مشاهده نسخه کامل
: ارتباط با پورت ها
sajjad1365
06-03-2007, 03:04
اگه ممكنه سورسي يا برنامه اي در رابطه با ارتباط با پورت ها ي كام و lpt بذارين. تشكر
سلام
برای ارتباط با پورتهای سریال در VB8 میتوانید از کلاسس System.IO.Ports.SerialPort استفاده کنید (مشخصاتش هم بسیار ساده است) و در VB6 در پیت باید از کامپونت Microsoft Comm Control واقع در mscomm32.ocx استفاده کنید.
و اما برای پورت LPT (سنترونیکس) هم در QBasic دستوراتی با نام OUT و INP وجو داشت که کار با این درگاه را بسیار ساده میکرد ولی در VB حذف شد.
(به علت آشنایی مختصرم با الکترونیک هنوز هم در حسرت حذف این دستورات هستم و هرچه فکر میکنم دلیلش را نمی یابم!)
در نتیجه بهترین راه برای اتصال به در گاه سنترونیکس آن است که یک DLL در ++VC بسازی با دو API با همین نامهای OUT و INP و سپس از آن در VB استفاده کنی (راحت هم هست من خیلی وقت قبل همچین چیزی ساخته بودم)
سعی میکنم یا آن DLL را پیدا کنم یا مجدداَ یکی دیگر بسازم. (داغ دلم از را تازه کردید! آخه من نوهمم این داداش بیل با این دو دستور دبش چه کار داشت! خوب فلان فلان شده میزاشتی تو VB باشه!)
البته اگر خدایی ناکرده میخواهید با LPT پرینت بگیرید!!!!!! نیازی به اینکارها نیست. (دستورات زیادی برای پرینت داریم)
sajjad1365
06-03-2007, 14:14
ممنون mh
اگه لطف كنين سورسي يا برنامه اي هم بزارين ممنون ميشم.
براي پروژه پايانيم لازمه.
سلام
باید ببخشید کمی طول کشید، در این چند روز هم کار زیادی داشتم و هم تعداد زیادی CD که باید داخلشان را جستجو میکردم.!!!
متأسفانه DLL خودم را نیافتم! و خوشبختانه یکی دیگر یافتم!
در این DLL سری API جالب برای کار با پورتها وجود دارد. (از جمله LPT و RS232)
در اصل با اضافه کردن دو خط زیر به اول ماژول تان دقیقاَ دو دستور موجد در Qbasic یعنی OUT و INP دوباره وجود خواهند داشت.
(خیلی جالب است! مثل این است که این دو دستور اصلاَ حذف نشده اند! البته من از نام مجازی استفاده کرده ام اگر خواستید میتوانید به نام واقعی شان ارجاع دهید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(کدهای بالا برای VB8 مناسب هستند و اگر خواستید در VB6 درپیت کار کنید باید تمامی لغات Short را با Integer عوض کنید.)
ضمناَ واضح است برای Debug و درست کارکردن ادیتور VB6 (در زمان طراحی) باید DLL حتماَ در System32 باشد ولی بعد کامپایل و ساخت EXE (یا هر PE) آنگاه میتواند فقط در کنار EXE شما باشد و نیاز حتمی به وجود در System32 ندارد.
دانلود (Port.dll.zip-25KB)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(((
لینک دانلود + مقاله
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1000292003
)))
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.