ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش: لوگو همراه با سیم پیچی فلزی ( سطح : متوسط )

mir@
06-03-2007, 22:28
سلام

سلام

جالبه عزیز ، یه وقت تنبلی نکنین همش آموزشهای سطح پایین بزارین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

قربانت : شاهین

به دلیل ایراد اتهام برادر شاهین به من، دایر بر ارائه آموزش های آبکی، اینجانب به منظور اعاده حیثیت حرفه ای، این آموزش رو در اینجا ارائه میدهم.

سطح آموزش: متوسط مایل به مبتدی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امیدوارم از بنده رفع اتهام شده باشه.

ارادتمند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed kmss-D
06-03-2007, 23:08
اتهام كدومه فقط يه تذكر ساده.
خيلي عاليه دستت درد نكنه.

Shahin King
07-03-2007, 14:41
سلام

ممنون عزیز ، دستت طلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظریم تا آموزشهای بعدی شما دوست گرامی رو ببینیم ( انشا... حرفه ای تر ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به دلیل ایراد اتهام برادر شاهین به من، دایر بر ارائه آموزش های آبکی، اینجانب به منظور اعاده حیثیت حرفه ای، این آموزش رو در اینجا ارائه میدهم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین

mahsoft
07-03-2007, 15:19
مرسی امیر جان اموزش قشنگیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که شاهین مگه فیتیله رو سطح اموزشها رو بکشید بالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mss_sdt
07-03-2007, 22:19
جالب بود.در ضمن عمو شاهین:biggrin: پدرانه نصیحت کرد نباید ناراحت بشی:laughing: ;)

AHMADUSE
12-03-2011, 17:20
میدونم قدیمیه لینک خرابه
اقا این فایل رو میتونین ضمیمه کنید بنده بد جور بهش نیاز دارم