تو بیسش خیلی باشه 2 تا لدر و 1 پاور و بیسش و یکی دوتا ساختمون
هست (اگه حرفه ای باشی 1 .2 سر باز و تانک .بعد راحت به بیسش میتونه راش ببدی که از همون اول نتونه چیزی
بسازه میرسیم به حرف شما

V A H I D
17-03-2007, 23:13
قربون دهنت منم همينو مي خوام بگم

سلام
خودت هم حرف خودت رو تکذیب میکنی؟؟؟؟

general Granger
18-03-2007, 14:58
نه چون فرق usa و gla در ساختن فقط يه پاور اضافه است كه اونم ظرف كمتر از 30 ثانيه ساخته مي شه .و اگر مي خواهي به بيس حريف راش بدي امكانش هست چون فرق زماني اونا در ساختن كارخانه تانك سازي فقط 30 ثانيه يا كمتر است؟ من خودم با هميم روش چندين جنرال باز حرفه اي كه تو ميگي جمع كردم . زايرا موقعي بهشون راش دادم كه تازه داشتند يه هول(hole) بزنند كه بريزند تو بيسم

M O H S E N
18-03-2007, 15:19
USA Air Force بهترین ارتش برای راش سریع است عزیزان برادر.

مخصوصا که حریفش هم ارتشی از چین برداشته باشه - با یک هواپیما یک فرودگاه رو میبره رو هوا.

V A H I D
18-03-2007, 15:20
و اگر من خودم با هميم روش چندين جنرال باز حرفه اي كه تو ميگي جمع كردم . زايرا موقعي بهشون راش دادم كه تازه داشتند يه هول(hole) بزنند كه بريزند تو بيسم
درست نفهمیدم با کدوم روش؟
خودت هم که همین رو میگی که تا بیان به خودشون بیان بیسشون جم شده

M O H S E N
18-03-2007, 15:21
البته سرباز های China Infantary هم قوی هستند و لی تیمش در کل ضعیفه.

البته من خودم ارتش Gla Demolation رو بر میدارم و با کسایی هم که مستبقه میدم اکثرا این تیم رو بر میدارن.

V A H I D
18-03-2007, 15:27
USA COOMONDER IN CHIEF
به نظر من بهترین usa هست چون از همه چیز ها توش هست
البته من خودم روی رندوم میزنم هر چی اومد بازی می کنم البته وقتی با دوستام هست

لبته سرباز های China Infantary هم قوی هستند و لی تیمش در کل ضعیفه.

البته من خودم ارتش Gla Demolation رو بر میدارم و با کسایی هم که مستبقه میدم اکثرا این تیم رو بر میدارن.
gla demolation موتور های با حالی داره

Oracle_Eldorado
18-03-2007, 16:42

ایول. مثل خودم . فقط اون موتور ها ! یه بار توی گیم نت بلایی سره یه نفر آوردم با اونا ........

general Granger
18-03-2007, 22:09
demolation وقتي قويه كه بيس تيم حريف باز باشه اما اگه بيس حريف پر از تانك و آر پي جي و مين باشه طرف هيچ كاري نميتونه بكنه از طرف ديگه به نظر من ساختن اون موتور ها الكيه چون اونا حداكثر يه تانك رو مي تونند بزنند و وقتي همه ي موتور ها منفجر شدند ديگه چيزي براي راش نداري و تا بياي دوباره راش بدي طرف بيسش را دوباره ساخته مگر اينكه قبلا ارتشي از تانك و سرباز داشته باشي و بخواهي به وسيله ي همين بيس طرف رو ضعيف كني و قوايش را كم كني نه اينكه جمعش كني و بعد با تانك ها راش بدي و از طرف ديگه اصلا به درد پول 10000 تا نمي خوره . من خودم آن اوايل از همين روش استفاده مي كردم

general Granger
18-03-2007, 22:12
به نظر من بهترين راش فقط براي infantry و airforce كه هم با پول 10000 تا و هم با پول 50000 تا مي توني راحت باهاش كار كني و بيس طرف رو جمع كني . به نظر من راش helix اگه بهترين نباشه يكي از بهترين راش ها است.راستي usa helicopter هم آخر تيمه . هليكوپتراش خيلي قويه

general Granger
18-03-2007, 22:16

در جواب اين اقا بايد بگم كه china infanty بهترين دفاعي را دارد و اگه طرف مقابل airforce باشه ديگه از همون اول جمعه . همچنين infantry بهترين جنرال براي راشه چه از نظر زميني و چه از نظر هوايي

Oracle_Eldorado
19-03-2007, 01:07
اين هم يه حرفيه .
ولي شما وقتي با موتور ها راش ميدي از وسط بيس دشمن رد ميشي ؟
من كه هيچ وقت اينكا رو نميكنم !
از گوشه و كنار بيس ! راحت و بي درد سر

V A H I D
19-03-2007, 09:31
سلام
اگه از موتور می خواهید استفاده کنید باید پول وخفن زیاد باشه بعد وقتی طرف بهت راش داد پشت سرش بهش حمله
کنید با موتور تانک های باقی مونده رو بزنید بعد با تانک و.... بیسش دیگه چیزی ازش باقی نمی مونه (مخصوصا اگه
طرف gla ) باشه
در مورد هلی کوپتر هلی کوپتر china از همه بهتره ولی هوا پیماهاش خوب نیست

M O H S E N
19-03-2007, 09:47
در جواب اين اقا بايد بگم كه china infanty بهترين دفاعي را دارد و اگه طرف مقابل airforce باشه ديگه از همون اول جمعه . همچنين infantry بهترين جنرال براي راشه چه از نظر زميني و چه از نظر هوايي

عزیز دل شما فکر نمیکنید که USA ها و مخصوصا Air Force قویترین حمله های هوایی را دارند ؟

general Granger
19-03-2007, 13:40
من در جواب شما كه گفتين chin infantry در كل جنرال ضعيفيه نوشتم . شما چند تا آر پي جي (كه از همون اول ستاره دارند)رو سوار helix كنيد و به طرف بيس مقابل راش بدهيد بعد مي بينيد كه تانك و ساختامن چه راحت خراب مي شوند.
بله usa airforce جنرال خيلي وقيه . من هم خودم به airfoce اعتقاد دارم اما اين را بايد بگم كه همهي جنرال ها قوي اند و هر كدام تو يه كاري قوي اند كه يك جنرال باز حرفه اي بايد بلد باشه با همشون كار كنه.
مثلا كي مي تونه به من بگه كه تخصص china خالي درچيه؟

M O H S E N
19-03-2007, 13:57
من در جواب شما كه گفتين chin infantry در كل جنرال ضعيفيه نوشتم . شما چند تا آر پي جي (كه از همون اول ستاره دارند)رو سوار helix كنيد و به طرف بيس مقابل راش بدهيد بعد مي بينيد كه تانك و ساختامن چه راحت خراب مي شوند.
بله usa airforce جنرال خيلي وقيه . من هم خودم به airfoce اعتقاد دارم اما اين را بايد بگم كه همهي جنرال ها قوي اند و هر كدام تو يه كاري قوي اند كه يك جنرال باز حرفه اي بايد بلد باشه با همشون كار كنه.
مثلا كي مي تونه به من بگه كه تخصص china خالي درچيه؟

نقصش اینه که نیروهای هواییش کمی ضعیفند.

S@eid
19-03-2007, 17:14
دارین در مورد کدوم جنرال بحث می کنین ؟؟؟Zero یا Reborn....

general Granger
19-03-2007, 17:17
خب من طريقه ي راش هانوي را قبلا گفته بودم . حالا هم replay را كه با هارد بازي كردن براتون مي گذارم:
آدرس دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

general Granger
19-03-2007, 17:18
Reborn جون تو بيشتر گيم نت ها اين پچ بازي ميشه

Oracle_Eldorado
19-03-2007, 17:28
ایول سعید جان شما هم به ما ملحق شدی ؟ خوشحال میشیم نظرات شما رو هم بشنویم .
درسته . ممکنه قشنگ باشه ولی جنرال اصلی . بدون هیچ پچ اضافه
راستی این replay رو چطور نگاه کنیم ؟

general Granger
19-03-2007, 17:36
اول آن را دانلود مي كنيد و بعد آن را در my document و در قسمت
Command and Conquer Generals Zero Hour Data ---------Replays كپي مي كنيد

S@eid
19-03-2007, 17:36
اگه پچ ریبورن مورد نظرتون هست باید بگم که ما توی این پچ اصلا کشوری به اسم USA AIRFORCE نداریم.
به جای این کشور USA Helicopter داریم که یه نظر من بهترین راش رو داره...
اگه همون اول بازی سه تا گتلین بزارین جلوی راش خورتون دیگه کاری از دست چین سرباز بر نمیاد.
به نظر من ضعیفترین حمله همین کشور داره اما دفاعش خیلی قویه...بانکر هاش رو باید با اتم بزنی...

S@eid
19-03-2007, 17:40
ایول سعید جان شما هم به ما ملحق شدی ؟ خوشحال میشیم نظرات شما رو هم بشنویم .
درسته . ممکنه قشنگ باشه ولی جنرال اصلی . بدون هیچ پچ اضافهممنون Oracle_Eldorado ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان...
یکی از دلایلی که من پچ ریبورن رو نصب می کنم اینکه سرباز ها توی این پچ تقویت شدن...
توی جنرال معمولی سرباز ها فقط به در مردن می خورن اما توی پچ تانک می ترکونن...مخصوصا سرباز های USA
باسه تنوع هم خوبه ...

general Granger
19-03-2007, 18:31
اگه پچ ریبورن مورد نظرتون هست باید بگم که ما توی این پچ اصلا کشوری به اسم USA AIRFORCE نداریم.
به جای این کشور USA Helicopter داریم که یه نظر من بهترین راش رو داره...
اگه همون اول بازی سه تا گتلین بزارین جلوی راش خورتون دیگه کاری از دست چین سرباز بر نمیاد.
به نظر من ضعیفترین حمله همین کشور داره اما دفاعش خیلی قویه...بانکر هاش رو باید با اتم بزنی...

ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.
در مورد china هم بايد بگويم كه شايد از نظر هوايي كمي ضعيف ياشه و از نظر زميني قويترين نيرو ها را دارد

M O H S E N
19-03-2007, 19:19
کلا قویترین نیروهای زمینی مربوط به ارتش های چین هستند.

general Granger
19-03-2007, 19:30
چين و gla مخصوصا gla benladan كه ديگه دهن سرويس مي كنه چون همه تانك هاش قبلا upgragr شدند و scorpian هايش دو تا موشك مي فرسته

V A H I D
19-03-2007, 19:42
اقا منم می خواهم کسی لینک این ریبون رو نداره من می خواهم دانلود کنم

S@eid
19-03-2007, 20:25
ما در پچ ريبورن هم usa airforce داريم و هم usa helicopter . اتفاقا هواپيماهاي supersonic در airfoce تقويت شدند.پس چرا تو لیست کشور های من USA Airforce نیست...(عکس پایین )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M O H S E N
19-03-2007, 21:10
چين و gla مخصوصا gla benladan كه ديگه دهن سرويس مي كنه چون همه تانك هاش قبلا upgragr شدند و scorpian هايش دو تا موشك مي فرسته

GLA Teror Leader Binladan رو کسی نمیتونه در مسابقات رسمی بر داره چون از پچ های دیگه اضافه شده.

همچنین Dictator Sada Husien هم این وضعیت رو داره.

باید از سه تیم اصلی در Zero Hour انتخاب کنی عزیز دل.

general Granger
19-03-2007, 21:18
پس چرا تو لیست کشور های من USA Airforce نیست...(عکس پایین )

عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديدي

general Granger
19-03-2007, 21:21
GLA Teror Leader Binladan رو کسی نمیتونه در مسابقات رسمی بر داره چون از پچ های دیگه اضافه شده.

همچنین Dictator Sada Husien هم این وضعیت رو داره.

باید از سه تیم اصلی در Zero Hour انتخاب کنی عزیز دل.

حرف شما درست .اما كي مي خواهد تو بازي هاي رسمي شركت كند.الان هر جا كه بري پچ ريبورن را نصب كردن و اگر بلد نباشي با جنرال هاي جديد كار كني حسابي ضايع ميشي

M O H S E N
19-03-2007, 21:25
شما حتما PATCH نصب کردی عزیز دل برادر.

لطفا پتچ را پاک کن تا همون زیرو هار رو بتونی بازی کنی.

هر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟

یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.

البته GLA Demol هم کامیون های انتحاری داره که دو برابر یک بمب اتم ارتش چین قدرت داره.

S@eid
20-03-2007, 00:38
عزيزم usa airfoce را از اون قسمت نمي توني پيدا كني اين جنرال در كنار جنرال هاي usa superweapon و usa laser است . من تعجب مي كنم كه چرا قبلا نديديمن هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.

توی پچ ریبورن USA Helicopter جایگزین USA Airforce شده... وقتی پچ ریبورن رو نصب کنی توی لیست
کشورهات نیرویی به نام USA Airforce پیدا نمی کنی...نیروی USA Airforce توی Generals Zero Hour هستش که من
قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)
هر وقت هم خواستی پتچ نصب کنی سعی کن Contra Patch رو نصب کنی و USA Laser رو نصب کن و تانک هاش رو ببین چین ؟
یک تانک به نام Omega Canon داره که قیمتش هم 5000 است و به تنهایی میتونه 20 تا Overlord ارتش چین رو بزنه.من از پچ کنترا زیاد خوشم نیومد...کشورها خیلی تغییر کردن...اتم USA Airforce خیلی ضعیف شده...GLA ها
کلی تغییر کردن.اصلا ساختمون بیس ندارن بجاش کامیون گذاشتن...
این تانکی هم که شما می گی قدرتش خیلی زیاده اما هم سرعتش کمه هم خیلی ضعیفه...با سه چهار تا ار پی جی می ترکه...تو نمی تونی باهاش راش کنی...چون اگه بزننش 5000 ضرر کردی...

general Granger
20-03-2007, 11:34
[quote=S@eid;942561]من هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.

توی پچ ریبورن USA Helicopter جایگزین USA Airforce شده... وقتی پچ ریبورن رو نصب کنی توی لیست
کشورهات نیرویی به نام USA Airforce پیدا نمی کنی...نیروی USA Airforce توی Generals Zero Hour هستش که من
قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)

خب فكر مي كنم عكس پايين درك محكمي باشه. كه usa airforce در پچ ريبورن وجود داره

همانطور كه ميبيني در رديف پايين در ست در وسط general Granger است و بالا هم جنرال هاي اضافه شده است
راستي تو مطمئني ريبورن بازي مي كني . ما آخه تو ريبورن GLA Rogue ندرايم
اين جنرال تو عكسي كه آپلود كرده بودي بود

S@eid
20-03-2007, 11:39
ایول مال من ریبورن "ورﮊن 5 " هستش اما مال شما ورﮊن 4....
برای همین بود که یه سری کشور شما داری که من ندارم...

general Granger
20-03-2007, 11:41
خب حالا ورژن 5 چند تا ژنرال جديد داره؟
اگه مي شه سايت دانلودش رو بذار(البته اگه داري) واگرم سايت دانلودش را نداري و وقتت پر نباشه لطف كرد براي بچه ها آپلود كن تا همه بتونن استفاده كنن

general Granger
20-03-2007, 11:43
من خودم بعضي پچ ها مثل matrix , ..... را بازي كزدم كه همشون مزخرف بودن
من تا به حال فقط از ريبورن خوشم اومده

V A H I D
20-03-2007, 14:04
سلام
راست میگه منم می خواهم
یکی جوانمردی کنه اپلود کنه یا حداقل یه لینک دانلود بده

S@eid
20-03-2007, 14:17
خب حالا ورژن 5 چند تا ژنرال جديد داره؟
اگه مي شه سايت دانلودش رو بذار(البته اگه داري) واگرم سايت دانلودش را نداري و وقتت پر نباشه لطف كرد براي بچه ها آپلود كن تا همه بتونن استفاده كنن
برو به لینک زیر هم چندتا عکس از محیط بازی هستش هم لینک دانلود...
Reborn Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی این پچ 12 تا جنرال داریم تقریبا همون 12 تا جنرال Zero هستش با مقدار زیادی تغییرات...

V A H I D
20-03-2007, 14:32
سلام
مرسی دارم دانلود میکنم
40 مگ یه نیم ساعته دیگه

Oracle_Eldorado
20-03-2007, 15:36
مرسی سعید جان . فقط قبل از دانلود بگم اگه اینو نصب کنم میتونم دوباره آنلاین بازی کنم ؟

S@eid
20-03-2007, 15:41
مرسی سعید جان . فقط قبل از دانلود بگم اگه اینو نصب کنم میتونم دوباره آنلاین بازی کنم ؟
نمی دونم ولی فکر کنم یه جا شنیدم که برای انلاین بازی کردن نباید پچ نصب کنید...
تا نظر دوستان چی باشه...

Oracle_Eldorado
20-03-2007, 16:25
سعید جان میدونم به پچ نیاز داره . خودم همون پچ رو نصب کردم و دارم . آنلاین هم میتونم بازی کنم . خواستم ببینم اگه اینو روش نصب کنم مشکلی ایجاد نمیشه . کسی نمیدونه ؟

M O H S E N
20-03-2007, 16:49
من هم جنرال یک هم جنرال دو (ZeroHour) هم پچ ریبورن هم پچ کنترا رو بازی کردم.

قبلا بازی می کردم اسم جنرالشون همGranger که من علاقه ی خاصی بهش دارم.(اواتار خودت)من از پچ کنترا زیاد خوشم نیومد...کشورها خیلی تغییر کردن...اتم USA Airforce خیلی ضعیف شده...GLA ها
کلی تغییر کردن.اصلا ساختمون بیس ندارن بجاش کامیون گذاشتن...
این تانکی هم که شما می گی قدرتش خیلی زیاده اما هم سرعتش کمه هم خیلی ضعیفه...با سه چهار تا ار پی جی می ترکه...تو نمی تونی باهاش راش کنی...چون اگه بزننش 5000 ضرر کردی...

دز بازی گروهی اگه چند نفری بازی کنین و چند تا هلیکپتر اون رو پشتیبانی کنند خیلی راحت به مقصد میرسه

اگه حتی جلوی بیس هم بترکه خیلی صدمه به حریف میزنه و چند دقیقه هیچ سرباز و آر پی جی زنی نمیتونه از اونجا رد بشه.

در این پتچ ارتش USA Syberentic قویترین راش سریع رو داره. عزیز دل.

general Granger
20-03-2007, 21:54
سعید جان میدونم به پچ نیاز داره . خودم همون پچ رو نصب کردم و دارم . آنلاین هم میتونم بازی کنم . خواستم ببینم اگه اینو روش نصب کنم مشکلی ایجاد نمیشه . کسی نمیدونه ؟

بستگي داره كه طرف مقابلت همون پچ را داشته باشه يا نه.اگه همون پچ باشه ممشكلي ايجاد نمي شه ولي اگر نباشه 100 درصد مشكل پيدا ميشه

M O H S E N
22-03-2007, 14:18
از عزیزان دل درخواست میگردد که هر کسی لینک مستقیم از آخرین پتچ را دارد قرار دهد.

general Granger
22-03-2007, 19:14
از عزیزان دل درخواست میگردد که هر کسی لینک مستقیم از آخرین پتچ را دارد قرار دهد.

خب من بهت توصيه مي كنم كه پچ ريبورن 4 رو بگيري. ريبورن 5 را بازي كردم ولي زياد ازش خوشم نيومد چون جنرال هاي اصلي را حذف و جنرال هاي تازه را جاش گذاشتن(يعني فقط 12 تا جنرال هست)
توي ريبورن 4 علاوه بر جنرال هاي اصلي 9 تا جنرال جديد گذاشتن(يعني 9+12جنرال داره)

Oracle_Eldorado
23-03-2007, 18:36
ممنون جنرال جان . پس بهتره که نصب نکنم .
آره ریبون 4 بهتره .