مشاهده نسخه کامل
: انتخاب بین ایرانسل و مخابرات
دوستان سلام
من یک سیم کارت می خواستم بگیرم ولی موندم بین ایرانسل و مخابرات کدوم رو انتخاب کنم
هر کدوم مزیتهایی دارند اگر کمک کیند ممنون می شم
مخابرات: آنتن دهی بیشتر هزینه کمتر داشتن تعرفه بین شهری
ایرانسل : آنتن دهی ضعیفتر هزینه بیشتر نداشتن تعرفه بین شهری داشتن Mms و Gprs
مخابرات: آنتن دهی بیشتر
کی اینو گفته ؟؟؟
من که خیلی شاکیم از وضع آنتن دهی مخابرات ... واسه همین می خوام یه ایرانسل هم بگیرم ... چون از تالیا هم راضی نیستم ( گرونه )
به نظر من ایرانسل خوبه و کسانی که داشتن من شنیدم راضی بودن ...
صبر کن ببینیم نظر بقیه چیه ...
کی اینو گفته ؟؟؟
من که خیلی شاکیم از وضع آنتن دهی مخابرات ... واسه همین می خوام یه ایرانسل هم بگیرم ... چون از تالیا هم راضی نیستم ( گرونه )
منظورم پوشش شبکه بود به اصطلاح تمام کشور
کی اینو گفته ؟؟؟
Salam..duste aziz mokhaberat pusheshe behtar dareh ama keifiateh sedayeh irancell behtareh chon dasgahayeh varedatishun az mokhaberat behtareh(az khodam nemigam..manbae movasaghe!!)
ama in faghat dar halatie ke irancell un mantagharo pushesh bedeh!!!!
man codeh 1 dashtam mozakhraf bud ma alan code 2 daram behtar shodeh.
ama be un dustemunam bayad begam ke age ziad miri mosaferat va ya ba sharestan ziad sobat mikoni irancell begir ama age beineh shahri sobat mikoni ye 0912- begir khialet rahat bashe:)
Salam..duste aziz mokhaberat pusheshe behtar dareh ama keifiateh sedayeh irancell behtareh chon dasgahayeh varedatishun az mokhaberat behtareh(az khodam nemigam..manbae movasaghe!!)
ama be un dustemunam bayad begam ke age ziad miri mosaferat va ya ba sharestan ziad sobat mikoni irancell begir ama age beineh shahri sobat mikoni ye 0912- begir khialet rahat bashe:)
ممنون از راهنمایت
ShahabSAMSUNG
10-03-2007, 13:35
به وضعیتت نگاه کن. اگه جاهایی میری که ایرانسل آنتن نمیده (مثل بین شهر ها)، مخابرات بگیر. وگرنه ایرانسل بگیر. الان خیلیا (از جمله خودم) مخابرات رو دادیم ایرانسل گرفتیم و از ایرانسل راضی تر هستیم.
به وضعیتت نگاه کن. اگه جاهایی میری که ایرانسل آنتن نمیده (مثل بین شهر ها)، مخابرات بگیر. وگرنه ایرانسل بگیر. الان خیلیا (از جمله خودم) مخابرات رو دادیم ایرانسل گرفتیم و از ایرانسل راضی تر هستیم.
تایید می شه ... ولی از لحاظ آنتن دهی ( پوشش ) هم مطمئن باش به زودی همه جا رو پوشش می ده ...
من که خودم دارم می رم ایرانسل بگیرم ... ولی با این حال مخابرات رو نگه میدارم ببینم چه جوراییاس ...
من 2 تا دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي احتمالاً IRTCI رو بفروشم
ايرانسل خيلي بهتر هستش ؛ سالي يك بار هم از شهر بيرون نميرم كه برام آنتن دهي جاده اي مهم باشه
brightest
10-03-2007, 13:54
دوستان سلام
من یک سیم کارت می خواستم بگیرم ولی موندم بین ایرانسل و مخابرات کدوم رو انتخاب کنم
هر کدوم مزیتهایی دارند اگر کمک کیند ممنون می شم
مخابرات: آنتن دهی بیشتر هزینه کمتر داشتن تعرفه بین شهری
ایرانسل : آنتن دهی ضعیفتر هزینه بیشتر نداشتن تعرفه بین شهری داشتن Mms و Gprs
والا الان هنوز قضاوت راجع به ايرانسل زوده ولي من خودم با اين فكر ايرانسل گرفتم در اينده نزديك حتما خيلي بهتر از اين ميشه
هنوز هم پشيمون نشدم
ولي خب تو اين مملكت هيچي حساب و كتاب نداره . ميدوني كه !!!؟؟؟؟
George Bush
10-03-2007, 19:54
من 2 تا دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي احتمالاً IRTCI رو بفروشم
ايرانسل خيلي بهتر هستش ؛ سالي يك بار هم از شهر بيرون نميرم كه برام آنتن دهي جاده اي مهم باشه
شما البته مي توني يك كار ديگه هم بكني
اگه واقعا احساس مي كني به سيمكارت اپراتور اول MCI بدلايلي نياز داري ميتوني با دستگاه سيم مكس كه كپي از سيمكارت مي گيره،هر دو تا سيمكارتت رو روي يك سيمكارت كپي كني و با اون سيمكارت براحتي هم با MCIتماس داشته باشي هم با Irancell
اين كاربرد اصلي دستگاه سيم مكس هست و بخاطر همين كار در اصل ساخته شده
شما البته مي توني يك كار ديگه هم بكني
اگه واقعا احساس مي كني به سيمكارت اپراتور اول MCI بدلايلي نياز داري ميتوني با دستگاه سيم مكس كه كپي از سيمكارت مي گيره،هر دو تا سيمكارتت رو روي يك سيمكارت كپي كني و با اون سيمكارت براحتي هم با MCIتماس داشته باشي هم با Irancell
اين كاربرد اصلي دستگاه سيم مكس هست و بخاطر همين كار در اصل ساخته شده
چه جالب !
نمي دونستم
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این دوتا چه نتیجه ای می شه گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می خوام یه ایرانسل بگیرم ...
حالا گرفتم... بد نیست ... کیفیت صداش خوبه !!! ولی آنتنش نه ... من می تونم زنگ بزنم ولی اصولا بقیه که می زنن در دسترس نیستم....
شاید منطقه ما این طوریه ...
ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 00:01
بستگی داره که بقیه با چی زنگ میزنن.
اگه با سیم کارت های دولتی زنگ بزنن ممکنه در دسترس نباشی!!!!!!!!!!! (خدا لعنت کنه این مخابرات دولتی رو که فقط کارشکنی می کنه جای اینکه سیستمشو بهتر کنه)
gigili1567
12-03-2007, 02:52
الان شبکه ایرانسل تحت تسته. بیشتر از این نباید انتظار داشته باشیم. دولتیش هم هنوز مشکل داره ، بعد 13 سال...
H A M A S
12-03-2007, 09:12
سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار نمیشه ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟
H A M A S
12-03-2007, 09:17
راستی من مشهدی هستم ولی اون سرویسی که ایرانسل رو صفحه گوشی نشون میده کجایی رو ندارم!؟آاونهایی که ایرانسل دارند یه کمکی بکنند!
به نظر من ایرانسل با این هزینه هاش به درد نمیخوره...درسته اینترنت داره و mms داره (مطمئنا هزینه اش رو با نرخ بالا بعدها میزنه تو قبض فعلا که مجانی تا بعد عید ) قیمت سیمکارتش نصف دولتی و در مدت زمان کم سیمکارت رو تحویل میده.. ولی در عوض هزینه گرونتر ( که به مرور قیمت ابتدایی ارزونش رو جبران میکنه!!!) و پوشش آنتن دهی کمتر و کیفیت صوت( کیفیت صداش هم خوب نیست اینقدرها که میگید من دوستام اکثرا چون پول کم داشتن ایرانسیلی شدن.. دیوانه میشم وقتی زنگ میزنم به گوشیشیون) .....
اینکه خودشون میگن تا چند وقت دیگه همه جا رو پوشش میدن در حد حرفه...تو این مملکت یک سیب رو که بندازی هوا هزارتا چرخ میخوره که هیچ تازه ممکنه اصلا دیگه پایین نیاد!!!;)
الان شبکه ایرانسل تحت تسته. بیشتر از این نباید انتظار داشته باشیم. دولتیش هم هنوز مشکل داره ، بعد 13 سال...
بله این حرف درسته ...
من الان هم ایرانسل دارم هم دولتی مخابرات ... هر کدوم یه معایبی دارن دیگه ....;)
سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار نمیشه ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟
منم همین مشکلو دارم...:biggrin: خب ایرانسل دوست داری شما همش زنگ بزنی نه اینکه دیگران بزنن:biggrin:
H A M A S
12-03-2007, 17:41
:question:
بله این حرف درسته ...
من الان هم ایرانسل دارم هم دولتی مخابرات ... هر کدوم یه معایبی دارن دیگه ....;)
منم همین مشکلو دارم...:biggrin: خب ایرانسل دوست داری شما همش زنگ بزنی نه اینکه دیگران بزنن:biggrin:
خب کی مشکل حل میشه ؟بعد ازعید؟یه تاریخ دقیق بدین لطفا
ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 20:17
راستی من مشهدی هستم ولی اون سرویسی که ایرانسل رو صفحه گوشی نشون میده کجایی رو ندارم!؟آاونهایی که ایرانسل دارند یه کمکی بکنند!
بستگی به گوشیت داره. چیزی به نام Broadcast message یا چیزی شبیه به این رو باید فعال کنی.
Tornado2800
12-03-2007, 20:20
ولی خدایی یاد امارات افتادم ! تا به ایرانسل تلفن زدم
جیک ثانیه به موبایل دوستم وصل کرد !
حال کردم با این سرعت !ولی !
دوستام می گن اولشه !
هنوز ترافیک روش نیومده
gigili1567
13-03-2007, 03:14
CB , Cell broadcast, Broadcast Message, Place یا یه چیزی مثل اینا رو تو گوشیت پیدا کن. شاید لازم باشه Message Id رو بصورت دستی 50 وارد کنی تا بتونی اسم BTS رو رو گوشیت ببینی.
H A M A S
13-03-2007, 12:24
بستگی به گوشیت داره. چیزی به نام Broadcast message یا چیزی شبیه به این رو باید فعال کنی.
این سیستم فعال شد از همه ممنونم ولی GPRS رو با اینکه سریال گوشی رو دادم به اپراطور هنوز فعال نشده!! گوشی من K750 هست .ولی از اون مثلث آبی کنار آنتن خبری نیست ؟چکار کنم؟اگر میشه لطفا تنظیماتشو ارائه بدین
gigili1567
13-03-2007, 15:40
رو K750 مثلث یا G نمیاد. اگه قسمت بالای آنتن شما آبی رنگ شده یعنی Gprs فعاله
مهدی 2007
13-03-2007, 20:03
فکر کنم همون که روی آنتن میاد همون مثلث برعکس باشه
gigili1567
13-03-2007, 21:53
میشه گفت مثلث... ولی یه کمی دندونه دار...
نه بابا یکی از بچه N73 داره هیچی براش نیومده بود...
gigili1567
14-03-2007, 01:38
برای منم هنوز نیومده. ولی من از تو سایت ایرانسل گرفتم تنظیمات رو. از همون روزای اول هم دارم استفاده میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.