مشاهده نسخه کامل
: کار با پورت سریال(دسترسی به حافظه موبایل)
miladphoton
12-03-2007, 14:09
سلام.
کسی می دونه چطوری می شه کد Iemi موبایل را با دلفی تغییر داد؟یعنی قسمتی از حافظه که کد هست را پاک کرد و سریال دیگری رو گذاشت.در واقع همون تغییر سریال گوشی هست.
اگر کسی می دونه لطفا کمک کنه؟
مرد مباح
12-03-2007, 21:10
1. ميلاد جان. كد IMEI يك كدي هست كه به صورت سخت افزاري در گوشي قرار ميگيره و به صورت ReadOnly هست.
نه با دلفي و نه با برنامه هاي مشابه نميتوني اونو تغيير بدي. مگر با Assembly كه من نميتونم تو اين زمينه راهنماييت كتم.
2. براي اتصال به گوشي يك سري كامپوننت طراحي شده كه ميتوني به اطلاعات گوشي كتنكت بشي نه به بخشهاي دروني.
موفق باشي.
miladphoton
12-03-2007, 23:41
تا جایی که من شنیدم چنین برنامه ای وجود داره که با وی بی نوشته شده.البته شاید در وی بی از Asm کمک گرفته باشه.درست نمی دونم.
اما این رو بگم که کد Iemi به صورت سخت افزاری نیست و من نرم افزاری دارم که این کارو می کنه.یعنی کد رو تغییر می ده.اما من می خوام خودم این برنامه رو بنویسم.
باز هم ممنون ار کمکتون.
مرد مباح
13-03-2007, 10:21
عاليه.
من فكر كنم كه اين كد روي يكي از چيپهاي گوشي ذخيره شده و من نميدونم چطوري ميشه به چيپها دسترسي پيدا كرد.
NoneForce
13-03-2007, 10:26
سلام
ميشه Imei گوشي را با نرم افزار تغيير داد ولي اين موضوع مثل درست كردن شاه كليد است و نميتونيد به راحتي به روش كار پي ببريد . روي بعضي فروم هاي مرتبط با موبايل ابزارهايي را تبليغ مي كنند كه ميشه با اونها اين كد را تغيير داد، در در هر صورت روش كار جزو موارد محرمانه است!
تو ياهو بگرديد سايتهاي زيادي در اين رابطه وجود دارد. مثلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته اين يكي ----- است)
تا جایی که من شنیدم چنین برنامه ای وجود داره که با وی بی نوشته شده.البته شاید در وی بی از Asm کمک گرفته باشه.درست نمی دونم.
اما این رو بگم که کد Iemi به صورت سخت افزاری نیست و من نرم افزاری دارم که این کارو می کنه.یعنی کد رو تغییر می ده.اما من می خوام خودم این برنامه رو بنویسم.
باز هم ممنون ار کمکتون.
بعيد مي دونم همچين چيزي امكان داشته باشه چون خيلي مشكلات پيش مياد. مثلا اين روزها كه IMEI كنترل ميشه ديگه گوشي ات تو شبكه كار نمي كنه و ...
در هر حال اگه بتوني كد وي بي اش رو پيدا كني ميشه معادل دلفي اونو در آورد
miladphoton
13-03-2007, 23:11
من دارم روش کار می کنم.تا حالا تونستم با برنامه ای که نوشتم با اتصال گوشی به پورت Usb کد Iemi رو بگیرم و حتی مدل گوشی رو هم می تونم در یافت کنم.اما هنوز نتونستم کد رو تغییر بدم.یعنی نمیدونم چطوری می شه به حافظه دسترسی پیدا کرد.
بازم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.ممنون
miladphoton
13-03-2007, 23:16
NOneforce از لینکی که دادی ممنون.اگه چیز دیگه ای داری ما رو بساز.
اگه بتوني براي نوكيا ( خصوصاً سري N ) رو تغيير بدي و دسترسي داشته باشي اولين نفر در دنيا هستي كه اين كار رو كرده !
NoneForce
14-03-2007, 10:39
سلام
اين سايت ابزارهاي زيادي براي تغيير مشخصات گوشي ها دارد(لبيته ربطي به بحث برنامه نويسي ندارد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
miladphoton
14-03-2007, 16:10
NoneForce جان باز هم ممنون.لطف کردی.
من هنوز دارم روش کار می کنم اگه جواب گرفتم حتما خبرتون می کنم.
I LOVE ALL
miladphoton
16-03-2007, 23:47
من دارم هنوز روش کار می کنم.
بچه ها شما دیگه اطلاعاتی ندارید که به درد بخوره؟
SO THANKS all
miladphoton
15-04-2007, 17:50
ای بابا......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.