PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : -------- gprs

yaserahmadian
09-03-2007, 15:15
بابا بخدا ما الان تو قرن 20 هستيم بايد بتونيم هم گام با ديگران پيشرفت كنيم ولي بدبختانه اين مسايل مانع پيشرفت ما مي شود روش مسولين براي بر خورد با اينجور مسايل مثل اين ميمونه كه كشاورزي براي مبارزه با افات بياد مزرعه رو اتيش بزنه .با اينهمه ----- شكني كه هر روز بروز مي شوند الان مثل ابخوردن ميتونيم به هر سايتي بريم يعني كل -------- كشك فقط سرعت اينترنت پايين مياد كه اين يعني عقب موندن كشوراز دنيا همين

mohammad_1000
09-03-2007, 15:51
آقا عیب نداره انشااله
عمر اینها هم به سر میاد
تا ما ی نفس راحت با یک دولت جدید بکشیم
موفق باشید

King
09-03-2007, 16:33
البته فیلترینگ حتی در آمریکا هم وجود داره و سایت های اونجوری که مربوط به زیر 18 سال میشه فیلتره .موبایل که الان بچه 2 ساله هم داره و فیلتر باید داشته باشه ولی نه به این شکل.
متاسفانه به علت نبود مدیریت صحیح و دانش کافی یک مشت ابله جم شدن سایت فیلتر میکنند خدا لعنتشون کنه حتی سایت یوفا رو هم فیلتر کردن...

javad007
09-03-2007, 18:27
سلام دوستان عزيز

همانطور که در اين تاپيک گفته شده است مخابرات جديدآ با خريد سيستم هاي مدرن از کشور هاي خارجي دارد با جديّيت تمام با سايت هاي غير اخلاقي و سايت هاي ----- شکن بر خورد مي کند و من هم به خاطر شما دوستان آدرس سايت خودم را براي شما در اين پست مگزارم تا بتوانيد جستجوي آزادي را در اينترنت شاهد باشيد

با تشکر جواد007 از بابل

اين هم سايت ----- شکن من

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
User : Javad007
Pass : Javad007

ahriman323
09-03-2007, 18:44
بابا بخدا ما الان تو قرن 20 هستيم بايد بتونيم هم گام با ديگران پيشرفت كنيم ولي بدبختانه اين مسايل مانع پيشرفت ما مي شود روش مسولين براي بر خورد با اينجور مسايل مثل اين ميمونه كه كشاورزي براي مبارزه با افات بياد مزرعه رو اتيش بزنه .با اينهمه ----- شكني كه هر روز بروز مي شوند الان مثل ابخوردن ميتونيم به هر سايتي بريم يعني كل -------- كشك فقط سرعت اينترنت پايين مياد كه اين يعني عقب موندن كشوراز دنيا همين

:sad: :sad: :sad:

ahriman323
09-03-2007, 18:48
آقا عیب نداره انشااله
عمر اینها هم به سر میاد
تا ما ی نفس راحت با یک دولت جدید بکشیم
موفق باشید

مسئله اينجاست که کي ... اميدوارم عمر ما به اين چيزا قد بده:sad:

cao-cao
09-03-2007, 20:37

سلام امیدوارم درست بشه ولی چند تا چیز میخواد
1 عمر نوح
2 صبر ایوب
3 بی کاریه زلیخا
4 پول بیل گیتس

اخه تو ایران فیلترینگ بر اساس لغات هستش مثلا با هر سایتی لجی توش اون کلمه 3 حرفی بنویس به یه دقیقه نمیرسه خلاص

اقا سایت یوفا چیه تمام مقالات علمی و فرهنگی هم فیلتر شده
خودشون میگن 1000000 سایت فیلتر شده داریم
مگه تو دنیا کلا چند تا سایت هستش

خدایا ما را به راه رهست هدایت کن

:wac: :wac: :wac: :wac: :wac: :wac: :wac: :wac:

ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 21:47
مثلاً الان اکثر انجمن های درست حسابی سامسونگ روسی هستش که همه زیر و روی این گوشی های سامسونگ رو روس ها درآوردن. منم که روسی بلد نیستم، می خوام انجمن سایتشو با گوگل ترجمه کنم که ...

مشترک گرامی
دسترسی امکانپذیر نمی باشد.

مرده شور همه شونو ببره.

javad007
09-03-2007, 22:01
:angry: :angry: دوست عزيزي که نميتواني در سايت هايي که دوست داري وارد بشي اگر پست من را که بالا زدم رو بخوني و به ساتي که گفتم بري قطعآ مشکلت حل مي شه:evil: :evil:

با تشکر جواد 007 از بابل