مشاهده نسخه کامل
: طرزکار با wine
سلام خدمت دوستان و استادان گرامی
دوستان من این نرم افزار رو با موفقیت دان کردم > ولی نمیدونم بعد از نصب چجوری نرم افزار مربوطه رو اجرا کنم
تا اونجا که متوجه شدم این نرم افزار یک فولدر به نام واین در دایرکتوری کاربر ایجاد کرده و اونجا (تقریبا مثل نظام ویندوز نیشه دیکه اینجا) نرم افزارها رو نصب میکته اما من نمیدونم چطور ترم افزارهای نصب شده رو اجرا کرد
راستی من یک مشکل داشتم که نمیتونستم ویندوز رو روی کامبیوتر نصب کنم اما به نظر شما با vritual frimvare میشه این کار رو کرد <<من ویندوز رو فقط برای یک نرم افزار لازم دام اون هم babylon هست متاسفانه لینوکس دیکشنری فارسی انگلیش نداره ( دربارهی xfardic صحبت نکنید که من هر چی دنبال یک بانک اظلاعات خزب گشتم گیرم نیومد
ممنون
m a j r i x
12-03-2007, 06:56
When I click on *.exe file in my file Manager, nothing happens.
The normal Wine releases don't have .exe extensions registered for Wine in KDE/Gnome yet. You have to open a terminal window instead (often an icon showing a "black screen") and type something like:
cd /my/windows/program/directory
wine myprogram.exe
=============
How do I run an MS Windows program under Wine?
When invoking Wine, you must specify the entire path to the executable, or by file name only. For example to run Windows' solitaire, type any of the following:
wine sol or wine sol.exe (using the search path to locate the file).
wine c:\\windows\\sol.exe (using a DOS file name).
wine /usr/windows/sol.exe (using a UNIX file name).
wine "c:\windows\sol.exe" (using quoted DOS file name).
The path of the file will also be added to the path when a full name is supplied on the command line.
سلام دوست عزیز
باز هم همین مشکل وجود داره
راستی نظرت راحع به cedegaچیه (برای نرم افزار هست یا برای گیم )؟
m a j r i x
15-03-2007, 00:19
درباره مشکل یا از dll هست یا از خود wine
برنامه cedega مخصوص گیم هست
راستی من یک مشکل داشتم که نمیتونستم ویندوز رو روی کامبیوتر نصب کنم اما به نظر شما با vritual frimvare میشه این کار رو کرد <<من ویندوز رو فقط برای یک نرم افزار لازم دام اون هم babylon هست متاسفانه لینوکس دیکشنری فارسی انگلیش نداره ( دربارهی xfardic صحبت نکنید که من هر چی دنبال یک بانک اظلاعات خزب گشتم گیرم نیومد
ممنون
دوست عزیز لطف کنید در مورد سیستمتون کمی اطلاعات بدین، مثل CPU و RAM و کارت گرافیک! در کل یک پروژه ی جالب که من خودم با موفقیت انجامش دادم و الآن هم کار می کنه استفاده از Virtual Machine Manager (VMware Server) هستش که شما می توونید در یکی از workspace هاتون ویندوز رو load کنید و از تمام امکاناتش هم استفاده کنید(بعد دوستان از قدرت ویندوز حرف می زنند بعضی جاها:8: ) ولی من به شخصه با لپ تاپ compaq و1.6 cpu AMD و 1 Gb Ram, و کارت گرافیک geforce 256mb موقعی که این کار رو انجام میدم! به صورت البته نه خیلی خیلی زیاد ولی بسیار سرعت سیستم گرفته می شه! البته من همزمان از Beryl هم استفاده می کنم!
به هر جهت این هم یک راه برای استفاده ی ویندوز در لینوکس هستش :46:
<من ویندوز رو فقط برای یک نرم افزار لازم دام اون هم babylon هست متاسفانه لینوکس دیکشنری فارسی انگلیش نداره ( دربارهی xfardic صحبت نکنید که من هر چی دنبال یک بانک اظلاعات خزب گشتم گیرم نیومد
خوب اگر از xfardic خوشتون نمی یاد از stardict استفاده کنید
جستجو کنید پیداش می کنید
جواب سوال تو رو دادم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی داشتی اونجا مطرح کن جواب بدم
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.