ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین و سریع ترین روش برای برقراری ارتباط با دیتابیسهای فاکسپرو با ویژوال بیسیک ؟؟؟

bad_boy_2007
06-03-2007, 11:55
سلام
5 تا دیتابیس فاکسپرو تحت داس دارم که به کد پیج ایران سیستم بصورت فارسی ذخیره شده با شیء data بهش وصل شدم اطلاعات رو خوندم ، پردازش کردم و ریختم تو دیتابیسهای اکسس حجم اطلاعاتم حدود 20MB میشه یه چیزی حدود 000 500 رکورد تقریبا با تبدیل کدپیجها روی یه سیستم با مشخصات زیر 5 دقه طول کشید حالا میخواستم ببینم با اشیاء داده دیگه چطور میتونم دیتابیسهای فاکسپرو 2 رو باز کنم و کدوم از همه سریع تره؟؟؟ فک کنم ado بایس سریع تر کار کنه ولی نمیدونم میتونه دیتابیسهای با پسوند Dbf رو باز کنه اگه میتونه چطوری ؟؟

ممنون میشم راهنمائیم کنین :blush:

CPU 1500
RAM 256

a_mohammadi_m
06-03-2007, 12:03
با سلام
Ado مي تونه DBF رو بخونه
ولي به نظر من بيشترين زمان براي تبديل كدپيج صرف مي شه
به چه روشي تبديل كردي؟

_H2_
06-03-2007, 12:12
سلام
نرم افزار SQL Server بیشتر بانک های اطلاعاتی را میتواند تبدیل کند.
یک امتحانی بکنید،
شاید به طور مستقیم اطلاعاتتان را به Access تبدیل کند و یا
اول آنها را به SQLServer تبدیل و سپس به Access تبدیل کنید.

فکر کنم بشود، چون مبدل داخلی ای که همراه SQL Server نصب میشود بسیار قوی است.

bad_boy_2007
06-03-2007, 12:17
با سلام
Ado مي تونه DBF رو بخونه
ولي به نظر من بيشترين زمان براي تبديل كدپيج صرف مي شه
به چه روشي تبديل كردي؟

اول سعی کردم با ADO بهش وصل بشم ولی متاسفانه نتونستم همین الان با شیء data هم نمیدونم چطور از طریق کد کانکشنام رو برقرار کنم ، آدرس دیتابیس رو دادم رکورد ست رو هم تنظیم کردم ولی خطا میده نمیدونم چرا ! :sad:

bad_boy_2007
06-03-2007, 12:20
سلام
نرم افزار SQL Server بیشتر بانک های اطلاعاتی را میتواند تبدیل کند.
یک امتحانی بکنید،
شاید به طور مستقیم اطلاعاتتان را به Access تبدیل کند و یا
اول آنها را به SQLServer تبدیل و سپس به Access تبدیل کنید.

فکر کنم بشود، چون مبدل داخلی ای که همراه SQL Server نصب میشود بسیار قوی است.

برنامه قراره رو 98 اجرا بشه و هر یک هفته یکبار باید اطلاعات رو بروز کنن (با تبدیل دیتابیسهای داس به ویندوز) حالا 2 تا سوا داشتم :
1- SQL تو 98 اجرا میشه
2- این کاری که میگی میشه از طریق کد نویسی انجام داد ؟؟؟ آخه اونایی که با برنامه میخوان کار کنن به زور با ویندوز کار میکنن !!!!! ::blink:

_H2_
06-03-2007, 13:28
سلام
شاید من منظورتان را درست متوجه نشدم!
من فکر کردم قبلاَ برنامه ای وجود داشته که با فاکسپرو کار میکرده و حالا شما میخواهید دیگر از آن برنامه کلاَ استفاده نکنید ولی داده هایی که قبلاَ بوده را نیاز دارید در نتیجه میخواهید فقط یک بار و برای همیشه داده ها را تبدیل کنید به نوع بانک Access یا همان JET و با VB برنامه کلاَ جدیدی بنویسید.
در نتیجه منظورم این بود که از داده ها کپی بگیرید و در رایانه ای با SQL Server آنها را (یک بار برای همیشه) تبدیل کنید به موتور JET و سپس داده ها را مجدداَ باز گردانید.

ولی فکر کنم اشتباه فهمیده بودم.

bad_boy_2007
06-03-2007, 15:50
نه متاسفانه اینا و این سیستماشون قصد اصلاح ندارن !!!!!! :blink: :blink: :blink:
باور کن حدود 2 ساعت داشتم رو مخ اپراتور برنامش راه میرفتم که برنامشو بده واسش ردیف کنیم ولی . . .
آخرین حرفش این بود که با سیستمای داس خیلی حال میکنه چون نمیخواد با ماوس کار کنه :ohno:
حالا هی بگو تو ویندوز هم طوری میشه طراحی کرد که با ماوس نخواد کار کنی . . . .
بیخیال :laughing: :laughing: