مشاهده نسخه کامل
: برنامه ای کمیاب و ضروری و کم حجم - دسکتاپ تمیز بدون ایکون اضافه و اجرای سریعتر TurboLaun v5.7
mohamadd
12-03-2007, 20:11
ایکونهای رو دسکتاپت رو به اسانی با موس بکش تو اون جاهای مشخص که برنامه داره بعد همون یکدونه ایکون همین برنامه رو بزار تو دسکتاپت بمونه قدرت کامپیوترت هم تا حدی بالاتر میره و این برنامه سریعتر هم اجرا میکنه
من بهتون قول میدم بعد از این هر بار ویندوز نصب کنید اول این برنامه رو نصب کنید
desktab turbo luncher v5.7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 mg
موفق باشید
mohamadd
12-03-2007, 23:36
مرسی رجیستر نمی خواد؟
سریال نامبرش تو ش هست یه فایل تکست کوچیک - فول فول هست کامل تست شده 100%
marmolak
13-03-2007, 09:17
تائید میشه برنامه خیلی خوبیه من شخصا یه سال بیشتره ازش استفاده میکنم .دوستان دانلود کنن ضرر نمیزنه . راستی mohamadd جان ورژنی که گذاشتی 5.7 یا 5.0.7 چون نمیخوام بیخودی دوباره دانلودش کنم میپرسم.
تست شد کامل است و فکر می کنم دوستانی که ازش استفاده کنند بدشون نیاد. اما یک سوال وفتی آیکونی رو اصافه می کنیم به برنامه می شود آیکون دسکتاپ را حذف کرد؟
با سلام
موفق باشيد.
لينك مستقيم : 1.34
mohamadd
13-03-2007, 19:41
تائید میشه برنامه خیلی خوبیه من شخصا یه سال بیشتره ازش استفاده میکنم .دوستان دانلود کنن ضرر نمیزنه . راستی mohamadd جان ورژنی که گذاشتی 5.7 یا 5.0.7 چون نمیخوام بیخودی دوباره دانلودش کنم میپرسم.
اره همون 5.0.7
تست شد کامل است و فکر می کنم دوستانی که ازش استفاده کنند بدشون نیاد. اما یک سوال وفتی آیکونی رو اصافه می کنیم به برنامه می شود آیکون دسکتاپ را حذف کرد؟
بجز ایکون Recycle Bin و ایکون خود همین برنامه همه ایکونا رو رو پاک کن ایکون هیچ برنامه ای دیگه لازم نیست رو دسکتاپ باشه
این برنامه اصلا مال همین هست که ایکون نباشه رو دسکتاپ دیگه
با سلام... عزیزان یک راهنمایی کنید که چطور این آیگون ها را چکار کنیم که دیگه بر نگرده ... من فقط مای داکومنت و عکس مسینجر و بعضی چیز ها رو اونجا قرار بدم ولی هر کاری میکنم این ناکس مای کامپییوتر و نت ورک واون آرم e و سطل زباله را میکشم با موس تو اون چهار خونه ها مثل جت برمیگردند سر جای اول شان... ممنون
mohamadd
16-03-2007, 00:18
با سلام... عزیزان یک راهنمایی کنید که چطور این آیگون ها را چکار کنیم که دیگه بر نگرده ... من فقط مای داکومنت و عکس مسینجر و بعضی چیز ها رو اونجا قرار بدم ولی هر کاری میکنم این ناکس مای کامپییوتر و نت ورک واون آرم e و سطل زباله را میکشم با موس تو اون چهار خونه ها مثل جت برمیگردند سر جای اول شان... ممنون
بعضی چیزا مثل مای کامپیوتر و اینارو نمیشه گذاشت ایکون برنامه ها فقط - مای کامپیوتر و سطل زباله هم رو دستکتاپ بمونن فوقش میشه دوتا یا سه تا ایکون من خودم سه تا ای کون دارم رو دسکتاپ - مای کامپیوتر + سطل زباله + و ایکون همین برنامه
دوتا سه تا اشکالی نداره
اونقدر هم سخت نگیر
amiroo88
16-03-2007, 10:11
دوسته خوبم تو ميتونی با تغيير منو start ,مای کامپيوتر و.... رو حذف کنی
رو نوار استارت راست کليک کن و بيا رو properties و از تب start menu گزيينه اول رو انتخاب کن مشکلت حل ميشه
کاوه رسولی
16-03-2007, 10:35
ممنون من هم دانلود کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.