PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد IP و آرایه ها در VB.net

srh124
08-03-2007, 21:55
سلام به همه
من به یک مشکل دیروز برخوردم که نتونستم حلش کنم .من از VB 2005 استفاده می کنم
دیروز برای اولین بار خواستم یک برنامه کلاینت سرور بنویسم ولی هر کار کردم نفهمیدم جه طوری باید IP سرور
رو به کلاینت معرفی کنم. یعنی فرض کنیم IP سرور رو داریم حالا توی یک socket من باید اونو چه طوری وارد کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم : آبا در VB میشه آرایه را بدون مشخص کردن سایز آن تعریف کرد و بعدا به آن عناصری را اضافه کرد؟ البته منظورم اینه که سیستم سایز اونو تغییر بده و از ReDim استفاده نکنیم.
ممنون

_H2_
11-03-2007, 10:52
سلام
سوال اول - مگر شما نمونه ای از IRAddress ندارید و مگر AddressFamilly عضوی از آن نیست؟
خب عزیز جان سوکت هم که برای ساخت AddressFamilly میخواهد! حل است؟
ضمناَ در ارتباطات استاندارد از قبیل دانلود یک صفحه وب و... نیازی به دسترسی مستقیم به سوکت نیست.
اول کلاسس قوی WebClient را امتحان کنید، بعد اگر مشکلتان حل نشد (که میشود) به سراغ کلاسس سطح پایین سوکت بروید.

سوال دوم - بدیهی اس که میشود، هم با ReDim و هم با New

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

srh124
11-03-2007, 13:27
ممنون H2 جان
برای مورد اول میشه مثال بزنی؟
برای مورد دوم هم دستت درد نکنه. من می دونستم که میشه new کرد ولی بدون واردکردن سایز آرایه ولی برای اولین باری که می خوام از آرایه استفاده کنم اشکال می گیره که OutOfBoundaryException . پس با این مطالبی که تو گفتی نتیجه می گیریم که حتما یه جوری قبل از استفاده از آرایه باید سایزش رو مشخص کرد
بازم ممنون

_H2_
12-03-2007, 11:44
سلام
من قبلاَ هم گفته ام اشیا بدون New مانند یک نقشه می مانند!
نمی توان سوار یک نقشه اتومبیل شد و انتظار داشت حرکت کند! اول باید یک نمونه واقعی از روی نقشه ساخته شود!

_H2_
12-03-2007, 11:47
سلام
راستی یادم رفت! در مورد مثال، چند خط نوشته ام امیدوارم سرنخ را دستت دهد!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

srh124
12-03-2007, 17:42
دستت درد نکنه H2 جون
من همین مونده بودم چطوری 192.168.1.1 رو وارد کردم
بازم ممننننننننننننننننننننوون