مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل عجیب در ویندوزم بوجود اومده ..کسی نظری نداره ؟ (شدیدا نیازمندم)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .. من تعداد زیادی مقاله و ایبوکم به فرمت Chm.*هست .اما مدت دو هفته ای هست که ویندوز اصلا این نوع فایل رو نمیشناسه .. واقعا مستاصل شدم ... نمیدونم چیکار کنم ... نرم افزاری هم گیر نیووردم که بشه بصورت واسطه این نوع فایلها رو باز کنه ... فقط تو مک یهنمونه بود .اما خوب مک کجا ه و پی سی کجا ... امکان نصب مجدد ویندوز رو هم اصلا و ابدا ندارم ... کسی نمیدونهچیکار باید کرد؟
یه دستوری بود که تو run میزدیم سی دی ویندوزو میزاشتیم ویندئز چک میکرد فایلهای معیوب و یا نفله شده رو دوباره ریستور میکرد چی بود ..اینم مرحمت کنید ...
منتظرم
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام .. من تعداد زیادی مقاله و ایبوکم به فرمت Chm.*هست .اما مدت دو هفته ای هست که ویندوز اصلا این نوع فایل رو نمیشناسه .. واقعا مستاصل شدم ... نمیدونم چیکار کنم ... نرم افزاری هم گیر نیووردم که بشه بصورت واسطه این نوع فایلها رو باز کنه ... فقط تو مک یهنمونه بود .اما خوب مک کجا ه و پی سی کجا ... امکان نصب مجدد ویندوز رو هم اصلا و ابدا ندارم ... کسی نمیدونهچیکار باید کرد؟
یه دستوری بود که تو run میزدیم سی دی ویندوزو میزاشتیم ویندئز چک میکرد فایلهای معیوب و یا نفله شده رو دوباره ریستور میکرد چی بود ..اینم مرحمت کنید ...
منتظرم
یا علی
sfc/ scannow
یه سرچی هم بکن درمورد تعمیر یا بازیابی فایل های سیستمی(تو همین انجمن)
حالامطمئنی اشکال از فایل های سیستمی ات هست؟
نمیتونی سیستم ری استور کنی؟
اگه درست شد یه لگد به اون دگمه ی نداشته ی تنکس هم بزن وبرو!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم جد بزرگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نه ریستور کارمو راه نمیندازه ..یعنی شایدم بندازه ..اما اخرین راه باید باشه ... تازه کسپرم رو با هزار بدبختی رجیستر کردم داره مثل آلو ان لاین اپدیت میشه ... تازه کلی نرم افزار م هست ... این اخرین راهه ....نه نه تازه یادم اومد الان تو ریستورم ...نوچز پس هیچی ..باید برم دنبال یه راه دیگه ...
تنکس رو زدیم :دی
باز چی /؟
تو این دو هفته کارخاصی روی ویندوزت انجام ندادی؟
اون دستورsfc/ scannowرو باید با همون CDویندوزی باشه که الان رو سیستمته
اما عجیب بنظر میرسه که اشکال از ویندوز باشه
انگولکش کردی مگه؟
بابا توکه منومیشناسی نمیتونم یه جا اروم بگیرم ..حالا هم که دارم برنامه نویسی میکنم هر اروری ویندوزمیده میزنم دیباگ میکنم یا خوب میشه یا میره پی کارش فک کنم اثرات همون مهندس بازی های خودمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا توکه منومیشناسی نمیتونم یه جا اروم بگیرم ..حالا هم که دارم برنامه نویسی میکنم هر اروری ویندوزمیده میزنم دیباگ میکنم یا خوب میشه یا میره پی کارش فک کنم اثرات همون مهندس بازی های خودمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول میگفتی!!!!
حالا یدونه ازاون فایلاتو Chm.* یه جوری بفرس بیاد ببینم ویندوز من چی میگه
این یه نمونه .chm هست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش 18 مگه ..وایستا ببینم کم حجم تر گیرمیارم یا نه
rasul_kheiri
10-03-2007, 13:25
برو كنترل پنل و فولدر اپشن و تب دوم و از اونجا اون فرمت رو تعريف كن
این یه نمونه .chm هست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش 18 مگه ..وایستا ببینم کم حجم تر گیرمیارم یا نه
کمتر باشه حجمش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18مگ داون کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاش میرم انجمن موسقی یافیلم یه چیز دیگه داون میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا یافتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 1.4 مگابایت .. دنلود کن ببین ... آموزش هک سرور های وینذوز هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
دوست عزیز چجوری تعریف کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بیا یافتم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با حجم 1.4 مگابایت .. دنلود کن ببین ... آموزش هک سرور های وینذوز هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چجوری تعریف کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاشو بیا تو یاهو ببینم
من اینی که میگی پیداش نکردم
بهترین راه اینه که برنامه
html help خود میکروسافت رو دانلود کنید که بیشتر هلپ ها برنامه ها با نوشته میشه
رو خود سایت میکروسافت میتونید پیداش کنید بعد از نصب مشکلتون حل میشه
تا زمان حال .یعنی تا الانش فکر میکنم که یافتم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپدیت اون فایل کوفتیه ... بادا باد ..بینم چی میشه ... راستی مبنا جان ممنون ...
تا زمان حال .یعنی تا الانش فکر میکنم که یافتم ...
اپدیت اون فایل کوفتیه ... بادا باد ..بینم چی میشه ... راستی مبنا جان ممنون ...
ماهم که بوق!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف پول تلفن که الانه خرج تو کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا ویروس بیافته تو کامپیوترت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ساویس خو اون اسکنه اخرشه ...
اینو همون مایکروسافت ایچ تی ام ال هلپ اگزکیوتبل زدم تو سرچ گوگل اینو بهم داد ... منم اپدیت کردم ارور داد میگه این ورژن قدیمیتره ...باز نشد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
اینو همون مایکروسافت ایچ تی ام ال هلپ اگزکیوتبل زدم تو سرچ گوگل اینو بهم داد ... منم اپدیت کردم ارور داد میگه این ورژن قدیمیتره ...باز نشد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Parsian-Soft.IR
10-03-2007, 16:18
ببين اين فايل رو داری توی فلدر windows ؟
c:\windows\hh.exe
اینو همون مایکروسافت ایچ تی ام ال هلپ اگزکیوتبل زدم تو سرچ گوگل اینو بهم داد ... منم اپدیت کردم ارور داد میگه این ورژن قدیمیتره ...باز نشد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب پس دوتا راه داری......یعنی 3تا راه
1- ری استور کنی قید خرابکاری هاتو تو این دو هفته بزنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ویندوزی رو که بهت دادم دوباره نصب کنی(یعنی فاجعه همه چیز ات می پرن اونوقت)چون فایلی رو که فرستادی ماله من بازش کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- یه صدقه ای چیزی بدی بلکه کارت راه بیافته!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی راه چهارمی هم هست..........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساویس تو هم تو این هیری ویری گیر اوردی ما رو ..بابا بگرد یه راه حلی چیزی ..دهه ...
راستی نه اون فایل hh.exe نیست ...خوب چیه اون ؟ ساویس ببین تو اون فایلو داری؟
ای بابا من که دارم هی بُز میارم ..بگید چیکار کنم ای داد
من اون فایل hh.exe رو از دوستم خواستم تااز ویندوزش برام بفرسته ...منم دنلودش کردن گذاشتم تو پوشه ویندوز هیچی نشد ..روشم کلیککه میکنید هیچ چی نمیشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
درست شد .. شاید به کمک شما هم بیاد
Hi Master,
It's me again, since you don't know what was happen, and I don't know too. I don't know what is the version of the Windows that you are using. So you have a few options here:
1. If you are using Windows 98, you can check for help here:
2. If you are using Windows XP, then you can try this:
Click on Start -> Run. Type in the command below:
regsvr32 c:\windows\system32\hhctrl.ocx
Hope it will work again
3. Using Firefox Plugin to open it. Of course you have to install Firefox first. You can find the plugin here:
4. Using a few programs to convert chm to pdf or html. You can search on google or yahoo for those programs, if you can find them in the warez sites, that's good, if not, then download the trial for 15 or 30 days, those are enough times for you to convert everything.
5. You can check for the programs have been installed lately. Remember what is the time that you can open chm files, using system restore to go back to that time. If you know you can open it before, but don't remember the time, then try to uninstall programs that you have installed lately.
6. If those are not solving your problem, then backup your programs and files, install windows again. I guarantee this method works. However, this seemed a little hard. so I put it in the last step.
Hope those help.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.