مشاهده نسخه کامل
: آشنایی تصویری برنامه های کاربردی (همراه با لینک)
سلام دوستان عزیز....
در این تاپیک برنامه های کاربردی که میتونید در کامپیوتر(و گوشی) استفاده کنید رو میزارم.
امید وارم مفید باشه.
K700 Dateimanager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"floAt's Mobile Agent"
دوستان عزیز... بزرگی تصویر این اجازه رو نمیده .... مستقیم به نمایش در بیاد... برای دیدن عکس .. کلیک کنید...
تصویر... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیز در چند برنامه بعد...
لینک ها غیر مستقیم هستند. برای استفاده از این برنامه ها نیاز به ثبت نام در اون سایت دارید و باید از زیر زبان انگلیسی رو انتخاب کنید تا متوجه بشین.اما برای راحتی کار شما دوستان یک یوزر و پسورد رو برای شما میزارم تا در صورتی که وقت ثبت ندارین از این استفاده کنید. G_S_M پسورد:P30MOB
موفق باشین...
BTControl
دانلود...... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DRM Packager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم:(659.3 KB)
DIVLpt5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم: (475.8 KB)
(استفاده بهتر در T610, T630 و Z600)
MyThemeCreator
دانلود..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
webcam
تبدیل گوشی شما به وب کم
مدل های تست شده:K700, S700, K500, T610, T630, Z600, K750, D750 a W800
دانلود..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MyPhoneExplorer_Setup
دانلود.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson PC Suite
دانلود..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PhoneXS 2.10 Alpha 3
SEND FILE
mobilephonemonitor ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MyPictures ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson Communications Suite Version 1.5.10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson Image Editor Version 1.10.0
دانلود.... ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
VitoThemeEditor
برنامه در کلیت مخصوص مدل P900 میباشد
دانلود.... ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MMS Home Studio Version 1.1.283
این نرم افزار این اجازه رو به شما میده که مسیج های mms رو در کامپیوتر ساخته و سپس در گوشی استفاده کنید.
دانلود..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
PC Control 4.3.4
حجم: (1.93 MB)
Mobile Desktop for Sony Ericsson 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از کاربرد های این برنامه رو بگم:
با استفاده از این برنامه میتونید...تسلطی کامل بر صفحه ویندوز داشته باشید از طریق گوشی...
Mobile Movie Studio "Sony Ericsson" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sony Ericsson ScreenSaver 1.0 Full ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(J300, K600, K700, K750c, P910, S710, W800 and Z800)
XS++ 1.2 (3.98 MB) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
UnrealPlayer UIQ 2.6
دانلود... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اضافه 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PhoneBackup 1.4.4 for Sony Ericsson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC File Manager 1.0 software for Sony Ericsson P9xx
دانلود... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
K700 Remote Profiler 1.0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با استفاده از این برنامه.. گوشی k700 شما میتونه.. یک نوع رهبری از طریق بلوتوث بر روی کامپیتر داشته باشه...
Silwestern
09-03-2007, 21:23
عزیز لینک وبکمه مشکلات داشت...یه صفحه بی مربوط باز میشد... برنامش حیاتیه به مولا ...برسون
عزیز لینک وبکمه مشکلات داشت...یه صفحه بی مربوط باز میشد... برنامش حیاتیه به مولا ...برسون
خدمت شما عزیز...
Silwestern
10-03-2007, 00:40
خدمت شما عزیز...
مرسی عزیز..لطف نمودی برما
برنامه جالبه....خیلی وقت بود دنبالش بود...بازم مرسی
مرسی عزیز..لطف نمودی برما
برنامه جالبه....خیلی وقت بود دنبالش بود...بازم مرسی
خواهش عزیز...
منم چون دیدم... جالبه گذاشتم.....
موفق باشین.....
mostafa_khan
10-03-2007, 09:30
می شه به جای اینکه بنویسید برنامه ی وب کم ....اسمش رو هم بنویسید...چون برنامه های الکی زیادی دانلود کردم و هیچ کدوم هم جواب نگرفتم...ایا برنامش جواب داده؟اسمشو بگین ممنون می شم
از زحمتات تو این تاپیک هم تشکر می کنم...شاد باشید:)
می شه به جای اینکه بنویسید برنامه ی وب کم ....اسمش رو هم بنویسید...چون برنامه های الکی زیادی دانلود کردم و هیچ کدوم هم جواب نگرفتم...ایا برنامش جواب داده؟اسمشو بگین ممنون می شم
از زحمتات تو این تاپیک هم تشکر می کنم...شاد باشید
سلام دوست عزیز....
راستش... من چون سونی ااریکسون ندارم...مجبورم از سایت ها و لینک ها معتبر بگیرم.... و اسمش رو هم درست همونی که گذاشتن من میزاریم.... صفحه قبل یکی از دوستان دان کرده بود ... راضی بود.... فکر کنم به امتحانش هم بیرزه شما یک بار هم که شده امتحان کنید...
قربان شما.. موفق باشین....
K700 Remote Profiler 1.0.8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با استفاده از این برنامه.. گوشی k700 شما میتونه.. یک نوع رهبری از طریق بلوتوث بر روی کامپیتر داشته باشه...
MelodyComposer 1.45 for Sony-Ericsson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه برای:
(Monophonic ringtone composer and converter)
Metalzadeh
11-03-2007, 00:11
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی اگه یه توضیح کوچک در مورد کارایی برنامه هم بنویسی عالی میشه
بازم ممنون
موفق باشی
خیلی ممنون از برنامه ها
ولی اگه یه توضیح کوچک در مورد کارایی برنامه هم بنویسی عالی میشه
بازم ممنون
موفق باشی
خواهش میکنم عزیز...چشم به طور مختصر اون هایی که نزاشتم رو حتما میزارم. ام برای آموزش های تخصصی بهتره .. کسانی که تو این بخش حرفه ای هستند بزارند(البته به احتمال زیاد این تاپیک انتقال پیدا میکنه و به برنامه ها منتقل میشه)
K A R I M I
11-03-2007, 06:34
Mobile Desktop for Sony Ericsson 2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از کاربرد های این برنامه رو بگم:
با استفاده از این برنامه میتونید...تسلطی کامل بر صفحه ویندوز داشته باشید از طریق گوشی...
کد رجیستر این برنامه رو ندارید ؟
کد رجیستر این برنامه رو ندارید ؟
شرمنده عزیز .. چون مدل موتورولا این برنامه.. مشکلی نداشت و کدی نمیخواست.... من دنبالش نبودم...
البته این برنامه های بیشتر تریال است.. و کد اونها هم .. برای خرید است..
اما در صورتی که پیدا کردم حتمت براتون میزارم..
Mobile Phone Monitor R2A for Sony Ericsson ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه یک نوع هشدار برای شما میباشد...که در کامپیوتر .. از اتصال گوشی از طریق کابل یا بلوتوث و یا اینفرارد با خبر میسازد
mostafa_khan
12-03-2007, 14:11
سلام دوست عزیز....
راستش... من چون سونی ااریکسون ندارم...مجبورم از سایت ها و لینک ها معتبر بگیرم.... و اسمش رو هم درست همونی که گذاشتن من میزاریم.... صفحه قبل یکی از دوستان دان کرده بود ... راضی بود.... فکر کنم به امتحانش هم بیرزه شما یک بار هم که شده امتحان کنید...
قربان شما.. موفق باشین....
خوب رفتم نگاش کردم...فبلا این برنامه رو دانلود کردم و باهاش ور رفتم...کار نمی کنه...یعنی نه اینکه اصلا کار نکنه...به جای تبدیل شدن به وبکم..فقط عکس می گیره:angry: :sad:
خوب رفتم نگاش کردم...فبلا این برنامه رو دانلود کردم و باهاش ور رفتم...کار نمی کنه...یعنی نه اینکه اصلا کار نکنه...به جای تبدیل شدن به وبکم..فقط عکس می گیره
شرمنده من سونی دورو برم نیست.. وگر نه... امتحان میکردم......
حالا یه مقدار دیگه بش ور برو.. شاید درست شد.....
K A R I M I
14-03-2007, 20:27
شرمنده عزیز .. چون مدل موتورولا این برنامه.. مشکلی نداشت و کدی نمیخواست.... من دنبالش نبودم...
البته این برنامه های بیشتر تریال است.. و کد اونها هم .. برای خرید است..
اما در صورتی که پیدا کردم حتمت براتون میزارم..
سلام
اینم یه برنامه برای کنترل کامپیوتر از طریق موبایله . ببینید میتونید باهاش کار کنید ( از طریق بلوتوث ) اگر تونستید ما رو هم خبر کنید .
فکر کنم کامل باشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.