PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه مودم به جای گوشی تلفن کار بکنه؟

بهنازی
14-03-2007, 11:15
با سلام
لطفا دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارند در اینجا تو ضیح بدن چجوری وچه مودمهایی قابلیت این کار رو دارند که هم صدا رو دریافت وارسال کنند.
مثلا من گیگابایت دارم میشه یا نه در مورد کالر آیدی هم یکم توضیح بدین عالی میشه.
با تشکر از همه دوستان.

Hassan_aku
14-03-2007, 14:19
یکی از این مودم ها که خودم استفاده می کنم راکول می باشد

arash the archer
15-03-2007, 15:13
من بارها اين کار رو انجام دادم البته چند سال پيش و با انواع مودم هاي موجود ولي صدا حين مکالمه زياد جالب نبود

بهنازی
15-03-2007, 22:38
دوست عزیز میشه بگین برای این کار چی لازم داریم وچی کار باید بکنیم؟ودر مورد کالر آیدی هم توضیح بدی ممنون میشم.

arash the archer
16-03-2007, 13:50
بهنازي جان
اول از همه يه voice modem نياز دارين و يک head set و بعد از اون يه نرم افزار مناسب ؛ من خودم اون زمان از bitware استفاده مي کردم و يک نرم افزار ديگه که خيلي هم بهتر بود ولي متاسفانه اسمش رو يادم نيست:43:

با کالر آيدي زياد کار نکردم فقط يه بار از همين سايت گرفتم و نصب کردم و چيزي که متوجه شدم اين بود که با مودم هاي internal کار نميکنه و اين نوع مودم ها رو نميشناسه چون رو يکي از کامپيوتر هام کار کرد که مودم external داشت و رو ديگري نه که internal داشت :20:
يکي از کارهايي که ميکنه اينه که شماره کسي که تماس ميگيره رو ميندازه برات ولي يادم نيست آيا ميشد باهاش تماس هم بگيري يا نه
رو win98 يادمه يه برنامه بود که با همون مي شد تماس تلفني بگيري که البته زياد کامل نبود

sina_core2duo
16-03-2007, 18:47
دوست عزیز میشه بگین برای این کار چی لازم داریم وچی کار باید بکنیم؟ودر مورد کالر آیدی هم توضیح بدی ممنون میشم.
در مورد ایدی کالر تاپیک زیاد هست شما سرچ کنید ولی اینو بگم که اگر شما درایور مودم رو از خود سی دی نصب کنید و برنامه phone tray را هم نصب کنید اگر مودم شما آیدی کالر دوال داشته باشه یعنی هم سیستم آمریکایی و هم آسیایی رو در اون صورت شماره رو نشون میده

بهنازی
19-03-2007, 19:30
با تشکر از دوستان میشه بیشتر توضیح بدین چه وسایلی لازم هست( مودمم گیگا بایت هست )وبه کجا باید وصل بشه؟

arash the archer
19-03-2007, 20:33
با تشکر از دوستان میشه بیشتر توضیح بدین چه وسایلی لازم هست( مودمم گیگا بایت هست )وبه کجا باید وصل بشه؟

مودم شما internal هست يا external و دوم اينکه از نوع voice modem هست يا نه ؟

بهنازی
20-03-2007, 19:06
اینتر نال هست نمی دونم voice modem دارد یا نه؟

arash the archer
21-03-2007, 13:59
بهنازي جان

پشت مودم خودتون رو نگاه کنيد ؛ اگر داراي جک ورودي و خروجي صذا مثل دو شکل زير هست از نوع voice modem واگر نه نوع معمولي هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهنازی
21-03-2007, 19:00
نه نداره ولی میتونم ردیفش کنم یکی دیگه شما توضیح بده لطفا.

arash the archer
22-03-2007, 17:33
اگه نداشته باشه از نوع voice modem نيست و براي اين کار بايد مودم رو عوض کنيد و از نوع voice modem مثل عکس صفحه قبل بگيريد
و بعد از اون هم نياز به يه head set دارين که فيش ميکروفون رو به mic in و فيش گوشي رو به SPK وصل کنيد
و در آخر هم يه برنامه نياز دارين که با اون بتونين کار تماس گرفتن رو انجام بدين

بهنازی
22-03-2007, 19:10
خیلی ممنون دوست عزیز..