مشاهده نسخه کامل
: اجرای فایل های Exeبا ورود به یک سایت!؟
abbas13677_2005
06-03-2007, 19:00
من میخواهم یک فایل اکزه 20 کیلوبایتی رو روی سایتم بزارم و وقتی کاربر وارد سایت شد اون فایل به طور اتو ماتیک اجرا بشه و هیچ سوال یا چیزی نپرسه و نگه که دانلود کنم
توجه کنید! : وقتی فرد وارد صفحه شد اون فایل اجرا شود و مثلا اگر یک بازی بود بازی اجرا شود برایش و یا یک فایل دیگر
میشه همچین کاری کرد که فایل های exeرا با ورود به سایت اجرا کرد و کاربران بدون اختیار فایل ها رو اجرا کنند؟
این فایل exeمیتونه یک پیام تبلیغاتی یا یک کتاب الکتونیکی باشد یا...
چه کد یا اسکریپی را برای این منظور می شناسید؟
mohseni12345
06-03-2007, 20:22
زرنگ تر از منو شما خیلی هست
اگه میشد الان تموم کامپیوتر های دنیا ویروسی بودن
توي يك فروم ، يكي همين سول شما رو پرسيده ؛ دوستان اون فروم هم جواب دادن
انگليسي ساده هستش ؛ ميشه فهميد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا نديدم کسي همچين کاري انجام داده باشه، اما فکر مي کنم بايد بشه، اگه نمي شد پس اين ويروساي تو اينترنت چه جوري منتقل مي شن؟ :blink:
اون خارجيام که wisdom گفته بود داشتن راجع به DHTML حرف مي زدن و مي خواستن به جاي فايل .exe که يه گربه ي متحرک بوده تصوير متحرکش رو با DHTML بذارن تا تو صفحه ي وب بگرده!
زرنگ تر از منو شما خیلی هست
اگه میشد الان تموم کامپیوتر های دنیا ویروسی بودن
سلام
آقا جواب به این کاملی نمیشه!
آخه اگر این کار میشد که همه باید کامپیوترشان را تعطیل میکردند، داداش بیل هم باید می رفت کشک سابی راه می انداخت.
میشه !
نرم افزاری هست که فایل های exe کم هجم رو به کد هایی تبدیل میکنه که میشه تو قالب صفحه بزاری تا
به محض اود شدن اجرا بشه.
میشه !
نرم افزاری هست که فایل های exe کم هجم رو به کد هایی تبدیل میکنه که میشه تو قالب صفحه بزاری تا
به محض اود شدن اجرا بشه.
ممكن هست معرفي كنيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برنامه
فایل exe رو باموس بکش بنداز تو برنامه بعد creat رو بزن
یه فایل vbs میسازه روش راست کلیک کن ادیت رو انتخواب کن اگه کد توش رو تو html کپی کنی اجرا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه یکم کامل تر توضیح بدید .
چ.ن برای من فایل vbs نساخت مختلف می سازه هر با یه چیز میسازه .
با تشکر
باید فایل exe رو با دراگ اند دراپ بندازی تو کادر برنامه بد تیک های بر نامرو با توجه به مورد استفادت بزنی بد creat رو بزنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.