مشاهده نسخه کامل
: چرا روي سيستم من سرويس پك دو نصب نميشه؟
سلام به همه
من از همه دوستان مي خوام كه اگه راه حلي دارند براي اين مشكل من بگن سيستم من يه مشكل خيلي بزرگ
داره مشكل اينكه روي سيستم من ويندوز پك دو نصب نمي شه انواع ويندوز ها رو نصب كردم اما مشكل همچنان
سرجاي خودش هستش مشكل دقيقا اينه ويندوز نصب ميشه اما در هنگامي كه براي دفعه اول ويندوز مي خواد
لود بشه سيستم يك مرتبه رست مي كنه :sad: براي نسخه مديا سنتر اوضاع بدتر از اينه در اين نسخه رماني كه براي
دفعه اول سيستم رست ميشه تا ادامه نصب از سرگرفته بشه اين اتفاق مي افته:sad:
خودم حدس ميزنم بيشتر دست مادربرد هست مدل مادربرد من matrix هستش اما شايد هم دست گرافيك اون
باشه بهرحال اگه راه حلي بظر دوستان ميرسه دريغ نكنند.
Tornado2800
09-03-2007, 15:02
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینطوری که این مشکل برای یکی از سیستم های کافی نت به وجود اومده بود فهمیدی یک ویروس بوده
ولی دیگری نه !
و مجبور به فرمت آن شدیم ! که درست شد !
در ضمن ! اول از سالم بودن سیدیها مطمن شو
با سلام خدمت شما دوست عزیز
اینطوری که این مشکل برای یکی از سیستم های کافی نت به وجود اومده بود فهمیدی یک ویروس بوده
ولی دیگری نه !
و مجبور به فرمت آن شدیم ! که درست شد !
در ضمن ! اول از سالم بودن سیدیها مطمن شو
سي دي ها كه روي سيستم رفقام كار مي كرد مطمئنم دست سي دي ها نيست در مورد كافي نت دوستت
دقيقا همچين مشكلي بود؟ يعني ويندوز بطوركامل نصب ميشد و هنگام لود اوليه سيستم يه مرتبه restart مي
كرد
البته يه نكته رو نبايد فراموش كرد همانطور كه گفتم زماني كه ورژن مديا سنتر رو نصب كردم اوضاع بدتر شد يعني
در زمان restart اوليه براي نصب ويندوز چنين اتفاقي مي افته انگار با بالاتر رفتن ورژن ويندوز ناسازگاري سيستم و
نرم افزار بيشتر ميشه بهرحال اگه دوستان فكري به ذهنشون ميرسه بگن؟
اگر امکانش است
هارد رو موقتا با یک هارد دیگه جایگزین کن
بعد نصب کن
Tornado2800
09-03-2007, 21:25
هارد رو موقتا با یک هارد دیگه جایگزین کن
بعد نصب کن
درست میگه
راستی ! مشخصات سیستمیت چیه ؟
مشخصات سيستم من اينه:
cpu 2400 celeron
Ram 256 mb
hard maxtor 80GB
moderboard matrix R3
Tornado2800
09-03-2007, 23:43
سیستم رو تا به حال Fdisk کردی
بهتره بگم
روی هارد جدید تست کردی؟
سیستم رو تا به حال Fdisk کردی
بهتره بگم
روی هارد جدید تست کردی؟
نه هنوز روي هارد جديد امتحان نكردم بايد يه هارد گير بيارم حالا ممكنه ربطي به هارد داشته باشه به نظر ارتباطي بينشون نيست البته من خودم سيستم هاي رو ديدم كه به خاطر هارد ويندوز روي آن نصب نشده ولي با fdisk يا فرمت درست شده ولي تمامي اين وارد در مراحل اوليه نصب ويندوز بوده يعني در مراحل اوليه به خاطر مشكل هارد نصب متوقف شده اما در مورد من نصب ويندوز كامل انجام ميشه ولي در هنگام اولين لود ويندوز بعد از اتمام نصب سيستم زماني كه صفحه خوش آمد گويي بالا مي آيد نواري كه لود ويندوز رو نشون مي ده يك مرتبه سر جاي خودش متوقف ميشه و سيستم قفل مي كنه .
Tornado2800
10-03-2007, 10:05
يك مرتبه سر جاي خودش متوقف ميشه و سيستم قفل مي كنه .
دقیقا مشکلی که سیستم کافی نت داشت !!
ولی هارد دیگه ای رو تست کن !
اگه بازم نه !
مطمن میشیم از برد اصلی هستش یاچیز دیگه ای
دقیقا مشکلی که سیستم کافی نت داشت !!
ولی هارد دیگه ای رو تست کن !
اگه بازم نه !
مطمن میشیم از برد اصلی هستش یاچیز دیگه ای
جدي مي گي؟ پس بايد برم امتحان كنم البته من خودم چند جا كه موضوع رو گفتم نظرشون روي برد اصلي بود اما خودم مي گم كه شايد دست گرافيكشم باشه بهرحال از شما ممنونم :biggrin:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.