ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با TreeView

khaiyam
12-03-2007, 21:51
من می خوام هر آیتمی (Node) را که انتخا می کنم مثلا خاصیت Visible تکست باکس 1 به True تغییر کنه چکار باید بکنم
بعد چطوری یک Node همیشه در حالت Expand باشه من هر کاری می کنم تو VB.NET 2005 نمی شه
چطور میشه که به صورت پیش فرض یکی از Node ها انتخاب شده باشه

hamidreza_buddy
13-03-2007, 17:00
1- visible : در کل شما می خواهید وقتی یک ند خاص انتخاب شد یه کاری انجام بشه:
برای این کار باید event با نام AfterSelect مربوط به TreeView را هندل کن و در آن اگر ند انتخاب شده آن ند مورد نظر بود کار مورد نظر را انجام می دهی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای داشتن theNode باید آن را قبلاً ذخیره کرده باشی. (یک متغییر از نوع TreeNode به کلاس Form1 اضافه کن و آن را در تابع InitialComponents موحود در فایل Form1.Designer.cs مقداردهی کن.)

2-برای Expand بودن:
باید مثل بالا ند رو ذخیره کنی (theNode) بعد event AfterCollapse را هندل کنی. و در اون

فقط این روش یه بدی داره که یه لحظه پرش داره. چون یه بار می بندش و دوباره باز می کنه.
من راه دیگجه ای به فکرم نمی رسه.

3- برای پیش فرض:
توی event ی Page_Load یا کد زیر رو بذار:

khaiyam
14-03-2007, 17:46
دوست عزیز من تو VB.net می خوام
بعد میشه یکم واضح تر توضیح بدید

hamidreza_buddy
17-03-2007, 21:51
ببینید برای اینکه برای یه ند خاص یه کار به خصوص انجام بدید، باید یه جایی اونو ذخیره کنید تا بعداً بتونید اونو تشخیص بدید. برای این کار یه TreeNode در کلاس Form ذخیره می کنید (الان vs ندارم که عملاً نشونتون بدم)
در ضمن کدها که برای یه vb کار باید خیلی واضح باشه. یه کم دقت کن حتماً متوجه می شی. اون جاهاشو که متوجه نمی شی بگو

khaiyam
18-03-2007, 00:09
مرسی دوست عزیز کار من درست شد من خودم از دستور Select ...Case استفاده می کردم ولی یک مشکلی داشت که با کلنجار رفتن درست شد من تنها جایی که متوجه شدم این حا بود که دیگر نیازی نیست ممنون از یاریتون

برای داشتن theNode باید آن را قبلاً ذخیره کرده باشی. (یک متغییر از نوع TreeNode به کلاس Form1 اضافه کن و آن را در تابع InitialComponents موحود در فایل Form1.Designer.cs مقداردهی کن.)