ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوري نيازمنديم

neda1182004
12-03-2007, 08:27
با سلام
دوستان عزيز من يه هارد ساتا 80 که8 مگابايتي بود گرفتم .اين هارد رو پارتيشين بندي کردم و ويندوز روي آن هم نصب کردم بعد هارد ide قديمي خودم که 80 معمولي بود را با هم وصل کردم جهت هارد به هارد کردن .مشکلي نداشتم اما بعد از اين کار سيستم ديگه اصلا ساتا را نمي شناسه اما قديمي رو مي شناسه .ميگم اصلا توي بايوس هم نيست وشناخته نميشه .ضمنا هر دو تا هارد سامسونگ هستند.از دوستان عزيزي که مي دونند چي شده به ما هم بگيد.هر دو تا با گارانتي سام سرويس هست .يعني ممکنه از برد باشه .

arash the archer
12-03-2007, 13:09
درايور هارد sata رو نصب کردي؟
مشخصات مين بورد رو هم بنويس

neda1182004
12-03-2007, 14:30
راستش ويندوز رو بدون درايور نصب کردم .مين من يک گيگا بايت مدلk8nsc939 با يک پردازنده AMD64 مدل 3000 .اگه بدون درايور نصب کني يه آيکون کنار ساعت مياد.اما فکر نمي کنم از درايور باشه.درايور فقط براي شناساندن درايو هنگام نصب به کار ميره مگه اين طور نيست ؟

mavesta
13-03-2007, 17:10
سلام
اگر هارد Ide رو جدا كنيد Sata رو ميشناسه؟
موفق باشين

neda1182004
14-03-2007, 00:48
باتشکر از دوست عزیز
این کار را هم کردم .روی یه سیستم دیگه امتحان کردم نشناخت.من میگم اگه از هارد به هارد کردن باشه من همین هارد قدیمی خودم روی همین سیستم دوستم هارد به هارد کردم . مال دوستم یه ساتا2 ماکستور با ظرفیت 160 .هیچ مشکلی پیش نیامد.

dkhx2000
14-03-2007, 01:22
سلام دوست عزیز
منم یه پیشنهاد بدم شاید به کار بیاد
برای اولین کار کابل هارد ساتا رو چک کنید به همراه برق اون (سعی کنید از فیش برق اصلی یعنی پهن استفاده کنید تا اون فیشی که به هارد های معمولی هم می خوره )
1. از اون وقتی که سیستم هارد ساتا رو میشناخت شما تنظیمات setup رو دستکاری نکردین ؟؟؟
برای اطمینان کامل هم که شده کامپیوترتون رو از برق جدا کنیدو باطری مادر برد رو بیرون بیارید و چند بار دکمه ی روشن کردن کامپیوتر رو بزنید تا برق اون کاملا از بین بره و بایوس اون به حالت اولیه برگرده (توجه داشته باشید که از گزینه های load defualt استفاده نکنید چون یه همچین جاهایی اونا کارایی لازم رو ندارند )

بعد از این کار ببینید که مادر بردتون هارد ساتا رو شناخته یه نه اگه نه بازم برید توی تنظیمات setup و گزینه ای که اولش intergrate یا یه همچین چیزی هست رو انتخاب کنید و قسمت هارد ساتا رو فعال یا روی حالت auto بزارید (ممکنه این امکان در گزینه ی دوم یعنی advance bios هم باشه ) بعد از این کار سیستم تون رو ریست کنید ببینید میشناسه یا نه راستی اون گزینه ی نصب درایور هارد ساتا هم اصلا ربطی به اینجا ها نداره و به یه جای دیگه مربوط میشه
توجه کنید که وقتی تازه سیستم تون رو بعد از پاک کردن بایوس راه اندازی کردید اول هارد ساتا رو به تنهایی به اون وصل کنید

اگه هم با همه ی این کارها نشناخت از یه نفر که مهارت داره کمک بگیرین یا کار بهتر هم اینه که به نمایندگی یا اونجایی که خریدین بدین که از همه جا مطمعن تر هستش
(اگه خیلی ساده که مخصوص آماتور ها بود توضیح دادم معذرت می خوام اما چون من نمی دونستم که اطلاعات شما در چه حد هستش و اگه هم یکی که تازه کار هست و این مطلب رو می خونه شاید واسش بعضی از مطالب یه تجربه ی کوچولو بشه)

اگه یه روز خواستین هارد بخرین این چیزا رو داشته باشین که تجربه ی خودمه (البته ممکنه اشتباه هم کرده باشم که امیدوارم بقیه کمک کنند و اطلاعاتشون رو بزارند واسه ملت )

هارد سریع : هارد مکستور هستش که یه سال گارانتی داره و حساس تر از بقیه هم هست و از لحاظ سروصدا هم کم نمی یاره
هارد بی سروصدا: هارد وسترن که سرعتش از مکستور کمی کمتره اما خوشبختانه صدای بسیار کم اون این ضعفی که به سختی میشه احساسش کرد رو حل کرده
هارد با گارانتی حسابی : هارد سی گیت هستش که 3 تا 5 سال گارانتی داره
هارد سامسونگ : بعضی از موارد بعد از گذشت مدتی یه کم سر و صداش زیاد میشه

توجه داشته باشین که منظور از سروصدا در این قسمت همون سروصدای خوندند اطلاعات هستش.

با تشکر

neda1182004
15-03-2007, 00:39
با تشکر از دوست عزیز باید بگم که :
1.در مورد اول باید بگم که به هیچ وجه این کار رو نکردم .مگر عقلم خراب بود .در مورد باتری هم این کار را کردم ولی فایده ای نداشت و حواسم به گزینه پیش فرض بود و کارهای اشاره شده بعد از آن را هم انجام دادم .دوست عزیز من که گفتم روی یه سیستم دیگه هم مشکل بر قرار بود.راستش بعد از تعطیلات قراره بفرستمش گارانتی .در مورد توضیح دادن هم ممنون این حرفها چیه .مشکلی نیست شاید مشکل یه بنده خدایی حل بشه. اما در مورد بقیه جسارتا باید با شما مخالفت کنم .
در مورد ماکستور باید بگم که اولا موقع خاموش کردن یه صدایی میده و میره روی اعصاب.ضمنا هارد های ساتا با چیپ های ان فورس تا حدودی مشکل دارند اخه سر خودم اومده .در این مورد فکر کنم وسترن بهتر از همه است.
بهترین گارانتی فعلا مال سام سرویس که 3 سال است و هارد رو عوض می کنند.
سریعترین به نظر من وسترن است با عرض معذرت
در مورد سامسونگ با شما موافقم
با تشکر

javadshahvand
15-03-2007, 16:08
Setupسیستم را با وصل کردن هارد ساتا به حالت پیش فرض در بیار ببین میشناسه یا نه
برق هارد هم چک کن

rocket
17-03-2007, 22:53
هارد ساتا موقع هارد به هارد در صورتی که با هارد دیگر Raid بسته شده باشه دود میکنه و 100% هارد شما سوخته

neda1182004
19-03-2007, 01:29
با سلام
تا جايي که من يادم مياد اين کار رو نکردم .اما يه چيز جالب براتون تعريف کنم .اين هارد رو فرستادم سام سرويسو کارشناس اونا ميگه بد سکتور داره.اين ديگه از اون حرفهاست.گيرم که اگر بدسکتور هم داشته باشه باز هم بايد در بايوس بياد ديگه؟

dkhx2000
23-03-2007, 03:52
در هر صورت اونا باید اون رو بدلیل داشتن گارانتی تعمیر کنند یا یه هارد نو بدند
چون خودم هاردهای زیادی رو فرستادم که آخرین اونا هم مشکل سیلندر و سوختن برد بود (مکستور) یه هارد نو برامون پس فرستادند
ببین پول دادی کوتاه هم نیا.