مشاهده نسخه کامل
: کمکم کنید . مشکل با N73
k_two2007
10-03-2007, 21:07
سلام من Nokia N73 دارم جدیدا براش یک رم 1gig گرفتم . اوایل هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی الان وقتی داخل گالری میرم چیزی نشون نمیده انگار حافظه خالیه . عکس را میتونه رو مموری کارت ذخیره کنه ولی فیلم را نمیتونه ذخیره کنه صفحه سیاه می شه باید رو مموری گوشی تنظیم کنی تا بشه فیلم گرفت . کمکم کنید؟
مموری رو دربیار ...یه ریست مستر کوچولو بکنی ... حله ... ;)
k_two2007
11-03-2007, 13:42
این کارو کردم فایده ای نداره . فکر کنم مموریش مشکل پیدا کرده . دونبال آنتی ویروس هم میگردم هر داره بذاره؟
SeAn PaUl
11-03-2007, 23:26
اگه سعي كني با رم ريدر اطلاعات رو بريزي رو رم بهتره.(با كابل هم به رم و هم به گوشي آسيب ميرسه). رم رو فرمت كن اگه درست نشد بايد عوضش كني.(البته قبلش يه ويروس يابي بكن- اگه تونستي گوشيتو يه فلاش كوچولو بكني هم ضرر نداره)
ali_saeedi
14-03-2007, 10:01
بچه ها منم خیلی از این قضایا میترسم لطف کنید بگید مارک کارت چی باشه خوبه و چند مگ باشه بهتره
KINGTATu
14-03-2007, 17:49
ببخشید دوستان
من هر وقت مموری ان73 رو در میارم و دوباره میزارمش دویاره از اول شروع میکنه برنامه ها رو اینستال میکنه 5 دقیقه طول میکشه و آخرش هم نصفشون رو نمی ریزه و کلا گوشی به هم می ریزه ، باید همه رو از اول اینستال کنم و هر وقت که گوشی رو روشن می کنم دوباره می خواد اینستال کنه که باز هم نمی تونه ، آخرش باید با مموری ریدر فولدر private رو پاک کرد که کلی دردسر داره
لطفا راهنمایی کنید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.