مشاهده نسخه کامل
: هک بلوتوث ( 100% تست شده )
P-R-I-N-C-E
17-06-2007, 23:24
فکر کنم الان بتونی برام بفرستی تنظیماتم دست خورده بود P-r-i-n-c-e
ممنون
ای بابا چه کار کردی عزیز اصلا دیگه رو اسمتم کلیک میکنم دیگه فرستادن پیغام شخصی نیست .
برات میزارم همینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamed_dordoneh
22-06-2007, 15:36
smsرا نمی خواند من تست کردم
nima_949
22-06-2007, 16:12
هر دو ورژن 1.5 و 1.6 نصب شد ولی ذخیره نمیکنه علت چیه
فرهاد و علی
22-06-2007, 16:31
چطوری باید دانلود کرد
هر دو ورژن 1.5 و 1.6 نصب شد ولی ذخیره نمیکنه علت چیه
من هم همین مشکلو دارم . کسی اصلا تا حالا تونسته چیزی ذخیره کنه .
من همه ی اطلاعاتو مجبورم ازش عکس بگیرم تا ذخیره کنم.
nima_949
22-06-2007, 17:01
و یه اشکال دیگه این برنامه از نوکیا به سونی خوب عمل میکنه ولی بالعکس نه من از کا 750 به نوکیا 7610 و 6600 امتحان کردم هنگ میکنه شدید و باید باطری گوشی رو دربیاری تا بیاد دوباره بالا دوستان بیان از شاهکارهاشون بگن منبع به درد بخوری میشه
بچه ها راستی یه سوال تا حالا کسی تونسته اینباکس و مسیجهای طرف رو بخونه ؟
من هر کاری کردم نشد.
هر دفعه روش می زنم یه یک دقیقه هنگ می گنه بعد دو نوشته ی phone message و memory message می یاد که نمی شه انتخابشون کرد.
mohsendk2
22-06-2007, 22:06
من ورزن 1.5 و 1.6 رو دارم . ممکنه لینک ورزن 1.7 رو برام بزارین؟؟؟؟!!!!1
L O V A B
22-06-2007, 22:37
من هر کاری کردم نشد.
هر دفعه روش می زنم یه یک دقیقه هنگ می گنه بعد دو نوشته ی phone message و memory message می یاد که نمی شه انتخابشون کرد.
آره بیلچه جان:46:
با نوکیا می تونی Message ها سونی اریکسون و زیمنس رو بخونی...
من این 2 تا رو امتحان کردم...:46:
nima_949
22-06-2007, 22:49
من هر کاری کردم نشد.
هنگ میکنه هم گوشی خودت و هم گوشی طرف مقابل ورژن 1.7 باید درست باشه کسی نیست بزاره
هنگ میکنه هم گوشی خودت و هم گوشی طرف مقابل ورژن 1.7 باید درست باشه کسی نیست بزاره
از من می شنوید این نسخه رو نگیرید . یا اگه می گیرید حتما در قسمت about ورژنشو چک کنید.چون یه سری آدم بی مزه پیدا شدن تو فروم های خارجی برای خود شیرینی برنامه های جاوا را دستکاری می کنند و ورژن های جدید براش صادر می کنند. مثلا BT INFO 1.05 رو برداشتند با نام SUPER BLUETOOTHE ---- 1.07 غالب مردم می کنند.
آره بیلچه جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نوکیا می تونی Message ها سونی اریکسون و زیمنس رو بخونی...
من این 2 تا رو امتحان کردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب
ولی من نتونستم سونی اریکسون دبلیو 700 را با 5500 مسیج هاشو بخونم.
اگه اون کاری که بیلچه جان گفت انجام بدی احتمالا درست شه اگه درست نشد یه بار پاک کن بعد بریز تو خود گوشی یعنی رو رمت نصب نکن من الان تو گوشیم نصب و مشکلی نداره
سلام
مشکل من به همون روش اقای بیلچه حل شد :46:
فقط بدیش اینه که وقتی کسی رو پیدا میکنه یه صفحه برای طرف باز میکنه که اسم بلو توث من رو داده و یک کد هم میخواد برای شناسای گوشی ها به همدیگه اینجوری که نمیشه گفت هک به این روش :41:
بعد وقتی من اسم بلوتوث طرف رو پیدا کردم منو ها امد ولی وقتی امدم بیرون از برنامه با اینکه توی اد لیست اسم اون فرد رو ذخیره کردم دیگه منو ها رو نمیاره. فقط اسم طرف هست روش میزنم Connect میاره.بعد هم روی Connect میزنم اتفاقی نمیفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nima_949
22-06-2007, 23:46
خوب این برنامه با این اوضاع مشکلات زیادی داره ولی میتونه در حدی کمک کنه مثلا دفترچه تلفن طرفو بتونی به دست بیاری خودش کلیه
من هر کاری کردم نشد.
من با دبلیو 810 تونستم مسیج های V3i v رو سیو کنم و بخونم + فون بوک .... فون بوک کا750 رو هم بطور کامل رو گوشیم ذخیره کردم......
من هر کاری کردم نشد.
من با دبلیو 810 تونستم مسیج های V3i رو سیو کنم و بخونم + فون بوک .... فون بوک کا750 رو هم بطور کامل رو گوشیم ذخیره کردم......
shahab-asemani
23-06-2007, 13:34
سلام
دوستان لطفاً يکی راهه
اينکه چطوری تو گوشی قربانی شماره خودمونو بگيريم
يعنی به گوشی خودمون زنگ بزنيم
که شمارش بيفته رو بگه
از تو call که نشد
يه روشه تست شده بگين لطفاً
ليکن جان شما گفتی که يه راه ديگه داره که امتحان ميکنم ميام ميگم
اونو بگو
M.etallic.A
23-06-2007, 14:34
از من می شنوید این نسخه رو نگیرید . یا اگه می گیرید حتما در قسمت about ورژنشو چک کنید.چون یه سری آدم بی مزه پیدا شدن تو فروم های خارجی برای خود شیرینی برنامه های جاوا را دستکاری می کنند و ورژن های جدید براش صادر می کنند. مثلا BT INFO 1.05 رو برداشتند با نام SUPER BLUETOOTHE ---- 1.07 غالب مردم می کنند.
.
تایید میشه. ورژن 1.07 بدرد نمیخوره...
shahab-asemani بعد از اینکه شماره رو نوشتی بجای call گزینه ی select رو بزن
M_ETALLIC_A ورژن 1.07 اصلا وجود نداره
یه سر به سایتش بزن میفهمی
k508i.wz.cz
آخرین ورژنش 1.06 هستش که بعضی گزینه هاش بود که تو گوشی های بخصوص سونی مثل z520 کار نمیکرد که تو این ورژن کاملا برطرف شده
بعد از نصب روی گوشی هم اسم آیکونش candy میشه
M.etallic.A
23-06-2007, 22:39
m_etallic_a ورژن 1.07 اصلا وجود نداره
یه سر به سایتش بزن میفهمی
عزیز واسه من دیگه نه... من خودم این تاپیک رو زدم اون موقع که این برنامه رو دانلود کردم اوه ه ه ... کی بود.... چند ماه قبل از این که این تاپیک رو بزنم.
تو مثل اینکه پست بیلچه رو نخوندی... ورژن 1.07 اومده البته غیررسمی !!!
نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم
ولی اینجا رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که اینا رو ازش گرفتم همون سایتی هستش که تو قسمت about برنامه نوشته ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حتی اگه به صورت غیر رسمی هم باشه اعلام میکنن
چند وقت پیش منم یه فایلی دانلود کردم که رو اسمش نوشته بوود 1.07 ولی بعد از نصبش رفتم و about دیدم نوشته 1.06
M.etallic.A
24-06-2007, 15:03
منظور من از غیررسمی این بود...
nima_949
26-06-2007, 00:32
ایپیک دوستان بیان از شاهکارهاشون بگن چیکار کردند با این برنامه اول یکم من بگم تا الان کلیه دوستانمو با این برنامه تووووووپ هک کردم فقط فقط دفترچه تلفن دوستان دیگه چیکار کردند ؟
nima_949
26-06-2007, 00:33
راستی نزارید تایپیک بخوابه بیان از کارهای جالبی که با این برنامه کردید بگید
ali111122223333
26-06-2007, 13:53
ولی خداییش خیلی زود خز شد !!!
حیففففففف شد
همون اولش حال میداد
نیما_2390
26-06-2007, 18:40
منم میخوام به من یاد بده
water_soul
26-06-2007, 21:58
من با این برنامه توی رستوران چند نفرو هک کردم اولش اونا÷یغام رو رد میکردن بعد از یه مدت قبول کردن
خیلیییییییییییییییییییی جالب بود
عزیز تو کامپیوتر هم بخوای هک کنی باید طرف یه چیزی رو ok کنه...
خودتو گذاشتي سر كار اين كه فايده نداره
M.etallic.A
29-06-2007, 14:49
خودتو گذاشتي سر كار اين كه فايده نداره
کسی به شما اصرار نکرد که استفاده کنی و برات فایده هم داشته باشه.
آقا تورو خدا آنتیشم بذارین!
با فایر وال جلوگیری می شه کرد؟
یکی گفت Master Reset هم میشه!!!!:18: :18: :18: :18: :18:
این جوری پدرمون در میاد که؟:41: :41: :41:
M.etallic.A
29-06-2007, 16:50
آقا تورو خدا آنتیشم بذارین!
با فایر وال جلوگیری می شه کرد؟
یکی گفت Master Reset هم میشه!!!!
این جوری پدرمون در میاد که؟
تا اجازه ندی نمیتونه کاری کنه خیالت راحت. در ضمن اگه بدون اجازه هک میکرد فکر کردی من مغز خر خورده بودم که بزارمش اینجا همه بیان دانلود کنن ؟ اون موقع به قول بچه ها کسی جرات میکرد دیگه بلوتوثش رو روشن کنه ؟
Moh3en_DDD
29-06-2007, 17:48
به نظر من نام موبایلتون را بزارید ( 1 ماه SMs مجانی ) یا ( مخابرات منطقه 3 ) یا ( کاخ سفید ) ! بعد هرکی می بینه فورا Accept را می زنه !
با N70 روی یه N70 دیگه امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد
با سلام به metallica ی عزیز.من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایل موردنظر وجود نداشت .لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام خدمت metallica ی عزیز.من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایلی که گفته بودید پیدا نکردم
با سلام خدمت metallica ی عزیر من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایلی که گفته بودید پیدانکردم.لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
mostafa_gm
09-07-2007, 16:05
با سلام خدمت metallica ی عزیر من به سایت مورد نظر رفتم ولی فایلی که گفته بودید پیدانکردم.لطفا راهنمایی کنید.
متشکرم
پایین صفحه free رو کلیک میکنی تو صفحه بعد کد رو وارد میکنی و دانلود رو میزنی.
من دانلود کردم مر30 عزيزم
وقتی موبایل رفیقم گرفتم چه تنظیماتی میخواد که دیگه لازم نباشه اون اکی کنه
با سلام به دوستان عزیز .
من دیروز درمورد هک بلوتوث سوال کردم .دوستان لطف کردند
منو راهنمایی کردندوگفتن که اسم نرم افزار ftp_btهست.ولی من
به لینکهای گفته شده رفتم(persiangig.com),و...
ولی یافایل موردنظر موجود نبود ویا سایت دجار نقص فنی بود!
از دوستانی که منو راهنمایی کردند مجددا تقاضا میکنم به من کمک
کنن.
:31: سلام به همگی رفقا . من بلاخره تونستم فایل بftp_btرو
دانلود کنم. از راهنمایی همه شما سپاسگزارم
بلاخره فایلو دانلود کردم .از همگی دوستان سپاسگزارم
من با گوشی p990i تقریبا همه مدلهای nدر nokia و v3وv3xوk750ومدلهای wرو هک کردم .از
برنامه خوبت ممنونمM_ETALLIC_A
سلام.
آقا من کا 750 دارم و می خواستم یه کا 750 دیگه رو هک کنم.
باید چی کارکنم؟
وقتی بلوتوث اون رو انتخاب می کنم یه چیزی می نویسه که شبیه آدرسه یعنی یه چیزی تو مایه های bttp://....
چه جوری بایئ با این نرم افزار کار کرد؟:41:
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟:41: :41:
سلام.
باید چی کارکنم؟
وقتی بلوتوث اون رو انتخاب می کنم یه چیزی می نویسه که شبیه آدرسه یعنی یه چیزی تو مایه های bttp://....
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟:41: :41:
هیچ کس منو آدم حساب نمی کنه:19: :18:
:41:
:41: :41: :41: :45: :45: :45: :45: :37: :37: :37: :32:
siamak2000
15-07-2007, 23:32
salam man barnamaro peyda nakardam lotf konid adrsesho be man bedid
سلام.
باید چی کارکنم؟
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟ :41:
هاااااااااااااااااااااااا ااااا
اخه یه سوالایی می کنید . آدم که جواب میده یاد این ضرب المثل می افته : چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
شما باید روی همون bttp://.... کیلیک کنید اگه قربانی OK کرد وارد پنجره ی اصلی هک برنامه میشید اگه هم NO زد وارد ضفحه ی اول برنامه می شید.
در ضمن مثل این که رو گوشیه طعمه می نویسه کد اتصال ؟
بله بعضی موقع ها از شما می خواد با گوشی قربانی PAIR بشید !!!!!!!
satttanism
16-07-2007, 12:30
سلام دوستان
این برنامه موقع کانکت شدن پسورد می خواد در غیر این صورت کانکت نمیشه
البته من ورژن 1.05 رو داشبم و الان ورژن 1.07 رو گرفتم ولی هنوز امتحان نکردم
M.etallic.A
16-07-2007, 13:22
ورژن جدیدش اومده. 1.07...
خیلی راحت تر کانکت میشه و کلا ایرادات ورژن قبلی تا حدودی برطرف شده. مثلا موقع کانکت شدن کارهایی که نمیشه رو گوشی قربانی انجام داد رو لیست میکنه... مسیجها و فون بوک رو سریعتر میخونه و ...
nima_949
16-07-2007, 17:14
متالیکا دوست عزیز کو پس لینک 1.07
M.etallic.A
16-07-2007, 23:05
آخرین ورژن برنامه هک بلوتوث Bt.Info.v1.07
سلام.
دوست عزیز ممنون
من دیروز از این تایپیک
برنامه هاي جاوا به همراه توضيح (پلیر، دیکشنری، رمز گزاری و ...)
این برنامه رو دانلود کردم الان این ورِزنی که شما گزاشتی از این جدید تره؟
بعد فقط یه مشکل من اومد رو گوشی یکی از اشناها امتحان کنم(دبلیو700) ولی موقعی که می خاستم برم تو اینفرمیشن که فایلاشو ببینم گوشی طرف هنگ میکرد برا منم که مجبور میشدم بیام بیرون چون هیچی نمیومد.
راستی با این برنامه نمیشه بدونه این که بفهمه فایل بفرستم براش؟
s a j j a d
17-07-2007, 18:54
اگه زحمتي نباشه ادرس انجمن برنامه هاي گوشي n73 را به من بگين مرسي
yoosef_st
17-07-2007, 21:12
بفرما:
s a j j a d
18-07-2007, 13:33
تشكر از اين كه كمكم كردين
تنها مشکل (تا اینجا که 8 صفحه خوندم) اینه که باید گوشی طرف رو یا بدست بیاری یا اینکه خودش موافقت کنه...
یه راه حل داره : ببینم شما تا حالا Hitman بازی کردید؟ مخصوصا Hitman : Blood Money !!!
شوخی کردم...
فکر نکنم بشه کاریش کرد... ولی اگه زرنگ باشی و طرفت یه کم ناشی .... تنور داغه و تو فقط باید سریع نون و بچسبونی.
ولی ایول برنامه باحالیه ( در حالیکه من موقتاً 3310 دارم !!!) خیلی ممنون.!
nima_949
19-07-2007, 04:05
یه مشکل دیگم که داره اینه اطلاعات سیو نمیشه یعنی برای من نشد کسی این مشکلو نداره
سوال قبلیها رو که جواب ندادید دوستان لا اقل این یکی رو جواب بدید.
با این برنامه نمیشه فایلایه ترفو دید مثلا عکساشو؟
Moh3en_DDD
19-07-2007, 13:06
یه مشکل دیگم که داره اینه اطلاعات سیو نمیشه یعنی برای من نشد کسی این مشکلو نداره
توی پوشه Other سیو می شه .... ولی خیلی نامردیه .... حتما باید Loadin اش تموم شه تا Save کنه ؟
satttanism
19-07-2007, 13:12
آقا نمیشه کاری کرد که پسورد نخواد اینجوری فایده نداره
سلام.
دوست عزیز ممنون
من دیروز از این تایپیک
برنامه هاي جاوا به همراه توضيح (پلیر، دیکشنری، رمز گزاری و ...)
این برنامه رو دانلود کردم الان این ورِزنی که شما گزاشتی از این جدید تره؟
بعد فقط یه مشکل من اومد رو گوشی یکی از اشناها امتحان کنم(دبلیو700) ولی موقعی که می خاستم برم تو اینفرمیشن که فایلاشو ببینم گوشی طرف هنگ میکرد برا منم که مجبور میشدم بیام بیرون چون هیچی نمیومد.
راستی با این برنامه نمیشه بدونه این که بفهمه فایل بفرستم براش؟
سوال قبلیها رو که جواب ندادید دوستان لا اقل این یکی رو جواب بدید.
با این برنامه نمیشه فایلایه ترفو دید مثلا عکساشو؟
خاب مثل اینکه کسی نیست سوالاایه ما رو جواب بده خاب ما هم بی خیال میشیم. فقط یه چیزی من این برنامه رو برایه یکی از دوستام اینجا اپ کردم گفتم لینکشو بزارم شاید بدرد کسی خورد.
یاحق.
M.etallic.A
19-07-2007, 14:10
صفحه قبل گذاشته بودم این ورژن رو که گذاشتی.
در مورد سوالت. نه نمیشه فایلهای طرف رو ببینی.
سلام بچه ها ... برا خودم دردسر درست کردم.
به دوستم این برنامه رو نشون دادم و رو گوشی های همدیگه کار کردیم...
نکبت بی خودی به قسمت هایی که نمیدونست ور رفت و زد یه بلایی سر گوشیم اورد.. گوشیم N73 MU هستش.
دقیقاً نمی دونم تو کدوم قسمت این برنامه چی کار کرد... ولی فکر کنم تو Commands... و یه گزینه (یکی مونده به آخری) که با &w یا یه همچین چیزی شروع میشد رو زد ... گوشیم رفت رو حالتی که انگار می خواد خاموش شه(تو صفحه می نویسه NOKIA) ... ولی صفحه کم نور شد و بعد از چند ثانیه دوبارهپر نور شد و اومد تو صفحه اصلی گوشی...
این موضوع برا امروز صبح بود.... ولی الان هم خود بخود این اتفاق تکرار شد...
می خوام بدونم از دوستان کسی نمی دونه که این برنامه آیا می تونه آثار مخربی رو گوشی قربانی داشته باشه یا نه؟ و اینکه آیا میدونید که دوستم با گوشیم چیکار کرده ؟ آیا درست بشو هست؟
ممنون همه...
M.etallic.A
20-07-2007, 23:13
گوشیت رو ری استارت کرد. الان هم احتمالا رم گوشیت پر شد و گوشی ری استارت شد. نه هیچ اثر مخربی نداره. فقط تو بعضی از گوشیهای میشه مسترریست کرد همین.
ممنون خیالم راحت شد...
چند ساعت پیش مستر ریست کردمش... فکر کنم درست شده... فقط تنها مشکلم اینه که اکثر برنامه ها رو ساپورت نمی کنه (نصب نمی کنه) که تو تاپیک خودش مطرح می کنم...
خیلی خیلی ممنون!!
بابا من جوابمو نگرفتم که...
این برنامه موقع وصل شدن یه کدی می خواد...
چی کار کنم که نخواد ...
گوشیم کا 750...
نتونستم 2 تا کا 750 و یه مدل از نوکیا رو هک کنم...
رو همشون اون کد رو میخواد...
تازه بعضی وقتا ارورtimeoutیا Security Error میده..
M.etallic.A
25-07-2007, 00:15
اون کد برای pair کردن دو گوشیه و فقط برای اولین بار ازت میخواد. اون کسی که میخوای هکش کنی یه عددی رو میزنه که تو هم باید همون رو بزنی.
vorojax جان اتفاقآ به درد من خورد.مرسی عزیز.
naeemtop
27-07-2007, 16:00
بچه ها میشه گالری عکس قربانی رو هم سیو کرد با این برنامه
این چه جوریه؟
همش جنرال میاد و بعدش هم میگه صبر کنید انرژیه که رد شد دوباره از نو این کار رو انجام میده!
بچه ها میشه گالری عکس قربانی رو هم سیو کرد با این برنامه
نه دوست عزیز نمیشه.
peyman_nn
01-08-2007, 19:37
آخرین ورژن برنامه هک بلوتوث Bt.Info.v1.07
داون نشد
راستی رو 810 کارمیکنه یا نه؟؟؟
ممنون
M.etallic.A
01-08-2007, 22:10
دانلود میشه. لینک مستقیمه .
S E V E N
01-08-2007, 22:22
من گوشیم 6680 هست !
کلا این برنامه ها روی سونی اریکسونی ها بیشتر از همه جواب میده !
اولین بار رو w800 ( فکر میکنم ) امتحان کردم !
برای بار اول که خواستم وصل بشم 4 بار سوال کرد ! ( آره یا نه )
و فقط یکبار رمز خواست !
بعد از این که رمز رو درست زدم دیگه مشکلی نبود ! فقط یک بار سوال کرد که وصل بشه یا نه !
بعدش یه سری گزینه آورد که من خواندن دفترچه تلفن رو زدم که یه صفحه ی سفید اومد که لیست اسم ها داشت
به سرعت نشون داده میشد که درنهایت به صفحه ای رفت که توش تمام اون اسم ها بود که در زیرش شماره ی
هر کدوم رو نوشته بود!
ولی چیز جالبتر این بود که چند ساعت بعد که دوباره روی همون گوشی داشتم امتحان میکردم فقط یک بار پرسید
که وصل شوم یا نه ،،،،بعد راحت وصل شد و دیگه رمز عبور یکسان نخواست !
mehr film
02-08-2007, 10:13
دوستان من تازه سوني اريكسون خريدم و نميدونم بايد اينو چه جوري نصب كنم ... آخه 10،20 تا فايل داره
من قبلا ميخواستم چيزي رو نصب كنم فقط يه فايل داشت ..... لطفا كمك كنيد
گوشيم هم w700 هستش!
برای استفاده بهترین کار اینه که یک بار یواشکی 2 تا گوش رو با هم pair کنید (مثلا گوشی دوستتون رو ) بعد حسابی سرش قر بیاید دیگه سوال هم نمیکنه .
بعدش هم مثلا به طرف بگید گوشیت ویروسی شده کلی ضد حال میخوره بعد هم بگید آشنا دارم 5000 تومان میگیره درستش میکنه اونوقت این وسط یه چیزی هم کاسب میشید !!!:31:
آموزش؟کسی نبود؟
به زودی یه آموزش کامل و دقیق مینویسم...
میخواستم بدونم این نرم افزار ممکنه باعث ایجاد مشکل تو بلوتوس گوشی بشه ؟
چون از وقتی ورژن جدیدشو نصب کردم سرعت فرستادن فایلها خیلی کم شده.
سوال دوم اینکه معنی آیکون که پس زمینه محیط نرم افزار وجود داره که شبیه پاکت و یک ضربدر روشه چیه؟
آموزش کار با نرم افزار 'BT INFO:
سلام.
طبق قولی که داده بودم آموزش کار با این نرم افزار رو در اختیارتون میذارم...
طریقه نصب و راه اندازی نرم افزار
1-برنامه را از لینک
دانلود کنید.
2-فایل دانلود شده را توسط یک برنامه فشرده سازی مثل WinRaR یا WinZip باز کنید(Decompress).
3-فایل دارای پسوند Jar فایل اصلی نصب برنامه در گوشی است یعنی این فایل باعث نصب برنامه در گوشی خواهد شد.
4-توسط کابل USB یا بلوتوث گوشی خود را به کامپیوتر متصل و فقط فایل Jar را به پوشه Other گوشی خود انتقال دهید
5-ارتباط کامپیوتر با گوشی را قطع کنید و فایلی را که به پوشه Others انتقال داده بودید اجرا نمایید.اگر لینک دانلود خراب نباشد(که نیست)و گوشیه شما جاوا را پشتیبانی کند برنامه اندکی بعد نصب میشود و بعد از شما پرسیده میشود که برنامه به پوشه بازی ها منتقل شود یا برنامه ها که باید برنامه ها را انتخاب کنید.
طریقه کار با نر افزار
این روش را من ابداع کردم و باعث میشه که برای YES گرفتن خودتونو به آب و آتیش نزنین.
اول یه فایل متنی با فرمت TXT روی کامپیوتر بسازید و اون را باز کنید و متن زیر رو توش کپی کنید.
فایل اول با نام برنامه پشه کش!
Salam.
Age mikhay barname pashe kosh va pashe door kon ro az man begiri aval Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname rooye hame gooshi ha miyad!
فایل دوم با نام برنامه فرستادن و شناسایی اس ام اس های ناشناس
Salam.
age mikhay barname shenasayie va ERSALE SMS haye nashenas va bedoone shomare ro az man begiri Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname makhsoose Gooshi haye Nokia,Sony Ericsson,Motorolla,Samsung hast.
فایل سوم با نام نسخه موبایلی برنامه جدا کردن صدای خواننده از آهنگ
Salam.
Age ye ahang roo gooshit dari va mikhay sedaye khanandasho azash joda koni be in barname niyaz dari...
baraye daryafte in barname aval Be gooshit egaze bede ke file az man-pp8khat- daryaft kone (YES bezan) va badesh code 0000 ro vared kon!
In Barname makhsoose Gooshi haye Nokia,Sony Ericsson,Motorolla,Samsung hast.
بعد از این که این 3 فایل را ایجاد کردید آن ها را به پوشه Other گوشی خود انتقال دهید.
1-قبل از هرکاری بلوتوث خود را روشن کنید.
2- یکی از این 3 فایل را به طعمه Send کنید(فایل اول را برای آدم های ساده،فایل دوم را برای آدم های اس ام اس باز و فایل سوم را برای آدم های جوون و کودن البته اگه دیدین گوشیه طرف از سری W هستش فی الفور فایل سوم را برایش Send کنید.خودتون هم میتونین از این متن های وسوسه انگیز بسازین)
3-بعد از 5 دقیقه برنامه BT Info را اجرا کنید و Connect را انتخاب کنید.
4-فرد طعمه را از لیست پیدا کنید و او را انتخاب کنبد.
5-اگر برنامه گوشیه طعمه را پشتیبانی نکند به قسمت قبل باز میگردد که در این صورت باید قید هک کردن رو از بیخ بزنید!
6-اگر برنامه گوشیه طرف را پشتیبانی کند یک شماره همراه با چند حرف ظاهر میشود و شما باید آن را انتخاب کنید
7- عموماً در این قسمت برنامه سعی می کند که گوشیه شما با طعمه Pair شود.اگر فرد طعمه YES زده باشد(که بعید است نزند) شما باید کد 0000 را وارد کنید.بعد از این کار شما با گوشیه طعمه Pair می شوید!
8- اگر همه قسمت های بالا را درست انجام داده باشید شما به محیط اصلی برنامه وارد شده و میتوانید کنترل کامل گوشیه طعمه را به دست بگیرید که فکر نکم کسی اونجا با مشکلی مواجه شه!
همین!!:8:
نکته-1- فراموش نکنید که نام بلوتوث طعمه را Save کنید(توسط برنامه)برای این کار بر روی عدد و حرفی که در مرحله 6 نمایان میشود دکمه راست موبایل(Right Soft Key) رو بزنید و او را به لیست خود اضافه کنید.
نکته-2- ممکن است که ارتباط شما در حین هک کردن قطع شود به دلیل این که طعمه بلوتوث خود را خاموش کرده است
نکته-3- اگر فایل وسوسه انگیزی در ذهن دارید لطفاً پست کنید تا ما هم استفاده کنیم.
نکته-4-برای جلوگیری از اتفاق افتادن نکته-2- با یک نرم افزار ارسال اس ام اس توسط بلوتوث(مثلاً BT EXplorer که لینکش در این سایت موجود می باشد)طعمه را تهدید کنید که درصورت قطع کردن ارتباط گوشیش MASTER RESET خواهد شد!
پایان
نکته-5-به جای -pp8khat- اسم بلوتوثتون رو بنویسید
اگه با مشکلی مواجه شدین یا جایی رو نفهمیدین من تو همین تاپیک در خدمتم
با تشکر pp8khat
M.etallic.A
02-08-2007, 21:28
مرسی دوست عزیز ...
M.etallic.A
02-08-2007, 21:31
میخواستم بدونم این نرم افزار ممکنه باعث ایجاد مشکل تو بلوتوس گوشی بشه ؟
چون از وقتی ورژن جدیدشو نصب کردم سرعت فرستادن فایلها خیلی کم شده.
سوال دوم اینکه معنی آیکون که پس زمینه محیط نرم افزار وجود داره که شبیه پاکت و یک ضربدر روشه چیه؟
نه به هیچ وجه. خیالت جمع. احتمالا مشکل از یه جای دیگس.
shayan.pm
04-08-2007, 00:26
haji aslan down load nashod
گفتی میشه با BT EXplorer اس ام اس فرستاد از طریق بلوتوس؟
لینک دانلودشو میزاری؟
سلام
اگه میشه دوباره لینکشو بذارید .
گفتی میشه با BT EXplorer اس ام اس فرستاد از طریق بلوتوس؟
لینک دانلودشو میزاری؟
بفرمایید...
(با تشکر از کلنگ جان:11:)
- فرستادن اس ام اس توسط بلوتوس (نیازی به نصب برنامه مشابه ندارد)
Easy_Jack
- فرستادن اس ام اس توسط بلوتوس (هر دو گوشی به برنامه نیاز دارند)
سلام
لینک که کار میکنه؟!
یه بار دیگه امتحان کنید اگه کار نکرد دوباره آپلود می کنم
سلام
بفرماید...
لینک دانلود مستقیم...
بفرماید...
لینک دانلود مستقیم...
مرسی
جواب داد
...
M.etallic.A
06-08-2007, 11:56
برای فرستادن text از طریق بلوتوث نیازی به برنامه نیست. تو گوشی های نوکیا کافیه برید تو قسمت notes و متن مورد نظر رو تایپ کنید و بعد option و بعد send و باقی ماجرا ....
asghar_206
07-08-2007, 06:27
آقا مرسی خیلی خوب هم برای k750i جواب داد...
S E V E N
07-08-2007, 12:08
اون راهمون برای مواقعی هست که طرف مقابل رو بشناسیم و بدونیم چه جور آدمی هست !
ولی باز هم بد نیست !
S E V E N
07-08-2007, 21:46
امروز بدون رمز خواستن و اکی خواستن و هیچ چیزی تونستم یه گوشی رو هک کنم !
مدل گوشیش رو نمیدونم چی بود !
M.etallic.A
07-08-2007, 22:10
بلوتوث گوشیش قدیمی بوده ورژن پایین بوده که مسائل امنیتی توش رعایت نشده.
nima_949
08-08-2007, 02:42
من رفته بودم نمک آبرود پر بود از توریست های خارجی جالبه همه اکثرا عرب بودن چون اسم بلوتوثشون عربی بود نامردا هیچکدومشون اکی نزدن وگرنه ...
اون راهمون برای مواقعی هست که طرف مقابل رو بشناسیم و بدونیم چه جور آدمی هست !
ولی باز هم بد نیست !
اگه یه کم روانشناسی بلد باشی می تونی شخصیت اون آدم رو بفهمی..
مثلاً آدمایی که اسم بلوتوثشون رو رکس،آرنولد،هرکول یا هر شخصیت معروف حقیقی یا حقوقی می ذارن خیلی ترسو هستن و عمرا OK بزنن حالا چه برسه به 0000 وارد کردن!
آدمایی که شمارشونو تو اسم بلوتوث می نویسین هم تقریباً همینطورن اما یه کم شجاع ترن(می تونین با فرستادن یه SMS به طرف مخش رو بزنید)
اما آدم هایی که اسم بلوتوثشون رو Silver یا ببر خاکستری یا LOVE یا Black&White یا اسم بازی ها یا اسم شخصیت بازی ها میذارن بچه هستن که مخشون تعطیله و 7 8 تا OK هم میزنن!
آدم هایی هم که بلوتوثشون اسم نداره و برند گوشیه در کل قفلن و از موبایل چیزی سر در نمیارن(با این جور آدم ها میشه گفت که ما مسافر هستیم و موبایلمونو تو هتل جا گذاشتیم میشه با موبایلتون جایی رو بگیریم (که خودتون می دونین بقیش باید چی کار کرد دیگه!!!))
از این به بعد آدرس Bttp کسایی رو که هک کردین تو این تاپیک قرار بدبد تا بقیه هم اگه اون طعمه به تورشون خورد بی نصیب نمونن!!
ارادتمند شما
سلام
فکر کنم این مشکل فقط برای من پیش اومده !!
من از وقتی این فایل رو نصب کردم
توی پوشه outbox همش سرخود داره به شماره های مختلف فایل میفرسته !!!
کسی میدونه چرا؟
اینم عکسش:
...........
...........
bidastar
08-08-2007, 20:28
یه مشکلی وجود داره که با نوکیا نمیشه نوکیا رو هک کرد
من با نوکیا اریکسون رو هک کردم و جواب داد
fade2amin
09-08-2007, 08:56
سلام
کسی میدونه چرا؟
اين يه ويروس قديميه، نترس برات مشكلي ايجاد نميكنه جز هزينه!
فقط براي جلوگيري از اين قضيه زودتر گوشيتو ريست كن، مشكلت حل ميشه .
اين يه ويروس قديميه، نترس برات مشكلي ايجاد نميكنه جز هزينه!
فقط براي جلوگيري از اين قضيه زودتر گوشيتو ريست كن، مشكلت حل ميشه .
حالا چرا فقط من !!!:20:
S E V E N
11-08-2007, 12:19
اگه یه کم روانشناسی بلد باشی می تونی شخصیت اون آدم رو بفهمی..
مثلاً آدمایی که اسم بلوتوثشون رو رکس،آرنولد،هرکول یا هر شخصیت معروف حقیقی یا حقوقی می ذارن خیلی ترسو هستن و عمرا OK بزنن حالا چه برسه به 0000 وارد کردن!
آدمایی که شمارشونو تو اسم بلوتوث می نویسین هم تقریباً همینطورن اما یه کم شجاع ترن(می تونین با فرستادن یه SMS به طرف مخش رو بزنید)
اما آدم هایی که اسم بلوتوثشون رو Silver یا ببر خاکستری یا LOVE یا Black&White یا اسم بازی ها یا اسم شخصیت بازی ها میذارن بچه هستن که مخشون تعطیله و 7 8 تا OK هم میزنن!
آدم هایی هم که بلوتوثشون اسم نداره و برند گوشیه در کل قفلن و از موبایل چیزی سر در نمیارن(با این جور آدم ها میشه گفت که ما مسافر هستیم و موبایلمونو تو هتل جا گذاشتیم میشه با موبایلتون جایی رو بگیریم (که خودتون می دونین بقیش باید چی کار کرد دیگه!!!))
از این به بعد آدرس Bttp کسایی رو که هک کردین تو این تاپیک قرار بدبد تا بقیه هم اگه اون طعمه به تورشون خورد بی نصیب نمونن!!
ارادتمند شما
اوه اوه !
شما مثله اینکه خیلی رو اینکار سرمایه گذاری کردید !
اوه اوه !
شما مثله اینکه خیلی رو اینکار سرمایه گذاری کردید !
دیگه دیگه...
به اون مطلبم می خوام یه چیز دیگه اضافه کنم که اگه طرف اسم آی دیشو جای بلوتوث کرد از اون باهوشاست و ممکنه که اوکی بده و pair کنه اما به منظور هک کردن خود شما!
دیروزم پسر عمه مو هک کردم فقط 41 ثانیه غفلت باعث شد که هر وقت بلوتوثشو روشن کنه من به گوشیش اونم بدون اجازه وارد بشم!
nima_949
11-08-2007, 17:12
یه مطلب جالب در مورد این برنامه که من روش کار کردم اینه این برنامه باطری زیاد مصرف میکنه علاوه بر رذوشن بود بلتوث خود برنامه مصرف بالایی از باطری میگیره
من وقتي گوشي رو هك مي كنم براي طرف مقابل ميگه مي خواد به اينترنت شما وصل بشه
مي خواستم ببينم پوله تلفن كه نميندازه ؟؟
M.etallic.A
12-08-2007, 10:39
سلام
کسی میدونه چرا؟
اینم عکسش:
...........
...........
هیچ مشکلی نیست. ربطی هم به این برنامه نداره.
sms هایی که تو فرستادنشون مشکلی پیش اومده تو شاخه outbox سیو میشن. تا بعدا تو فرصت مناسب به طور اتوماتیک دوباره سند بشن.
مثلا تو این عکس sms اولی و دومی ساعت 7:40 به طور اتوماتیک سند میشن و اگر نشد مینویسه Resend at 7:45 یعنی 5 دقیقه دیگه دوباره میفرسته.
با این تفاسیر اینها sms هایی هستن که شما فرستادید ولی سند نشدن. پس نه ربطی به ویروس داره و نه ربطی به این برنامه.
در ضمن میتونید رو این sms ها کلیک کنید و send رو بزنید.
هیچ مشکلی نیست. ربطی هم به این برنامه نداره.
sms هایی که تو فرستادنشون مشکلی پیش اومده تو شاخه outbox سیو میشن. تا بعدا تو فرصت مناسب به طور اتوماتیک دوباره سند بشن.
مثلا تو این عکس sms اولی و دومی ساعت 7:40 به طور اتوماتیک سند میشن و اگر نشد مینویسه Resend at 7:45 یعنی 5 دقیقه دیگه دوباره میفرسته.
با این تفاسیر اینها sms هایی هستن که شما فرستادید ولی سند نشدن. پس نه ربطی به ویروس داره و نه ربطی به این برنامه.
در ضمن میتونید رو این sms ها کلیک کنید و send رو بزنید.
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
خوب مشکل دقیقا همینجاس که ربطی به اس ام اسای من نداره
چه اس ام اس ارسال بشه چه نشه چه اس ام اسی بدم چه ندم این سند هارو
خود به خود به شماره های مختلف میفرسته
و دقیقا این مشکل بعد از نصب این فایل رو گوشیم اتفاق افتاده !
nightmare
12-08-2007, 20:59
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
دقیقا دوست منم به همین مشکل دچار شد و خودم این فایل رو بهش داده بودم تا نصب کنه . یادمه گفت برای درست کردنش اول اونو پاک کرد بعدم گوشیش رو Reset کرد و درست شد ....
منم پاکش کردم و جالبه یه کادر دیگه به صفحه گوشیم اضافه کرده و مشکل قبلی هم هنوز به جاس
ولی هنوز ریستش نکردم اینم امتحان میکنم
ممنون
mohamad hosein
13-08-2007, 04:06
اين كه اصلا باز نميشه
M.etallic.A
13-08-2007, 11:52
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
من که چنین مشکلی رو نداشتم. اونهایی هم که نصب کردن ازشون سوال کردم چنین مشکلی رو نداشتن.
ببین این برنامه هک بلوتوث یه برنامه جاواست. حتما میدونی که برنامه های جاوا خیلی محدودیت در استفاده از منابع گوشی دارن. مثلا همین برنامه وقتی میخواد کانکت بشه ( یعنی از بلوتوث استفاده کنه ) گوشی ازت سوال میکنه که آیا اجازه میدی این برنامه از بلوتوث استفاده کنه یا نه که تو باید yes رو بزنی. یعنی بدون اجازه یه برنامه جاوا نمیتونه از قسمتهای مختلف گوشی استفاده کنه. حالا چطور شده که تا این حد قوی شده بدون اجازه اس ام اس میفرسته. خیلی عجیبه... کسی هست که همچین مشکلی براش پیش اومده باشه ؟؟؟
nima_949
13-08-2007, 11:59
ببین دوست عزیز باری مشکل تو یه راه هست یه آنتی ویروس بسته به نوع گوشیت نصب کن و ایه اسکن کن فکر کنم مشکلت حل بشه صد در صد ویروسه من این ویروس 3 سال پیش گرفتم
mazi_z_PSP
08-10-2007, 22:33
سلام. لينک اولی خراب بود. ميشه يکی يک لينک سالم برام بفرسته؟
این لینک اصلیه برنامه هست
فکر کنم ورزن 1.07 هست.
سایته خوبی هست دیدن ضرری نداره
mazi_z_PSP
12-10-2007, 20:36
این که همون ftb_btهست. این که اجازه ميگيره. ای بابا
M.etallic.A
12-10-2007, 21:23
به قول بچه ها اگه اجازه نمیگرفت منه سرتاپا تقصیر مگه مغز خر خورده بودم که بزارمش واسه دانلود ؟ الان رو نگاه نکن همه سایتها این برنامه رو گذاشتن وقتی که من این تاپیک رو زدم برنامه کاملا ناشناس بود و اینجوری همه گیر نشده بود ( به تاریخ تاپیک رجوع شود ) خیلی از همین سایتهای باصطلاح موبایل از ما تغزیه میشن البته مثل انگل بدون اجازه !!!
sea_shell1984
16-10-2007, 12:55
salam man be adresi ke dadin miram mizane not found
lianseco
16-10-2007, 13:25
lotfan linke download ro avaz konid . serveresh javab nemide. gheyre faal shode. mamnoooooooooooooooooooon
lianseco
16-10-2007, 13:25
linke download ro avaz konid
mazi_z_PSP
16-10-2007, 17:44
يه لينک بالا هست عزيز. تازه تاپيک برنامه های جاوا هم هست.
لطفا فارسی تايپ کن . قوانين هم بخون
لینکش وجود خارجی نداره که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟ :-):41:
mohsnjoon
25-10-2007, 10:44
منظورت از هک همون هکاکیه؟
yoosef_st
25-10-2007, 17:33
این یکی رو!!! عزیز من اصلا تو باغ نیستی که!!! ---- یعنی دسترسی بدون اجازه به اطلاعات شخصی دیگران. نه حکاکی. پاکش کن نوشتت رو. جای دیگه هم نگو. خب؟!
ciscogig
01-11-2007, 21:16
404 file not found
براي چي؟؟؟
omid__ss
02-11-2007, 11:24
اين برنامه كارش درست نيست
وقتي طرف بلوتوثش رو خاموش ميكنه برنامه هم از كار مي افته
برنامه اي نيست كه با بلوتوث خاموش هم كار كنه؟؟؟
بابا چیه مردم رو سرکار می ذارید . 100 درصد تست شده ؟؟؟؟ من با گوشیم خواستم گوشی دوستم رو هک کنم ، گوشیش ترکید (خاموش شد) منم هیچ کاری نتونستم بکنم . گوشیش Se K700 بود .
M.etallic.A
02-11-2007, 15:59
اين برنامه كارش درست نيست
وقتي طرف بلوتوثش رو خاموش ميكنه برنامه هم از كار مي افته
برنامه اي نيست كه با بلوتوث خاموش هم كار كنه؟؟؟
چیز دیگه ای نمیخوای ؟ میخوای از طریق اس ام اس هک کنه ؟ خجالت نکشا بگو...
nima_949
02-11-2007, 17:52
بعضی از دوستان یه چیزایی میگن یه سوالایی میکنن آدم خشک میمونه
بلوتوث خاموش !!!!!!!!!!!!
بدون اجازه !!!!!!!!!!!
اگه اینطوری بود کسی جرات موبایل گرفتن تو دستش نداشت
navid461
07-11-2007, 11:24
azizam in barname ke az too linki ke to gozashty hazf shode
سلام به همه پی سی وورلدیها ...
برنامه که از رو سرور حذف شده میشه لینک جدیدی بدین ممنون میشم . مرسی.
Eshghe_door
07-11-2007, 14:24
چرا اینقد به همدیگه توهین میکنین
خوب خواسته یه لطفی بکنه
اینطوری که برخورد میکنین
هیشکی دیگه هیچ کاری رو انجام نمیده
درست نیس
یخورده تو رفتارتون تجدید نظر کنین
m_mab2004
16-11-2007, 18:13
لینکش خرابه
dariush110
20-11-2007, 07:04
عمل نمی کنه لطفا عملی شو بزارین منظورم برای دانلو کردن:31:
tornado2
23-11-2007, 00:45
من امتحان کردم نشد میشه بیشتر توضیح بدین
tornado2
23-11-2007, 00:47
نقثضصثضصثضث
tornado2
23-11-2007, 00:49
به نظر من مجار از چینی بهتره
ali_sport
23-11-2007, 21:28
بابا چرا سایتش بالا نمیاد.................................!!!!!!! !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
اقا لینک دانلود بالا نمی یاد اگه میشه جای دیگه ای بزارید
rapid share ----- شده
mer30
لطفا لینک دانلود رو درست کنید
دانلود نمی شه :19::19::41:
بهنام مافیا
01-12-2007, 14:16
دانلود نمیشه لطفا" درست کنید
mystery8014
05-12-2007, 14:48
و من الان ظهر 4 شنبه امتحان کردم بازم لینک دانلود جواب نداد.
maqmaqkilik
06-12-2007, 14:47
بروبچ گل شايد باورتون نشه ولي تا حالا بيش از 30 تا از اين قبيل نرم افزارا و ورژن هايه مختلفشون رو استفاده كردم و رويه گوشي هايه مختلفي تست كردم
تنها وقتي مي تونيد طرف مقابل رو بلا بياريد سرش بايد بايد بايد طرف اجازه بده
اول يه پيغام ميفرستن و بعد بايد قرباني ok رو بزنه تا شما بتونيد كاري بكنيد وگرنه محاله
البته محال محال هم نيست تنها يه برنامه پيدا كردم كه اين كار رو ميكنه و متاسفانه گمش كردم:13: پيداش كنم حتما ميدم خدمتتون:11:
MOH333EN
06-12-2007, 23:04
آر ه راست میگه
liliputboy
16-12-2007, 23:30
مستقیم میرم سر اصل مطلب
اسم برنامه سوپر بلوتوث هک ه...ورژن 1.1
کارش عالیه...
منتظر بعدی هم باشین....
بعدی مهشره....:10:
liliputboy
16-12-2007, 23:37
برنامه بعدی برای فرستادن اس ام اس از گوشی مردمه....
wO[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه طرز کار برنامه قبلی رم خواستین بگین..
S a f a 6 4
17-12-2007, 00:27
مستقیم میرم سر اصل مطلب
اسم برنامه سوپر بلوتوث هک ه...ورژن 1.1
کارش عالیه...
منتظر بعدی هم باشین....
بعدی مهشره....:10:
اینم اجازه میگیره ؟
hamidghoty
17-12-2007, 14:29
برنامه فرستادن اس ام اس از گوشی رو حتما بزار
hamidghoty
17-12-2007, 14:38
در ضمن نسخه جدید ftb هم اومده که یسری چیزا بهش اضافه شده
Alishmas
17-12-2007, 15:33
اين برنامه ها بايد اول طرف رو توی device های خودت add کنی ، بعد ميتونی هکش کنی درسته ؟
sarapapa
17-12-2007, 16:03
چه طوري دانلودش كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sarapapa
17-12-2007, 16:06
من اخرين ورژنشو دارم
H.Operator
20-12-2007, 12:41
آقا يك لينك سالم بزاريد در ضمن واسه ان 73 ميخواهم(منظورم اينه كه سيس باشه نه جار):13:
:18::18::18::18:
:19::19::19::19:
:21::21::21::21:
:41::41::41::41:
micheal-tnt
23-12-2007, 00:05
یه سوال داشتم : این برنامه از کی منتشر شده
micheal-tnt
23-12-2007, 00:12
این ftb با اون bloover که قبلا اومده بود چه فرقی داره
من bloover ندیدم ولی با ftb کار کردم خیلی باحال بود
winter+girl
23-12-2007, 20:22
تا وقتی که از طرف مقابل سوال کنه اصلا به درد نمیخوره لابد خودتون اون گوشی رو گرفتین دستتون و مرتب ok دادین یه مشکل دیگه از w300 نتونستم k750 و k510 رو هک کنم اگر هم میومد تا یه جایی پیش میرفتو بعدش دیگه باید گوشی رو ری استارت میکردیم از k750 هم همینطور w300 رو نتونست به معنای واقعی هک کنه...
M.etallic.A
23-12-2007, 21:00
عزیز من اگر اجازه نمیخواست که دیگه خیلی ضایع بود. اون موقع مگه من خر بودم بزارمش اینجا همه بیان بگیرن. تو خودت جرات میکردی بلوتوثت رو روشن کنی ؟
Alishmas
24-12-2007, 01:48
آخرين ورژن اين نرم افزار Bt.INfo 1.8 هست ؟
من وقتی باهاش از سونی ايکسون به سونی اريکسون ميخوام هک کنم بازم پسورد ميخواد !
کدوم ورژنش پسورد نميخاد ؟
winter+girl
24-12-2007, 11:46
اما من که میدم اصلا پسورد نمیخواد اما نمیدونم چرا یا شما کاریش کردی که پس میخواد یا من کاری کردم که پسورد نمیخواد اما مطمئنم من کاری نکردم ورژنشم نمیدونم چیه اما خیلی وقت پیش بود شاید بهتره قدیمی ترین ورژن رو بردارید
M.etallic.A
24-12-2007, 12:21
بابا پسورد چیه ؟ وقتی واسه اولین بار میخوای به یه گوشی وصل بشی این دوتا باید با هم Pair بشن به این صورت که یکی یه کدی رو میزنه که دومی هم باید همون کد رو بزنه. بعد اتصال برقرار میشه. حالا اگه شما قبلا با یه گوشی بلوتاوث کرده باشید دیگه تو این برنامه Pair کردن نمیخواد چون قبلا Pair شده
winter+girl
24-12-2007, 13:58
نه اصلا اینطور نیست از اولش هم از من کد نمیخواست
hamidghoty
24-12-2007, 14:10
نه اصلا اینطور نیست از اولش هم از من کد نمیخواست
خوب تو بعضی از گوشی های قدیمی نمی خاد مال منم بعضی وقتا این
طوری میشه ربطی به برنامه نداره
hamidghoty
24-12-2007, 14:13
دوستان اصلا این برنامه فرستادن اس ام اس از گوشی دیگران وجود داره یا سرکاریم......
M.etallic.A
24-12-2007, 14:15
درسته. تو بلوتوث های قدیمی نمیخواست. اما بعدا با ورود ویروسها به دنیای موبایل تو ورژن های بعدی بلوتوث مسائل امنیتی رو به طور کامل رعایت کردن که یکیش همین pair شدنه.
mm-morteza
24-12-2007, 14:29
اصلا این برنامه توی نوکیاها جواب میده........کدوم مدل.....ممنون از کمکتون........
hamidghoty
24-12-2007, 16:17
metallica جان برنامه ای هست که باهاش بشه حداقل صفحه گوشی مورد نظر رو دید (فکر کنم بشه)
آخه اینطوری قسمت keys زیاد کاربرد نداره
hamidghoty
24-12-2007, 16:20
در ضمن اینم ورژن جدید این برنامه
winter+girl
24-12-2007, 18:57
در باره ی sms ها گفتی بابا این برنامه اصلا به درد نمیخوره پوشه smsها رو میبینی اما مثل سراب میمونه عمرا بتونی تو گوشیت بخونی یا با اون sms بدی کلا به هیچ دردی نمیخوره همه ی روش هاش قبلا امتحان شده زحمت نکش
M.etallic.A
25-12-2007, 02:10
metallica جان برنامه ای هست که باهاش بشه حداقل صفحه گوشی مورد نظر رو دید (فکر کنم بشه)
آخه اینطوری قسمت keys زیاد کاربرد نداره
فکر نکنم چنین برنامه ای باشه. اگر هم باشه مطمئن باش تو بلوتوث های جدید برای هر اتصالی حتما باید طرف مقابل اجازه بده. بدون اجازه به هیچ وجه نمیشه کانکت شد.
این برنامه برای اینکه وارد گوشی طرف بشی کد میخواد؟
hamidghoty
25-12-2007, 16:39
در باره ی sms ها گفتی بابا این برنامه اصلا به درد نمیخوره پوشه smsها رو میبینی اما مثل سراب میمونه عمرا بتونی تو گوشیت بخونی یا با اون sms بدی کلا به هیچ دردی نمیخوره همه ی روش هاش قبلا امتحان شده زحمت نکش
شما توقع داری sms واست کادو پیچ کنه:41: .همینشم کلیه.شما اگه بهترشو داری معرفی کن:10:
M.etallic.A
25-12-2007, 17:07
بابا اینا به اینش فکر نمیکنن که همیشه که شما هکر نیستید اگر چنین برنامه ای بود فقط به شما نمیدادن که همه میتونستن داشته باشن اون موقع جرات میکردید بلوتوث روشن کنید ؟
hamidghoty
26-12-2007, 12:38
دوستان کسی برنامه x2blue رو نداره (البته نسخه اصلیش) نه فارسیش
hamidghoty
26-12-2007, 13:53
آدرس جدید ftb
hamidghoty
26-12-2007, 13:56
در ضمن این برنامه مشکلات کمتری نسبت به قبلیا داره.و از انفراند هم می تونه استفاده کنه
اگه بازم سوالی داشتید بپرسید
mamad_chagho
29-12-2007, 16:25
در ضمن این برنامه مشکلات کمتری نسبت به قبلیا داره.و از انفراند هم می تونه استفاده کنه
اگه بازم سوالی داشتید بپرسید
بابا بلوتوث خودش خیلی خیته!!!!!
منظورت از اینفرارد اینه که با اینفرارد با گوشی طرف ارتباط بر قرار کنی؟یا اینفراردشو روشن کنی؟
میخوای بگی آقا بی زحمت بیا گوشیمون رو بچسبونیم بهم تا هکت کنم!؟!؟؟
mamad_chagho
29-12-2007, 16:27
این برنامه برای اینکه وارد گوشی طرف بشی کد میخواد؟
بله.
به خاطر اینکه گوشی شما با گوشی طرف pair بشه باید یه رمز اون بزنه و دقیقا هون رو شما بزنید!!
mamad_chagho
29-12-2007, 16:28
دوستان کسی برنامه x2blue رو نداره (البته نسخه اصلیش) نه فارسیش
تو تاپیک خودش کذاشتم..
winter+girl
29-12-2007, 19:04
فکر نکنم به این بگن هک یه چیزی تو مایه های دل خوشکنکه باید یه چیز باشه که از ترسش کسی نتونه بلوتوثش رو روشن کنه و حتی به مرور زمان کاری کنه که بلو توث افراد واسه خودش روشن بشه و راحت هکش کنیم
M.etallic.A
30-12-2007, 12:13
دیگه امر دیگه ای نبود ؟ خوب اگه دوست داری چنین برنامه ای داشته باشی. بشین خودن بنویس برنامه شو به هیچکسم نده.
mamad_chagho
30-12-2007, 12:23
دیگه امر دیگه ای نبود ؟ خوب اگه دوست داری چنین برنامه ای داشته باشی. بشین خودن بنویس برنامه شو به هیچکسم نده.
تایید میشه!!!!!!
hamidghoty
30-12-2007, 13:22
تو تاپیک خودش کذاشتم..
لینکت کار نکرد ولی خودم پیداش کردم به هر حال ممنون.
در ضمن میشه بگی این کدوم ورژنه!
mamad_chagho
31-12-2007, 16:19
لینکت کار نکرد ولی خودم پیداش کردم به هر حال ممنون.
در ضمن میشه بگی این کدوم ورژنه!
لینک که کار میکنه!
تست شده@!
فقط متاسفانه ورژنشو نمیدونم.!!
SonyEricsson
03-01-2008, 01:23
لينك دانلود ورژن 1.8
SonyEricsson
03-01-2008, 01:24
چه فرقي با قبلي داره اين ورژن 1.8؟؟
Alishmas
03-01-2008, 11:38
فکر کنم يه مقدار امکاناتش بيشتر شده !
zartosht 2008
04-01-2008, 12:31
من روي s700 نصب كردم و نصب شد ولي تو قسمت connectگير مي كنه واردنميشه.راه حل بديد.
micheal-tnt
04-01-2008, 17:49
من روی N73 و P1i وW300 نصب کردم خیلی عالی کار کرد
micheal-tnt
04-01-2008, 18:04
من روی N73 و P1i و W300 نصب کردم خیلی عالی کار کرد :5:
Acro-Crown
04-01-2008, 18:10
این ورژن بطرز فجیعی روی Sony Ericson از همه مدل جواب میده (البته از نوع قربانی)
گوشی دوستمو در عرض یک چشم بهم زدن master reset کردم خیلی حال داد................
ولی یه نصیحت همین طور که همه جا گفته شده روی N70 نصب نکنید هر موقع که نصب می کنم گوشی بد جوری بازی در میاره حتی گاهی اوقات باتری بطرز خطرناکی شروع به داغ شدن کرده......
دانلود کردیم ولی فایل error میده
winter+girl
18-01-2008, 11:29
تایید میشه
H.Operator
18-01-2008, 15:19
دوستان من رو ان 73 نصب كرده تو قسمت كانكت يك گزينه به نام Irda هست ولي وقتي رو W800 نصب ميكنم نيست اين قابليت چيه كه فقط رو ان73 هست....در ضمن نسخه 1.8 برنامه اين گزينه رو داره.......
amirala7
18-01-2008, 17:36
روي n72 هم خطرناكه؟؟؟؟؟
amirala7
18-01-2008, 17:38
روي n72 هم خطرناكه؟؟؟؟؟
اگه هست يه خبري بديد
micheal-tnt
20-01-2008, 10:31
دوستان من رو ان 73 نصب كرده تو قسمت كانكت يك گزينه به نام Irda هست ولي وقتي رو W800 نصب ميكنم نيست اين قابليت چيه كه فقط رو ان73 هست....در ضمن نسخه 1.8 برنامه اين گزينه رو داره.......
irda به درد نمي خوره مي گن واسه هك بوسيله ي مادون قرمز هستش
micheal-tnt
20-01-2008, 10:39
ببينم به n95 8gb كه ضرر نمي رسونه
tabriz-info
15-02-2008, 20:00
لینک پست اول خرابه لطفا اصلاح کنید
aRThaS_08
15-02-2008, 21:23
یعنی تو دانلود ارور میده من یه جا دیگه آپلود کردم
توی صفحه روی Request Download Link کلیک کرده و پس از چند لحظه روی Download File کلیک کنید:11:
پرسپوليس
15-02-2008, 22:05
جيگر اين هم كه در خواست كانكت شدن مياره
بدرد نمي خوره
برا چي به n70 آسيب ميرسونه؟؟
aRThaS_08
17-02-2008, 16:19
جيگر اين هم كه در خواست كانكت شدن مياره
بدرد نمي خوره
ببخشید ولی اونایی که درخواست نمیخواد اولا حجمش زیاده دوما پولیه
hamidghoty
21-02-2008, 15:05
عجب تاپیکی بود
metallica نیستش
کسی خبری نداره ازش
M.etallic.A
21-02-2008, 16:51
چرا دوست من... من هستم در خدمتتون.
hamid_mas
21-02-2008, 18:07
با سلام
باتشکر از اين سايت زيبا
Saman_Figo
22-02-2008, 21:57
che jore barname danlod konem
hamidghoty
24-02-2008, 14:36
چرا دوست من... من هستم در خدمتتون.
بازم منتظر برنامه های خوبت هستیم
خیلی آقایی
adrenalin
24-02-2008, 15:57
سلام لینک صفحه اول خرابه یه جای دیگه اپ میکنید
باتشکر
راستی روی گوشی p910 نصب میشه یا نه
دوست عزیز سایتی که در صفحه اول است باز نمیشود؟
ایا این برنامه در گوشی p990iقابل اجراست ؟سامسونگ چی؟
با تشکر
آیا واقعا این برنامه به گوشی صدمه می زنه ؟؟
این برنامه مانند برنامه های دیگه از طرف مقابل کد می خواد ؟؟؟
برنامه اي نيست كه كد نخواد ؟
من به خود سازنده برنامه هم پي ام دادم ،جوابي كه داد معنيش رو نفهميدم ولي حدودا ميشد همون سنگ ديگه رو سنگ بند نميشه .
دوستان كه از من با سوادترن برن تو فروم هاي خارجي ببينن نيست؟
ضمنا اگه كسي بلده با NetBeans برنامه بنويسه ،فكر كنم بشه با اون يه كارايي كرد.
بازم يا علي!
p 3 0 world
20-04-2008, 16:59
روی ان 80 کار می کنه؟
Hidden-H
20-04-2008, 22:51
رو اکثر گوشیها کار می کنه
پی 990 و اس500 جواب داد
سلام.
چرا این برنامه رو 6600 جواب نمی ده!!
عصابم ریخت به هم!!
Lady parisa
21-04-2008, 07:22
لطفاً يه لينك سالم بذاريد
با سلام. دوستان عزیز می تونین برای کپی فایلهای گوشی هک شده ویا پاک کردن فایلهای قربانی از برنامه bt file manager استفاده کنید .کلا اختیار مموری دست شماست .برنامه فوق العاده ای هست.
shahab-sorkh
02-06-2008, 20:45
سلام من بلوتوث هکر میخام نمیدونم چجوری پیدا کنم.تازه عضو شدم بلد نیستم لطفا کمک یا راهنماییم کنید
shahab-sorkh
02-06-2008, 20:52
سلام
khaste nabashi
man n73 daram nemitoonam az bolutus haker estefade konam?
کسی نرم افزار هک نداره که درخواست کانکت نده؟
Aryan.nik
15-06-2008, 19:58
میشه لینک دانلود دوباره بذارید؟
اون لینک صفحه اول کار نمیکنه!!!
Hadi King
16-06-2008, 02:02
میشه لینک دانلود دوباره بذارید؟
اون لینک صفحه اول کار نمیکنه!!!
لينك دانلود مال 1 سال پيشه اين برنامه پست اول هم ورژن 1.5 هستش حالا 1.7 و 1.8 هم امده كه برات اپلود كردم دوست عزيز:11:جاوا هم هستش:20:
موفق باشيد!:40:
arbab202020
20-06-2008, 22:42
ممنون از برنامه
Hadi King
26-06-2008, 09:33
جاوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه ی هک جاواست؟
کسی خونه نیست؟
دوست عزيز در عرض يه ثانيه كه نميشه جواب خودتون رو بگيرين بايد صبر داشته باشين !
درسته برنامه جاوا هستش ولي دوستمون كه تو صفحه اول گذاشتن برنامه با ورژن 1.5 هستش حالا اين برنامه با ورژن هاي جديد امده مثل 1.8...:11:
اگه ميخواي تا بزارم برات لينكش رو :46:
دوست عزيز در عرض يه ثانيه كه نميشه جواب خودتون رو بگيرين بايد صبر داشته باشين !
درسته برنامه جاوا هستش ولي دوستمون كه تو صفحه اول گذاشتن برنامه با ورژن 1.5 هستش حالا اين برنامه با ورژن هاي جديد امده مثل 1.8...:11:
اگه ميخواي تا بزارم برات لينكش رو :46:
خوب بذار ديگه چرا معطلي پس.....:5:
one11111
11-08-2012, 11:09
fkr konam barnameye nokiasho dashte basham niaz be oke tarf ham nadare
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.