ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال در مورد ويستا .

Behroooz
10-03-2007, 08:10
سلام دوستان .

وقتي كه ويستا رو در كنار يكس پي نصب ميكنيد ، منوي استارتاپ كه بايد ويندوز خودتون رو انتخاب كنيد رو چطور ميشه اديت كرد ؟

در ايكس پي فقط كافي بود كه فايل boot.ini رو اديت كرد ولي در ويستا چه بايد كرد ؟ البته فكر كنم كه بايد فايلي به نام
BCEDIT.EXE رو دستكاري كرد ولي اين فايل باز نميشه .

كسي راه حلي داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dkhx2000
10-03-2007, 09:44
من قفط می تونم از طریق خود ویستا بگم کدومش پیش فرض باشه همین واسه ی این کار هم از مسیر زیر استفاده کن
روی computer راست کلیک کن و گزینه ی properties رو انتخاب کن خب حالا از پنجره ی باز شده بالا سمت چپ گزینه ی adnance system setting رو نتخاب کن و در پنجره ی باز شده سومین دکمه ی setting رو فشار بده

خب حالا شما می تونی پیش فرض و زمان اون رو تغییر بدی (البته بیشتر از همین هم لازم نیست چون اگه مثال بخوایی که کسی وارد ویستا نشه ایکس پی رو پیش فرض انتخاب کن و زمان اون رو هم بیار صفر خب حالا دیگه کسی از وجود ویستا هم خبر نمی شه زیاد هم با ادیت کردن اون فرقی نداره)

Behroooz
10-03-2007, 12:04
من میخوام نام ویندوز ها رو در صفحه انتخاب ویندوز عوض کنم . حالا چطوری میشه فعلا که هنوز نمی دونم

Gabana
10-03-2007, 17:00
Bcdedit دستور هست و بايد از طريق داس اقدام كني .
يه نرم افزار ديگه هم هست كه تو انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط براي يكي از دوستان كه همين مشكلو داشت معرفي كردم - ببين مي توني خودت پيدا كني ؟
اگه نشد بگو تا لينك بدم ..

Behroooz
10-03-2007, 23:14
Bcdedit دستور هست و بايد از طريق داس اقدام كني .
يه نرم افزار ديگه هم هست كه تو انجمن كامپيوتر و موضوعات مرتبط براي يكي از دوستان كه همين مشكلو داشت معرفي كردم - ببين مي توني خودت پيدا كني ؟
اگه نشد بگو تا لينك بدم ..

سلام
اين دستور رو سعي كردم كه در داس اجرا كنم جواب نداد. شما راهنمايي كن .

اون نرم افزار هم نتونستم پيدا كنم .

Gabana
10-03-2007, 23:52
اون نرم افزار اينه دوست من..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nt
10-03-2007, 23:58
ممنون دوست عزيز

Behroooz
11-03-2007, 13:44
خيلي ممنون

دوست عزيز عالي بود

amirara
11-03-2007, 22:10
سلام
من يك مشكل دارم
من ويندوز ويستارا نصب كردم خوب بود بعد از روي سيستم پاك كردم حالا كه دوباره نصب كردم ديگه sidebar و theme Aero نمي ايد ودر ضمن به اينتر نت هم كانكت نميشود . بارها هارد را فرمت كردم و سي دي ويندوز را عوض كردم باز هم نشد كه نشد لطفا كمك كنيد