مشاهده نسخه کامل
: بحث و رفع اشكال نرم افزار اكسل 2003
masoud22
12-07-2005, 12:13
به عنوان شروع مي خوام بگم چطور مي شه اين كار رو كرد؟
اين كه شماره ستون ها و سطر ها مخفي بشن!!!
دوست عزيز سلام
چند سوال كلي داشتم .. اگر جواب بدي ممنون مي شم:
1- چطوري مي توان ستونها به سمت راست و يا چپ صفحه نمايش انتقال داد.
2- چطوري مي شه اون فايلي كه حفاظت شده است رو با ترفند نه با نرم افزار از حالت پروتكت خارج كرد.
ramifigo
21-02-2006, 12:24
مسعود جان اون رديف ها يا ستون هايي كه ميخواي پنهان شن رو انتخاب مي كني بعد روي شماره رديف يا نام ستونها كليك راست كي كني و گزينه hide رو انتخاب مي كني و براي ظاهر كردن همون كار رو مي كني ولي اين دفعه رئي unhide كليك مي كني
masoud22
13-03-2007, 10:41
ramifigo جان اگه عكس رو ديده بودي
من منظورم اين بود كه كلا اون ستون مربوط به اسم ستون ها حذف شه كه پس از اين مدت خودم هم راه حلش رو پيدا كردم:
توي tools روي option كليك مي كني تا كادري ظاهر بشه بعدش توي تب view اون پاييناش هر كاري دلت بخواد مي توني بكني
و شما smd7m شما سؤال اول درست سر درنياوردم كه شما چرا همچين سؤال آسوني رو پرسيدي
روي اسم ستون كليك مي كني بااين كل ستون انتخاب مي شه بعدش كليك راست مي كني ( كات و يا كپي ) مي زني و ستون را به جايي كه مي خواي ببري paste مي كني ( با كليك راست روي اسم ستون سمت راستي جايي كه مي خواي بذاري )
و سؤال دومي ات من كه چيزي در موردش نمي دونم ولي با نرم افزار معمولا اين كار رو انجام مي دم چون راحت تر و بهتره
H A M E D
13-03-2007, 11:28
متاسفانه عكست براي من قابل دريافت نبود! اگه ميشه يه جاي ديگه آپلود كن/
ببخشید ....
من قبلا اکسل کار نکرده بودم بعدا به جواب سوالات خودم رسیدم که چقدر ساده است ...
حالا سوالی که برام مطرح است اینه آیا این امکان وجود داره که عنواین رو تغییر نام داد یعنی عنوان ستون A به الف تغییر کنه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.