مشاهده نسخه کامل
: چرا ویندوز خودرا عوض میکنید؟
سلام
یک سوال عمومی دارم (البته برای خودم)از سر کنجکاوی.........
اغلب توی تاپیک ها میبینم که دوستان بمحض پیش اومدن مشکل خیلی سریع اولین راه حل رو توی عوض کردن ویندوز میبینن(غیر از موارد خاص اشکالات مربوط به خود ویندوز)میخواستم اینو بدونم که :
1- چرا چاره ی هرچیزی رو ابتدا توی تعویض ویندوز میبینند؟
من خودم تقریبا 2سالی هست که ویندوز سیستم هام رو عوض نکردم وحتی یکیشون میتونم بگم تقریبا خاموش نمیشه!!!یعنی در ساعت هائی که بیدارم ....و یاکار میکنم(یعنی ساعت های اداری) وبقیه ساعت ها هم ازش مثل تراکتور کار میکشم........(کارگرافیکی سنگین)
اما جز یه مورد که اونم بخاطر تعویض مین و cpuبوده تاحالا ویندوز رو عوض نکردم...(تازه بازهم در کمال پرروئی !!!همون ویندوز قبلی رو گزاشتم)....اشکالی هم برای هیچکدوم از سییستم هام پیش نیومده..........حتیcrashویا هنگ هم نکردن(بزنم به تخته)
ولی برام خیلی جالبه که بدونم چرا دوستان خیلی سریع تنها چاره رو در تعویض ویندوز میدونند؟
یعنی مشکل از CDهای مختلف ویندوزه یا کارخاصی هست که بقیه میکنند ومن انجامش نمیدم
کنجکاوی منو ببخشید اما جواب دوستان برام مهمه
متشکرم که هرکسی تونست مختصر ومفید یه چند خطی بنویسه
dkhx2000
10-03-2007, 10:38
سلام دوست عزیز
من از تجربه ی خودم اگه بخوام بگم
1. من فقط یه بار دیدم که یه ویندوز 2 سال عمر کنه اونم واسه یه کارمند بانک بود که کمتر با سیستمش کار میکرد(دیگه ندیدم)
2. دلیل عوض کردن ویندوز اینه که اولش که آدم تازه کاره مشکلاتی که واسه سیستم (با بهتر بگم همون ویندوز)پیش میاد به دلیل دستکاری در جاهایی که ازش اطلاعی نداریم هست و خب درست کردن ویندوز و مشکلات سیستم هم باید قبول کنیم که بعضی وقتا تجربه ی زیادی می خواد که همون نصب ویندوز رو سریعتر می شه یاد گرفت تا اینکه ببری یه خدمات کامپیوتری یا یکی که تجربه ی زیادی داره رو در این زمینه پیدا کنی
یه چیز هم در مورد خودم بگم من وقتی تازه کامپیوتر خریده بودیم من کوچکترین عضو خانوادم شاید باورتون نشه ولی در هر هفته اگه 10 بار می اومدم با سیستم کار کنم 6 بار اون ویندوز رو خراب میکردم (باور کنید خودم هم نمی دونستم چطور خراب میشه )ولی یادمه که اسمم رو گذاشتند فرض کنید علی سیتینگی (البته من اسمم علی نیست ها )چون همیشه توی کنترل پانل بودم که توی ویندوز 98 همون setting بود
بقیه رو نمی دونم
ممنونمdkhx2000جان
اگه دوستان دیگه هم لطف کنن و تو این بحث شرکت کنن فکرکنم بتونیم به یک جمع بندی کلی برسیم
4قانون طلائی هست که پسر عموم(استاد دانشگاهه تو رشته ی کامپیوتر)همون اول که اولین کامپیوترم رو خریدم برام گفت.....
با ادامه دادن این بحث میخوام به همون4 قانون طلائی کذائی برسیم
من به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز با ويندوز فرق مي كنه ! براي همونه كه ويندوز اورجينال بيشتر عمر مي كنه و كارايش بيشتره و تو بازارم انواع ويندوز با انواع روشهاي كپي و ساخت داريم !!!
بعد هم اينكه به نوع كاركرد برميگرده اگه زياد انگولكش كنيم باهاش ور بريم زودي خراب مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم زياد ويندوز عوض مي كنم چون زياد برنامه نصب مي كنم و اين برنامه ها باعث مي شه ريجستر ويندوز كه قلب ويندوزه هي كثيف بشه و با حذف همون برنامه ضايعات بمونه توش و ريجستر سنگين بشه (كه باعث مشكلات در ويندوز سرعت كم و .. بشه كه دليل اول تغيير ويندوزه)
پس براي ويندوز سالم بايد از نصب برنامه هاي غير ضروري خودداري كنيم
اگه از يه برنامه يوتوليتي مثل تونآپ استفاده كنيم مي شه بيشترين مشكلات قابل رفع رو برطرف كرد و از زدن ويندوز جديد جلوگيري كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خدا به نورتون گاست بركت بده در عرض 5 دقيقه كل ويندوز درايو ها و نرمافزار هاي هميشگي امادست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز با ويندوز فرق مي كنه ! براي همونه كه ويندوز اورجينال بيشتر عمر مي كنه و كارايش بيشتره و تو بازارم انواع ويندوز با انواع روشهاي كپي و ساخت داريم !!!
بعد هم اينكه به نوع كاركرد برميگرده اگه زياد انگولكش كنيم باهاش ور بريم زودي خراب مي شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم زياد ويندوز عوض مي كنم چون زياد برنامه نصب مي كنم و اين برنامه ها باعث مي شه ريجستر ويندوز كه قلب ويندوزه هي كثيف بشه و با حذف همون برنامه ضايعات بمونه توش و ريجستر سنگين بشه (كه باعث مشكلات در ويندوز سرعت كم و .. بشه كه دليل اول تغيير ويندوزه)
پس براي ويندوز سالم بايد از نصب برنامه هاي غير ضروري خودداري كنيم
اگه از يه برنامه يوتوليتي مثل تونآپ استفاده كنيم مي شه بيشترين مشكلات قابل رفع رو برطرف كرد و از زدن ويندوز جديد جلوگيري كرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خدا به نورتون گاست بركت بده در عرض 5 دقيقه كل ويندوز درايو ها و نرمافزار هاي هميشگي امادست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه
ولی خب با همون یوتولیتی ها میتونیم رجیستری رو دیفراگ و ریپیر کنیم درست میگم؟
درمورد نسخه های متعدد هم حق با شماست
چون حسینMasterهم باویندوزش مشکل داشت اما نسخه ی خودمو که براش فرستادم میگفت خوب بوده(خیر ندیده یه تشکر هم نکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
علت تفاوت نسخه ها تو چی هست؟مگه همه یکی نیستن با سریال های مختلف
گفتم كه (البته من اينجوري مي دونم) وقتي ويندوز ارجينال رو مي خوان كپي كنن انواع قفل دار قفل سخت افزار و نرمافزاري كه براي شكستنش بعضي قسمت هاي ويندوز از دست ميره و مشكل ايجاد مي شه نوع ويندوز و دوامش بستگي زيادي به نوع كرك داره بار ها ديده شده ويندوز كه در مدت 30رو ازمايش به خوبي كار مي كنه ولي بعد از كرك مشكلات شروع ميشه پس يه كرك درست حسابي خيلي مهمه
من تازگي به برنامه هاي پرتابل روي اوردم خيلي خوبه با ويندوز كاري نداره و ريجست رو با كليد هاش خراب نمي كنه و احتياجي به نصب و انيستال هم نداره راه حل خوبيه براي ما
استفاده از ابزار خود ويندوز هم مهمه براي مثال ديفرق منت و اسكن ديسك بيشت افرا تا صفحه اسكن ديسك مياد كنسل مي كنن!!!!!!!!!!!
قابليت sfc ويندوز و ريپير خود ويندوز و ...
من خودم يتوليتي ها رو قبول دارم من هم قبلا مسابقه مدت عمر ويندوز گذاشته بودم ولي ديگه ديدم فايده نداره مهم استفاده بهتر و بيشتر از كاميه نه مدت زمان استفاده از ويندوز
پس تا حالا به سه نتیجه رسیدیم:
1-نوع کرک نسخه ی ویندوز
2-انگولک های زیادونصب برنامه های اضافی
3-بی تجربگی(درابتدای آشنائی باکامپیوتر)
خب اگه بقیه دوستان هم بیان وشرکت کنن بد نیست کم کم یک آمار کلی بدست میاد
ساویس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..هنورزم از ویندوزش استفاده میکنم و عالییییییییییه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ساویسم عزیزم عسلم فذات شم گربانت بشم اقو ما نوکرتیم ..ممنون .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خودم اثبات شده سیستم عامل تاثیر مستقیمی در ثبات یا دعدم ثبات کل سیستم داره ...
من الان هم لینوکس دارم هم ویندوز ..حالا لینوکس به کنار ... اما ویندوز ..من کسی هستم (امثال من زیادن ) که ویندوزی عمرا بیشتر از یک ماه و اندی دووم بیاره و خواسته و ناخواسته باید عوض میشد ... اما از وقتی که ویندوزهای ساویس رو گرفتم خدا رو شکر تاحالا (جرز مشکل فعلی با فایلهای chm )مشکل دیگه ای نداشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. با انواع بازی ها و نرم افزار بسیار بسیار عالی عمل میکنه ... نمیدونم چرا ..اما واقعا این همه انعطاف پذیری رو با ویندوز های دیگه نداشتم ... شاید بخاطر اینه که اوریجیناله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن منم با امیرموافقم ... یکی از دلایل نفله شدن ویندوز نصب نرم افزار زیادیه ...و در طظرف دیگه استفاده از سیستم ضعیف ..بله با رم کم سی پی یو ضعیف ...و حجم کارهای سنگین زیاد = افزایش عملایات های با شکست مواجه شده و در نتیجه =بروز instability و اخرشم بوووم ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بهترین راهکار استفاده از نرم افزار های پرتابل هست ...یعنی اون دستهاز نرم افزار هایی که نیاز به نصب ندارند ...
راه بعد استفاده از سیستم اپتمایزر هاست مثل تون آپ برای بهینه کردن تنظیمات سیستم و
در اخر کمی رعایت حال سیستم مبارک و اینکه استفاده از نرم افزار های امنیتی ...
Inkareeeeeeeeee
10-03-2007, 12:56
درود برشما دوستان گرامي
من در ادامه نوشته هاي akmfad1 جان بگم كه چون ما از نرم افزارهاي زيادي استفاده ميكنيم و بيشترشون كرك دارن و ماهم كه نميدونيم توي اين كرك چي چي هستش و چه بلايي به سر رجيستري ويندوز مياره(من كه زورم ميادش فايلشو باز كنم و ببينم طرف چه برنامه اي نوشته و كامپايل كرده) و بيشتر وقتها هم كه كركها كار نميكنن ، حالا بدو و برو تو رجيستري پيداشون كن و پاكشون كن ، كي ميره اينهمه راهو ؟! من خودم هم از 2 تا برنامه رجيستري كلينر استفاده ميكنم ، ولي 100% هم كارساز نيستش ، هي فرتو فرت برنامه هم كه اينستال ميكنيم كه شايد يه روزي يه جايي بدردمون بخوره و آخرشم وقتي هاردمون سوخت يا ويندوزمون شوت شدش به بهشت اونوقت از شر همه اين چيزا راحت ميشيم و يه ويندوز تازه ميريزيم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
akmfad1 جان درست نميگم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
10-03-2007, 12:59
پس تا حالا به سه نتیجه رسیدیم:
1-نوع کرک نسخه ی ویندوز
2-انگولک های زیادونصب برنامه های اضافی
3-بی تجربگی(درابتدای آشنائی باکامپیوتر)
خب اگه بقیه دوستان هم بیان وشرکت کنن بد نیست کم کم یک آمار کلی بدست میاد
منهم به همين نتيجه هاي شما رسيدم
***Spring***
10-03-2007, 13:05
سلام...به خیلی موارد دیگه هم بستگی داره...نصب و اینستال تعداد زیاد برنامه ، که خود این به چند شکل میتونه باشه...
بیشتر دوستانی که میخواهند برنامه های مختلف رو تست و آزمایش کنند یا تعداد زیادی از برنامه ها رو همزمان داشته باشند ، بعد از یه مدتی مجبور به عوض کردن ویندوز میشن...به عنوان مثال شما تو کامپیوتر هر چقدر هم که فضا داشته باشید تا یه حدی میتونید برنامه های حرفه ای و سنگین و بزرگ مثل اتو کد ، فتوشاپ ،مایا و غیره نصب کنید...اگه روی یه سیستم همزمان چند برنامه حرفه ای و حجیم نصب بشه دچار کندی و سنگینی و بقیه مشکلات میشه...در ضمن برنامه های معمولی و متوسط و سبگ رو هم تا حدی میشه نصب کرد...
مورد دیگه آپدیتهای جدید بعضی برنامه هاست...برنامه قبلی براحتی و بدون مشکل با سیستم عامل هماهنگ بوده و کارایی داشته...به محض اینکه شما آپدیت اون رو نصب میکنید ، ویندوز شما ایراد پیدا میکنه...حالا یا باگ نرم افزاری داره...یا مثل سال پیش نورتون آنتی ویروس روی بعضی ویندوزهای غیر اورجینال ،با خوندن کد اونها این مشکل رو بوجود میاورد ، که خودش پیغام میداد و اینترنت سکیوریتی نورتون غیر فعال و غیر قابل آپدیت میشد...
تداخل بعضی از برنامه ها با هم ...البته این مورد روی سیستم های خاص پیش میاد...حالا بخاطر سخت افزاری که دارند ( درایورهاشون ) یا هر چیز دیگه...بعضی وقتها روی یه سیستم دو برنامه با هم تداخل دارند...هیچ جوری هم سازگاری ندارند...بدتر از همه بعد نصب یا حتی پاک شدن هم ویندوز رو خراب میکنند...
سلام...به خیلی موارد دیگه هم بستگی داره...نصب و اینستال تعداد زیاد برنامه ، که خود این به چند شکل میتونه باشه...
بیشتر دوستانی که میخواهند برنامه های مختلف رو تست و آزمایش کنند یا تعداد زیادی از برنامه ها رو همزمان داشته باشند ، بعد از یه مدتی مجبور به عوض کردن ویندوز میشن...به عنوان مثال شما تو کامپیوتر هر چقدر هم که فضا داشته باشید تا یه حدی میتونید برنامه های حرفه ای و سنگین و بزرگ مثل اتو کد ، فتوشاپ ،مایا و غیره نصب کنید...اگه روی یه سیستم همزمان چند برنامه حرفه ای و حجیم نصب بشه دچار کندی و سنگینی و بقیه مشکلات میشه...در ضمن برنامه های معمولی و متوسط و سبگ رو هم تا حدی میشه نصب کرد...
مورد دیگه آپدیتهای جدید بعضی برنامه هاست...برنامه قبلی براحتی و بدون مشکل با سیستم عامل هماهنگ بوده و کارایی داشته...به محض اینکه شما آپدیت اون رو نصب میکنید ، ویندوز شما ایراد پیدا میکنه...حالا یا باگ نرم افزاری داره...یا مثل سال پیش نورتون آنتی ویروس روی بعضی ویندوزهای غیر اورجینال ،با خوندن کد اونها این مشکل رو بوجود میاورد ، که خودش پیغام میداد و اینترنت سکیوریتی نورتون غیر فعال و غیر قابل آپدیت میشد...
تداخل بعضی از برنامه ها با هم ...البته این مورد روی سیستم های خاص پیش میاد...حالا بخاطر سخت افزاری که دارند ( درایورهاشون ) یا هر چیز دیگه...بعضی وقتها روی یه سیستم دو برنامه با هم تداخل دارند...هیچ جوری هم سازگاری ندارند...بدتر از همه بعد نصب یا حتی پاک شدن هم ویندوز رو خراب میکنند...
ممنون***Spring***جان
اما من خودم الان نزدیک به 47تا برنامه(به غیر از زیر برنامه هاشون) فقط توی XPنصب کردم (فتو شاپ وغیره هم هستش)
از برنامه های سنگین تاسبک .......اما مشکل چندانی ندارم
فکر میکنم بیشتر موضوع سر این باشه که ما میایم کوتاهترین مسیر رو انتخاب میکنیم یعنی نصب مجدد ویندوز!!!
ولی برای من بدترین و سخت ترین کار هستش (باید47تا برنامه رو دوباره نصب کنم)شبکه رو دوباره برقرارکنم دیوایس های متصل رو نصب کنم وغیره وغیره......
هدف من از این صحبت ها اینه که اصولا فکر نمیکنم به محض اینکه به مشکلی برخوردیم بیافتیم به جون ویندوز و فوری عوضش کنیم.......
حالا تا دوستان دیگه بیان ونظر بدن ببینیم چی میشه
zonealarm
10-03-2007, 13:26
فکر می کنم مهمترین علتش وسواس بیش از حد به ویندوز باشه که با کوچکترین مشکلی بعضیا
زود میرن سراغ عوض کردن ویندوز
در واقع یه جور عادت می شه هفته به هفته ویندوز جدید نصب کردن
من خودم قبلا این طوری بودم ولی الان 5-6 ماهی می شه این ویندوزو دارم و جالب اینه که مثل روز
اولش داره کار می کنه نه اینکه سر 1 هفته به وضعیتی بیفته که غیر از فرمت کردن راهی نمونه.
فکر می کنم مهمترین علتش وسواس بیش از حد به ویندوز باشه که با کوچکترین مشکلی بعضیا
زود میرن سراغ عوض کردن ویندوز
در واقع یه جور عادت می شه هفته به هفته ویندوز جدید نصب کردن
من خودم قبلا این طوری بودم ولی الان 5-6 ماهی می شه این ویندوزو دارم و جالب اینه که مثل روز
اولش داره کار می کنه نه اینکه سر 1 هفته به وضعیتی بیفته که غیر از فرمت کردن راهی نمونه.
متشکرم
می بینم که همه اساتید دارن تو بحث شرکت میکنن
این خیلی خوبه
ضمن تایید کلیت حرف دوستان دوست دارم اینو اضافه کنم که ویندوز کلا سیستم عامل پایداری نیست نسبت به بقیه سیستم عاملها به همین خاطره که توی کارهای امنیتی یا کنترل های صنعتی (یه وزژن ویژه به اسم Windows CE ) هست و سرورها به خصوص ............ از ویندوز استفاده نمیشه مثلا بیش از 85 درصد سرورهای از سیستم عاملهای یونیکس بیس مثل خود یونیکس و لینوکس (لینوکس ردهت حدود 70 درصد) ه
این رو گفتم واسه اینکه رو این نکته تاکید کنم که اساس توسعه ویندوز روی کاربرپسند بودن و براورده کردن نیازهای عمومی کارراشه یعنی یه سیستم عامل عمومی شما حتی اگه نسخه اورجینال ویندوز رو نصب کنین هر چند بهتر میشه ولی باز نباید از اون انتظار کرش نکردن یا بدون مشکل کار کردن واسه مدت زیادی رو داشته باشین افرادی که کارهای سیستمی زیادی با ویندوز انجام میدن عمر OS شون کمتره
خلاصه اینکه:
اون نکاتی که دوستان گفتن کاملا درسته یعنی نصب نرم افزارهای کرک خود نسخهّای نامناسب ویندوز و عامل اکثر مشکلات یعنی سیستم register base ویندوز توی عمر ویندوز نقش داره
..
..
..
من خودم رکوردم چهار ماه بوده اونم وقتی کارم با ویندوز بازی بود و مختصری اینترنت
J A V I D
10-03-2007, 13:48
منم تقریبا هر دو سه هفته یه بار مجبور به تعویض ویندوز می شم چون برنامه زیاد نصب می کنم بعد آنیستال می کنه که رجستری شلوغ می شه بعد سرعت سیستم کم می شه این حرفا این برنامه هایی هم که ادعای تمیز کردن رجستری اینا رو می کنن به هیچ دردی نمی خورن یه بار از یکی از این برنامه ها استفاده کردم دیگه ویندوز بالا نیومد !! و باز هم مجبور به تعویض ویندوز شدم ...
یه چیز دیگه هم که هست چون تو نت زیاد گشت می زنم گاها از این برنامه های سمج که می افته به جون کامپیوتر و هوم پیج رو عوض می کنه از این کارا ( مخصوصا این دیالر ها) رو اعصاب و روان آدم راه می ره که برای مقابله با این برنامه ها هم تنها راه حل موجود و اساسی همون عوض کردن ویندوزه ...
و در کل اگه به سیستم دست هم نزم طبق عادت باید حتما حداقل ماهی یه بار ویندوزو عوض بکنم !
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام ، من هم الان يه دو سالي ميشه كه دست به ويندوزم نزدم و اگه مشكلي هم پيش اومده حلش كردم به نظرم مثل روز اول عين ساعت كار ميكنه از همين ويندوزهاي كپي هم هستش اوايل كه كامپيوتر خريده بودم هي وسواس داشتم با كوچكترين پيغامي زحمت ويندوز ريختن دوباره و ......
الان از اين كامپيوتر بيچاره همه كاري ميكشم از بازي و پرينت و اسكن و اينترنت تا هر بلاي ديگه كه فكرشو كني سرش در اوردم بيچاره
ولي فكر كنم يكمش برميگرده به عدم اگاهي و مورد بيشترش برميگرده به وسواس همين و بس برنامه هاي زيادي براي ريكاوري و ريپير و نگهداري و بهينه سازي هستش من كه اصلا" حال ويندوز عوض كردن رو ندارم مگه اينكه ويندوز اصلا" بالا نياد كه ديگه چاره اي نمونه ولي خدارو شكر الان يه دوسالي ميشه همچين اتفاقي نيفتاده
پس يكي از عوال ديگه نصب برنامه هاي ضد ويروس و ضد اسپاي هست و در كل برنامه هاي كه مانع از اسيب بشن تا عمر ويندوز بيشتر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم زیاد خوشم نمیاد ویندوز رو هی عوض کنم و اصلا هم حال و حوصله اش رو ندارم ولی خب مجبور میشم. از همه بدتر اینه که با اینکه من هر دفعه یه ویندوز و برنامه هایی رو میریزم ولی هر دفعه یه جور میشه و با بقیه دفعات فرق میکنه. خودم هم موندم چرا اینجوریه؟!!!!!!! مثلا یه برنامه ای رو که قبلا نصب کردم و استفاده می کردم دوباره که ویندوز رو نصب می کنم می خوام بریزم واستفاده کنم نمیشه. خلاصه یه برنامه یه دفعه نصب میشه یه دفعه نمیشه.
از طرفی هم چون منم زیاد برنامه نصب می کنم ( هم برای امتحان برنامه های مختلف هم تنوع هم کنجکاوی و ... ) خب ویندوز شلوغ میشه و ...
یه مسئله دیگه هم که هست اینه من حداقل دلم می خواد همون دفعه اول که ویندوز رو نصب می کنم و برنامه هاش رو دیگه درست باشه حالا اگه بعدا یه چیزی شد یه کاریش می کنم و لی دقیقا مسئله هم همینه که از همون اول که دارم برنامه ها و درایور ها رو نصب می کنم یا خودم یه چیز رو حواسم نیست یا یادم میره و سوتی می دم یا اینکه خودش یه هو یه مشکلی پیش میاد که اساس حال آدم رو میگیره. و اگه این مشکلات زیاد بشه منم یه هو قاتی می کنم و دوباره می ریزم. الانم یه چند روزه سر نصب یه برنامه ای که قبلا نصب کرده بودم و استفاده می کردم اما الان هر کاری می کنم نصب نمیشه گیر کردم که دارم کم کم قاتی می کنم دوباره ویندوز بریزم!!!!!!!!!!!!!!
من خودم تا قبل از اينكه ويندوز رو آپ كنم هر ماهي يك بار عوض ميكردم به دليل كند شدن
از وقتي Dsl گرفتم ويندوز رو آپ ميكنم
هيچ مشكلي نيست ، مثل روز اولي كه نصب كردم + اينكه كلي نرم افزار حجيم هم داخل خود درايو C نصب هستش
يك از دلايل مهم اين هستش كه ويندوز هاي ما آپ نميشه
پس يكي از عوال ديگه نصب برنامه هاي ضد ويروس و ضد اسپاي هست و در كل برنامه هاي كه مانع از اسيب بشن تا عمر ويندوز بيشتر بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یکی از مهمترین دلایل این هم هست خصوصا فایر وال ویندوز هم باید روشن باشه بعلاوه همون برنامه هائی که اشاره کردید
پس تاحالا موارد شدن چهارتا
یه چیز دیگه هم من یادم اومد
تعیین ری استور پوینت در موقعی که ویندوز در بهترین حالت کاری وکاملا پایدارهست کمک خیلی بزرگی میکنه
بله یکی از مهمترین دلایل این هم هست خصوصا فایر وال ویندوز هم باید روشن باشه بعلاوه همون برنامه هائی که اشاره کردید
تعیین ری استور پوینت در موقعی که ویندوز در بهترین حالت کاری وکاملا پایدارهست کمک خیلی بزرگی میکنه
اين يكي رو نيستم البته اين يه مشكل شخصيه من حالم از اين ريستور ويندوز بهم مي خوره و اولين كار بعد نصب ويندوزم غير فعال كردنشه اين محل براي دزدي و ويروس جاي خوبه من بارها از اين ناحيه صدمه خوردم (تجربه شخصيه )
حالا شما احتمالا با اين قابليت نجات دادين ويندوز رو ها؟
ولي با بك آپ هاي ديگه مثل گاست و .. رو هستم
اين يكي رو نيستم البته اين يه مشكل شخصيه من حالم از اين ريستور ويندوز بهم مي خوره و اولين كار بعد نصب ويندوزم غير فعال كردنشه اين محل براي دزدي و ويروس جاي خوبه من بارها از اين ناحيه صدمه خوردم (تجربه شخصيه )
حالا شما احتمالا با اين قابليت نجات دادين ويندوز رو ها؟
ولي با بك آپ هاي ديگه مثل گاست و .. رو هستم
akmfad1جان بله حق باشماست
البته به شرط اینکه ویروس یا اسپای ور توی سیستم باشه که موقع ری استور برگرده
اما وقتی تمام نرم افزارای امنیتی تون مطمئن وبه روز باشن.......یکی از بهترین گزینه ها هست
من استفاده کردم ازش و مشکلی برام بوجود نیامده
حتی برای یکی از دوستام هم که اعتقادی بهش نداشت تونستم مودمشو برگردونم
ضمنا عرض کردم که:
تعیین ری استور پوینت در موقعی که ویندوز در بهترین حالت کاری وکاملا پایدارهستخب یه ویندوز پایدار و در حالت بهینه یعنی یک ویندوز کلین(تمیز)وغیر آلوده
بله درست مي فرمايد
ما رفتيم اميد وارم به نتيجه خوبي برسيم جمع بندي يادتون نره
فقط بازم مي گم اينجوري برنامه نصب نكيد ويندوزتون خرب مي شه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله درست مي فرمايد
ما رفتيم اميد وارم به نتيجه خوبي برسيم جمع بندي يادتون نره
فقط بازم مي گم اينجوري برنامه نصب نكيد ويندوزتون خرب مي شه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WOOOOOOOOOO
اینجوری خراب که میشه هیچ.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم هم به ف.....میره
این کجا بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته گمونم هنوزم داره کار میکنه:دی
آقا واسه كافي نت خوبه deep freez نصب كنيم
آقا واسه كافي نت خوبه deep freez نصب كنيم
چی بود این؟
میشه یه کمی توضیح بدین راجع بهش؟
چیکارمیکنه؟
و مزیتش چیه؟
البته با عرض معذرت ......به شرط اینکه از موضوع اصلی تاپیک منحرف نشیم
ممنونم
حارد يخ ميزنه و هر چي روش نصب كني و پاك كني ويروسي بشه و غيره اگه سيستمو ريست كني بيايي بالا مسه قبله
هر موقع خواستي چيزي خودت نصب كني غير فعالش مي كني
حارد يخ ميزنه و هر چي روش نصب كني و پاك كني ويروسي بشه و غيره اگه سيستمو ريست كني بيايي بالا مسه قبله
هر موقع خواستي چيزي خودت نصب كني غير فعالش مي كني
ممنون از شما بابت معرفی نرم افزار و لینک
اما این در ادامه ی تاپیک نبود
سوال من چیز دیگه ای بود که میخواستیم با همکاری دوستان خوبی مثل شما بهش برسیم
میشه از تون خواهش کنم در ارتباط با عنوان تاپیک تجربه ها تون رو بنویسید؟
مرسی
سلام بحث جالبیه
یکی بهم گفت چون توی ایران ویندوزها کرک شده و قلابی هستند لذا زود خراب میشند و کارایی خودشونو از دست میدن لذا باید حداقل هر 6 ماه یکبار ویندوز رو عوض کرد
فکر کنم حق با دوستمه چون ویندوز الان من دیگه مثل روز اول کار نمی کنه
دلیلش هم نصب و حذف هایی که انجام میدیم
سلام بحث جالبیه
یکی بهم گفت چون توی ایران ویندوزها کرک شده و قلابی هستند لذا زود خراب میشند و کارایی خودشونو از دست میدن لذا باید حداقل هر 6 ماه یکبار ویندوز رو عوض کرد
فکر کنم حق با دوستمه چون ویندوز الان من دیگه مثل روز اول کار نمی کنه
دلیلش هم نصب و حذف هایی که انجام میدیم
خب شما میتونی ری پیر کنی
اما اصل سوال رو جواب بدین هم بدک نیست..........
چرا ویندوزتون رو عوض میکنین؟
البته با کمال تشکر
این یه جور نظر سنجی یاآمارگیریه
تا به نتیجه ی درستی برسیم
متشکر
***Spring***
10-03-2007, 17:41
ممنون***Spring***جان
اما من خودم الان نزدیک به 47تا برنامه(به غیر از زیر برنامه هاشون) فقط توی XPنصب کردم (فتو شاپ وغیره هم هستش)
از برنامه های سنگین تاسبک .......اما مشکل چندانی ندارم
فکر میکنم بیشتر موضوع سر این باشه که ما میایم کوتاهترین مسیر رو انتخاب میکنیم یعنی نصب مجدد ویندوز!!!
ولی برای من بدترین و سخت ترین کار هستش (باید47تا برنامه رو دوباره نصب کنم)شبکه رو دوباره برقرارکنم دیوایس های متصل رو نصب کنم وغیره وغیره......
هدف من از این صحبت ها اینه که اصولا فکر نمیکنم به محض اینکه به مشکلی برخوردیم بیافتیم به جون ویندوز و فوری عوضش کنیم.......
حالا تا دوستان دیگه بیان ونظر بدن ببینیم چی میشه
ممنون saviss جان... 47 تا که چیزی نیست...خیلی بیشتر از اون هم میشه نصب کرد...ولی تا حدی و به برنامه های شما بستگی داره...اگه این تعداد از یک مرزی رد بشه ، بعد اگه حذف هم بشند باز اون ویندوز مشکل داره...
شما الآن دو تا راه حل ساده دارید:
1-بک آپ گیری با نرم افزارهای پشتیبان گیر ( مثل نورتون و غیره )...دیگه لازم نیست از اول ویندوز نصب کنید ، بعد برنامه های مختلف رو ...حالا باید دونه دونه سریال و کرک اونها رو اجرا کنید...اگه 10 گیگابایت حجم پارتیشن شما باشه...ظرف کمتر از 5 دقیقه ( تا الی 10 دقیقه ،بسته به کامپیوتر شما داره) تمام ویندوز با همه برنامه های شما درست مثل آخرین سری که از اون بک آپ گرفتید ، برمیگرده...
2- استفاده از نرم افزارهای پرتیبل ، تا هم از خاصیت برنامه ها استفاده بفرمایید و هم بدون نصب و براحتی قابل استفاده باشه تا احتمال خرابی ویندوز هم کم میشه...
***Spring***
10-03-2007, 18:25
ببخشید الآن یادم اومد...منظور از تعویض ویندوز زحمت نصبش هست ،یعنی از نظر زمان و بعد نصب برنامه های دیگه...یا اینکه با هر عیب و ایرادی دوستان حرفه ای نباید ویندوز رو عوض کنند ...بلکه باید عیب رو پیدا و تعمیر کنند...
اگه مطلب اول هست ،یعنی نصبش و مدت زمان... با برنامه هایی که بک آپ میگرند براحتی مشکل شما حل میشه...شما اولین بار که یه سیستم عامل رو نصب میکنید و بعد درایورهای اون ، تنظیمات سخت افزاری و نرم افزاری برای اون و بعد نصب برنامه های جانبی...چند ساعت طول میکشه ، وقتی همه چیز تکمیل شد ، یه ایمیج بک آپ ( با نورتون و غیره )از اون میگیرد...دیگه خیال شما راحت میشه ،حالا اگه سیستم رو فرمت هم کنید ، ظرف 5 دقیقه همه برنامه های شما بشکلی که نصب کرده بودید ، برمیگردن...
اگه منظور شما ترمیم خرابی هست ، درست میفرمایید...ولی اگه نشد یا دلخواه نبود یا طول میکشید باز هم استفاده از بک آپ و برگردوندن اون خیلی بهتره...هم سرعت بیشتری داره ، هم مطمئن و هم دلخواه است...
متشکر از همه ی دوستان
***Spring***جان متوجه منظورشما شدم
.منظور از تعویض ویندوز زحمت نصبش هست ،یعنی از نظر زمان و بعد نصب برنامه های دیگه...یا اینکه با هر عیب و ایرادی دوستان حرفه ای نباید ویندوز رو عوض کنند ...بلکه باید عیب رو پیدا و تعمیر کنند... کاملا درسته حرف شما
اما موضوع اصلی اینه که چرا هرکی به مشکلی برمیخوره تو کامپیوترش.......فوری میاد و ویندوز عوض میکنه؟
خوشبختانه یا متاسفانه اغلب کسانی که تو این تاپیک پست دادن دوستان حرفه ای بودن.........که مثل خود شما وبقیه ی حرفه ای ها زرت و زرت ویندوز عوض نمی کنن بلکه مشکل رو بررسی می کنن.....که گمونم درستشم همینه
من دوست داشتم نظر افراد غر حرفه ای یا تازه کارها هم مطرح بشه تا یاد بگیرن که همه ی ایرادها از ویندوز نیست..
که هی تا با مشکلی روبرو میشن بگن ما ویندوز رو هم عوض کردیم اما مشکلمون حل نشد......
بلکه دنبال ریشه ی مشکل باشن
بازهم منتظر نظرات دوستان هستیم
من خودم اصلا به كامپيوتر وارد نيستم ولي هميشه مشكلاتم رو با كامپيوتري كه باهاش كار مي كنم حل كردم . به خاطر اينكه خيلي سمج هستم و تا مشكل حل نشه دست از سر كامپيوتر برنميدارم .و هر كسي توي خونه ي ما با كامپيوتر مشكلي پيدا مي كنه من رو صدا مي كنه :46: . كلا كامپيوتر خيلي اعصاب خورد كنه و يه تغيير كوچك مي تونه خيلي روش تاثير بذاره ...
سلام
با تشکر از بحث خوب و مفیدی که آغازگر آن بودید.
من خودم از تعویض ویندوز بیزارم. به دلیل لزوم نصب مجدد تمام درایورها و نرم افزارها و آپدیت ها و مسایلی نظیر Bookmark ها و ... .
یک سالی هم میشد که ویندوزم رو عوض نکرده بودم. وقتی All Programs رو باز میکردم تمام صفحه پر میشد تازه جا کم هم میومد.
تا چند روز پیش که یه دفعه یک اتفاق بدی افتاد. ویندوز روی صفحه Welcome قفل میکرد. سعی کردم چند بار با Restore درستش کنم. دو سه بار جواب داد ولی بعدش دیگه بالا نیومد و من سرانجام همین دیشب ویندوز رو عوض کردم. بله چه درد سرتون بدم. حالا سیستم داره یه نفسی میکشه.
البته باید گفت به نوع ویندوز هم مربوطه یعنی توسط کی کرک شده.
ویندوزهای اریجینال که پایداری وحشتناکی دارن. یکی از آشنایان که لپ تاپ داره میگه 2 ساله ویندوزم رو عوض نکردم و داره مثل ساعت کار میکنه . اگر هم احیاناً مشکلی پیش بیاد سی دیش رو میذارم Recover میکنه.
بالاخره باید یک فرقی بین ویندوز 300 دلاری و 0.5 دلاری وجود داشته باشه یا نه؟
من به هر بدبختی بود ..سیستم رو نگه داشتم ... خدا رو شکر ..اون مشکلم حل شد ..12 تا برنامه روپاک کردم ...یه فلش سایت میکر بود که باعث میشد سیستم هنگ کنه ..انیستالشکدم ... درک ل الان صفحه دسککتاپم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیستم ریستور رو هم هی دارم یه ریستور پوینت جدید میسازم که یهو نفله نشه ... کسر اسکی هم که داره مثله شیر محافضت میکنه (البته تا حالا ) ... تم ویستا رو غیر فعال کردم .... و خیلی چیزای دیگه سیم یه نفسی داره میکشه ...
ساویس عزیزم بازم بخاطر تمام چیز ها خصوصا این ویندوزت ممنونم .... فدات خیلی مردی
باز نظر شخصی من اینه که ویندوز باید درست و حسابی باشه اگه ویندو زگیر نیاوردین بچسبین به لینوکس..من لینوکس نصب دارم ... اوبنتو حرفه ای نیستم .حتی متوسط هم نیستم ..اما خوب از 100 درصد کار با ویندوز به 20 درصد با لینوکس رسیدم ..پیشنهادمیکنم به لینوکس بچسبید اگه ویندوز اصل ندارید ...
این دوتا پست هم جالبند........
ببینین که بقیه ی دوستان هم کم کم به این نتیجه رسیدن که چاره کار ....درعوض کردم ویندوز نیست
نظر شماچیه؟
من به هر بدبختی بود ..سیستم رو نگه داشتم ... خدا رو شکر ..اون مشکلم حل شد ..12 تا برنامه روپاک کردم ...یه فلش سایت میکر بود که باعث میشد سیستم هنگ کنه ..انیستالشکدم ... درک ل الان صفحه دسککتاپم اینه
سیستم ریستور رو هم هی دارم یه ریستور پوینت جدید میسازم که یهو نفله نشه ... کسر اسکی هم که داره مثله شیر محافضت میکنه (البته تا حالا ) ... تم ویستا رو غیر فعال کردم .... و خیلی چیزای دیگه سیم یه نفسی داره میکشه ...
باز نظر شخصی من اینه که ویندوز باید درست و حسابی باشه اگه ویندو زگیر نیاوردین بچسبین به لینوکس..من لینوکس نصب دارم ... اوبنتو حرفه ای نیستم .حتی متوسط هم نیستم ..اما خوب از 100 درصد کار با ویندوز به 20 درصد با لینوکس رسیدم ..پیشنهادمیکنم به لینوکس بچسبید اگه ویندوز اصل ندارید ...
منم تم ویستا رو غیر فعال کردم....چیز بیخودی بود ...همش باعث بروز مشکل می شد
حسین این ویندوزه یا بازار سید اسماعیل؟:18:
راستی چه جوری لینوکس رو کنار ویندوز نصب کردی؟
قاط نزد سیستمت؟
ویندوز یک سیستم عامل ناپایداره که به تدریج ضعیف میشه و در آخر هم منجر به دوباره نصب کردن اون میشه.
راه حلش هم استفاده از سیستم عامل های امن و پایدار مثل لینوکس هست که میتونه همیشه روشن بمونه و براش مشکلی پیش نیاد.مثل Isp ها که سرورشون لینوکس هست و خاموش هم نمیشن و باید روشن باشن.
ویندوز یک سیستم عامل ناپایداره که به تدریج ضعیف میشه و در آخر هم منجر به دوباره نصب کردن اون میشه.
راه حلش هم استفاده از سیستم عامل های امن و پایدار مثل لینوکس هست که میتونه همیشه روشن بمونه و براش مشکلی پیش نیاد.مثل Isp ها که سرورشون لینوکس هست و خاموش هم نمیشن و باید روشن باشن.
قبول ندارم
به 2دلیل:
1-خیلی از سرور ها ویندوز استفاده می کن.........اما امکانات سخت افزاریشون فرق می کنه
2- با بیل گیتس مراوده ندارم.....اما شما فرض کنید یه لپ تاپ با ویندوز اصل خریدین........
آیا براتون ناپایداری داشته؟
مسلمه که نه.......
1-بیشتر سرورهای دنیا لینوکس هستند .دو تا سرورهای خود مایکروسافت هم لینوکسه که خود مایکروسافت هم الان داره لینوکس میسازه .
۲-ممکنه ویندوز ارجینال پایداری بیشتر داشته باشه اما بحرحال نیاز به نصب دوباره هم خواهد داشت .
در ضمن ویندوز کلی باگ داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظراتشونو گفتند ولی چند تا سوال برم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین.
1-چجوری یک ویندوز رو کرک میکنند یا کرکشو چجوری به دست میارند.
2-راه قانونی کردن ویندوز چجوریه.
منم تم ویستا رو غیر فعال کردم....چیز بیخودی بود ...همش باعث بروز مشکل می شد
حسین این ویندوزه یا بازار سید اسماعیل؟:18:
راستی چه جوری لینوکس رو کنار ویندوز نصب کردی؟
قاط نزد سیستمت؟
سلام ...
در مورد نصب لینوکس ..برخلاف تصور عامیانه که با نصب لینوکس همه چیز میپره .. شما میتونی با نصب لینوکس درکنار ویندوز اززندگی لذت ببری و پیشرفت خوبی در لینوکس داشته باشی ...
ببینید .اول ویندوزتون رو بایدنصب کنید و بعد لینوکس رو در درایوی بعد از درایو ویندوز نصب کنید ..مثلااگه ویندوز تو درایوِ D نصبه لینوکس میتونه تو یکی از درایو های E F G H I و ... نصب بشه ... و هیچ مشکلی هم نداره اگه مثلا لینوکس شما تو درایو مثلا H نصب بشه ...
لینوکس دوتا فایل داره که باید موقع نصب بهش فضا اختصاص بدید ...یکی EXt3 هست (که پوشه ای هست مثل پوشه ویندوز که فایلهای سیتم عامل توش ریخته مشه و به اصطلاح سیستم عامل اونجا نصب مشه ... ) و دیگری Swap هست ..این فایل فرمت در اصل کار همون حافظه مجازی تو ویندوز رو انجاممیده ...و شما حتما باید یه میزان ازفضا رو بهش اختصاص بدید ... حداقل فضای مورد نیاز برای این حافظه مجازی به اندازه میزان رم شماست .یعنی اگه 256 مگابایت رم دارید Swap رو 256 مگابایت بگیرید اشکالی نداره ... اما پیشنهادمیشه همواره 2 برابر میزان رفم فیزیک فعلی که دارید حافظه مجازی قرار بدید ..(اینم بگم که بعدا میتونید این میزان رو کم و زیاد کنیید ..)
اینم باید بگم که شما وقتی لینوس رو نصب میکنید میتونید تو درایو های با فرمتFAt 32 ّ و سایر ورژن های فت به کار بپردازید ..یعین میتونید توش کپی کنید ..فایلی رو پاک کنید و... اما اگه دراو شما فرمتش NTFS بااشه فقط میتونید از اون استفادهکنید و دیگه نمیتونید تغییری توش بدید مثلا پاکش کنید یا اسمشو عوض کنید و یا اینکه چیزی تو اون درایو کپی کنید یا حتی ازش Cut کنید ... البته یه نرم افزار کمکی هست که تو ابونتو به شما اجازه ی اینو میده که مثل فرمت فت 32 با ان تی اف اس هم هر کاری خواستید بکنید و هیچ محدودیتی نداشته باشید ...
در کل اینکه بسیار بسیار پایدار تر از ویندوز هست اصلا تواین مسئله شک نکنید ...
تمامی نرم افزار ها و گیم هایی کهتو ویندوز اجرا میکنیید میتونید با شبیه ساز ویندوز تو لینوکس اجرا کنید ...
درضمن برایاستفادهاز لینوسهم من ابونتو رو پیشنهادمیکنم چون عظیم ترین و با پشتیبانی ترین توزیع لینوکسی هست که تا بحال عرضه شده ..هیچ نرم افزار و یا مشخصه ای از سایر توزیع های لینوکسی و همچنین ویندوز نیست که برای این توزیع پورت نشده باشه ...
درورد نصب کارت گرافیک و خلاصه سخت افزارها هم باید بگم که اولا لینوکس بطور خودکارتمامی سخت افزار ها رومیشناسه نیازی به نصب درایورندارید ...دوما درزمانیکه درایور یرو بخواهید نصب بکنید اصلا وابدا بهمشکلی برنمیخورید چونهمه چیز مهیاست و...
درآخر اینکه لینوکس خیلی دوست داشتینه ...
خوب ساویس عزیزخوببود یا بیشتر توضیح بدم ؟
( معرفت در گرانیست به هر کس ندهند ****88پر طاووس گران است به کرکس ندهند (باکمی تعغیرو تخلص )
دوستان نظراتشونو گفتند ولی چند تا سوال برم پیش اومده ممنون میشم جواب بدین.
1-چجوری یک ویندوز رو کرک میکنند یا کرکشو چجوری به دست میارند.
2-راه قانونی کردن ویندوز چجوریه.
درمورد کرک ککردن ویندوز که شما باید زبان اسمبلی رو بلد باشی و یهچند تازباندیگه (چندان اطلاع دقیقی ندارم .بهگمونم همون اسمبلی کفایت میکنه ...) و بشینی و کرک کنی ...عموما هم قفل زمانیویندوز که 30 روزه هست مورد حمله قرارمیگیره و به اصطلاح کرک میشه ...
2.راه قانونی کردن ویندوز کمی برام نامفهمومه اگه نرم افزاری چیزی میخوای اینوامتحان کن ... تو پوشه ویندوز ...Sytem32 کپیش کن ...
سلام ...
در مورد نصب لینوکس ..برخلاف تصور عامیانه که با نصب لینوکس همه چیز میپره .. شما میتونی با نصب لینوکس درکنار ویندوز اززندگی لذت ببری و پیشرفت خوبی در لینوکس داشته باشی ...
ببینید .اول ویندوزتون رو بایدنصب کنید و بعد لینوکس رو در درایوی بعد از درایو ویندوز نصب کنید ..مثلااگه ویندوز تو درایوِ D نصبه لینوکس میتونه تو یکی از درایو های E F G H I و ... نصب بشه ... و هیچ مشکلی هم نداره اگه مثلا لینوکس شما تو درایو مثلا H نصب بشه ...
لینوکس دوتا فایل داره که باید موقع نصب بهش فضا اختصاص بدید ...یکی EXt3 هست (که پوشه ای هست مثل پوشه ویندوز که فایلهای سیتم عامل توش ریخته مشه و به اصطلاح سیستم عامل اونجا نصب مشه ... ) و دیگری Swap هست ..این فایل فرمت در اصل کار همون حافظه مجازی تو ویندوز رو انجاممیده ...و شما حتما باید یه میزان ازفضا رو بهش اختصاص بدید ... حداقل فضای مورد نیاز برای این حافظه مجازی به اندازه میزان رم شماست .یعنی اگه 256 مگابایت رم دارید Swap رو 256 مگابایت بگیرید اشکالی نداره ... اما پیشنهادمیشه همواره 2 برابر میزان رفم فیزیک فعلی که دارید حافظه مجازی قرار بدید ..(اینم بگم که بعدا میتونید این میزان رو کم و زیاد کنیید ..)
اینم باید بگم که شما وقتی لینوس رو نصب میکنید میتونید تو درایو های با فرمتFAt 32 ّ و سایر ورژن های فت به کار بپردازید ..یعین میتونید توش کپی کنید ..فایلی رو پاک کنید و... اما اگه دراو شما فرمتش NTFS بااشه فقط میتونید از اون استفادهکنید و دیگه نمیتونید تغییری توش بدید مثلا پاکش کنید یا اسمشو عوض کنید و یا اینکه چیزی تو اون درایو کپی کنید یا حتی ازش Cut کنید ... البته یه نرم افزار کمکی هست که تو ابونتو به شما اجازه ی اینو میده که مثل فرمت فت 32 با ان تی اف اس هم هر کاری خواستید بکنید و هیچ محدودیتی نداشته باشید ...
در کل اینکه بسیار بسیار پایدار تر از ویندوز هست اصلا تواین مسئله شک نکنید ...
تمامی نرم افزار ها و گیم هایی کهتو ویندوز اجرا میکنیید میتونید با شبیه ساز ویندوز تو لینوکس اجرا کنید ...
درضمن برایاستفادهاز لینوسهم من ابونتو رو پیشنهادمیکنم چون عظیم ترین و با پشتیبانی ترین توزیع لینوکسی هست که تا بحال عرضه شده ..هیچ نرم افزار و یا مشخصه ای از سایر توزیع های لینوکسی و همچنین ویندوز نیست که برای این توزیع پورت نشده باشه ...
درورد نصب کارت گرافیک و خلاصه سخت افزارها هم باید بگم که اولا لینوکس بطور خودکارتمامی سخت افزار ها رومیشناسه نیازی به نصب درایورندارید ...دوما درزمانیکه درایور یرو بخواهید نصب بکنید اصلا وابدا بهمشکلی برنمیخورید چونهمه چیز مهیاست و...
درآخر اینکه لینوکس خیلی دوست داشتینه ...
خوب ساویس عزیزخوببود یا بیشتر توضیح بدم ؟
( معرفت در گرانیست به هر کس ندهند ****88پر طاووس گران است به کرکس ندهند (باکمی تعغیرو تخلص )
البته :
نوشتین روی NTFS روی بیشتر توزیع ها امکان پزیره با بسته ntfs-3g
بله توزیع اوبونتو هم هست که مجانیه : میتونید برید توسایتش و آدرستونو بدید و براتون مجانی بفرسته (همونطور که برای خودم فرستاد به مقدار ۵ عدد)
در ضمن همه توزیعات لینوکس روی اینترنت برای دانلود قرار میگیره ...
Inkareeeeeeeeee
18-03-2007, 22:29
درود بر شما دوستان گرامی ....
Master جان من با شما موافقم ... لینوکس یه دنیای دیگه ایه ولی بدرد آماتورها و گیمر ها نمیخوره ، من همین دو سه روز پیش ویندوز ویستای التیمات ارژینال رو سیستمم اینستال کردم ولی ازش راضی نیستم و فکر میکنم که درست و حسابی اینستال نشده و خیلی گیج بازی در میاره ، اینهم یه دلیل تازه برای فرت و فرت اینستال کردن ویندوز ، همینجوری که میدونین الانه در بازار کامپیوتر شما میتونین لپ تاپهایی خریداری کنین که روش لینوکس نصبه نه ویندوز مسخره ... ... ... میگن ویستا هم مانند لینوکس همه سخت افزارهارو میشناسه ، ولی اینجوریا هم که میگن نیستش... خب کارت گرافیک و مانیتور من رو شناخت ولی برای کارت صدا به مشکل بزرگی برخورد کردم که نمیشه از درایور هایی که رو ایکس پی استفاده کردیم روی ویستا هم استفاده کنیم ، جواب نمیده و باید آنلاین از سایت سازنده داونلود کنیم که اونم کلی فرق داره .... مسخره بازی ویندوزه دیگه ... ویستا و ایکس پی از یه کارخونه میان ولی باهم سازگاری ندارن ... این یعنی مشکل داشتن ویندوز با ویندوز ... ولی در لینوکس همچین چیزی نیستش ... راحته ... ... ...
جالبیش اینه که من از نظر سخت افزاری جدید ترین و بهترین و گرونترینها رو دارم ... این ویستا با سیستم من که اینجوریه وای بحال سیستمهای یکی دوسال پیش
XP Pro [SP2] Student Release
اینم یه ویندوز اصل که نیازی به فعال سازی نداره ... آپدیت هم میشه و در کالج ها و مدارس خارج برای مصارف آموزشی و تدریس بچه ها استفاده میشه ...این ویندوز کامل کامل هست و صد در صد تضمینی .بعد از نصب نگران آپدیت نباشید ..برید و دنلود کنید هرچیزی رو که خواستید ...
This version of Windows XP Pro will not ask you to activate. It is acopy used in many colleges to teach students the installtion process ofWindows XP.
It is, however, a full version of XP, and it has all the extras Windows XP is known to have.
This release will also allow you to log on to Microsoft.com and use Windows Update with no problem.
The CD is expected to be copied multiple times.
I hope you all enjoy this release and hopefully its the last release you will ever have to download.
Download
CD key : VPR7K-GPY8G-CPRTH-DT3VK-R84M3
منبع :Masterx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
یک سوال عمومی دارم (البته برای خودم)از سر کنجکاوی.........
اغلب توی تاپیک ها میبینم که دوستان بمحض پیش اومدن مشکل خیلی سریع اولین راه حل رو توی عوض کردن ویندوز میبینن(غیر از موارد خاص اشکالات مربوط به خود ویندوز)میخواستم اینو بدونم که :
1- چرا چاره ی هرچیزی رو ابتدا توی تعویض ویندوز میبینند؟
من خودم تقریبا 2سالی هست که ویندوز سیستم هام رو عوض نکردم وحتی یکیشون میتونم بگم تقریبا خاموش نمیشه!!!یعنی در ساعت هائی که بیدارم ....و یاکار میکنم(یعنی ساعت های اداری) وبقیه ساعت ها هم ازش مثل تراکتور کار میکشم........(کارگرافیکی سنگین)
اما جز یه مورد که اونم بخاطر تعویض مین و cpuبوده تاحالا ویندوز رو عوض نکردم...(تازه بازهم در کمال پرروئی !!!همون ویندوز قبلی رو گزاشتم)....اشکالی هم برای هیچکدوم از سییستم هام پیش نیومده..........حتیcrashویا هنگ هم نکردن(بزنم به تخته)
ولی برام خیلی جالبه که بدونم چرا دوستان خیلی سریع تنها چاره رو در تعویض ویندوز میدونند؟
یعنی مشکل از CDهای مختلف ویندوزه یا کارخاصی هست که بقیه میکنند ومن انجامش نمیدم
کنجکاوی منو ببخشید اما جواب دوستان برام مهمه
متشکرم که هرکسی تونست مختصر ومفید یه چند خطی بنویسه
مثلا من که دانلود آفلاین می کنم!
هر روز حداقل 150 برنامه رو نصب می کنم و تست می کنم یا باهاشون ور میرم!
بنابر این ویندوزم رو معمولا هفتهای یکبار باید عوض کنم! البته فعلا از ویندوز Image میگیرم بعد بر می گردونم!
تازه من حسابی هوای ویندوز رو هنگام نصب برنامه ها و پاک کردنشون دارم!
خوب بقیه چی ؟ نظرات ته کشید؟
خوب بقیه چی ؟ نظرات ته کشید؟
بحث جالب و بدرد بخوری بود
اما جز حرفه ای ها کسی نیومد شرکت کنه
Farbod_h
20-03-2007, 16:34
بحث جالب و بدرد بخوری بود
اما جز حرفه ای ها کسی نیومد شرکت کنه
بله کاملن درسته
Inkareeeeeeeeee
05-05-2007, 22:20
[QUOTE=Master;939247][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه ویندوز اصل که نیازی به فعال سازی نداره ... آپدیت هم میشه و در کالج ها و مدارس خارج برای مصارف آموزشی و تدریس بچه ها استفاده میشه ...این ویندوز کامل کامل هست و صد در صد تضمینی .بعد از نصب نگران آپدیت نباشید ..برید و دنلود کنید هرچیزی رو که خواستید ...
دستت درد نکنه ، ولی شما سریالشو تست کردی ؟!
[quote=Master;939247]
دستت درد نکنه ، ولی شما سریالشو تست کردی ؟!
مرسی دوست عزیز
اما من هنوز جواب سوالمو نگرفتم...........
که
چرا چاره ی هرمشکلی رو توی عوض کردن ویندوز می بینیم؟؟؟
واقعا چرا؟
اگه شما بعداز نصب هرباره ی ویندوز مجبورمیشدین دوروز رو بگذارین برای نصب دیوایس هاتون ویک روز کامل رو برای نصب نرم افزار ها.......بعدشم می فهمیدین که اونی نشد که می خواین...
ebru_gundes_206
05-05-2007, 22:45
آقا خوب معلوم برای به روز بودن ویندوز عوض میکنیم
آقا خوب معلوم برای به روز بودن ویندوز عوض میکنیم
ده نشد دیگه .........
عوض چرا بکنیم؟
نمیشه همین رو آپدیت کنیم ؟:27:
یا ری ریپر ش کنیم؟
دقیقا سوال من همینه......
چرا اولین چاره رو توی عوض کردن ویندوز .......یا فرمت می دونیم؟
ده نشد دیگه .........
عوض چرا بکنیم؟
نمیشه همین رو آپدیت کنیم ؟:27:
یا ری ریپر ش کنیم؟
دقیقا سوال من همینه......
چرا اولین چاره رو توی عوض کردن ویندوز .......یا فرمت می دونیم؟
عزیز من! چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی!
از ویندوزت با برنامه هاش و درایورهاش یک Image بگیر!
بعد , هر موقع دلت خواست Image رو تو 3 دقیقه برگردون و یک ویندوز مثل روز اول با تمام نرم افزارها و درایورهاش داشته باش!
...
عزیز من! چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی!
از ویندوزت با برنامه هاش و درایورهاش یک Image بگیر!
بعد , هر موقع دلت خواست Image رو تو 3 دقیقه برگردون و یک ویندوز مثل روز اول با تمام نرم افزارها و درایورهاش داشته باش!
...
دوست عزیز گویا یامن موضوع رو درست عنوان نکردم ویا چیز دیگه ای هست.........
ایمیج گرفتن رو که خودمم میدونم
منظورمن پی بردن به این سوال بودکه چراچاره ی هرمشکلی رو توی عوض کردن ویندوز میبینیم؟
آیا واقعا ریشه ی تمام مشکلات یک کامپیوتر توی ویندوزه؟یا چیزهای دیگه؟
که متاسفانه جزچندنفرکه داشتن درست بحث رو پیش میبردن بقیه ...جواب از....برداشت خودشون دادند
ایمیج گرفتن وغیره جواب سوال من نبود
Amin_0913
06-05-2007, 16:00
ویندوز عوض میکنیم چون وقتی میریم تو اینترنت یه ویروس و .... وارد سیستم میشه و بعضی از سیستمهای ضعیف که قابلیت نصب انتی ویروس یا فایروال ندارند تنها از طریق عوض کردن ویندوز میتونند این ویروس را از بین ببرند
يك از دلايل مهم اين هستش كه ويندوز هاي ما آپ نميشه
منم کاملا موافقم...من خودم dialup دارم ..و تقریبا امکان update کردن online برام صفر هست..به همین دلیل هر چند مدت یکبار مجبورم که بدلیل پایین اومدن سرعت سیستم ، ویندوز رو عوض کنم و بعد از نصب مجددا سرعت سیستم بر میگرده سر جاش البته تا یک زمان محدود !!...
راستی من یک مورد دیگه رو هم امتحان کردم...با اینکه یکسری از برنامه ها با ویندوز media center مشکل دارن ولی از ماندگاری و کارکرد خوب (دیرتر سنگین شدن ) خیلی خیلی از sp2 بهتره..که اینم احتمالا باز بر میگرده به update تر بودنش نسبت به sp2 ..چون media center من 2002 و sp2 من 2001
Inkareeeeeeeeee
06-05-2007, 17:22
راستش رو بخوای من که حال و حوصله ندارم که بشینم شوصمد ساعت ایراد ویندوزمو پیدا کنم و 100% هم رو ویندوز مسلط نیستم ، واسه همینم وقتی حسابی ویندوزم مثل الان قاط میزنه و با هیچ برنامه و ایمیج و آنتی ویروس و رجیستری تولزی هم درست نمیشه میرم سروقت یه فرمت و از اول برنامه هامو نصب میکنم ، جالبیش هم اینه که من همون ویندوز و همون برنامه هامو دوباره اینستال میکنم که هر دفعه یک سری از برنامه هام اینستال نمیشه یا درست کار نمیکنه و سری بعدش کار میکنه و از اینجور مسخره بازیهایی که فقط تو ویندوز پیدا میشه .
Lucky Luck
06-05-2007, 18:11
معمولا بخاطر مشغله های شخصی زیاد فرصت باقی نمی مونه که بخوام نظر بدم
ولی چون نوشته بودید دوستان آماتور هم نظر بنویسن گفتم منم نظرم رو بنویسم
این چیز هایی که مینویسم نظر شخصی من هست و لزوما هم صحیح نیست!
تاپیک رو از ابتدا خوندم به نظرم رسید چند مورد رو اول از همه بهشون اشاره کنم
اول - زود به زود ویندوز عوض کردن نشانه ی آماتور بودن نیست ، دیر به دیر ویندوز عوض کردن هم نشانه حرفه ای بودن نیست
دوم - اینکه ادعا بکنیم ویندوز پایداری کمتری داره نسبت به لینوکس و ... فقط یه ادعا هست ، هیچ کدوم از دوستان دلیل قانع کننده و تخصصی ارائه نمیکنند!
اینکه ویندوز چقدر عمر میکنه و چقدر میشه ازش کار کشید یه چیز نسبی هست ، دو بعد سخت افزاری و نرم افزار داره ، پس نمیشه یک نسخه برای همه پیچید
خودم به شخصه زیاد ویندوز عوض نمیکنم
ولی این بحث فوق العاده گسترده ای هست ، نمیدونم از کجاش شروع کنم .............
خوب بهتره به این بخش بپردازیم که چرا یوزر ها زیاد ویندوز عوض میکنن
چند قسمت میتونه داشته باشه که سعی میکنم اونهایی که به ذهنم میرسه رو بنویسم
اول میخوام یک سوال طرح کنم..........چرا باید از بهترین و گسترده ترین و عظیم ترین نرم افزار برای یک کار معمولی و ساده استفاده کنیم؟
مثلا اکثرا برای یک کار ساده مثل دیدن فایل های PDF به سراغ نرم افزاری مثل Adobe Acrobat Reader میرن و بعضی های بخاطر بالا بردن کلاس سیستم به سراغ نسخه ی Professional میرن که مثلا همین Adobe Acrobat Professional نسخه ی 8 حدود 300 مگابایت هست......در حالی که شاید اصلا از قابلیت PDF سازیش استفاده نمیکنن و فقط میخوان فایل های PDF رو مطالعه کنند.
چرا در این زمینه سراغ نرم افزاری مثل Foxit نمیریم که کمتر از 10 مگابایت هست و به راحتی شما میتونید فایل های PDF رو مطاله کنیم
خیلی ها هستند که قصد دارن کارهای بسیار ساده روی تصاویر انجام بدن ، مثل تغییر سایز ، تغییر پسوند و غیره
چرا سراغ Adobe Photoshop بریم برای این کارهای ساده؟ چرا از نرم افزار خیلی ساده و کم حجمی مثل PhotoFilter Studio استفاده نمیکنم؟ که حجمش کمتر از 5 مگابایت هست ......
یا حتی ما در نصب همین نرم افزار های عظیم هم زیاده روی میکنیم ، مثلا وقتی شخصی که فقط قصد کار کردن Word رو داره، چرا موقع نصب مجموعه نرم افزار های آفیس تمام نرم افزارهای این مجموعه رو نصب میکنم؟ Excel ، Access ، PowerPoint و...
یا در هنگام نصب Nero وقتی قصد داریم کارهای معمولی رو انجام بدیم چه دلیلی داره تمام قابلیت های این برنامه رو نصب کنیم در حالی که در تمام مدتی که این برنامه در سیستم نصب هست فقط از 10% قابلیت هاش استفاده میکنم!
یا مثلا چه نیازی هست 10 مدل Player روی سیستم نصب کنیم در حالی که یک پلیر با یک سری کدک های معروف کارمون رو راه میندازه
موارد بسیار زیادی در بعد نرم افزاری وجود داره که رابطه ی مستقیم با عمر و کارایی ویندوز میتونه داشته باشه
نمیتونم وارد بعد سخت افزاری نشم ........ شخصا اعتقاد دارم ویندوز باید روی درایوی نصب بشه که حداقل 10 تا 20 گیگ فضای خالی در اون درایو موجود باشه و به هیچ وجه موقع نصب نرم افزار ها نباید اونها رو در همون درایوی که ویندوز نصب هست ، نصب کنیم
وقتی شما برنامه یا فایلی رو اجرا میکنید اون باید از روی هارد خونده بشه و کندی اجرا شدن برنامه ربط زیادی به ویندوز پیدا نمیکنه!
پارامتر زمانی برای دستیابی به بلاک های ذخیره شده از اون فایل یا برنامه در روی هارد خیلی مهمه (زمان جستجو ، زمان دوران ، زمان انتقال)
یک مثال ساده و البته قدیمی میزنم اگه شیار های موجود روی رویه های مختلف یک هارد رو شبیه یک سیلندر یا استوانه در نظر بگیرید ، بهترین حالت این هست که بلاک های یک فایل روی شیار های هم شماره از روی های مختلف قرار بگیره که برای خوندن بلاک ها هد هارد حرکت کمتری داشته باشه و دوران برای رسیدن به بلاک مورد نظر به حداقل برسه
زمانی که ما بارها و بارها از فایل ها و نرم افزاری های مختلفی استفاده میکنیم همجواری فیزیکی بلاک ها بهم میخوره و بعد از مدتی سرعت دستیابی به داده ها نسبت به روز های اول کاهش پیدا میکنه
این قضیه هیچ ارتباط نزدیکی با ویندوز نداره که بخاطرش خیلی ها ویندوز رو عوض میکنن و بعد از نصب ویندوز جدید به این نتیجه میرسن که بله سرعت بالا اومدن ویندوز و اجرا شدن برنامه ها خیلی بیشتر شده که دقیقا این یک اشتباه هست :13:
مورد بعدی که الان به ذهنم رسید آپدیت های ویندوز هست
اگه سرعت بالایی هم دارید به هیچ وجه آپدیت خودکار ویندوز رو امتحان نکنید و آپدیت ها رو وقتی منتشر میشن بسته به نیازتون دانلود کنید ...........خیلی ها هستند که فقط بخاطر اینکه آپدیت جدید اومده اون دانلود میکنن و اصلا نمیخوان بدونن اون آپدیت برای چی منتشر شده ، فقط دوست دارند وقتی winver رو در Run اجرا میکنن ببینن که شماره های بیلد تغییر کرده و ویندوزشون جدید شده :21:
در حالی که مثلا وقتی من سیستمم در شبکه قرار نداره و از امکانات Lan و شبکه های داخلی استفاده نمیکنم چه دلیلی داره آپدیت جدیدی که برای این بخش داده شده رو دانلود و نصب کنم؟
این بود انشای من
امضا لوک :20:
دوست عزیز گویا یامن موضوع رو درست عنوان نکردم ویا چیز دیگه ای هست.........
ایمیج گرفتن رو که خودمم میدونم
منظورمن پی بردن به این سوال بودکه چراچاره ی هرمشکلی رو توی عوض کردن ویندوز میبینیم؟
آیا واقعا ریشه ی تمام مشکلات یک کامپیوتر توی ویندوزه؟یا چیزهای دیگه؟
که متاسفانه جزچندنفرکه داشتن درست بحث رو پیش میبردن بقیه ...جواب از....برداشت خودشون دادند
ایمیج گرفتن وغیره جواب سوال من نبود
من منظور شما رو متوجه شدم!
ولی میگم , فکر نمی کنید مسائل مهمتری نسبت به سوال شما باشه که ارزش پیگیری داشته باشه؟
معمولا بخاطر مشغله های شخصی زیاد فرصت باقی نمی مونه که بخوام نظر بدم
ولی چون نوشته بودید دوستان آماتور هم نظر بنویسن گفتم منم نظرم رو بنویسم
این چیز هایی که مینویسم نظر شخصی من هست و لزوما هم صحیح نیست!
تاپیک رو از ابتدا خوندم به نظرم رسید چند مورد رو اول از همه بهشون اشاره کنم
اول - زود به زود ویندوز عوض کردن نشانه ی آماتور بودن نیست ، دیر به دیر ویندوز عوض کردن هم نشانه حرفه ای بودن نیست
دوم - اینکه ادعا بکنیم ویندوز پایداری کمتری داره نسبت به لینوکس و ... فقط یه ادعا هست ، هیچ کدوم از دوستان دلیل قانع کننده و تخصصی ارائه نمیکنند!
اینکه ویندوز چقدر عمر میکنه و چقدر میشه ازش کار کشید یه چیز نسبی هست ، دو بعد سخت افزاری و نرم افزار داره ، پس نمیشه یک نسخه برای همه پیچید
خودم به شخصه زیاد ویندوز عوض نمیکنم
ولی این بحث فوق العاده گسترده ای هست ، نمیدونم از کجاش شروع کنم .............
خوب بهتره به این بخش بپردازیم که چرا یوزر ها زیاد ویندوز عوض میکنن
چند قسمت میتونه داشته باشه که سعی میکنم اونهایی که به ذهنم میرسه رو بنویسم
اول میخوام یک سوال طرح کنم..........چرا باید از بهترین و گسترده ترین و عظیم ترین نرم افزار برای یک کار معمولی و ساده استفاده کنیم؟
مثلا اکثرا برای یک کار ساده مثل دیدن فایل های PDF به سراغ نرم افزاری مثل Adobe Acrobat Reader میرن و بعضی های بخاطر بالا بردن کلاس سیستم به سراغ نسخه ی Professional میرن که مثلا همین Adobe Acrobat Professional نسخه ی 8 حدود 300 مگابایت هست......در حالی که شاید اصلا از قابلیت PDF سازیش استفاده نمیکنن و فقط میخوان فایل های PDF رو مطالعه کنند.
چرا در این زمینه سراغ نرم افزاری مثل Foxit نمیریم که کمتر از 10 مگابایت هست و به راحتی شما میتونید فایل های PDF رو مطاله کنیم
خیلی ها هستند که قصد دارن کارهای بسیار ساده روی تصاویر انجام بدن ، مثل تغییر سایز ، تغییر پسوند و غیره
چرا سراغ Adobe Photoshop بریم برای این کارهای ساده؟ چرا از نرم افزار خیلی ساده و کم حجمی مثل PhotoFilter Studio استفاده نمیکنم؟ که حجمش کمتر از 5 مگابایت هست ......
یا حتی ما در نصب همین نرم افزار های عظیم هم زیاده روی میکنیم ، مثلا وقتی شخصی که فقط قصد کار کردن Word رو داره، چرا موقع نصب مجموعه نرم افزار های آفیس تمام نرم افزارهای این مجموعه رو نصب میکنم؟ Excel ، Access ، PowerPoint و...
یا در هنگام نصب Nero وقتی قصد داریم کارهای معمولی رو انجام بدیم چه دلیلی داره تمام قابلیت های این برنامه رو نصب کنیم در حالی که در تمام مدتی که این برنامه در سیستم نصب هست فقط از 10% قابلیت هاش استفاده میکنم!
یا مثلا چه نیازی هست 10 مدل Player روی سیستم نصب کنیم در حالی که یک پلیر با یک سری کدک های معروف کارمون رو راه میندازه
موارد بسیار زیادی در بعد نرم افزاری وجود داره که رابطه ی مستقیم با عمر و کارایی ویندوز میتونه داشته باشه
نمیتونم وارد بعد سخت افزاری نشم ........ شخصا اعتقاد دارم ویندوز باید روی درایوی نصب بشه که حداقل 10 تا 20 گیگ فضای خالی در اون درایو موجود باشه و به هیچ وجه موقع نصب نرم افزار ها نباید اونها رو در همون درایوی که ویندوز نصب هست ، نصب کنیم
وقتی شما برنامه یا فایلی رو اجرا میکنید اون باید از روی هارد خونده بشه و کندی اجرا شدن برنامه ربط زیادی به ویندوز پیدا نمیکنه!
پارامتر زمانی برای دستیابی به بلاک های ذخیره شده از اون فایل یا برنامه در روی هارد خیلی مهمه (زمان جستجو ، زمان دوران ، زمان انتقال)
یک مثال ساده و البته قدیمی میزنم اگه شیار های موجود روی رویه های مختلف یک هارد رو شبیه یک سیلندر یا استوانه در نظر بگیرید ، بهترین حالت این هست که بلاک های یک فایل روی شیار های هم شماره از روی های مختلف قرار بگیره که برای خوندن بلاک ها هد هارد حرکت کمتری داشته باشه و دوران برای رسیدن به بلاک مورد نظر به حداقل برسه
زمانی که ما بارها و بارها از فایل ها و نرم افزاری های مختلفی استفاده میکنیم همجواری فیزیکی بلاک ها بهم میخوره و بعد از مدتی سرعت دستیابی به داده ها نسبت به روز های اول کاهش پیدا میکنه
این قضیه هیچ ارتباط نزدیکی با ویندوز نداره که بخاطرش خیلی ها ویندوز رو عوض میکنن و بعد از نصب ویندوز جدید به این نتیجه میرسن که بله سرعت بالا اومدن ویندوز و اجرا شدن برنامه ها خیلی بیشتر شده که دقیقا این یک اشتباه هست :13:
مورد بعدی که الان به ذهنم رسید آپدیت های ویندوز هست
اگه سرعت بالایی هم دارید به هیچ وجه آپدیت خودکار ویندوز رو امتحان نکنید و آپدیت ها رو وقتی منتشر میشن بسته به نیازتون دانلود کنید ...........خیلی ها هستند که فقط بخاطر اینکه آپدیت جدید اومده اون دانلود میکنن و اصلا نمیخوان بدونن اون آپدیت برای چی منتشر شده ، فقط دوست دارند وقتی winver رو در Run اجرا میکنن ببینن که شماره های بیلد تغییر کرده و ویندوزشون جدید شده :21:
در حالی که مثلا وقتی من سیستمم در شبکه قرار نداره و از امکانات Lan و شبکه های داخلی استفاده نمیکنم چه دلیلی داره آپدیت جدیدی که برای این بخش داده شده رو دانلود و نصب کنم؟
این بود انشای من
امضا لوک :20:
من منظور شما رو متوجه شدم!
ولی میگم , فکر نمی کنید مسائل مهمتری نسبت به سوال شما باشه که ارزش پیگیری داشته باشه؟
مرسی Lucky Luck
عزیز جواب خیلی جالب ونسبتا کاملی بود :10:
خیلی از ابهام هارو ...حداقل برای من یکی برطرف کرد ممنونم
واماnw_nk
عزیز
من چون پست های شمارو چندان مرتبط با موضوع سوالم ندیدم اون پست رو دادم ......منظورم این بود که بحث بر سر چیز دیگه ای بود .....برای همین هم گمون کنم میتونیم باهمکاری همدیگه یه تاپیک هم در اون موارد مورداشاره شماداشته باشیم (که بدک هم نیست منم میام و شرکت میکنم فقط لطفا pmبدید)
حتما اون بحث هم جالب میشه
ممنونم:11:
ویرایش: به عنوان مثال یکی از اصلی ترین سیستم های من 3ساله که ویندوز ملنیوم روش نصبه وتا الان (بزنم به تخته)هیچ عیبی پیدا نکرده.......هرچند هم که هرروز و میشه گفت تقریبا تمام 8ساعت کاری رو درگیر هست ومرتبا فایل روش جابجا میشه اما با همه ی این اوصاف هنوزهم به همون پایداری روز اول هست و نه فرمت شده ونه ری پیر!!!
ویرایش: به عنوان مثال یکی از اصلی ترین سیستم های من 3ساله که ویندوز ملنیوم روش نصبه وتا الان (بزنم به تخته)هیچ عیبی پیدا نکرده.......هرچند هم که هرروز و میشه گفت تقریبا تمام 8ساعت کاری رو درگیر هست ومرتبا فایل روش جابجا میشه اما با همه ی این اوصاف هنوزهم به همون پایداری روز اول هست و نه فرمت شده ونه ری پیر!!!
فایل انتقال دادن که تاثیری رو کارکرد ویندوز نداره!
رو ویندوز فوق که میگید 3 ساله است , برنامه های متنوع هم نصب میکنید؟ فکر نکنم!
فایل انتقال دادن که تاثیری رو کارکرد ویندوز نداره!
رو ویندوز فوق که میگید 3 ساله است , برنامه های متنوع هم نصب میکنید؟ فکر نکنم!
دقیقا
nw_nk
زدی توی هدف ...........درسته حرف شما
اون یکی سیستم من نه اجازه ی نصب نرم افزارجدید داره ونه حتی اجرای یک CDو یابازکردن فلاپی.....(هرچند هم که توی شبکه هست)
گمونم کم کم داریم به نتیجه می رسیم
:11:
آیا لازم است همواره سیستم عامل خود را به جدیدترین سیستمی که به بازار عرضه می شود ارتقاء دهیم؟ به عبارتی تصمیم گیری درباره تغییر سیستم عامل به چه عواملی بستگی دارد؟ مثلا آیا از نظر فنی لازم است همین امروز سیستم عامل ویندوز XP یا ویستای خود را به ویندوز 7 تبدیل کنیم؟
sara_8021
07-04-2010, 11:24
من حس میکنم ویندوزم بعد از یه مدت خسته میشه انگار ! واسه همین عوض میکنم :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.