ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد پر كردن رم

mohammadgame
13-03-2007, 13:27
سلام
دوستان وقتي كه يه رم نو مي خريم هيچي توش نيست مي خواستم بدونم من بايد چه طوري تو اون رم آهنگ و عكس و .... بريزم آيا بايد خودم فايلي بسازم ؟ اگه مي شه توضيح بدين

بعد اين كه مي خواستم بدونم تو موبايل برنامه و بازي بخوام نصب كنم تو چه فايلي بايد بريزم كه تو گوشي بياد بعد اين كه بايد اون فايل رو با فولدرش گپي كنم تو رم با خود فايل اصلي رو ؟ مثلا~ من اگه بخوام يه آنتي ويروس تو موبايل نصب كنم بايد چي كار كنم
خواهشاً جواب رو كامل بديد من هيچ اطلاعاتي در اين موارد ندارم
ممنون;)

mohammadgame
16-03-2007, 18:51
سلام
اساتيد گرامي كسي نمي خواد جواب ما رو بده
اگه پست من مربوط به اين تايپيك نيست بگيد يه جا ديگه پست بدم

Wisdom
16-03-2007, 19:02
لازم به فلدر درست كردن نيست
شما رم رو داخل گوشيت بذار فلدر هاي مربوطه رو خودش ايجاد ميكنه بعد با بلوتوس يا كابل ديتاي خودت رو كپي كن

در مورد اينكه چه جور كپي كنيد
فايل اصلي رو
مثلاً اگه فايل شما جاوا هست jar و اگه سيمبيان هست sis رو كپي كنيد

mohammadgame
19-03-2007, 23:03
دوست عزيز كلاً من بايد برنامه رو تو كدوم پوشه ram كپي كنم ؟ و در مورد بازي چي اون رو بايد تو چه فايلي كپي كرد ؟

GsM
20-03-2007, 00:10
دوست عزيز كلاً من بايد برنامه رو تو كدوم پوشه ram كپي كنم ؟ و در مورد بازي چي اون رو بايد تو چه فايلي كپي كرد ؟

خوب معمولا بعد از پوشه سازی....در فلدر other کپی میکنین و از طریق برنامه گوشی نسب میکنین...اگه گوشیتون نوکیا باشه.. خود برنامه pcsuit برنامه و بازی یا تم رو براتون نصب میکنه.. ونیاز به نسب از طریق گوشی نسیت...
موفق باشی

feri_x_man
23-03-2007, 11:43
بعد از اين كه رم تازه و كار نكرده را براي اولين بار توي گوشيت گذاشتي بايد به قسمت مموري كارتت بري و رم را فورمت كني ( براي نوكيا )