PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حتما بخونيد : " بمباران گوگلي" براي محكوم كردن فيلم هاليودي " ‪" ۳۰۰



dkhx2000
11-03-2007, 17:09
اصفهان- خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۲/۲۰‬

كاربران ايراني بارديگر در پاسخ به ادعاهاي كذب و تحريف تاريخ ايران و محكوم كردن فيلم هاليودي"‪"۳۰۰‬از ابزار " بمباران گوگلي " براي بيان حقايق استفاده كرده‌اند.

اين‌بار، تحريف تاريخ و فرهنگ غني ايران باستان در فيلم"‪"۳۰۰‬اتفاق افتاده و در آن فاصله داستان تا واقعيت به حدي زياد است كه حتي " خشايار" ، شاه ايراني به صورت يك پادشاه آفريقايي به تصوير كشيده شده است.

اين فيلم كه از سوي منتقدين به عنوان يك فيلم كذب ارزيابي شده، قرار است از اين هفته در سينماهاي غرب به نمايش درآيد.

اكران اين فيلم سراسر كذب هاليودي مي‌تواند موجب ايجاد نگاه‌هاي بدبينانه نسبت به ايرانيان شود.

بااين حال،كاربران ايراني مقيم داخل و خارج كشور اين بار نيز با استفاده از موتور جستجوي گوگل و "بمباران گوگلي"، سعي دارند با اطلاع رساني صحيح، از انتشار اطلاعات و عقايد غلط و نادرست درباره ايرانيان جلوگيري كنند.

در بمباران گوگلي، كاربران با كليك‌هاي بي‌شمار و لينك دادن به يك سايت يا آدرس اينترنتي جديد، باعث مي‌شوند تا هنگام جستجوي موضوع مورد نظر، صفحه اينترنتي مورد نظر آنها در صدر فهرست نتايج جستجو قرار گيرد.

بدين ترتيب،صفحه اينترنتي كه حاوي اطلاعات موردنظر بمباران‌كنندگان گوگل مي‌باشد، بيشتر در دسترس كاربران قرار مي‌گيرد و گسترش مي‌يابد.

در بمباران گوگلي " ‪the movie‬ ‪" 300‬براي اعتراض به فيلم ‪۳۰۰‬و بيان واقعيت‌هاي موجود درباره ايرانيان باستان ، كاربران با لينك دادن به آدرس ‪[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]‬در وب سايت يا وبلاگ خود، موجي از مراجعه كاربران به اين سايت را فراهم مي‌كنند.

در سايت ‪300themovie‬كه توسط كاربران ايراني ايجاد شده است ، اطلاعات و طرح‌هاي گرافيكي جديد و متنوعي درباره ايران باستان وجود دارد و تاكيد شده كه تصاوير خلق شده در فيلم ‪۳۰۰‬كاملا در تناقض با تاريخ است.

نويسنده وبلاگ "لگوماهي"با اشاره به بمباران گوگلي فيلم ‪۳۰۰‬در وبلاگ خود مي‌نويسد: " خبر خوب اين است كه صفحه‌مان به همين زودي در ايندكس گوگل قرار گرفت و در يك سري از جستجوهاي مربوطه جزو نتايج جستجو ظاهر مي‌شود." اين وبلاگ نويس مي‌افزايد: كاربران براي بمباران گوگلي ، با زدن دقيق <‪the movie 300‬اين لينك را ايجاد كنند و آن را براي ساير دوستان خود نيز ارسال نمايند.

گفتني است در فيلم ‪، ۳۰۰‬ايرانيان افرادي خونريز و غيرمتمدن و يونانيان بسيار غيور، شريف و دلاور معرفي شده‌اند.

كارشناسان سينمايي‌ساخت اين فيلم و نمايش آن در چنين زمان‌حساسي را مرتبط با اهداف سياسي آمريكا قلمداد مي‌كنند.

داستان اين فيلم عبارت است از جنگ ايران و يونان در ميدان جنگ ترموپيل (گردنه معروفي در يونان،بين كوه اويته - ‪- Oyete‬و خليج ماليك) كه پادشاه اسپارتي يعني "لئونيداس" ارتش ‪۳۰۰‬نفري خود را عليه ارتش عظيم ايرانيان تجهيز كرد تا مقابل سپاه خشايارشاه ايستادگي كنند اما گوژپشتي دروازه‌هاي شهر را به روي لشگر ايران باز مي‌كند.

بر اساس اين روايت، ارتش ‪۳۰۰‬نفري اسپارتي توانستند مقابل لشكر عظيم خشايارشاه به مدت ‪۳‬روز مقاومت كنند.

شيوه فيلم‌سازي، رايانه‌اي است و هنرپيشگان واقعي در صحنه‌هاي مجازي، نقش آفريني مي‌كنند.

S a f a 6 4
11-03-2007, 19:40
فکر کنم لینک اشتباهه.روش که کیلیک میکنم هیچ چیزی باز نمیشه!

arminimani
11-03-2007, 20:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک اصلی است
موفق باشید

azh
11-03-2007, 20:48
خوب شد لینک اصلی رو گذاشتی چون نمی اورد...

Ehsani
11-03-2007, 21:44
این همون فیلمی نیست که از نظر ساختار گرافیکی میگن شبیه cincity هست؟

Metalzadeh
12-03-2007, 00:40
ممنون از خبر
من که لینک رو تو وب لاگم گذاشتم ;)

Hectorist
12-03-2007, 08:23
بر اساس اين روايت، ارتش ‪۳۰۰‬نفري اسپارتي توانستند مقابل لشكر عظيم خشايارشاه به مدت ‪۳‬روز مقاومت كنند.


جالب اینجاست که سپاه خشایارشا 120 هزار نفری بوده !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه ما خودمون عامل تمام بی حرمتی هایی که به وطنمون میشه هستیم. مایی که خودمون رو آدمهای وحشی نشون دادیم . حالا یه عده تازه به دوران رسیده که معلوم نیست پدر مادرشون کیه میان و واسه ما اینجور فیلمها رو می سازن و ما رو Orc معرفی میکنن. جای تاسف داره

دیشب یه Email واسم اومد در رابطه با همین فیلم :


متاسفانه ، عدم توجه به تاریخ کهن ایران باعث شده است در مقابل چنین حرکت هایی ، چیز زیادی برای عرضه در سطح جهان نداشته باشیم و این خالی الذهن بودن باعث شده است که اگر فیلم 300 در ایران نیز اکران شود ، مخاطبان ایرانی هم آن را باور کنند ، چه رسد به مردمان کشورهای دیگرکه در سال های اخیر فقط تصویری منفی از ایران به انها نشان داده شده است.

عصرایران ؛ گروه تحلیل اخبار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - فیلم سینمایی "300" ، پس از نمایش در جشنواره فیلم برلین ، به اکران عمومی در آمد و این اکران ، آن هم در مقطع زمانی کنونی ، بسیار پر معناست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"300" ، تلاشی نوین برای بدبین نمودن افکار عمومی جهان نسبت به مردم ایران و تاریخ و تمدن ایرانی است که همزمان با تشدید تهدیدات امریکا علیه ایران ، با تبلیغات بسیار فراوان بر پرده سینماها می رود و پیش بینی می شود به یکی از فیلم های پرفروش تبدیل شود .

در این فیلم ، که "یاهو" داستان آن را "سرآغازی برای دمکراسی" نامیده است ، ایرانیان ، مردمانی هیولا صفت ، فاقد فرهنگ و شعور و انسانیت قلمداد می شوند که جز حمله به سرزمین های دیگر، تهدید صلح و کشتن انسان ها ، چیز دیگری نمی دانند و البته در مقابل این قوم " شرور" چاره ای جز جنگ و نابودی آنها نیست تا بلکه جهانیان از دست این " محور شرارت" رهایی یابند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فیلم 300 ، به داستان جنگ ایران و یونان در "ترموپیل" -گردنه ای در یونان، بین کوه اویته و خلیج مالیک- بر مبنای روایت ?هرودوت? درکتاب "جنگ پارسی‌ها" می پردازد .
در این اثر سینمایی ، "لئونیداس" پادشاه اسپارت، فقط یک ارتش کوچک 300 نفری دارد که در مقابل سپاه عظیم " خشایارشا" -پادشاه ایرانی - که تا پشت دروازه های شهر آمده اند ، ایستادگی می کنند و سرانجام گوژپشتی دروازه‌های شهر را به روی ایرانیان وحشی باز می‌کند .
به روایت غربی ها، آن 300 نفر سه روز در برابر سپاه120 هزار نفری ایران مقاومت کردند و در همین سه روز یونانیان علیه ایرانیان متحد شدند و بدین ترتیب زمینه برای شکست لشکر ایران و برپایی دمکراسی فراهم شد .
در فيلم توهین آمیز و به شدت ضدایرانی 300 ، که به کارگردانی "زاک سنايدر" ساخته شده است ، جرارد باتلر، لنا هيدی، وينسنت ريگان، مايکل فسنبدر ،دومنيک وست و ... بازی می‌کنند.
در فیلم 300، ایران ، نمادی از دیکتاتوری و بی خردی و توحش است و یونان( غرب) سمبل دموکراسی و مبازره با آدم کشی و تجاوز .
به عبارت دیگر ، 300، فیلمی است هدفمند که در آن تقابل تاریخی هیولا و فرشته ( شر و خیر ) ، به نمایش در می آید و در این میان ، نقش هیولا متوجه ایرانیان است . این درحالی است که به روایت تاریخ ، در آن مقطع زمانی ، ایرانیان به آزادی های فردی و حقوق اقلیلت ها و زنان و ... رسمیت داده بودند ولی در یونان و کل اروپا ، برده داری و بدوی گرایی ، مشخصه ای بارز به شمار می رفت .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زنان ایرانی در این فیلم "همه جایی" و مردانشان با قیافه هایی که تروریست های امروزی( از نگاه شهروند غربی) را تداعی می کند ، به نمایش در آمده اند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این فیلم در تحریف واقعیت ها به حدی بی پروا و ناشیانه عمل کرده است که در صحنه ای از آن برای خشایارشا "قلیان" چاق می کنند در حالی که در آن زمان چیزی به نام قلیان در دنیا وجود نداشته است . با این حال از آنجا که در میان مردم امروز ایران ، قلیان رواج دارد ، سازنده فیلم از ان استفاده کرده است!
با توجه به تبلیغات گسترده ای که بر روی این فیلم شده و در موتور های جستجو نیز این اثر مجعول سینمایی رتبه بالایی دارد ، پیش بینی می شود همزمان را اکران این فیلم ، که صحنه های پرشکوهی نیز دارد ، موج جدیدی از تبلیغات ضد ایرانی در جهان آغاز شود به ویژه اینکه در این برهه زمانی ، غرب و به ویژه آمریکا در صدد توجیه اقدامات خود علیه ایران هستند و چه ابزاری بهتر از سینما می تواند آنها را در بسیج افکارعمومی علیه ایران و فرهنگ وتمدن آن ، کمک کند؟
متاسفانه ، عدم توجه به تاریخ کهن ایران و حتی کتمان آن توسط افراطیون وطنی ( یادمان هست که اوائل انقلاب افرادی مثل خلخالی می خواستند حتی تخت جمشید را هم ویران کنند) باعث شده است در مقابل چنین حرکت هایی ، چیز زیادی برای عرضه در سطح جهان نداشته باشیم .

این مساله فقط درباره سینما صادق نیست و امروزه ، بسیاری از ایرانیان به حدی از تاریخ پرشکوه ایران بی خبرند که حتی برای ساده ترین پرسش های تاریخی نیز جوابی جز "نمی دانم" ندارند و این خالی الذهن بودن باعث شده است که اگر فیلم 300 در ایران نیز اکران شود ، مخاطبان ایرانی هم آن را باور کنند ، چه رسد به مردمان کشورهای دیگر در 5 قاره جهان که در سال های اخیر فقط تصویری منفی از ایران به انها نشان داده شده است و اینک قرار است به آنها گفته شود ایرانی که "محور شرارت" است ، نه فقط امروز که از دیرباز منشأ شرارت بوده و اجداد ایرانیان امروز ، همین وحشی های زشت ، آدمکش و نفهمی هستند که در فیلم "300" می بینید!!
اگر فیلم ضد ایرانی "بدون دخترم هرگز" توانست چهره ای منفی و کریه از ایران امروز در جهان به نمایش گذارد ،" 300" مأموریت دارد این منفی گرایی را به اعماق تاریخ ایران ببرد.

در برابر این فیلم چه باید کرد ؟

هرچند کار زیادی نمی تواند در این باره انجام داد ، ولی یکی از بهترین راه ها ، نقد فیلم و نشان دادن واقعیت ها در موتورهایی مثل "گوگل" است تا مخاطبان اینترنت که با سرچ عنوان فیلم به دنبال اطلاعات بیشتری در باره آن هستند ، صدای ما را هم بشنوند . اما چه کنیم که این اتفاق بیفتد و حرف ها ما جزو اولین یافته های گوگل باشد؟

M A T I N
12-03-2007, 11:36
قبلا برای خلیج فارس از این جور سایت ها درست کرده بودند ....
خیلی ممنون از خبرت ...

dkhx2000
12-03-2007, 21:10
یه چیز دیگه هم بدونید جالب تر میشه اونم اینه که از کشف قاره ی آمریکا فقط 600 سال میگذره
حالا خودتون قضاوت کنید یه همچین کشوری بخواد ایران رو با اون تمدن عظیمش زیر سوال ببره
تمدن جنبه می خواد وایی به حال اونایی که نه تمدن رو دارند نه جنبه

azh
13-03-2007, 14:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم تازه اسنایدر تصویری غیر واقعی از ایرانیان ارائه داده است.
در شرایطی كه كشورهای غربی تلاش می‌كنند تا برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای امنیت و صلح جهانی معرفی كنند و تنها هدف دانشمندان ایرانی را ساخت سلاح هسته‌ای برای تهدید همسایگان و كشورهای منطقه می‌دانند، ماشین تبلیغاتی آمریكا در هالیوود جبهه جدیدی را علیه تاریخ و فرهنگ ایران گشوده كه تاكیدی بر جهت‌گیری‌های سیاسی اخیر كاخ سفید است.
از این هفته فیلمی به نام ۳۰۰ در سینماهای آمریكا به نمایش درآمده كه در ظاهر در چارچوب روند اقتباس از كتاب‌های كمیك پرفروش جهان، فیلمی پاپ كورنی و مملو از جلوه‌های ویژه است، اما در واقع بخشی از سیاست تبلیغاتی كلان دولت بوش برای نمایش چهره‌ای خصمانه و ستیزه‌جویانه از ایرانیان به حساب می‌آید.
فیلم ۳۰۰ ساخته زك اسنایدر است كه براساس سری كتاب‌های كمیك فرانك میلر كمیك‌نویس شناخته شده آمریكایی ساخته شده است. این اولین اقتباس سینمایی از آثار میلر نیست و پیش از این سری فیلم‌های روبوكاپ در دهه ۱۹۸۰ و فیلم شهرگناه (از رابرت رودریگز) مشهورترین اقتباس‌ها محسوب می‌شوند.
در فیلم شهر گناه رودریگز كاملاً به كتاب میلر وفادار بود و حتی از او خواست تا در سر صحنه حضور پیدا كند و شخصاً بر فیلمبرداری نظارت كند. این تلاش روایی نیز برای انتقال هر چه بهتر هنر میلر در خلق دنیای پرحادثه شهر گناه بود اما اسنایدر وفاداری به كتاب میلر را بهترین بهانه برای فرار از تمامی واقعیت‌های تاریخی و حتی منطقی و ارائه تصویری كاملاً جانبدارانه دانسته است.
آغاز ناگهانی این پروژه در سال گذشته شكل گرفت و پس از نگارش عجولانه فیلمنامه، ابتدا دو ماه زمان برای مرحله پیش تولید فیلم و مهیا كردن لباس‌ها و سلاح‌های سیاهی لشكرها و بازیگران فیلم در نظر گرفته شد ولی این مدت زمان عملاً به ۴۵ روز تقلیل پیدا كرد و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت از سكانس‌های سربازان فیلم‌های الكساندرو تروآ برای این فیلم استفاده شد!
و فیلمبرداری نیز فقط ۶۰ روز به طول انجامید! فیلم در ابتدا برای اكران در زمان نامعلومی در تابستان ۲۰۰۷ در نظر گرفته شده بود ولی بنابه دلایلی كه اكنون كاملاً مشخص شده، اكران آن به مارس موكول شد تا بتواند در مهیا كردن اذهان عمومی جهان برای پذیرش چهره‌ای خصمانه از ایران و ایرانیان مورد استفاده قرار گیرد .
● قضاوت ناجوانمردانه میلر
اندكی دقت در محتوای كتاب میلر و بررسی گفته‌های او نشان می‌دهد كه اعتبار هنری‌میلر در این مورد نمی‌تواند سنگر مطمئن برای اسنایدر تلقی شود تا او برای توجیه احمقانه بودن فیلمش در پس آن پنهان شود.
فرید مرتضوی انیماتور در مورد پوشش بدوی سربازان ایرانی كتاب میلر می‌گوید:«اگر سربازان ایرانی به لحاظ ظاهری افراد قدرتمندی بودند قبول شكست بربرمآبانه آنها در برابر یك سپاه ۳۰۰ نفری بسیار سخت بود ولی میلر آگاهانه آنها را با ظاهری بدوی در كتابش به تصویر كشیده تا دچار این مشكل ذهنی نشویم.»
خود میلر نیز در گفت‌وگویی به مناسبت نمایش این فیلم در جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به نوعی این نقطه نظر را تأیید می‌كند و می‌گوید: من در ۶ سالگی فیلم ۳۰۰ اسپارتی را دیدم و از پدرم پرسیدم كه چرا انسان‌های خوب می‌میرند ولی‌ پدر جواب قانع كننده‌ای به من نداد و من با خودم عهد كردم كه روزی این داستان را از نگاه شخصی‌ام همان‌طور كه دوست دارم، روایت كنم.
من می‌دانستم كه سبعیت و بربریت اسپارتی‌ها در تاریخ مشهور است چرا كه شما در عرف بین‌المللی هرگز فرستادگان پادشاه دیگری را به قتل نمی‌رسانید و اجساد آنها را در چاه نمی‌اندازید مگر این كه از دیپلماسی و سیاست چیزی سر در نیاورید و به هیچ‌كدام از قواعد جاری پایبند نباشید. ولی چون اسپارتی‌ها قهرمان كتاب من بودند، تا حد امكان سعی كردم آنها را انسان‌های موجه و قابل قبول نشان دهم!!
ذكاوت حرفه‌ای میلر در خلق قهرمانان پوشالی، منجر به این شده كه ایرانیان در كتاب‌های او یك قوم بی‌فرهنگ باشند كه حتی فاقد لباس‌های متحدالشكل هستند و عمده آنها تنها با یك تكه پارچه و یك نیزه برابر لشكر یك میلیون نفری!! خشایارشاه حاضر شده‌اند.
چهره خشایار شاه نیز در این كتاب از نكات قابل توجه است و میلر به عمد كوچكترین توجهی به اسناد مصور در تخت‌جمشید و سایر مكان‌های باستانی ایران نداشته و خشایار شاه ایرانی را تا حد رئیس یك قبیله آفریقایی با پوستی سیاه و حلقه‌هایی طلایی در گوش و بینی خوار و ذلیل كرده است كه علیرغم در اختیار داشتن سپاه یك میلیون نفری (به زعم میلر) لئونیداس را به چادر شخصی‌اش دعوت می‌كند و سعی می‌كند او را با پول تطمیع كند چرا كه از مبارزه با لشكر سیصد نفری او واهمه دارد!
اما هر چقدر سربازان ما در سپاه ایران بدوی و شبیه مردان عصر حجر هستند، سربازان گارد جاویدان خشایار شاه به عكس مجهز هستند. این نكته نیز گوشه‌ای دیگر از آگاهی كامل میلر به حقایق تاریخی و كتمان حرفه‌ای واقعیات تاریخی را نشان می‌دهد.
طبق تصاویر موجود در بناهای باستانی ایران، سربازان گارد جاویدان به دلیل توانایی فوق‌العاده فیزیكی و آموزش‌های دشوار نظامی چندان احتیاجی به زره و كلاهخود و سایر ادوات رزم نداشته‌اند اما در كتاب میلر این سربازان تا دندان مسلح و مجهز به كلاهخود و زره‌های سنگی هستند و در مقابل این سربازان اسپارتی هستند كه با حداقل ادوات رزمی آنها را شكست می‌دهند.
این سربازان ویژه لشكر ایران با كتاب‌هایی كه برای معرفی آنان به منظور پیام‌آوران مرگ بر روی صورت‌شان طراحی شد، بیشتر برای علاقه‌مندان یادآور قاتل فیلم جیغ و یا شخصیت‌های فستیوال‌ سالانه در چین هستند!!
● جورج بوش كدام است
بدیهی است در صورت الگو قرار دادن چنین كتابی، فیلم اسنایدر چیزی فراتر از یك سری تصاویر مبهم و بی‌سروته نخواهد بود كه قطعاً انتقاد افراد مطلع را در پی داشته است. ویكتور دیویس هانسون تاریخ نگار یونانی كه در اكران ویژه این فیلم از پوشش سربازان ایرانی و اسپارتی شگفت‌زده شده بود، از اسنایدر دلیل این قضیه را سؤال كرد ولی اسنایدر به راحتی در پاسخ او گفت: تماشاگران به قدری تحت تأثیر فضای فیلم قرار می‌گیرند كه به پوشش و ظاهر قهرمانان فیلم اهمیتی نمی‌دهند و البته پوشش آنها كاملاً مطابق كتاب میلر بوده است!
در كنار رسانه‌های آمریكایی، رویكرد منتقدان و تحلیلگران اروپایی نسبت به این فیلم قابل توجه است. چند هفته قبل در جریان اكران فیلم در جشنواره فیلم برلین، زك اسنایدر با یك سؤال غیرقابل پیش‌بینی روبه‌رو شد: آیا جرج بوش لئونیداس است یا خشاریارشاه؟
این مهم‌ترین سؤال كنفرانس مطبوعاتی این فیلم پس از اكران بود، اكرانی كه نیمی از حاضران سالن سینما به نشانه اعتراض به داستان غیرقابل قبول آن، سالن نمایش فیلم را ترك كردند. نیمی دیگر نیز آن را دفاع نمادین اسپارتی‌ها از تمدن غربی در برابر بربریت ایرانی و تبلیغی برای موضع اخیر آمریكا در قبال ایران دانستند.
اما این سؤال مهم دو پاسخ داشت عده‌ای معتقد بودند كه بوش خشایارشاه است چرا كه قصد دارد كاری را كه پدرش ناتمام گذاشته بود كامل كند و لشكری عظیم را راهی كشور كوچكی كرده كه توسط عده‌ای ستیزه‌جوی پارتیزان مراقبت می‌شود. برخی دیگر نیز تأكید داشتند كه بوش لئونیداسی است كه قصد دارد به هر قیمت از آزادی دفاع كند حتی اگر ناچار به حمله به ایران باشد.
ولی اسنایدر سعی می‌كرد تا در پاسخ به این سؤال، پاسخی محكمه پسند را ارائه كند و ادعا می‌كرد در زمان ساخت این فیلم هرگز در اندیشه طرفداری از سیاست‌های جاری كاخ سفید نبوده و بوش را نمی‌تواند در جایگاه هیچ‌كدام از این دو شخصیت تاریخی ببیند.
اما اسنایدر هر چقدر در پاسخ دادن به این سؤال زیركی به خرج داد، نتوانست پاسخی در خور سؤال بعدی داشته باشد؛ جالب نیست كه فیلم شما به این سرعت و در این برهه زمانی آماده اكران شد؟ تنها توجیه این اتفاق حمایت مالی دولت آمریكاست!

نقل از:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

L O V A B
13-03-2007, 14:50
این همون فیلمی نیست که از نظر ساختار گرافیکی میگن شبیه cincity هست؟
دوست عزیز


کارگردان این دو فیلم یکی هستند:
300 , sincity

Hectorist
13-03-2007, 17:03
دوست عزیز


کارگردان این دو فیلم یکی هستند:
300 , sincity
بی خیال بابا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SANR
15-03-2007, 02:15
فيلم هاليوودي و ضد ايراني "‪ " ۳۰۰‬كه توسط كمپاني آمريكايي "وارنر" به منظور خدشه دار نمودن چهره ‌ايرانيان و فرهنگ غني و تمدن درخشان ايران زمين تهيه شده است و اين روزها در سينماهاي يونان در حال نمايش است ، با انتقاد تعداد زيادي از شهروندان و فرهيختگان اين كشور مواجه شده است .


" وانگليس كالاپاكي " يك شهروند يوناني كه اين فيلم را ديده است روز چهارشنبه به خبرنگارايرنا گفت : اين فيلم هيچ سنديت تاريخي ندارد و يك فيلم رايانه‌اي است كه از عنصر واقعيت در سراسر اين فيلم خبري نيست .

اين يوناني با انتقاد از اين فيلم تصريح كرد : اين فيلم هاليوودي در راستاي مورد تهاجم قرار دادن تاريخ و تمدن ايران تهيه شده ‌است و اگر كسي فكر كند كه به نفع يونانيان تهيه شده‌ است در اشتباه مي‌باشد زيرا آمريكايي ها با تهيه اين فيلم صرفا درصدد تامين منافع و اهداف خود بوده و به چيز ديگري نمي‌انديشند.

وي ضمن توهين‌آميز دانستن اين فيلم افزود: فيلم "‪ "۳۰۰‬در واقع يك طنز مسخره و بي‌معناست و نه يك سند و واقعيت تاريخي و به‌علت استفاده ‌از تكنيك رايانه‌اي ، صرفا ممكن است مورد توجه كودكان و نوجوانان قرار گيرد.

اين يوناني كه يك پزشك است ، اين فيلم را بدون معني و محتوا توصيف كرد و گفت : اين فيلم در واقع در راستاي حمله به فرهنگ و تمدن ايراني تهيه شده است.

يك شهروند ديگر يوناني كه خواست نامش گفته نشود، گفت : اين فيلم در واقع ابزاري براي پيشبرد جنگ تمدن‌ها است كه آمريكا از آن بهره جسته ‌است .

اين يوناني تصريح كرد: آمريكا بارها ادعا كرده ‌است كه با ملت‌ها مخالفتي ندارد و با فرهنگ و تمدن ملت‌ها مشكلي ندارد و اگراختلافي داشته باشد با دولتمردان است ، ولي تهيه اين فيلم بي‌معناي هاليوودي كمپاني وارنر نشان داد كه اين ادعا كاملا دروغ و بي‌اساس است و آمريكا و امپرياليسم در واقع به ملت‌ها و فرهنگ‌ها كار دارند و در اين فيلم ملت و تمدن ايران مورد تهاجم قرار گرفته است .

اين يوناني درخاتمه افزود: كشورهاي بي‌تمدن ، به تمسخر تمدن‌هاي بزرگ مي پردازند ، زيرا خود تمدني براي عرضه ندارند و بايد بگويم كه تمدن‌هاي بزرگ همچون تمدن ايران، با اينگونه فيلم‌هاي بي‌معنا از بين نخواهند رفت.

"مجيد ميرخسروي" عضو هيات رييسه"انجمن ايرانيان مقيم يونان و طرفداران ايران " نيز در اين زمينه به خبرنگار ايرنا در آتن گفت : فيلم ‪ ۳۰۰‬يك فيلم مضحك و بي‌معناست كه فرهنگ ايران و تمدن و تاريخ ما را مورد تهاجم قرار داده است .

وي افزود : تعداد زيادي از ايرانيان با ارسال نامه‌ الكترونيكي (ئي ميل) اعتراض و مخالفت خود را با محتواي اين فيلم به كمپاني " وارنر " اعلام كرده‌اند.

اين عضو هيات رييسه انجمن ايرانيان مقيم آتن با تاكيد بر اينكه فيلم هاليوودي ۳۰۰‬ هيچ مبناي تاريخي ندارد، گفت : به‌نظر من نبايد با بزرگ كردن اين مساله ، باعث معروفيت اين فيلم مضحك و مسخره شويم ، بلكه بايد بگذاريم اين فيلم مسخره و بي‌معنا در زباله دان تاريخ هنر ، دفن شود.

شبكه راديو دولتي يونان ( نت ) نيز روز چهارشنبه با اشاره به اين فيلم و استقبال مردم براي ديدن آن تاكيد كرد كه فيلم"‪ "۳۰۰‬داراي هيچگونه سنديت تاريخي نيست و علاقه مردم براي ديدن اين فيلم بيشتر به خاطر جنبه طنز آن است و يونانيان از فيلم‌هاي طنز و داراي صحنه‌هاي پر تحرك (اكشن ) خوششان مي‌آيد.

مجري اين برنامه افزود: ايرانيان بر عليه ‌اين فيلم پرچم برافراشته‌اند، زيرا نه تنها اين فيلم سند تاريخي ندارد ، بلكه چهره ايرانيان را بصورت توهين آميزي نشان داده است .

وي در ادامه گفت : فيلم "‪ " ۳۰۰‬يك فيلم كميك و مسخره بيشتر نمي‌باشد و به رغم اينكه تاكنون بيش از ‪ ۳۰۰‬هزار نفر آن را ديده‌اند، اما اين فيلم بر مبناي اسناد تاريخي تهيه نشده‌است ، زيرا معمولا سناريوهاي فيلم تاريخي زيررنظر تاريخ شناسان صاحب نام و با صلاحيت نوشته مي‌شود، درحاليكه اين فيلم داراي چنين جنبه‌اي نمي‌باشد و از نظر دست‌اندركاران امور سينمايي و منتقدين نيز از كيفيت هنري بالايي برخوردار نيست .

رسانه‌هاي جمعي يونان نيز با توجه به حساسيت ايرانيان مقيم يونان در خصوص اين فيلم تاكنون با تعدادي از ايرانيان مقيم اين كشور مصاحبه‌هايي را به عمل آورده‌اند.

تمام اين افراد در اظهارات خود ضمن محكوم كردن اين فيلم مغرضانه ، آن را اثري ضد هنري و در راستاي تامين منافع دولت آمريكا قلمداد كردند.

" داريوش درويش تبار " يك ايراني مقيم يونان در مصاحبه‌اي با شبكه تلويزيوني خصوصي" آنتنا" كه يكي‌ از شبكه‌هاي معروف اين كشور است ، گفت: اين فيلم بي‌محتوا و ضد فرهنگي و در راستاي تبليغات بر ضد كشور عزيزمان ايران تهيه شده است.

گفتني است ، اكثر منتقدان سينما در يونان كه تاكنون با رسانه‌هاي اين كشور درباره فيلم "‪ " ۳۰۰‬اظهار نظر كرده‌اند ، اين فيلم را فاقد ارزش هنري و صرفا در راستاي مخالفت دولت آمريكا با ايران توصيف كرده‌اند.

اين افراد تصريح كردند كه فيلم مذكور به منظور تهاجم عليه فرهنگ و تاريخ ايران تهيه شده و در واقع بيانگر عقده و ناكامي‌ آمريكا در رويارويي با ايران مي‌باشد ، و آمريكا براي اين مقصود خود و به منظور حمله به فرهنگ و تمدن ايران زمين از ابزار سينما و هاليوود استفاده كرده است .

در فيلم هاليوودي "‪ " ۳۰۰‬ايرانيان و ارتش خشايار شاه در جريان نبرد با لشكر "لئونيداس " پادشاه اسپارت ، انسان‌هايي وحشي و زشت چهره كه فقط به جنگيدن و آدم كشي مي‌انديشند و هيچ فكر ديگري در ذهن ندارند ، نشان داده شده‌اند.




---> ايرنا.فيلم 300.يونان.ايران.شهروندان.

Blue Ray
15-03-2007, 06:56
دو خبر داغ از فیلم 300 :
1- سایت 300themovie.info در رده 16 جستجوی گوگل است.یعنی وسط صفحه دوم.
2-سایت MSN خشم ایرانیان را بازتاب داد.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
15-03-2007, 07:04
به نظرمن فیلمه.نبیاد سخت گرفت.من که میگم فیلمه قشنگ و هیجان انگیزی هست و ارش دیدن رو داره.

satttanism
15-03-2007, 13:58
هفته نامه آمريكايي تايم در گزارشي از توليد فيلم ضد ايراني ‪ ،۳۰۰‬به بازتاب واكنش جامعه تهران درباره اين فيلم پرداخته و مي‌نويسد اين فيلم در تضاد با ديدگاههاي همه ‪ ۷۰‬ميليون ايراني است.

تايم در توصيف واكنش ايراني‌ها بالاخص تهراني‌ها به اين فيلم به نقل از خبرنگار خود مي‌نويسد: همه تهران به خشم آمده است. هر جا كه رفتم مردم با خشم درباره فيلم ‪ ۳۰۰‬سخن مي‌گفتند.

“فيلمي كه كسي نديده است اما انگار همه درباره آن مطلع هستند. زماني كه در صف خريد آجيل سال نو خورشيدي بودم، بخوبي درك كردم كه همه كساني كه در صف بودند، اعم از زنان خانه‌دار، نوجوانان و كارمندان يكي از نهادهاي دولتي نزديك فروشگاه همه خشم خود را ابراز داشتند”.

اين هفته نامه نوشته است: حسي از موافقت جمعي با اين موضوع پيدا بود. حسي كه در تهران بندرت مشاهده مي‌شود، هر كجاي ديگر كه رفتم از دندانپزشكي گرفته تا گل فروشي، ايرانيها با خشم از تصويري كه اين فيلم ارايه كرده بود، ياد مي‌كردند. بدتر اين كه اين فيلم بطور مخفيانه از سوي دولت آمريكا و به منظور آماده كردن اذهان عمومي مردم اين كشور براي جنگ با ايران ساخته شده بود.

خبرنگار تايم به پرسش يكي از بانوان ميانسال ايراني اشاره مي‌كند كه از وي پرسيده بود چرا اكنون اين اقدام صورت مي‌گيرد و توضيح مي‌دهد زماني كه به منزل بازگشتم مشاهده كردم كه خانواده خودم نيز همان حس و حال را دارند. خواهر همسرم در حالي كه پشت رايانه شخصي‌اش كار مي‌كرد شكايتنامه‌اي اينترنتي علبه اين فيلم به مخاطبان خود در تهران فرستاد و همسرم نيز كتاب سلطنت خشايارشاه را ورق مي‌زد و به من گفت كه برعكس آن چه كه در فيلم ‪۳۰۰‬ آمده “هرودوت” ‬در آن زمان شمار قواي ارتش ايران را ‪ ۱۲۰‬هزار نفر تخمين زد نه يك ميليون نفر. اين در حالي بود كه يكي از روزنامه‌هاي صبح ايران با تيتر “‪ ۳۰۰‬دربرابر ‪ ۷۰‬ميليون” روي ميز مطالعه قرار داشت. در اخبار آمده بود كه هاليوود جبهه جديدي را عليه ايران گشوده است.

تايم تصريح مي‌كند: زمانبندي انتشار اين فيلم كه درباره تقابل “اسپارتا” و امپراتوري ايران در يكي از جنگهاست، بدون شك زمان نامناسبي است. اين فيلم در اوايل نوروز، سال نو فارسي و زماني اكران شده كه ايرانيها با غرور و شكوه آن را جشن مي‌گيرند كه قدمتي سه هزار ساله و دوره قديمي‌تر از اسلام داشته و مربوط به زمان زرتشتيان در ايران مي‌شود.

به نوشته تايم، ايران نخستين آيين يكتاپرستي را در آن دوران بنا نهاد.

در ادامه اين گزارش با اشاره به تعطيلات دو هفته‌اي نوروز عنوان شده كه “از اين رو كل مردم ايران براي مباحثه درباره اين فيلم با توجه به تقابل كنوني ايران و آمريكا وقت كافي دارند. براي مردمي كه به منطق دسيسه توجه دارند، فروش موفقيت‌آميز فيلم ‪ ۳۰۰‬در مقايسه با نسخه‌هاي مشابه مانند “اسكندر” هشداردهنده است و نشان از نيات پليد آمريكا دارد.

تايم با اشاره به واكنش مجلس به اين فيلم و محكوميت آن از سوي نمايندگان ملت به همسويي نادر مردم و مقامات ايران در قبال اين مساله اشاره مي كند و مي‌نويسد واكنش سخنگوي دولت درباره اين كه اين فيلم ساختگي و توهين به مردم ايران است جاي تحسين دارد.

اين هفته نامه با تاكيد بر ديدگاه مثبت و غرورانگيز مردم ايران از دوران پادشاهي خشايارشاه نوشته است: مردم ايران از اين دوران به عنوان برگ زرين تاريخ خود ياد مي‌كنند و نمي‌توانند درك كنند چرا چنين تصويري از پادشاه ايران ارايه شده و پارسيان را با لباس پاره و ژنده و پادشاه بزرگشان را برهنه نشان مي‌دهد.

تايم تاكيد مي‌كند كه ايرانيها در آن زمان نخستين بيانيه حقوق بشر را نگاشتند و با برده‌داري مخالف بودند. سنگهاي پرسپوليس، پايتخت ايران باستان با بكار گرفتن كارگراني روي هم گذاشته شده كه به آنها مزد ارايه مي‌شد نه برده‌ها.

اين هفته نامه با استناد به تصاوير موجود در پرسپوليس نوشته است: اگر ‪ ۵۰۰‬سال قبل از ميلاد مسيح كساني لباس ژنده مي‌پوشيدند بطور حتم ايرانيها نبودند و توزيع اين فيلم در ايران در حقيقت اقدامي از روي ناداني است و ‪ ۷۰‬ميليون نفر را در مقابل فيلم ‪ ۳۰۰‬قرار مي‌دهد.
zoroastriannews.com

mohseni12345
15-03-2007, 14:18
به نظرمن فیلمه.نبیاد سخت گرفت.من که میگم فیلمه قشنگ و هیجان انگیزی هست و ارش دیدن رو داره.

خیلی بدبختی

Ali-ss
15-03-2007, 15:00
اول از همه براي اسپرت بوي متاسفم! اينكه بخواهيم همه چيز رو از ديد فقط تخصص و سينما ببينيم واقعا تاسف آوره اولين نفري هست كه مي گه نبايد سخت گرفت!!!
دوم طراح صفحه كه لينك داده مي شه كيه؟ چرا يك صفحه قدرتمند و كوبنده عليه فيلم طراحي نكرده؟

satttanism
16-03-2007, 10:52
رسانه‌هاي جهان اعتراض ايراني‌ها به فيلم «300» را منعكس كردند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

بعد از آنكه اكران فيلم ضد ايراني «300»، در راستاي تحريف تاريخ 2500 ساله ايران با اعتراضات و محكوميت‌هاي مردمي و دولت در ايران همراه شد، اكثر رسانه‌هاي جهان واكنش جامعه ايران را از اين اقدام منعكس كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ تهيه طومارهاي اينترنتي از سوي كاربران در ايران، نامه اعتراض‌آميز چند تن از نمايندگان مجلس و مخالفت شديد ايراني‌هاي مقيم خارج با مضامين تحريف شده فيلم "300" بازتاب گسترده‌اي در روزنامه‌ها و خبرگزاري‌هاي خارجي داشته است.

خبرگزاري آسوشيتدپرس اعلام كرد: «حتي برخي نقد نويسان فيلم در آمريكا نيز به مضامين سياسي وخط مشي غرب عليه ايران در فيلم «300» اشاره داشته‌اند؛ آنها به غلط بودن نوع توصيف ايراني‌ها در اين فيلم اذعان كرده‌اند.» اين خبرگزاري آمريكايي همچنين اعلام كرد: «اين فيلم در زماني به نمايش درآمده است كه تنش‌هاي سياسي ميان ايران و آمريكا بر سر فعاليت‌هاي هسته‌اي تهران تشديد شده است. اما علاوه بر جنبه سياسي، اين فيلم حمله به تاريخ و پيشينه ايران است.»

پايگاه خبري CBC arts نيز امروز اعلام كرد: «فيلم "300" حتي موجب اعتراض بسياري در يونان شده است؛ آنها به دروغ‌هاي تاريخي آشكار در اين فيلم معترض هستند؛ همان امري كه موجب عصبانيت مردم و دولت ايران شده است.»

شبكه خبري BBC با اشاره به نامه اعتراض‌آميز چند تن از نمايندگان مجلس ايران به وزارت خارجه، اعلام كرد: «اين براي اولين بار نيست كه نوع توصيف ايراني‌ها در فيلم‌هاي ساخت غرب، موجب اعتراض آنها مي‌شود. پيش از اين، فيلم اسكندر نيز در سال 2004 با تحريف‌هاي خاص خود،‌ خشم ايراني‌ها را برانگيخته بود.»

روزنامه ديلي تلگراف انگليس در شماره امروز با اشاره به واكنش مقامات دولت ايران در قبال فيلم "300" نوشت: «جامعه كاربران اينترنتي در ايران با تنظيم طومارهاي اينترنتي، فيلم مذكور را تحريف شده و جعلي دانسته‌اند.»

روزنامه Scotsman،‌ چاپ اسكاتلند امروز در مطلب اول صفحه هنري خود آورده است:‌

ايراني‌ها به پيشينيان وتاريخ خود بسيار افتخار مي‌كنند و هرگونه توهين كوچك به ميراث فرهنگي آنان، با اعتراض و انتقاد مردم اين كشور همراه خواهد شد

m1d1y
18-03-2007, 17:53
به نظرمن فیلمه.نبیاد سخت گرفت.من که میگم فیلمه قشنگ و هیجان انگیزی هست و ارش دیدن رو داره.

شما همه چیز رو فیلم در نظر می گیرید
یه ذره بزرگتر فکر کنید

satttanism
20-03-2007, 01:47
معترضان به فيلم "300" در مقابل دفتر يونسكو تجمع كردند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

گروهي از اعضاي سازمان‌هاي مردم‌نهاد (NGO) با تجمع در مقابل سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي سازمان ملل متحد (يونسكو) در تهران، نسبت به ساخت و اكران فيلم "300" اعتراض كردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حاضران علاقه‌مند به ميراث و فرهنگ ايران‌زمين، در اين گردهمايي نسبت به تخطئه‌ي تاريخ ايران و نمايش نادرست تاريخ و تمدن كشورمان از سوي سازندگان فيلم "300" اعتراض كردند و خواستار واكنش جدي مسؤولان فرهنگي در اين زمينه شدند.

فاطمه فراهاني - مدير اداره‌ي فرهنگ كميسيون ملي يونسكو - به تجمع‌كنندگان گفت: ما نسبت به اعتراض شما هم‌نظر هستيم؛ اما از آن‌جا كه اين فيلم از سوي بخش خصوصي در آمريكا ساخته شده است، بايد از كانال خود وارد اين جريان شد، كه اين فرايند زمان مي‌برد.

حاضران كه در حدود 50 نفر بودند، در پايان با صدور بيانيه‌اي خطاب به مسؤولان يونسكو، پي‌گيري بيش‌تر اين نهاد را خواستار شدند.

در بخشي از اين بيانيه آمده است: «همان‌طور كه آگاهيد، به‌تازگي هاليوود در راستاي سياست‌هاي ايالات متحده در برابر ايران و در ادامه سياست‌هاي كلان غرب درباره شرق، فيلمي را روانه بازار كرده، كه سراپا توهين به فرهنگ و تاريخ و هويت كهن و درخشان و پرافتخار ايراني است. فيلم‌نامه‌ اين فيلم برگرفته از داستان تخيلي فرانك ميلر درباره «نبرد ترموپيل» است، كه بر پايه روايت هرودوت از لشگركشي خشايارشا به دولت‌شهرهاي هلني، حدود ده سال پيش در قالب كتابي مصور (كميك‌استريپ) انتشار يافته است. آن‌چه باعث وهن بينندگان بويژه ايراني فيلم مي‌شود، نه نمايش دلاوري‌هاي سردار اسپارتي (لئونيداس، يكي از دو شاه اسپارت) است كه سپاه پشتيبانش برخلاف قرار قبلي بدون آگاه كردن وي، او را با 300 تن نگهبانان ويژه‌اش تنها گذاشته بود و او به اميد آنان به نبرد نهايي با ايرانيان پرداخت، بلكه برداشتي يك‌سويه از دو طرف درگير و قرار دادن يكي بر جايگاه شر مطلق و ديگري در جايگاه خير مطلق است.»

تجمع‌كنندگان همچنين تأكيد كرده‌اند: «ما تجمع‌كنندگان خواهانيم كه «سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي سازمان ملل متحد» ‌(يونسكو) بر پايه شق دوم ماده 27 اعلاميه جهاني حقوق بشر، ماده 30 ميثاق فرهنگي - سياسي و آخرين كنوانسيون حراست از ميراث فرهنگي ناملموس (كه ايران در سال‌هاي 1354 و 1384 خورشيدي به آن پيوسته است)، در جهت حفظ و پاداري ميراث فرهنگي بشري و جلوگيري از توهين‌ها و بي‌احترامي‌هاي آتي ملل جهان به يكديگر و دروغ‌پردازي‌هاي تاريخي (هرچند سازندگان فيلم، بهانه فانتزي بودن فيلم را مي‌آورند، كه به گمان ما چيزي از زشتي عمل آنان نمي‌كاهد؛ چرا كه فيلم برپايه موضوعي تاريخي و با حضور مردماني داراي هويت ساخته شده است)، مبادرت به صدور ابلاغيه‌اي مبني بر تفبيح اقدام سازندگان اين فيلم كرده و نقطه نظرات خود را در جهت تنوع و تكثر فرهنگي كه مورد توجه همه سازمان‌هاي جهاني است، آشكار اعلام دارد.»

اين بيانيه با بخش‌هايي از منشور كوروش اين‌گونه آغاز مي‌شود: «سپاه بزرگ من به آرامي وارد شهر بابل شد، نگذاشت رنج و آزاري به مردم اين شهر و اين سرزمين وارد آيد... وضع داخلي بابل و جايگاه‌هاي مقدسش قلب مرا تكان داد... من براي صلح كوشيدم. نبونيد، مردم درمانده بابل را به بردگي كشيده بود، كاري كه درخور شأن آنان نبود. من برده‌داري را برانداختم. به بدبختي‌هاي آنان پايان بخشيدم، فرمان دادم كه همه مردم در پرستش خداي خود آزاد باشند و آنان را نيازارند. فرمان دادم كه هيچ‌كس اهالي شهر را از هستي نياندازد... فرمان دادم همه نيايش‌گاه‌هايي را كه بسته شده بود، بگشايند، همه خدايان اين نيايش‌گاه‌ها را به جاي خود بازگردانم... همه مردماني را كه پراكنده و آواره شده بودند، به سرزمين‌هاي خود برگردانم. خانه‌هاي ويران آنان را آباد كردم... بي‌گمان در آرزوهاي سازندگي، همگي مردم بابل، پادشاه را گرامي داشتند و من براي همه مردم جامعه‌اي آرام مهيا ساختم و صلح و آرامش را به تمامي مردم اعطا كردم...»

جمله‌اي از متن سنگ‌نوشته گنج‌نامه خشايارشا با اين مضمون نيز از ديگر بخش‌هاي مقدمه‌ بيانيه يادشده است: «سپاس اهورامزدا را كه زمين را آفريد، آسمان را آفريد و براي مردم، شادي را آفريد».

my friend
21-03-2007, 03:59
به نظرمن فیلمه.نبیاد سخت گرفت.من که میگم فیلمه قشنگ و هیجان انگیزی هست و ارش دیدن رو داره.
اگه میدونستی همین فیلم ، آره ، همین یه فیلم که نباید بهش سخت بگیریم چقدر رو مخ مردم اونور آب که 30 ساله دارن مخشونو شست و شو میدن و چهره ایرانی رو پیششون خراب کردن تاثیر میزاره هیچ وقت این حرف رو نمیزدی.


دوم طراح صفحه كه لينك داده مي شه كيه؟ چرا يك صفحه قدرتمند و كوبنده عليه فيلم طراحي نكرده؟
اسم خودشو نمیدونم ، اما اسم سایتش legofish هست ، طراح اون صفحه عربین گالف هم همین لگو فیش بوده.