مشاهده نسخه کامل
: يك سوال در مورد ويستا .
Behroooz
10-03-2007, 08:10
سلام دوستان .
وقتي كه ويستا رو در كنار يكس پي نصب ميكنيد ، منوي استارتاپ كه بايد ويندوز خودتون رو انتخاب كنيد رو چطور ميشه اديت كرد ؟
در ايكس پي فقط كافي بود كه فايل boot.ini رو اديت كرد ولي در ويستا چه بايد كرد ؟ البته فكر كنم كه بايد فايلي به نام
BCEDIT.EXE رو دستكاري كرد ولي اين فايل باز نميشه .
كسي راه حلي داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dkhx2000
10-03-2007, 09:44
من قفط می تونم از طریق خود ویستا بگم کدومش پیش فرض باشه همین واسه ی این کار هم از مسیر زیر استفاده کن
روی computer راست کلیک کن و گزینه ی properties رو انتخاب کن خب حالا از پنجره ی باز شده بالا سمت چپ گزینه ی adnance system setting رو نتخاب کن و در پنجره ی باز شده سومین دکمه ی setting رو فشار بده
خب حالا شما می تونی پیش فرض و زمان اون رو تغییر بدی (البته بیشتر از همین هم لازم نیست چون اگه مثال بخوایی که کسی وارد ویستا نشه ایکس پی رو پیش فرض انتخاب کن و زمان اون رو هم بیار صفر خب حالا دیگه کسی از وجود ویستا هم خبر نمی شه زیاد هم با ادیت کردن اون فرقی نداره)
Behroooz
10-03-2007, 12:04
من میخوام نام ویندوز ها رو در صفحه انتخاب ویندوز عوض کنم . حالا چطوری میشه فعلا که هنوز نمی دونم
Bcdedit دستور هست و بايد از طريق داس اقدام كني .
يه نرم افزار ديگه هم هست كه تو انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط براي يكي از دوستان كه همين مشكلو داشت معرفي كردم - ببين مي توني خودت پيدا كني ؟
اگه نشد بگو تا لينك بدم ..
Behroooz
10-03-2007, 23:14
Bcdedit دستور هست و بايد از طريق داس اقدام كني .
يه نرم افزار ديگه هم هست كه تو انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط براي يكي از دوستان كه همين مشكلو داشت معرفي كردم - ببين مي توني خودت پيدا كني ؟
اگه نشد بگو تا لينك بدم ..
سلام
اين دستور رو سعي كردم كه در داس اجرا كنم جواب نداد. شما راهنمايي كن .
اون نرم افزار هم نتونستم پيدا كنم .
اون نرم افزار اينه دوست من..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
11-03-2007, 13:44
خيلي ممنون
دوست عزيز عالي بود
سلام
من يك مشكل دارم
من ويندوز ويستارا نصب كردم خوب بود بعد از روي سيستم پاك كردم حالا كه دوباره نصب كردم ديگه sidebar و theme Aero نمي ايد ودر ضمن به اينتر نت هم كانكت نميشود . بارها هارد را فرمت كردم و سي دي ويندوز را عوض كردم باز هم نشد كه نشد لطفا كمك كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.