ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رضایت نسبی کاربران از ویستا

dkhx2000
12-03-2007, 13:29
تازه ترین نظرسنجی صورت گرفته در خصوص استقبال عمومی از ویندوز ویستا گویای رضایت نسبی خریداران این سیستم عامل جدید است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در تازه ترین نظرسنجی اینترنتی PC World که از حدود 1000 خریدار ویندوز ویستا به عمل آمده است، مشخص شد که با گذشت حدود یک ماه از ورود ویستا به خانه های کاربران در سراسر جهان، کمی بیش از یک سوم از خرید آن راضی هستند.

یک سوم بعدی نیز به طور کلی از خرید و استفاده از ویستا رضایت نسبی دارند اما چندان خوشحال نبوده اند.

بر اساس گزارش PC World این نظرسنجی نشان داد که از هر چهار خریدار این سیستم عامل جدید، یک تن چندان تحت تاثیر قرار نگرفته است. ویستا در حالی پای به خانه های کابران در سراسر جهان گذاشته که همچنان با برخی مشکلات فنی و امنیتی همراه است.

امانت داری و اخلاق مداری
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاری مهر " مجاز می باشد

S.A.R.A
23-03-2007, 14:21
مشکلی که این ویندوز داره اینه که باید سیستمت از خیلی نظرا بالا باشه تا بتونی ازش استفاده کنی ... من که نتونستم چون کارت گرافیکیم آن برد بوده ...

nightmare
23-03-2007, 14:34
مشکلی که این ویندوز داره اینه که باید سیستمت از خیلی نظرا بالا باشه تا بتونی ازش استفاده کنی ... من که نتونستم چون کارت گرافیکیم آن برد بوده ...

دور از انصاف هست ، چون شما کارت گرافیکتون آنبورد هست ، یا سیستم ضعیفی دارین ، اینو مشکل سیستم عامل مایکروسافت بدونید . باید آروم آروم با تکنولوژِی روز پیش رفت .
در ضمن ، من روی لپ تاپ Ibm ، با کارت گرافیک 32 ، اونم آنبورد . این سیستم عامل رو نصب کردم و خیلی عالی هم کار می کنه . آپدیت میشه و .....
این سیستم عامل واقعا در قسمت های ارتباطی قوی کار کرده ، پشتیبانی از شبکه های وایرلس و Lan در ویستا ، اصلا قابل مقایسه با Xp نیست .

جا برای بحث زیاد داره . اما وقت می خواد .
اما در کل ، چیزیه که جدید اومده ، و تا جا بیفته زمان میبره . هر چیزه تازه ای هم ، مسلما ایرداتی داره که بر طرف میشه .

تا بعد ....

M O H S E N
25-03-2007, 12:00
به نظر من بیش از نصف کاربران نمیتونن نصبش کنن. و این ایراد بزرگی است عزیز دل.