مشاهده نسخه کامل
: فلش های جالب به همرا سورس آنها ( fla.* )
blackfox
15-03-2007, 10:06
تو این تاپیک می خوام براتون یه سری فلش ( به همراه سورسشون ) رو بذارم که تا حالا کمتر کسی مثل اونها رو دیده .
برای کار کردن با این فلش ها بهترین برنامه Adobe Flash 9 Public Alpha یا بقیه نسخه های این برنامه است .
تو این فلش ها یه سری تکنیک و اکشن اسکریپ به کار رفته که در سطح فوق حرفه ایه .
برای کار کردن با این فلش ها باید حد اقل در سطح حرفه ای فلش بلد باشید . البته مبتدیان هم می تونن با زیر و رو کردن این فلش ها یه چیزهای تازه ای یاد بگیرن .
امیدوارم این فلش ها و سورسشون بدردتون بخورن .
کوچیک شما : بلک فکس :cool:
blackfox
15-03-2007, 10:25
نسخه فلش پلیر مورد نیاز : 5 به بالا
این فلش اکشن اسکریپ خاصی نداره . نکته مهم استفاده از یک movie به عنوان یک ماسکه که با این ترفند یه کار زیبا به وجود اومده .
خودتون ببینید :
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).swf) 70KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 179KB
blackfox
15-03-2007, 10:44
نسخه فلش پلیر مورد نیاز : 6 به بالا
این فلش با همه سادگیش از یک اکشن اسکریپ حرفه ای بهره برده که دوستان می توانند از اون تو کاراشون استفاده کنند .
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF) 7KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 48KB
خيلي جالب بود بخدا
كارت بيست بيسته
يا حق
blackfox
15-03-2007, 10:55
نسخه فلش پلیر مورد نیاز : 5 به بالا
این فلش هم قشنگه هم اکشن اسکریپ قوی ای داره که معمولا به این نوع اسکریپ ها حسگر موس میگن . یعنی این فلش نسبت به حرکات موس حساسه .
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF) 61KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 1.00MB
M A T I N
15-03-2007, 11:09
اولی که خیلی جالب بود ....
خودت اینو درست کردی ؟
.....موفق باشی ....
blackfox
15-03-2007, 11:34
نسخه فلش پلیر مورد نیاز : 5 به بال
این فلش هم اکشن اسکریپ loading و هم یه اکشن اسکریپ با حال برای بزرگنمایی تصویر به صورت خیلی زیبا .
برای زوم کردن باید دکمه های بالا و پایین کیبرد رو فشار داد . برای حرکت ذره بین هم از موس استفاده میشه .
دوستان می تونند تصویر دلخواه خودشون رو به جای تصویر اصلی قرار بدن و حتی از اکشن اسکریپش تو کاراشون استفاده کنن .
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF) 198KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 2.73MB
blackfox
15-03-2007, 11:48
matin جان بعضی ها کار خودمه ( که هنوز آپلود نکردم ) و بعضی ها رو گیر آوردم و توش یه تغیراتی دادم ( مثل اولی که پارت دوم تایم لاین رو اضافه کردم و movie رو عوض کردم ) .
M A T I N
15-03-2007, 14:58
به نظر من سخت ترین کار تو فلش ( حتی از Action script هم سخت تر ) درست کردن یه آدم با حرکات طبیعیه ...
تو اون فلش اولیه خیلی طبیعی درست شده بود ....
blackfox
15-03-2007, 18:18
matin جان برای درست کردن حرکات طبیعی را ههای زیادی وجود داره . یکیش که منم از اون زیاد استفاده می کنم اینه که در یک جا با پس زمینه یک دست و متفاوت با سوژه متحرک از سوژه فیلم بگیری . بعد با نرم افزارهای مونتاژ پس زمینه تک رنگ رو تو کل فریم ها انتخاب کنی و به غیر از اون هر چیز دیگه ای که تو کلیپ هست رو پاک کنی .
حالا شما یک کلیپ دارید که سوژه یک دست ( مثلا سیاه ) داره . فقط کافیه تو فلش رنگ پس زمینه رو به عنوان رنگ ماسک انتخاب کنی و رنگ سوژه رو به عنوان قسمتی که باید از ماسک حذف بشه .
همین !!
blackfox
15-03-2007, 18:23
فلش پلیر مورد نیاز : 5 به بالا
این فلش چیز خاصی نداره و به نظر من بهترین جاش که آموزنده هم هست درست کردن موج آب روی یک تصویره که واقعا عالی و طبیعی از کار درومده . خودتون ببینید !!
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF) 48KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 220KB
blackfox
15-03-2007, 18:27
فلش پلیر مورد نیاز : 5 به بالا
این فلش واقعا قشنگه !! استفاده از ماسک به گونه ای متفاوت !! جالبه . خودتون ببینید .
اصل فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF) 62KB
سورس فلش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA) 108KB
Mehran NZ
18-03-2007, 04:26
فقط مي تونم بگم كارت حرف نداره ادامه بده
blackfox
18-03-2007, 12:44
دارم دنبال کارای فوق حرفه ای می گردم .
پیدا کردم میذارم
Mehran NZ
18-03-2007, 18:10
blackfox جان در مورد پست 10 چه نرم افزاري مي تونه اين كار و بكنه؟ خودت از چي استفاده مي كني؟
يه سوال ديگه اگه ايا راهي هست كه يه ادم توي فيلم رو از توي يه فيلم جدا كنيم بدون اينكه بخوايم اين كارو فريم به فريم انجام بديم؟
M A T I N
18-03-2007, 22:04
يه سوال ديگه اگه ايا راهي هست كه يه ادم توي فيلم رو از توي يه فيلم جدا كنيم بدون اينكه بخوايم اين كارو فريم به فريم انجام بديم؟
اگر بکگراندش تک رنگ باشه آسونه ولی اگر یه چیزی مثل منظره باشه سخته ....
.......موفق باشی ..........
با سلام واقعا عالی بود امیدوارم ادامه داشته باشد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذستت درد نکنه خیلی با حالی........@
blackfox
24-03-2007, 05:06
فعلا مسافرتم . وقتی برگشتم ادامه می دم
blackfox
19-04-2007, 08:43
همونطور که قول داده بودم الان که از سفر برگشتم تاپیک رو ادامه می دم .
حدود 900 تا فلش توپ براتون پیدا کردم . دونه دونه آپ می کنم .
دوستان هم کمک کنن .
یه فلش جالب . خودتون ببینید !!
fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA)
swf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).SWF)
blackfox
19-04-2007, 08:49
یه سری افکت دکمه زیبا :
fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).FLA)
swf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).swf)
blackfox
19-04-2007, 08:52
تکنیک مات کردن :
swf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](blackfox).swf)
blackfox
19-04-2007, 09:00
یک بک گراند زیبا برای لوادینگ :
blackfox
23-04-2007, 13:11
اینم یه سری مربع های عجیب !!
موس رو روی مربع ها در جهات مختلف حرکت بدید !!
salehi56
24-10-2008, 07:54
ببخشید
چطوری باید فایل ها رو دانلود کنم؟
alibehroz
25-12-2008, 21:36
سلام دوستان من یه پروژه پایانی برای فلش که باید شنبه تحویل بدم دارم.
اگه از دوستان گل کسی سورس کد مربوط به اینکه بازدن بر روی موی کلیک بره فریم بعدی یا سرعت بقیه توپ ها زیاد تر بشه خیلی خیلی ممنونش میشم:10:
اخه من با موی کلیک توپ ساختم که حرکت میکنه و شما باید روی اون کلیک کنید و بعد از تموم شدن توپ های میره راند بعد.اگه کسی از دوستان همچین برنامه ای هم داره سورسشو بذاره ممنون میشم.
من به کمک فوری شو ما نیازمندم خیلی خیلی ممنون میشم:11:
alibehroz
25-12-2008, 21:54
سلام دوستان
من باید شنبه بازی توپ با فلش تحویل استاد بدم وگرنه -0-
دوستان من این بازی رو درست کردم توپ ها در صفحه هرکت میکنن می خوام وقتی کلیک کردم روی یه توپ سرعت بقیه زیاد بشه یا لا اقل بره فریم بعدی.توپ ها رو با موی کلیپ درست کردم.اگه کسی هم همچین بازی داره که دیگه ما از شرمندگی میمیریم
فقط 2 راند باشه کافیه بقیشو خودم سر هم میکنم
خیلی خیلی ممنونتون میشم
سلام
اقا این فایل ها Not found میزنه که
نمیشه جای دیگه آپلود کنید
tecnocomputer
26-06-2009, 14:07
2007 بوده
الان 2009 هستیم!
یکی بیاد این فایلها رو جای دیگه اپلود کنه ما استفاده کنیم
gholam_hossein_nk
01-10-2009, 11:49
سلام با چه برنامه ای میشه بازیهای فلش رو ساخت ؟اگه میدونی لینکش رو بذار ممنون میشم
NaKhoda BiBaK
01-10-2009, 16:38
سلام با چه برنامه ای میشه بازیهای فلش رو ساخت ؟اگه میدونی لینکش رو بذار ممنون میشم
ساده ترین نرم افزارش Game Maker هست.
samadsam
01-10-2009, 23:03
نرمافزار فلش که حجمش حدود 1 گیگ هست جدیدترین ورژن CS4
samadsam
01-10-2009, 23:05
شرمنده بابت پست دوباره می خواستم بدونم برای باز کردن برنامه های فلش روی سایت ها از چه نرم افزاری باید استفاده کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.