ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری میشه هسته ( kernel ( را آپدید کرد

nima1989n
13-03-2007, 16:05
سلام دوستان و میشه به من بگید که در لینوکس چجوری هسته ( kernel ( را آپدید میکنند . خواهشن کمکم کنید.
مرسی

rootnt
13-03-2007, 18:38
بستگی به این داره که از چه توزیعی استفاده می کنید یا چطور می خواهید کرنلتون رو به روز کنید
مثلا در توزیع های دبیان بیس با ابزار apt-get خیلی راحت می تونید کرنل جدید رو نصب کنید و بعد که با کرنل جدید بالا اومدید کرنل قدیم رو با همون برنامه پاک کنید
اگر می خواهید خودتون نصب کنید هم ۲ راه داره
۱- هسته مورد نظرتون رو دانلود و نصب کنید
۲- دیگه کرنل جدید نصب نکنید فقط پچهای جدید رو بگیرید و روی کرنل اعمال کنید

nima1989n
14-03-2007, 11:51
مرسی از جوابتون ولی مثلا در نسخه های رد هت هم به همین صورته؟ اگه میشه راهنماییم کنید. مرسی

nima1989n
16-03-2007, 17:30
ببخشید rootnt میشه واسم ساده تر توضیح بدید خیلی لازمش دارم و ممنون میشم.

rootnt
17-03-2007, 11:17
من با توزیعهای ردهت زیاد کار نکردم به همین دلیل دقیقا نمی دونم که با yum هم می شه این کار رو انجام داد یا نه
بهتره که دوستان فدوراکار جواب این سوال شما رو بدن
روش اول که خیلی راحته و فقط کافیه شما مثل نصب کرده بسته های مختلف بسته های مربوط به کرنل جدید رو همراه با فایلهای وابسته اش نصب کنید و سپس اگر خواستید بسته های مربوط به کرنل قبلی رو حذف کنید (در توزیعهای دبیان بیس - مثلا با synaptic)
روش پچ رو من خودم تا حالا امتحان نکردم ولی کمی جستجو کنید خودتون مطئناً اطلاعات زیادی بدست میارید
در روش آخر مهمترین مسئله اینه که شما باید اطلاعات کافی و کامل در مورد سخت افزار های کامپیوترتون داشته باشید و اینکه از امکاناتی که کرنل در اختیارتون می ذاره اطلاعاتی داشته باشید و اونهایی رو که می خواهید انتخاب کنید
کرنلتون رو دانلود و در usr/src/ اکسترکت کنید بعد با ترمینال یا کنسول وارد این آدرس بشید
cd /usr/src
و اول با دستور ln -s linux-version linux از اون بسته کرنل یه لینک به نام linux در همون جا می سازید
بعد این دستور رو اجرا کنید:
cd linux
بعد دستور make menuconfig رو بزنید قبلش su رو یادتون نره
اصل نصب کرنل در این مرحله است
و همون چیزهایی که گفتم رو باید در اینجا انتخاب کنید و یا چیزهایی که احتیاج ندارید رو غیر فعال کنید
بعد از اینکه کار تموم شده دستور make رو اجرا کنید اگر این دستور با موفقیت و بدون ارور به پایان برسه 70-80 درصد راه رو رفتید بعد هم دستورها
make modules
make mosules_install
make install
و بعدش باید بوت لودرتون رو برای این کرنل تنظیم کنید
بعدش هم کامپیوترتون رو ریبوت کنید
و با کرنل لینوکس بوت کنید
انشاالله که این مرحله هم با موفقیت کار کنه وگرنه همه اون کارها رو باید از اول انجام بدید و اشتباهات احتمالی که کردید رو رفع کنید
اینها خلاصه ای بسیار سریع بود (سر نخ)
2 تا مقاله در قسمت مقالات سایت تکنوتاکس هستش که توسط آقای باغومیان نوشته شده قدیمیه ولی کمکتون می کنه
با جستجو توسط گوگل هم به مطالب زیادی در این مورد دست پیدا می کنید