ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دیتابیس در vBulletin

odise2004
07-03-2007, 14:10
با سلام. ببخشید من VB ورژن 3.6.1 رو نصب کردم. چند روز اول خوب کار کرد. بعد از چند روز یهو ارور دیتابیس داد. هر کاری هم میکنم درست نمیشه. ممکنه مشکل از دیتابیس باشه یا از سرور. لطفاً خوب منو راهنمایی کنید.

اینم از ارور

Database error
The database has encountered a problem.
Please try the following:

* Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
* Open the [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**********.ir home page, then try to open another page.
* Click the Back button to try another link.

The [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**********.ir forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

هر چیم Repair میکنم درست نمیشه.

اینم اروری که واسه ایمیل سایت میفرسته

Database error in vBulletin :

mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too
many connections
/home/**********/public_html/forum/includes/class_core.php on line 271

MySQL Error :
Error Number :
Date : Wednesday, March 7th 2007 @ 01:01:35 PM
Script : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*******.ir/index.php
Referrer : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*******.ir/usercp.php
IP Address : *******
Username :
Classname : vb_database

Tornado2800
09-03-2007, 21:38
اگه config.php رو چک کن ببین مقادیرش با چیزی که در دیتابیس درست کردی مطابقت داره یا خیر !
اگه داره ! اشکال از سرورت هستش ! و ایمیل به پشتیبانی بزن

Mr.Ponics
09-03-2007, 23:49
اخيرا كار خاصي توي ديتابيس انجام دادي ؟ يا خود به خود شده ؟ يكي هم اينكه شما آپگريدي اخيرا انجام داديد ؟

odise2004
16-03-2007, 22:58
مرسی از کمکتون.
مشکل با عوض کردن سرور درست شد.