مشاهده نسخه کامل
: خرابی بعد از طوفان
Mostafa_Amol
06-03-2007, 20:33
کامپیوتر دو تا از دوستانم ویروس گرفته بود و آنها توانستند با کلی درد سر ویروس ها رو پاک کنند
ولی یه خرابی هایی پیش آمده که باید درست بشه .....
ویندوز عوض کردند ولی این مشکلها برطرف نشد
مشکل : وقتی که بر روی درایوها کلیک راست می کنند اولین گزینه اتوپلی است( در صورتی که اولین گزینه برای همه open است) در نتیجه وقتی که دوبار کلیک بر روی درایوها بکنند آن درایو باز نمی شود بلکه یک پنجره ی ارور باز می شود که فکر کنم چون می خواهد اتوپلی کند و نمی تواند ، این ارور را می دهد
حالا می خواستم بدونم چطور می شه کاری کرد که اولین گزینه را به open تبدیل بکنیم ....
ممنونم:blush:
Harry Potter
08-03-2007, 02:15
سلام
منتقل شد به این تالار...
Tornado2800
09-03-2007, 21:57
در همین لحظه که دارم پست می دم !
دارم روی سیستمم کار می کنم که تا اینجا بالاخره فهمیدم اسم ویروس هستش
detected: virus Virus.Win32.Hidrag.a
البته باید مطمن بشم که خبرت رو میدم
ولی راهنمایی !
کسپر رو نصب کن و به روزش کن
Mostafa_Amol
17-03-2007, 20:01
قربون مرامت که جوابم رو دادی .....
منتظر ادامشم ....
دستت طلا
:40: :2: :21: :8: :11: :18: :19: :13: :31: :41: :46: :10: :27: :20:
کامپیوتر دو تا از دوستانم ویروس گرفته بود و آنها توانستند با کلی درد سر ویروس ها رو پاک کنند
مشکل : وقتی که بر روی درایوها کلیک راست می کنند اولین گزینه اتوپلی است( در صورتی که اولین گزینه برای همه open است) در نتیجه وقتی که دوبار کلیک بر روی درایوها بکنند آن درایو باز نمی شود بلکه یک پنجره ی ارور باز می شود که فکر کنم چون می خواهد اتوپلی کند و نمی تواند ، این ارور را می دهد
حالا می خواستم بدونم چطور می شه کاری کرد که اولین گزینه را به open تبدیل بکنیم ....
mehdi_halla
20-04-2007, 22:45
با سلام
شما احتمالا دو تا فایل رو از درایوهات باید پاک کنی
یکی Auto run.inf یا Autorun.exe و احتمالا یه فایل با پسوند Vbsکه فکر کنم این بود:ms32dll.dll.vbs
در ضمن این فایل رها مخفی هستند.
H A M E D
21-04-2007, 11:41
شما از همه درايو ها بگرد و فايل Autorun.ini رو پيدا كن و حذفشون كن. بعد از يه بار ري استارت كردن همه چيز به حالت اول برميگرده.
autorun.inf اینم هست پاکش کن
سلام
شما تونستی ویروس رو پاک کنی؟ میشه خبرشو بدی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.