مشاهده نسخه کامل
: كمك!ام پي فر پلير بلوتوث دار!
negarhost
14-03-2007, 10:01
سلام من چند وقته رفتم توي كار ام پي فر مي خوام بخرم پول هم تا سقف 70 تومن مي تونم بدم اول خواستم جي اكس دي بگيرم مدل 858 پي ام پي نيست ام پي فره ولي ديدم نه بابا انگار بلوتوث دار هم هست خواستم بدونم از كجا مي تونم مدل هاي مختلف بلوتوث دار هارو ببينم؟مي تونيد به من معرفي كنيد؟خواهش مي كنم سريع
سلام دوست عزیز
من تا حالا خودم mp4 یا pmp بلوتوث دار ندیدم ولی شنیدم که دارن میسازن و یا رو بعضی دستگاه ها هست
به نظر من تو فکر دستگاه بلوتوث دار نباش چون اولا نیست یا گیر نمیاری دوما اگر هم باشه یا پیدا کنی هتمن خیلی گرونه اون دستگاه پس از فکر mp4 یا pmp بلوتوث دار به نظر من بیا بیرون و وقت خودتو تلف نکن
negarhost
14-03-2007, 15:06
خوب من مي خواي ام پي فر jxd858 بگيرم خوبه به نظرتون؟
مدلی که تو میگی jxd858 هفتاد هزار تومن هست ولی بهنظر من 28000 تومن بزار روش 1 pmp دوربین دار و av in دار بگیر مثلا مثل همین مدل JXD661 و
JXD681 و اگر بدون av in میخوای JXD639 و اگر بدون دوربین میخوای که فقط av in داشته باشه JXD660 رو بیگر
ولی الان از بچه ها بپرسی در مورد این دستگاه JXDهر کی 1 نظری داره فرقی نداره منظورم همه مدلاشه
میدونی که چینی هست من خودم تست کردم کیفیت صداش و تصویرش خوبه ولی من مارک مارشال رو دیدم 169000 همین حدودا بود دقیق یادم نیست از همه دستگاه ها کیفیت صدا و تصویرش بهتر بو د
ولی این JXD یه خوبی که داره قیمتش مناسبه بعدشم با این چینی هست ولی 1 سایت مشخص خود شرکت چینیش داره که حداقل مثل مارکهای دیگه نیست که 1 مدل دستگاه رو با اسمهای مختلف میفروش مثلا 1 بار میبینی روش زده سونی 1 بار میبینی روش زده کینگستون 1 بار اثلا اسم نداره وغیره
در ضمن اگه خواستی JXD بگیری از این شرکت که سایتشو میدم بگر چون قیمتاش ارزون تره مخصوصا برای عید ارزون تر کرده همین اینکه اگه دستکاهت خراب شد تعمیر گاه دارن ببری برای تعمیر ولی جاهای دیگه ندارن
راستی بگو چقد میخوای پول بزاری تا اگه دستگاه دیگه که بهتر با شه بهت پیشنهاد بدم
راستی تا یادم نرفته دوربین های JXD که 2 ماگاپیکسلی زده خوب نیست زیاد
اینم آدرسی سایت شرکت که گفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت بالا که گفتم قیمتاشم زده
ولی در کل دستگاهی بگیر که دوربین داشته باشه , av in و ال سی دی شم از دونیم اینچ کمتر نباشه که دیگه همه چیش کامل باشه و همیطور رم خور باشه
دوست عزيز من بهت پيشنهاد ميكنم اصلا مارك jxd نگير چون داراي كيفيت خوب وصداي جالبيه ولي خرابيهاي وحشتناكي داره مثلا بعد از 1 ماه كليدهاش ميشكنه وگارانتيه بسيار بدي داره كه هزارو يك عيب روي دستگاه
ميزاره كه از زير تعمير دستگاه در برن.اما دستگاه بلوتوث دار يه چند مدل هست مثلا ماتريكس كه قيمتي حدود
17000 هزار تومان داره كه ميگن اين دستگاهها عمر زيادي ندارن ولي من به شما فورپلير سامسونگ اصلي رو
پيشنهاد ميكنم كه قيمت اونم تاديروز حدود 125000هزار تومان بود و به نظر من دستگاه خر كاريه :blink:
;) .موفق باشي.;)
علی جان این ماتریکسی که میگه چیه بالاخره یکم بیشتر توضیح بده ماهم بدونیم
negarhost
15-03-2007, 11:50
من گفتم من تا سقف 60-70 تومن می تونم بدم شما همچین چیزی سراغ ندارید؟دوربین برام مهم نیست زیاد
به نظر من اگه میخوای فقط همون قد پول بزاری یا اون JXD که گفتی بگیر با همون گارانتی که گفتم چون قیمتاش مناسب تره یا دستگاه mp4 Zling Zess با گارانتی مهرگان ماشین آسیا که اینم آدرس سایت این دستگاه هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من وقتي ميخواستم براي خودم پلير بلوتوث دار بگيرم اسم اين مارك رو شنيدم و به گفته ي يكي از
فروشندگان كه اشنا بود ميگفت اين دستگاه بخاطر فشردگي و طراحيه نادرست مدار زود خراب ميشه ولي داراي
كيفيت صدا و تصوير خوبي هست و فكر كنم در دورنگ نقره اي و مشكي تو بازاره وداراي حافظه داخليه 512و1 گيگ
هست و ميشه تا 2 گيگ افزايش داد و در مورد دستگاهي كه دوست خوبم mpeg معرفي كرده بايد بگم كه شركت
زي سايبر به تازگي دستگاه هاي بسيار خوبي به بازار عرضه كرده كه در عين سادگي بسيار عمري هست وامكانات
بسيار خوبي داره و از همه مهمتر گارانتي مهرگان ماشین آسیا هست كه به نظر من يكي از بهترين گارانتي هاي
موجود در بازاره كه واقعا كارشون درسته:27: :27: :27:
:46: موفق باشي:46:
negarhost
21-03-2007, 01:45
من پنسنديم همين زلينگ زس مي خوام 256 مگابايتش رو بگيرم سوال:
جطور مي تونم بخرم؟
بامراجعه كردن به مراكز خريد از جمله جمهوری - پشت شهرداری -علاالدین
:27: موفق باشي:27:
negarhost
21-03-2007, 15:40
عزيز من اهوازم نمايندگي اهوازشو پيدا كردم اونوقت خداييش كيفيت و اينچيزاش خوبه؟و يه سوال چه فرمت هايي رو اجرا مي كنه؟
تو اون لینک که دادم همه مشخصاتش و فرمتی که ساپورت میکنه رو نوشته برای کیفیت خودت بهتر تست کنی
negarhost
23-03-2007, 13:19
خوب يه مشكل داره تصويري فرمت amv پخش مي كنه برنامه اي چيزي نيست فرمت هاي تصويري رو به amv تبديل كنه؟
b_e_h_dad2
23-03-2007, 13:54
سلام
MP4 ها فرمت ASF یا AMV یا جدیدا AVI (Dvix) پخش می کنن و هر کدوم رو بخری برنامه واسه تبدیل فرمت رو یه سی دی داخل جعبش هست
negarhost
23-03-2007, 16:12
خوبه ممنونم
negarhost
25-03-2007, 10:50
بازم به بدشانسي خوردم بابا زنگ زدم نمايندگي اهواز گفت ام پي فر زلينگ زس كه من مي خوام ندارن حالا راهي نيست از تهران سفارش بدم كه مطمين باشه؟
becareful
02-04-2007, 14:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد فارسی بزن بعد برو فروشگاه online بخرش یا نمایندگی های فروش رو در سراسر کشور در این سایت پیدا کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.